Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 11 Pro XL – új szoftverhez új hardver dukál?
- iOS alkalmazások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Siri AI nélkül startolt el az iOS 27
-
8265 - 8201
8265 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-25 15:56 Téma összefoglaló
A Prohardver lapcsalád szolgáltatásainak androidos eléréséhez "SmartProjects" fejlesztői név alatt közzétett "PH app" (továbbiakban: alkalmazás) nem a Prohardver lapcsaládot kiadó Prohardver Kft. által készített, hivatalos alkalmazás, hanem egy külső fejlesztő által készített alkalmazás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
-
Oldman2
nagyúr
-
Essejó
veterán
-
vacs
veterán
-
yanna
addikt
-
Oldman2
nagyúr
-
Essejó
veterán
-
yanna
addikt
-
Essejó
veterán
-
$atirka
őstag
-
alratar
addikt
-
$atirka
őstag
Tegnap jött beta frissítés.
Szeretném tudni, hogy ez mit jelent pontosan és hogyan kell használni? Nem jöttem rá..."v4.8.8-1 BELSŐ
• Előzmény megjelenítése hozzászóláson belül"
-
yanna
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, másnál is jelentkezik-e ez a hiba:
A hírek, tesztek menüpontba ha belépek, csak a ''továbbiak betöltése'' mező látható. Hiába kattintok rá, nem tölt be semmit. Minden fülön ugyanezt csinálja.
Volt már cache törlés, újratelepítés is.
3 eszközön is ugyanez a hiba:
Oppo find x9 pro, OnePlus Pad Go és OnePlus 13R.
Létezik valami megoldás?Nálam is ez van.
-
Lovi24
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, másnál is jelentkezik-e ez a hiba:
A hírek, tesztek menüpontba ha belépek, csak a ''továbbiak betöltése'' mező látható. Hiába kattintok rá, nem tölt be semmit. Minden fülön ugyanezt csinálja.
Volt már cache törlés, újratelepítés is.
3 eszközön is ugyanez a hiba:
Oppo find x9 pro, OnePlus Pad Go és OnePlus 13R.
Létezik valami megoldás? -
Timeola
aktív tag
-
hhgygy
senior tag
Ez fura, kitöröltem a cache-t, utána is crashelt, de másodikra megnyílt.
-
ratcache
aktív tag
-
spiderpig820
aktív tag
-
hhgygy
senior tag
Üdv! Másnál is crash van?
-
Timeola
aktív tag
-
vacs
veterán
A ph bugok topikba többen írtak megint kb egyidőben, azt nem tudom ebből hányan használnak PH appot.
Ott mondták nekem, hogy a PH app túl sokszor kéri le az oldalt, emiatt tilt a tűzfal.
Adguard premium-ot használok sok-sok éve, telefon is változatlan, semmi változás nincs a hálózatomban, vpn sincs. -
g_g_g
őstag
Furcsa helyzet, mert senki más nem tapasztalt ilyen hibát, jelenséget az appal kapcsolatban.
Esetleg a te környezetedben nincs valami speciális?
VPN, reklám blokkoló?Ha általános app bug lenne, akkor nagyon hamar sokan ugyanezt tapasztalnák mint te, de ez nincs így.
-
vacs
veterán
Az APP még mindig bugos, engem megint emiatt kitiltott a PH tűzfal!
-
g_g_g
őstag
-
Timeola
aktív tag
-
whbear
őstag
-
Timeola
aktív tag
-
g_g_g
őstag
Sziasztok! Szerintem ez bug lesz, de nem vagyok hozzáértő, ráadásul csajszi vagyok
. Minden hónapban támogatom az appot egy minimál összeggel, most 4.-én is levonta, ehhez képest péntektől megjelent az alsó figyelmeztető csík
link
lehet ezzel kezdeni valamit? Köszi a segítséget!
Huawei nova 5T telóSzerk.: most látom, volt szó erről, hozzám akkor nem jutott el még ezek szerint a frissítés..

-
Timeola
aktív tag
Sziasztok! Szerintem ez bug lesz, de nem vagyok hozzáértő, ráadásul csajszi vagyok
. Minden hónapban támogatom az appot egy minimál összeggel, most 4.-én is levonta, ehhez képest péntektől megjelent az alsó figyelmeztető csík
link
lehet ezzel kezdeni valamit? Köszi a segítséget!
Huawei nova 5T telóSzerk.: most látom, volt szó erről, hozzám akkor nem jutott el még ezek szerint a frissítés..

-
yanna
addikt
-
g_g_g
őstag
Kinn új verzió, remélhetőleg mindenkihez hamar eljut.
-
gilfoyle
őstag
már nagyon várom! -
g_g_g
őstag
Többen jelezték itt (magam is érintett vagyok), hogy Pixel telefonokon hiába van előfizetés, mindig volt macska, és nem PRO felhasználónak érzékelt.
Sikerült a fejlesztőnek megtalálni a hibát.
Már belső teszten a verzió, ha minden oké vele, hamarosan kimegy a frissítés. -
snooze
veterán
-
snooze
veterán
privát üzenetet ha elküldöm, de ha rögtön szerkeszteni akarom, azt nem engedi, hibát dob..
-
yanna
addikt
Köszönjük a javításokat, de most meg a topik keresés nem működik jól. Minden címszóra a friss topikok jelennek meg.
-
WhiteWalker
nagyúr
Persze, mert ha jól sejtem, az IP-címed ezzel nem került feloldásra.
Ha tudsz, válts IP-címet. Újracsatlakozással, másik szolgáltatóval (pl. wi-fi helyett mobilnet vagy fordítva).
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Légfrissítettem , de ugyanúgy fennáll a probléma!
Persze, mert ha jól sejtem, az IP-címed ezzel nem került feloldásra.
Ha tudsz, válts IP-címet. Újracsatlakozással, másik szolgáltatóval (pl. wi-fi helyett mobilnet vagy fordítva).
-
WhiteWalker
nagyúr
-
g_g_g
őstag
Gyors volt a Play, kinn a javított verzió.
Nézzétek meg, hátha tudtok már frissíteni. -
achon
aktív tag
Szuper! Lehet tudni mi okozhatta ezt az anomáliát?
"A legutóbbi weboldal változások lekövetése során gond volt egy hozzaszólás-lánc lekérdezésben."
Tesztelés alatt a javítás, és várhatóan a héten mindenki megkapja. -
WhiteWalker
nagyúr
-
Mcrazy
őstag
Nem tudom hogy app hiba vagy sem! Én türelmes vagyok.
Folyamatban van a javítás, a bétatesztelők már megkapták.
-
WhiteWalker
nagyúr
Mert ez app hiba, talán azért?
Plusz pünkösd van, türelem!Nem tudom hogy app hiba vagy sem! Én türelmes vagyok.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Tök jó mert nálam is ez van , írtam oda és kb le se sz@rták!
Mert ez app hiba, talán azért?
Plusz pünkösd van, türelem! -
WhiteWalker
nagyúr
PH app hiba miatt az IP címed le lett tiltva!
PROHARDVER! feedback: bugok topikba írj és feloldják a tiltást, illetve NE használd a ph appot, amíg nincs javítja a bug!Látszólag a fejlesztő nem nagyon siet, pedig senki nem tudja, hogy hány embert tiltottak le emiatt (tudom ünnep van).
Tök jó mert nálam is ez van , írtam oda és kb le se sz@rták!
-
vargalex
félisten
Írtam is, hogy tudom ünnepnap van.
Ettől függetlenül nagyon kellemetlen, ha nem tudod az okát, hogy miért nem tölt be a prohardver lapcsalád.
Nekem egy teljes napba került, mire kiderült, hogy a ph tűzfala tiltott ki, én pedig az internet szolgáltatómat zaklattam.
Pl az app feldobhatna egy push értesítést, hogy Hozzászólás előzményeit ne használjuk, mert bann lesz a vége.A fejlesztő nem tudhatta, hogy mostantól ban jár a túl sok lekérés miatt. Illetve a bug sem olyan dolog, amire előre figyelmeztethetne… Hiszen azért bug, mert nem tud róla.
-
vacs
veterán
Gondolom nem várható el senkitől sem, hogy hétvégén, ünnepnapon mindent félretéve Vigyázz-ba álljon itt nekünk.
Egyébként foglalkozik vele, az alábbit írta:
Smrtprjcts — 11:50 A héten igyekszem kitenni egy új verziót
A PH appot lehet továbbra is használni, csak a Hozzászólás előzményeit ne hasznájátok.Írtam is, hogy tudom ünnepnap van.
Ettől függetlenül nagyon kellemetlen, ha nem tudod az okát, hogy miért nem tölt be a prohardver lapcsalád.
Nekem egy teljes napba került, mire kiderült, hogy a ph tűzfala tiltott ki, én pedig az internet szolgáltatómat zaklattam.
Pl az app feldobhatna egy push értesítést, hogy Hozzászólás előzményeit ne használjuk, mert bann lesz a vége. -
Mcrazy
őstag
PROHARDVER! feedback: bugok topikba írj és feloldják a tiltást, illetve NE használd a ph appot, amíg nincs javítja a bug!Látszólag a fejlesztő nem nagyon siet, pedig senki nem tudja, hogy hány embert tiltottak le emiatt (tudom ünnep van).
Gondolom nem várható el senkitől sem, hogy hétvégén, ünnepnapon mindent félretéve Vigyázz-ba álljon itt nekünk.
Egyébként foglalkozik vele, az alábbit írta:
Smrtprjcts — 11:50 A héten igyekszem kitenni egy új verziót
A PH appot lehet továbbra is használni, csak a Hozzászólás előzményeit ne hasznájátok. -
vacs
veterán
-
DrKapocs
őstag
Melyik verziót használtad? Nálam a 4.8.6 van fenn.
-
vacs
veterán
-
Gloob
addikt
Ha wifin van a telefon, one kábeles net, wifin osztva, akkor az app is, és a böngésző is vissza utasít, csatlakozási hibával. Ha mobil netet használok, akkor mindkettő megy. Másnál is van ilyen, vagy nálam van valami?
-
yanna
addikt
-
Essejó
veterán
Az app működik?
Nem is tudom már mikor néztem utoljára böngészőben . Rém fura volt mikor az oldal változások miatt nem ment az app. -
dbius
veterán
Én az elmúlt két hétben figyeltem fel arra (már az oldalszerkezet módosulása után, a frissített verzióval), hogy az applikáció olyan szinten belassult, hogy sokszor alig tölt be valamit, vagy olyan sokat kell várni, mintha kb. a betárcsázós modem korszakában lennénk. Ezen alkalmakkor pedig a mobilos böngészőben az oldal sokkal reszponzívabban, gyorsan töltött be mindent.
Tudom, hogy az oldal szerkezete jelenleg is átalakítás alatt áll, de mióta ilyen szinten belassult az app, visszatértem a mobilos böngészőhöz és nagyságrendekkel gyorsabban tölt be minden. (firefox+tampermonkey ph power tools szkript), az appal csak kínlódás az egész jelenleg.
Mivel eddig senki nem panaszkodott a belassulásra úgy voltam vele lehet nálam van probléma, de ezek szerint nem.
-
qltsar
veterán
-
vacs
veterán
-
Cyone
tag
-
gilfoyle
őstag
Erre a támogatási problémára lesz valaha megoldás?
Így nincs értelme támogatni a fejlesztést. Ugyanazt a félbéna appot kapom ha fizetek, ha nem... -
vargalex
félisten
Technikailag igen, valójában a PH ellenérdekelt ebben.
Bevehették volna, hogy náluk fejlesszen hivatalos appot, de arra nincs pénzük.
Egy api-s megoldást ingyen szintén nem csinál senki, egy külső app fejlesztő nem fog milliós tételt fizetni ezért, mert nem térülne meg számára.
(Fixen fizetős app-pal sem, mert nincs annyi potenciális felhasználója.)Én úgy emlékszem (lehet, hogy elég itt Parci hozzászólásaira keresni), hogy hajlandóak lettek volna valamilyen közös munkára...
Ma pedig már nem kérdés. Akár az AI is összedobná a szerver oldali API-t.

-
DS39
nagyúr
Rég jártam erre és IOS-re áttérés miatt nem is használhatom az app-ot. Azért gondoltam olvasgatok egy kicsit róla.
Éppen az általad írtak miatt lett volna célszerű, ha anno a fejlesztő leül a PH-val és megegyeznek esetleg egy API-ban. Nem html parse-olással kellene bohóckodni... Az oldal kinézete pedig úgy változhatna változatlan API mellett, ahogy szeretne.
Technikailag igen, valójában a PH ellenérdekelt ebben.
Bevehették volna, hogy náluk fejlesszen hivatalos appot, de arra nincs pénzük.
Egy api-s megoldást ingyen szintén nem csinál senki, egy külső app fejlesztő nem fog milliós tételt fizetni ezért, mert nem térülne meg számára.
(Fixen fizetős app-pal sem, mert nincs annyi potenciális felhasználója.) -
vargalex
félisten
Rég jártam erre és IOS-re áttérés miatt nem is használhatom az app-ot. Azért gondoltam olvasgatok egy kicsit róla.
Éppen az általad írtak miatt lett volna célszerű, ha anno a fejlesztő leül a PH-val és megegyeznek esetleg egy API-ban. Nem html parse-olással kellene bohóckodni... Az oldal kinézete pedig úgy változhatna változatlan API mellett, ahogy szeretne.
Új hozzászólás Aktív témák
-
8265 - 8201
8265 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
FIGYELEM!
Az alkalmazás fejlesztését átvállalta Smrtprjcts, bővebb információ: #2576, #2779
A topikösszefoglaló amely a további információt tartalmaz itt érhető el.
Az alkalmazás fejlesztéséhez hozzájárult:
Arcanus - fejlesztő
Sherko - fejlesztő
dobragab - fejlesztő
Mr Dini - fejlesztő
Hati - fejlesztő
szabi__memo - fejlesztő
Madoc - tesztelő
csepelball - tesztelő
ferob - tesztelő
Oldman2 - tesztelő
Régi forráskód amelyet még Arcanus fejlesztett a GitHub oldalán érhető el: https://github.com/ZoltanSzilagyiCse/PH-App
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóhifi
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- GTA VI
- Roland861010: Negyven előtt: amikor már a pihenést is luxusnak érzed
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- EAFC 27
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 8 - 45mm - GPS+Cellular - Stainless steel - Ezüst (Extra szíjakkal)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél át
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -fehér 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ FEDLAP ÚJ KIJELZŐ ÚJ ÉLET! Dell Precision 7670 i7-12850HX 32GB 1TB Nvidia RTX A3000 12GB 1év gar
- SK hynix 8 GB DDR4 2666 MHz SODIMM laptop RAM / Szàmla / Garancia Több darab
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Akció! Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Ripjaws Vl 4400MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HYPERAKCIJÓS!!! 32GB 16 ÁRON, DE KI AZ AZ ÁRON? HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 32GB 512GB 1 év gar

.