- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmajesty
aktív tag
válasz kakuk.tamas #117723 üzenetére
Azok bizony a 2019-es csomagok árai, amiket látsz! Azért olcsóbb, mert ha van 3 mobil előfizetésed, akkor a korlátlan net magentában nem 30 hanem 50% kedvezményt kap.
-
félisten
Aham, láttam délelőtt, hogy írtad ezt, de akkor se értettem, hogy ha holnap lép érvénybe, hogyan tudtad volna ma?
Egyébként ez a nulla forintos elvétele elég pofátlanság valóban, mivel amit nyújt, gyakorlatilag az is maga a a nulla.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
kory24
őstag
Az még nem az új...
Az újba már nincs is "korlátlan net" nevű, hanem csak gigaerősek
-
félisten
válasz kakuk.tamas #117719 üzenetére
Szerintem már az első hangcsomag kétségessé teszi, hogy ez az új lista lenne. Simán megszünt a 0 forintos Nincs havidíj opció, nem?
-
Tompika777
senior tag
válasz kakuk.tamas #117719 üzenetére
Nem azért, mert holnaptól érvényesek az új csomagok?
-
szalai112
senior tag
válasz kakuk.tamas #117706 üzenetére
Szia kösszi
Csak nekem a gomb nyomás után a fiókba vezet, és dijcsomag váltásnál , még a régi a tarifát mutatja. -
szalai112
senior tag
válasz kakuk.tamas #117699 üzenetére
Szia
Neked már feldobta a rendszer az új dijcsomagot? -
válasz kakuk.tamas #117699 üzenetére
Nagyok olcsóbbak lettek igen
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #117561 üzenetére
Akkor sem: lásd telenor új csomagjai-ezeket sem jelentették be 30 nappal korábban.
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #117552 üzenetére
Az új szolgáltatásokat nem kell bejelenteni 30 nappal korábban.
-
Zeki
nagyúr
válasz kakuk.tamas #117481 üzenetére
Én sem. Fiam meg semmit sem a 6 gigából.
-
Gabonetta
aktív tag
válasz kakuk.tamas #117413 üzenetére
Köszönöm a válaszod, de az átvételi határidő egy hónapja letelt és nem történt azóta semmi.
-
Zeki
nagyúr
válasz kakuk.tamas #117427 üzenetére
Oké, de magában nincs hangcsomag.
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #117392 üzenetére
"Egy Messengeres sima hívás óránként ha eszik 1-2 megát, szerintem sokat mondtam."
3 percenként 1MB-ot fogyaszt. -
lindermen
senior tag
válasz kakuk.tamas #117353 üzenetére
Köszönöm, de nem találom a lehetőséget, szüneteltetni / aktiválni tudom csak az eSIM-et, más opcióm nincs mod: megvan! az "áthelyezem" gombbal lehet új kódot generálni link
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz kakuk.tamas #117315 üzenetére
Köszönöm a választ.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
szemesi69
addikt
válasz kakuk.tamas #117313 üzenetére
MT azonosítóval a postán ugyanazt látják mint én az alkalmazásban. A számlám, a 3 részletem külön. Amit kiválasztok azt fizetem. Tapasztalatból beszélek, nem most fizetek így először Mivel bankszámlám nincs, egyszer üzletben akartam fizetni, készpénzel nem lehetett, elküldtek a postára. Mivel nekem össze van vonva a számlám egy MT azonosítom van. De így is akár egyenként is tudom fizetni bármelyiket és annyi havi részletet, amennyit akarok vagy egyben kifizethetem az adott részletet, a többi meg megy tovább
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
válasz kakuk.tamas #117156 üzenetére
Hát azt már meg nem mondom
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
martonl
senior tag
válasz kakuk.tamas #117106 üzenetére
Ok, köszi, jelentkezni fogok az eredménnyel.
4GRider: biztos így van, bár én az átírást az eredeti előfizetői szerződés átruházásának tekintem, tehát minden megy tovább az előző tulajdonos konstrukciója szerint. Legalábbis nekem így (lenne) logikus.
-
martonl
senior tag
válasz kakuk.tamas #117098 üzenetére
Meglátjuk, próbálkozok még pár csatornán.
m1lan: Igen, már régóta nem értékesítik, de a díjcsomag élő, ÁSZF-ben is benne van. Nem hinném, hogy egy átírás miatt díjcsomagot kéne váltani.
-
szabonagyur
félisten
válasz kakuk.tamas #117087 üzenetére
Nekem a kérdés azért merült csak fel, mivel van egy privát számom amit nem akarok elveszíteni, de külön telefont felesleges fenntartani. Azonban iPhone-s vagyok, így oda virtuális SIMként kellene mivel a másik SIM Telenoros.
Tudom halmozottan hátrányos helyzetű vagyok
-
btudos
nagyúr
válasz kakuk.tamas #117095 üzenetére
Ha övé volt a cég, és ezt tudja hitelt érdemlően igazolni, simán lehet, hogy megtarthatja a számokat.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
anglergab
addikt
válasz kakuk.tamas #116986 üzenetére
Ez a telefon még VoNR-t, azaz Vo5G-t is támogat, az 5G SA-nál kell. Azaz ha 5G SA-t támogat, akkor valószínűleg VoNR-t is.
LTE-nél is szerencsésebb lett volna a kezdetektől VoLTE támogatás.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kakuk.tamas #116925 üzenetére
Száguld az az 5G
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
glacious
addikt
válasz kakuk.tamas #116719 üzenetére
Csak csevegés formátumú SMS-t kapsz meg multisimen.
-
anglergab
addikt
válasz kakuk.tamas #116716 üzenetére
Nem lehet, hogy az óra nem támogatja az SMS-t?
-
bostone
addikt
válasz kakuk.tamas #116713 üzenetére
Iphone 5s.
Második készülék.
Szeretem, mert kicsi és nem kell félteni, de még minden funkciója működik.
@rGrider:
Köszönöm! -
veterán
válasz kakuk.tamas #116713 üzenetére
Multisim technikai száma hívható és sms is küldhető rá.
Tapasztalat. Nekem fő sim routerben volt, multisimet sógornőm használta, netre/sms/hívás. Persze a technikai számot adta meg mindenkinek.
Az hogy hivatalosan nem lehet az csak egy dolog. A valóság megint más.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz kakuk.tamas #116696 üzenetére
Én ma (is) voltam Zegen, és gyenge volt a net (sima 4G). Remélem, szerdán már jó lesz
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
leo81
aktív tag
válasz kakuk.tamas #116683 üzenetére
Nekem a Zrínyi úton nem volt ma probléma. Viszont múlt héten volt egy nap amikor az 5G-s eszközöket telepítették. Akkor nem volt üzemképes a legközelebbi torony így maradt a Telenor B20 (ami egy fos), de másnapra kültéren ment az 5G.
Nagyon kellene a 700Mhz, mivel 900m-re a bázistól csak kültéren fogható az 5G, amin jelenleg 200-300Mbit jön, beltéren semmi, csak B3-as 4G. -
rin33
senior tag
-
kakuk.tamas
addikt
Feltámadtunk!
(Legalábbis úgy tűnik... )Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
hege21
aktív tag
Itt telefonálás sincs
-
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Bferibörs
addikt
válasz kakuk.tamas #116643 üzenetére
Bocs,nem kattogok,annyit olvastam itt a mostról ( tegnap ),hogy gondoltam utána nézek a Telekom bevételének.
Nem éheznek,ennyi.Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
anglergab
addikt
válasz kakuk.tamas #116590 üzenetére
Mikor jött az SMS?
-
anglergab
addikt
válasz kakuk.tamas #116585 üzenetére
A feltöltés és a VoLTE 4G, 5G esetén is jelenleg. A ping jobb mint a 4G-s, de mivel 4G core-t használnak a jelenlegi 5G-k, ezért nincs akkora különbség.
-
Diák66
őstag
válasz kakuk.tamas #116570 üzenetére
Kit enged fel a Telekom 5G-re jelenleg?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz kakuk.tamas #116570 üzenetére
Hát ha a jakuzzi árára gondolsz, akkor azért az nem annyira 😁
-
válasz kakuk.tamas #116497 üzenetére
81-r hívtak.... kedves volt a hölgy aki hívott,jelezte, hogy nem kapom az ePack kedvezményt,aztán legalább megtudtam, hogy f@$zul könyvelik el a befizetéseim, amit telekom appban fizetek be ezért buktam el párszor...
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Caranita
aktív tag
Igen, ez fent van a weboldalukon is:
https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/Magyar_Telekom_Telesales_hivoszamok.pdfinnen is elérhető: https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/elerhetosegek/telefonos/1414#ugyfelszolgalati-telefonszamok
a linken belül van a link itt: Közvetlen üzletszerzés céljából ezen hívószámokról keressük meg ügyfeleinket.
[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
A 1414 az ügyfélszolgálat.
-
legenda
válasz kakuk.tamas #108731 üzenetére
A Mate 10 Pro-ból egykártyással nyitottak annak a megjelenésekor (mindegyik szolgáltató), de már az is független volt az első pillanattól.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ateszpapa
addikt
válasz kakuk.tamas #108683 üzenetére
Jahh, néztem is, hogy a tavalyi fekete pénteken rendelt TV is szállítás alatt van mikor azt másnap meg is kaptuk, az nagyon gyorsan ment.
-
válasz kakuk.tamas #108652 üzenetére
Jó soknak tűnik így
Aztán csak 500MB◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #108582 üzenetére
Letöltöttem a szerződést mikor beléptem de azon sincsen ez az MT azonosító.
-
kalanchoe
senior tag
válasz kakuk.tamas #108565 üzenetére
Ugyfelszolgalat azt mondta,hogy elmeletileg ejfeltol menni kene. de majd meglátjuk, hogy mi sul ki belole :)
-
anglergab
addikt
válasz kakuk.tamas #108510 üzenetére
Ezeket a kedvezményeket vasárnap lehet igénybe venni?
-
Cilindrik
aktív tag
válasz kakuk.tamas #108513 üzenetére
1 idei van (mobil oldal)
és a másik mobilelőfizetéshez a készülékrészletek végét múlt hónapban fizettem ki.
-
Indian74
senior tag
válasz kakuk.tamas #106952 üzenetére
Akkor szerinted,se Mate 10 pro,se P20 128gb,se Note 8 dual sim nem lesz már készleten???
Akkor minek van fent,vevőcsalogatónak???
Akkor így ebben a formában semmi értelme nincs,szerintemNAGYPAPA
-
AnonymusX
senior tag
válasz kakuk.tamas #106263 üzenetére
Nem lesz. A Huawei ezen akciója csak mobilszolgáltatón kívüli forrásokra vonatkozik (Huawei honlapján keresd a viszonteladókat) .
-
dptrsk
Topikgazda
válasz kakuk.tamas #106263 üzenetére
Nem, a promóció csak a nem szolgáltatós értékesítőhelyekre igaz tudtommal.
[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz kakuk.tamas #106254 üzenetére
Egy óra normál hanghívás átlag csomagban hány Ft is? Hát ezért...
-
legenda
Nem mindenkinek érvágás, meg biztos okkal történt, hogy kikerült a Vibert, minden ilyesmihez (legalább) két fél megegyezése kell(ene).
Aki gyakran használja, annak problémás lehet.
Na jó, biztos lesz olyan is, aki eddig ugyan nem használta a Vibert, de most hirtelen nagyon akarná, csak a szemét szolgáltató kivette a kedvezményes körből...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Fordítsuk meg a szereplőket: miért olyan nagy érvágás a telekomnak továbbra is ingyen adnia 24MB-ot?
Még mielőtt azt írnád, hogy sok kicsi sokra megy, másszóval sok ügyfélnél összeadódik, erre a viszont érvem az, hogy ha sok kereskedő emeli az árat az nekem is összeadódik...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #106069 üzenetére
Online tudakozó szerint ez valami Fiber Technology Kft. telefonszáma.
Az érdekes amúgy, hogy tele van 3-as számmal. -
zsoltzsolt
addikt
válasz kakuk.tamas #106069 üzenetére
Asszonynak ne mutasd 😁
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz kakuk.tamas #105985 üzenetére
Ez már ott megbukott, hogy Én nem töltöttem rá egy kanyit sem.
Vagyis hát,ha úgy vesszük megvettem 990Ft-ért a kártyát, ennyi kredittel. Ha úgy nézzük akkor 990Ft értékben kifizettem a hívásindításhoz a részem.Mondjuk szerintem ez az alap hívásra vonatkozik. Hisz minimum 1 percnyi összegnek kell rajta lennie, mert nem másodperc alapon történik a számlázás.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #105939 üzenetére
Ráadásul a simek vastagsága is változott. Volt, akinek emiatt tönkrement a telója a vágott simtől.
-
válasz kakuk.tamas #105951 üzenetére
Most hívtam fel a T-t és igen, addig felhasználható (teljes egyenleg), míg a kártya aktív.
Netem meg amíg le nem fogy (10GB+ van még, erre is rá kérdeztem)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz kakuk.tamas #105945 üzenetére
Összeg felhasználhatósággal kapcsolatban nem mondtak konkrét időt, csak az adat felhasználási időt tudom, az korlátlan ideig jó (nem jár le) 10+GB (ja és arról nincs kimutatás, hogy mennyi van vissza )
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
4Grider
nagyúr
válasz kakuk.tamas #105945 üzenetére
Gondolod, hogy egy domino egyenleg tud több felhasználási határidővel is rendelkezni?
-
Keem1
veterán
válasz kakuk.tamas #105544 üzenetére
Már nem. Két éve szűnt meg, de még utána is lehetett kapni beragadt készletről simet, mivel minden másban megegyezett a hagyományossal. De az NFC funkciója már nem használható.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz kakuk.tamas #105542 üzenetére
NFC SIMed van kb 5-7 éve volt mobiltárca, azzal működött.
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #105475 üzenetére
Telenornál múltkor is megesett, akoor talán -40 volt az egyenleg.
Telekomnál még ilyen nem fordult elő, mert mint fő kártya, azon van mindig.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz kakuk.tamas #105475 üzenetére
Telekom hibája, ahová vinné éppen a számot a kolléga? Igazi prebug ez akkor.
P-nél te mentél le erős minuszba és még ők fizettek? No ezek a cégek szoktak eltűnni.....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #105473 üzenetére
Ahogy mondod: elvileg nem tud senki sem mínuszba menni. A gyakorlat pedig az, hogy már több ilyen esetet is láttam.
-
fornettisuti
veterán
válasz kakuk.tamas #105320 üzenetére
Pár napja, erről érdeklődtem én is, miből gondolják ezt a nettó hülyeséget.
A legütősebb érv az volt, hogy ha youtubeon beleakar nézni/tekerni, hogy jó-e akkor betölti az egészet, pillanatok alatt.
Onnantól kb. elengedtem a dolgot és nyomtam egy facepalmot inkább.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
goop
őstag
válasz kakuk.tamas #105270 üzenetére
Nem kell, mivel tartozékként veszi meg.
-
Vangelis
félisten
válasz kakuk.tamas #104912 üzenetére
Ahh.. ennek semmi értelme...
Soha nem szoktam feladni ... de ezek marhák....
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
tomp
félisten
válasz kakuk.tamas #104870 üzenetére
A kérdés, hogy mennyi tűrése lesz a dolognak, 1-2 mp kiesést elvisel-e majd, de remélhetőleg igen.
Év végén teszteltem a Telekom VoWiFi-t. Ha kirántottam a upc-s modemet a telefon alól a telefon nagyon gyorsan reagált rá. "Hívás befejezve"
Pedig elméletben itt is át kellett volna vennie a VoLTE-nek a hívást de nem tette. Csak a manuális wifi kikapcsolásnál vette át. De ott a telefon lassabban is kapcsolta ki a wifit. Gondolom megvárta amíg a VoLTE kapcsolat elindul. -
legenda
válasz kakuk.tamas #104868 üzenetére
Hazánkban a Telekomnak van a legjobb 4G hálózata, ami még világviszonylatban is a legjobbak közé tartozik. (Részben ezért is szeretnek itt tesztelgetni új dolgokat, a jó technika mellé, viszonylag jók a környezeti adottságok is.)
Bogyó bá': Online is lehet intézni: [link]
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kakuk.tamas #104868 üzenetére
A 4G-re nekem BP-en sok panaszom nincs.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Soulfly842
addikt
válasz kakuk.tamas #104826 üzenetére
Bizony ám
-
legenda
válasz kakuk.tamas #104851 üzenetére
Akik foglalkoznak az ilyen dolgokkal és külön preferálják a VoLTE hívást, azoknak nem lesz ilyen tekintetben probléma a WoWiFi, meg aztán sokkal jobb az országos 4G lefedettség, mint a 3G-s, így nincs is nagy jelentősége a dolognak.
st3v3np3t3r: A VoLTE lényege pont az (a 3G HD ellenében), hogy nem számít, mi a helyzet a másik oldalon, ha nálam adottak a feltételek, én központig minden esetben 4G-n telefonálok, a másik fél miatt az én kapcsolatom nem fog leváltani akkor sem 3G-re vagy 2G-re, ha a másik fél azok valamelyikét használja.
-
thomas77
senior tag
válasz kakuk.tamas #104851 üzenetére
Ez nem teljesen világos számomra. VoLTÉ-ről simán visszavált 3G vagy 2G-re. Vajon miért nem sikerül wifiről 3G-2G váltás? A lassú hívásfelépülési idő miatt?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
válasz kakuk.tamas #104740 üzenetére
rootolhatóság hiányában esélytelen...
az az 5G megjegyzés nem az 5GHz-es wifi inkább? mert azt is 5G-ként szokták megemlíteni
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz kakuk.tamas #104615 üzenetére
Gondolom ez a külföldi szervizelés miatt van. a 14 napon belüli iránymutató szervizelés elmulasztásának következményeitől jobban félnek mint a jelenlegi helyzetből adódó következményektől Jobb megoldásuk meg egyszerűen nincs.
Csak erre tudok gondolni, hogy ez az oka.
(#104616) 4Grider
Jogos, ez viszont beidegződés volt. 8 év beidegződését nehéz levetkőzni. Próbálok ezekre a beidegződésre odafigyelni, de most elvonták a figyelmemet. Náluk akart lenni, de a freud-i elírás megtréfált.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz kakuk.tamas #104604 üzenetére
Én ezeket értem is, de a gyártó nem fogadja be máshogy.
Ez hivatalosan is kint van a weboldalukon!
Lenovo/Motorola Okostelefonok: Sykes Lenovo ügyfélszolgálat: +36-23-999-704
A Lenovo és Motorola telefonok garanciális és nem garanciális javításait egyaránt, pick-up and return szolgáltatás keretén belül üzemeltetjük Magyarország egész területén. Javítási bejelentését követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.
Más eszközöknél is kint van, hogy szervizpartnerekhez is vihetik, de ennél nincs.
Az még nagyobb hiba viszont, hogy még a TMX e-mail címét írják, hogy ott is le lehet adni ezeket az igényeket
Na, itt egy ékes példa, hogy ezt hogyan kommunikálják/nem kommunikálják, ha még a saját oldalukon is rosszul van!
Én az elméletet abszolúte értem, de sajnos nap, mint nap láttam, hogy a gyakorlat sokkal problémásabb.
-
leviske
veterán
válasz kakuk.tamas #104610 üzenetére
A vásárlás 2018. Szeptember 23-án történt a Telekom felszólítása szerint.
MOD: A megőrzési költelezettségre nem gondoltam. Így akkor logikus, hogy nem törölték. Gondolom itt is 5 év lehet a keret.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz kakuk.tamas #104606 üzenetére
Nem sajnos, front terület volt
-
Soulfly842
addikt
válasz kakuk.tamas #104586 üzenetére
ill. (#104586) kakuk.tamas
Lehet, hogy ez tényleg nagyon rosszul jött ki, de az is lehet nem, hogy már úton volt a TMX-hez a csomag, amikor a moto (/kínában valaki megvakarta a feje búbját) gondolt egyet, nem?
Nem szokták ezek a gyártók előre közölni... egyik sem... tudom, hogy a Telekommal vagy szerződésben, ill. tőlük van a vásárlás, de ez most a gyártó oldali 'érdekes újdonság is lehet'.
Vannak olyan gyártók pl. akik csak pickup szervizt támogatnak... és nem is engedik máshogy... sok érdekes sajátosság van sajnos a szervizelés 'csodás' világában.
-
sopruk
senior tag
válasz kakuk.tamas #104584 üzenetére
Szia!
A szolgáltatóknak is tiltva van a hívásrögzítés?
Például hívnak, vagy hívjuk a gáz, villany, telefon stb. szolgáltatót, és eddig mindig bemondta az automata, hogy "hívását rögzítjük" blabla. Ezt már nem tehetik és reklamálhatok a GDPR-re hivatkozva, ha mégis? -
Vangelis
félisten
válasz kakuk.tamas #104586 üzenetére
Igen... meg is írtam nekik....
Viszem vissza és oldják meg.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
válasz kakuk.tamas #104580 üzenetére
Már romániában szervizelik..... faxa most beszéltem a moto ügyfél-szolgálattal.
-
Vangelis
félisten
válasz kakuk.tamas #104582 üzenetére
Külön app-al sem?
-
Vangelis
félisten
válasz kakuk.tamas #104580 üzenetére
Rögzítettem a hívást
Lehet törvénytelen de mindent rögzítek.
Panaszlevelet , már írtam a telekomnak...
De igazából a beszélgetést vajon rögzítik, mert a hölgy nem mondta amikor hívtam.
0612659479Hát semmiképpen nem hagyom annyiban.... az biztos.
-
MODERÁTOR
válasz kakuk.tamas #104538 üzenetére
Ez de jó!
Nem lehet online lekérdezni hogy egy adott szám foglalt-e? -
btudos
nagyúr
válasz kakuk.tamas #104542 üzenetére
A bolti prepaid kártya pont ugyanolyan csomagolású, mint amit online megkapsz, tehát előre kiosztott hívószámok vannak hozzárendelt kártyával, amin senki nem tud variálni. A boltban fizikailag rendelkezésre álló számok közül adott esetben - értékesítő jófejségén is múlhat - lehet választani, de nincs olyan megoldás, mint egy postpaid szerződésnél, ahol az értékesítő fog egy random SIM-et, és azt kb. bármilyen számhoz hozzá tudja rendelni.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
4Grider
nagyúr
Ezzel csak az a gond, hogy a prepaid ÁSZF-ben nincs nyoma (csak a postpaid-ben). Azaz feltöltős előfizetés esetén nem választható ez a szolgáltatás.
-
törölt tag
Nem, a boltban nem választhatsz, uúgy adják oda, mintha otthonra szállították volna neked. Uolyan csomagot és szállítólapot adtak, nem pedig a bolti készletből.
-
Esqs
tag
válasz kakuk.tamas #104473 üzenetére
Azt hogy érted, hogy „új” szám? Lekérdezted előzetesen, hogy valóban még senki által nem használt számról van-e szó, vagy egyszerűen csak neked volt „új”, de lehet, hogy már korábban megkapta valaki (vagy akár többen is)? Amúgy az 5-össel kezdődőek között elég alacsony valószínűséggel lehetnek még soha nem használt számok, mert már 2002–2003-ban kiadhatóak voltak.
[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
válasz kakuk.tamas #104450 üzenetére
Tuti nem voltam benne a csoportban, teljesen idegen személyek voltak benne 4-en, viszont egy srác Viber képét felismertem mert régi ismerősöm és megvolt a száma. Komolyan már úgy érzem én nézek be valamit, tudom, hogy a telefonszámomon megy a Viber, de ez akkor is ott volt, na meg a 21 óra telefonhasználat.
[ Szerkesztve ]
-
válasz kakuk.tamas #104311 üzenetére
Áprilisiban volt telefonban, mert akkor kaptam új sim-et mivel elkevertem. Akkor aktiválás miatt tettem be. Nyugodtan voltam mert mai napig él a szám. Bemegyek rá fogok kezdeni mi van vele. Éve óta csak töltöm. SOS szám volt ha kell. Ilyen megesni velem.... Aaaa nem hiszem el. Még westel volt a Telekom olyan öreg szám. Sőt, ez a szám legalább 13 éves mert tudom mire használtam akkor. Úgy bosszant....
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
kory24
őstag
válasz kakuk.tamas #104290 üzenetére
Neten nem lehet így részletre venni, ez nem volt kérdés....
Igen elállok vásárlástól, de ekkor egyúttal lenne raktárkészletükön a termék amit utána egyből meg tudnék venni részletre.
De már meg lett beszélve nem próbálkozok ilyesmit....
Azért köszi.....
-
tylerddd
veterán
-
törölt tag
válasz kakuk.tamas #103943 üzenetére
Allee
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Spórolós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő