Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
heavygrip #18 üzenetére
"only bfg"
Néha jól esik egy kis rocket action, de alapvetően a nagy ződ gömböt szeressük. Skilles fegyver, ha igazán hatékonyan akarod használni (pre-fire, tracerek optimális terítése, két lövéssel megrágni egy cyberdemont, silent BFG multiplayerben stb.). Vannak olyan mapok, ahol kezdéskor lenyomod a tűzgombot, aztán szó szerint el sem engeded a végéig (pl.). Közben meg megy az óceánnyi hörgő lény irányított terelése (herding) megfelelő movementtel. Fun stuff.
Én is kivárok vele, szerintem kb. addig, amíg az ilyen EVGA 3070-ek ~60 körül mennek aprón. Viszont karácsony körül lehet, hogy meglepem magam egy R7 5700X-szel (esetleg R5 5600X3D-vel), mert DSDA-Doom alól is vannak olyan mapok, amik meg tudják kicsit hasaltatni az R7 2700-at OpenGL-lel, pedig általában 720 x 480-ban, esetleg 1400 x 900-ban játszom legtöbbször (óriási terek, kombinálva komplex geometriával, netán slope-okkal és négy számjegyű monsztával, amiknek a "mesterséges intelligenciáját" számolni kell – pl. a fentebbi screenshotomon is mi az a 149 fps lol; normál esetben sok száznak/több ezernek kéne lennie). Szigorúan egyszálas történet, szóval nem árt neki a fejlettebb IPC.
--------------------------------------------------------------
(#22) GodGamer5: Tehet egy szívességet a rélytréjsz.
-
Montanaxy
aktív tag
Hiányzik az atmoszféra amit a régi doomok és főleg a doom 3 teremtett. Ez csak hentelés már.
-
heavygrip
senior tag
válasz
Synthwave #17 üzenetére
only bfg
Azzal a 7600 XT-vel amúgy simán ki lehet hozni fix 250 fps-t Eternalban
Simán, 1080p/high pályától függően 220-260fps.Az 5700X3D-del tutira.
Szerintem ebbe a játékba még egy felső kategóriás kártyát is ki akasztana, annyira jó az id 7engine.
A Doom 2016ot sok helyen akassza így is, 1080p-n meg fix 200.Nightmare-en nyomod?
Áá, neem. Ultra Violencen játszom. Munka után szoktam oda ülni a gép elé, 10-12 óra után az is bőven elég....hogy 720p/lowon élvezhető frame rate-et csikarjak ki belőle
Én meg majd kb 5 év múlva fogok rá próbálni, szerintem akkor lesz olyan kártyám, ami 1080p/144 FPS-el fogja futtatni a The Dark Ages-t. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
heavygrip #16 üzenetére
Á, ez csak a ráhangolódás, hehe.
Jó kis slaughter.
Azzal a 7600 XT-vel amúgy simán ki lehet hozni fix 250 fps-t Eternalban (R7 2700 @ 4 GHz + Vega 56@64 BIOS-szal 200 fölé ment high fps cfg-vel – 720p ofc), hogy rendesen működjön az a motor/fizika.
Az 5700X3D-del tutira.
Nightmare-en nyomod? -
heavygrip
senior tag
válasz
Synthwave #14 üzenetére
Jézus
Na ott volt dara bőségesen
Akkor amivel most játszom a tiédhez képest séta a parkban kategória kb.:
Doom2016Amúgy ha nem lenne Xbox-om hozzá se nyúltam volna a Dark Ages-hez, GPU-val ki próbáltam pc-n de hamar meg kotlott a 7600XT...
Az a 7600XT ami a képen látható Doomot és az Eternalt 1440p 144Fps-sel futtat
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
heavygrip
senior tag
Jaj, vigyázz, mert jön a Doom topikból az id bérenc-marketing gyerek és majd jól megasszondja,hogy de igenis, jól van optimalizálva,nem kell sírni ,hanem játszani, meg ott a kamu frame gen és majd az csinál jó sok FPS -t...
Maradjunk annyiban hogy a jó optimalizáció nem itt kezdődik, attól hogy szépen skálázódik egy relatív gyengébb CPU -n is az nem azt jelenti.Egyébként a játék baromi jó, te mint Doom fan próbáld ki szerintem érdemes.
Én GPU-n játszottam egy Series X -en, és mindamellett hogy stabilan röccenés mentesen futott még a látvány is tűrhető volt. -
D4v3
őstag
Steamen 86% pozitív, Opencritien 86-os átlag ( [link] ), ez minden, csak nem vegyes. Teljesen korrekt játék lett szerintem, akinek lassú, az tud adni rá plusz sebességet, én is 110%-on játszottam és auto futással (nem is értem, ez miért nem így van alapból).
Tele van a game pass most úgyis jó cuccokkal, annyit bőven megér ez a játék. -
gabor7th
addikt
Én azt hallom, hogy vegyesen értékelik, de nem tudom konkrétan miért, illetve, mert túl lassú a játékmenet miközben korábbi résznél meg a meg nem állás miatt volt a sírás...
-
sittes79
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #1 üzenetére
Ha ugy nezzuk, hogy ennek mar koze nincs a doom-hoz akkor nem rossz ja.
-
wjbhbdux
veterán
Ezt a Starfieldnél is hallottuk.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Sajna az engine optimalizációjára már nem fordítottak annyi gondot, mint korábban. ANNYIVAL nem fest jobban az Eternalnál, mint amennyivel durvább gép kell az élvezhető (három számjegyű) frame rate-hez.
Majd talán egy-két év múlva... Kőklasszikdoomerként.
-
TESCO-Zsömle
titán
Jó is lett!
Magam nem játszottam velük, de néztem és nagyon adja még szemlélőként is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest