Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
internetezoo
senior tag
A Shortcut makeres trükkel indítva azt látni hogy belépett a smrtprjcts+ph@gmail.com és ki is jelentkezik.
Ez hogy?! -
internetezoo
senior tag
Logcat fájlt elemezve a Geminivel:
A logfájl alapján az alábbi hibák és potenciális okok, valamint javítási javaslatok azonosíthatók:
1. "App is not owned by any user on this device." hibaHiba: Az alkalmazás nem a Play Áruházból lett telepítve, vagy a rendszer nem tudja így azonosítani. Lehetséges okok: Az alkalmazás oldaltöltéssel (sideloading) lett telepítve, nem a Play Áruházból. Valamilyen hiba történt a Play Áruházból való telepítés során. Az alkalmazás egy régebbi verziója lett telepítve, és nem frissült megfelelően. Eszközspecifikus probléma a Play Áruház azonosításával. Javítási javaslatok: Telepítsd újra az alkalmazást a Play Áruházból. Ez a legvalószínűbb megoldás. Ha az alkalmazás már a Play Áruházból van telepítve, töröld az alkalmazás adatait (Beállítások -> Alkalmazások -> [alkalmazás neve] -> Tárhely -> Adatok törlése), majd próbáld meg újraindítani. Frissítsd az Android rendszert a legújabb verzióra, mivel ez megoldhatja a Play Áruház kompatibilitási problémáit. Ha az eszközöd rootolt, győződj meg róla, hogy nincsenek olyan módosítások, amelyek befolyásolhatják a Play Áruház működését.
2. "Fail to get PackageManager" hiba
Hiba: Az alkalmazás nem tudja elérni a PackageManager szolgáltatást. A PackageManager felelős az alkalmazásokkal kapcsolatos információk lekérdezéséért. Lehetséges okok: Rendszererőforrás-hiány vagy átmeneti rendszerhiba. Az alkalmazás hibásan próbálja elérni a PackageManager-t. Engedélyekkel kapcsolatos probléma (bár a logban erre nincs egyértelmű utalás). Javítási javaslatok: Indítsd újra a készüléket. Ez gyakran megoldja az átmeneti rendszerhibákat. Frissítsd az alkalmazást a legújabb verzióra, mivel a fejlesztők javíthatták a PackageManager elérésével kapcsolatos hibákat. Ellenőrizd az alkalmazás engedélyeit (bár a logban nem ez a legvalószínűbb ok). Ha a probléma továbbra is fennáll, lépj kapcsolatba az alkalmazás fejlesztőjével.
3. Egyéb figyelmeztetések és információk a logban
A logban láthatók figyelmeztetések a beállítások áthelyezésével kapcsolatban (pl.Settings: Setting adb_enabled has moved...
). Ezek általában nem okoznak közvetlen összeomlást, de jelezhetik, hogy az alkalmazás régebbi API-kat használ. Láthatóak továbbá információk a hálózati kapcsolatokról, a háttérben futó alkalmazásokról és az energiafelhasználásról 1 . Ezek a rendszer működésének normális részei, de hasznosak lehetnek a hibaelhárításhoz, ha összefüggésbe hozhatók az alkalmazás problémájával. -
lemmy71
őstag
válasz
aprokaroka87 #7941 üzenetére
Nálam pár másodperces a javulás, előjön félig a menü és már záródik is az app
-
MadMancs
veterán
válasz
aprokaroka87 #7941 üzenetére
Köszi, ez működik.
-
aprokaroka87
nagyúr
Hmm olyan mint ha valami activity bibi lenne, vagy hasonló.
Ha letöltöm ezt az appot, és a képen látható activity-t kirakom " ikonra " akkor nekem jó
Amúgy le áll...
-
Oldman2
nagyúr
Az ilyen "megmagyarázhatatlan" működési anomáliák szinte mindig az oldal kódjának megváltozása miatt történnek...
Amíg nem sikerül megfejteni a változást, addig a probléma fennáll.
A többekben esetleg automatikusan felmerülő kérdést én nem tudom megválaszolni.
-
vacs
veterán
Google Pixel 7, Android 15 szintén azonnal bezáródik.
Ilyenkor látszik, hogy milyen hasznos app és mennyire hiányzik, hogy nem működik.
-
MadMancs
veterán
Cifrázzuk. Gyorsindítóban megnyitás után míg be nem zárjuk (vagy teló be nem zárja) appot addig indítóikonnal is nyílik.
Most átmeneti megoldásként lelakatoltam alkalmazásváltóban, eddig ok.
-
starchild
tag
Nálam is elhalálozott.
Megnyitáskor félig megnyílik, majd záródik is be.OPPO Reno5 5G, gyári ColorOS 13.1
-
S24U A14 OneUI 6.1 4.7.8-al ment. most frissítettem pár perce A15 OneUI 7-re, bezáródik. hosszan nyomva ikonról elindul.
-
Gloob
addikt
Én is elkiabáltam az elöbb! Már itt sem jó. Elindul az app, aztán be is záródik azonnal! Csak webes felületen jó. Jó volna megoldani végre.
-
spiky03
veterán
Engem is elért sajnos.
5 perce még használtam, most meg már nem nyílik meg.
Poco X7Pro HyperOs 2.0.101.0 -
internetezoo
senior tag
Inkább az a kérdés hogy mi változott? App frissítés nem volt, MIUI rendszer se frissült.
Én arra gondolok, hogy a googleapis és a fototrend.hu (úgy emlékszem) között egy szerver kiesett? -
lemmy71
őstag
Van valami frissítés, ami megoldja a problémát
-
yanna
addikt
Redmi note 3 se-n, redmi note 5 pro-n, Poco f5-ön még jó, Poco X3 pro-n elszáll. Minden telón más Android, más miui/hyperos.
-
Essejó
veterán
válasz
internetezoo #7900 üzenetére
Nekem még annyi se, rábökök az ikonra, elkezd feljönni az ablak, és azonnal csukódik is be.
-
internetezoo
senior tag
Csak ezt az egy linket tölti be, semmi mást.
Ez egy adatgyűjtő naplózó szolgáltatás, hiba kereséshez.firebaselogging.googleapis.com
-
Galaxy Tab S8+ eszközön sem indul.
-
fjudors
aktív tag
ikonos indítás bezáródik, felugró menüből indul
A15, S25 -
Corsa02
őstag
S23+-on jó továbbra is.
Nézi a fejlesztő a topicot, meglátjuk mi tud lépni, de akinél van hiba, annak érdemes egy mailben jelezni neki.
-
MikeWazowski
veterán
Pixel 9 pro és nem nyílik meg.
-
lasse001
senior tag
S25 Ultra nem nyílik meg.
-
ggeleven
őstag
Nálam hiba nélkül megy Xiaomi 14T-n és Samu A35ön is.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Nálam is eddig bírta. Ugyan ez a helyzet.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Amilyen jó volt régebben, most annyira gyatra
-
internetezoo
senior tag
Eddig bírta a 4.7.8.
Ez a verzió elindult, tartott a mai napig a működése.
MIUI nem frissült, más se. Miért csinálja az app?
Bújtatott reklám változik? Elindulaskor megáll, egy kis ablak amelyen szöveg nincs, csak OK gomb. -
Wesder
titán
Most màr magyar IP-vel sem megy, màr a tököm kivan az egésszel.
-
junior11
veterán
-
yanna
addikt
válasz
junior11 #7889 üzenetére
Teljesen sötéten álltam előtte, mikor februárban elszállt az X3 pro-n egyik pillanatról a másikra. Próbáltam sok mindent, de nem jött össze. Most jött a megvilágosodás, hogy kikapcsolt vpn-nel megpróbáljam telepíteni, és teljes siker. Vpn vissza, és továbbra is működik.
Amit nem értek, hogy sokáig jó volt vpn-nel, és most is ugyan azzal működik minden változtatás nélkül. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
MikeWazowski #7882 üzenetére
Ez valószínűleg inkább a Google miatt van, ugye ez a támogatás itt havi alapú, ami mögött ott kell lennie egy " biztosítéknak "
-
PedroPascal
őstag
válasz
MikeWazowski #7882 üzenetére
Ezt nekem is régóta csinálja. Valami alap hiba mert volt már több frissítés de ez megmaradt.
-
MikeWazowski
veterán
Fizetek havidíjat, de akkor is feljön néha h támogassam az appot. Többel kéne támogatnom h ne jöjjön fel abszolút? Egyébként imádom az appot, simán megér nekem többet is, csak tudni akarom h működik.
-
yanna
addikt
Az viszont érdekes, hogy a poco X3 pro-n továbbra sem működik február óta.
-
B2man2
aktív tag
Megoldódott úgy néz ki. Újra lett telepítve, privát dns kikapcsolva. Így elindult. Bejelentkezés után privát dns vissza kacsolva is működik. ( Quad9 dns volt beállitva)
-
Wesder
titán
Továbbra sem értem hogy mi lehet annak az oka, hogy csak magya IP címmel rendelkező hálózaton hajlandó az app normálisan működni. Amíg hazamentem egy hétre, nem volt semmi gond az appal. Amint elhagytam ezt a szerencsétlen országot, megint szarakszik.
-
Nem tudom, hogy azoknál akiknél nem megy, hogyan nyilvánul meg, de nálam is volt már olyan, hogy állandóan összeomlott.
Viszont jöttek az értesítések és az alábbi módszerrel meg tudtam nyitni az appot:Nova launchert használok és ha hosszan rányomok az app ikonjára, akkor előjön egy menű - Felfedezés, Hírek, Friss topikok, Hardverapró. Na most, ha itt indítok valamit, akkor elindul az app és vissza is lehet lépni, el lehet jutni a beállításokhoz stb... Viszont, ha kilépek és újra az ikonjáról akarom indítani, akkor FC-zik.
-
gilfoyle
őstag
Frissítés után jó. Android 15.
-
B2man2
aktív tag
Sajnos a frissítés után se jó.
Realme GT Master, android 13 -
yanna
addikt
Frissítve, gyógyulás. Köszönöm.
-
Gloob
addikt
Itt is megoldotta a frissítés. Köszönjük szépen a fejlesztőnek!
-
Z.É.T.
őstag
Itt is köszi a gyors javítást
-
Corsa02
őstag
4.7.8 frissítés befutott, megoldotta.
-
vacs
veterán
Akkor szeretnénk kérni a 4.7.8 apk-t.
-
hhgygy
senior tag
Poco f3-on is behalt
-
MadMancs
veterán
Nálam megy jelenleg is.
S24 Ultra, A15 -
junior11
veterán
Nálam már hetek óta nem működik az app, magától bezáródik mindkét telefonon...
-
Corsa02
őstag
Írtam a fejlesztőnek, vizsgálja a helyzetet.
-
Essejó
veterán
Húsvéti meglepi, hoggy Piros tojás helyett magától bezáródó appot kapunk? Este még semmi baja nem volt, most meg magától záródik Samsung S22+
Android 14 One UI 6.1 -
yanna
addikt
Az egyik telón még működő appot is elérte a végzet. Meg se nyílik, be is záródik. Nem örülök.
-
Essejó
veterán
Sziasztok van egy ilyen jelzés az indító ikonon, de se privát üzenet se válasz valami hozzászólásomra. Akkor meg mi lehet? link
-
Sziasztok!
Úgy néz ki hogy megjavult a rendszer. Akinek megakadt az előfizetése a pro verziónál, most próbálja meg újra, mennie kell. -
vacs
veterán
válasz
st3v3np3t3r #7674 üzenetére
Szia.
Az app alján fixen 4 ikon van (privát/itt szóltam hozzá/kedvencek/aprók).
Én örülnék, ha pl a Friss topikok is bekerülne (tudom, hogy a menüben ott van), vagy a beállításokban lehessen szerkeszteni, hogy melyik 4 (akár 5) ikon legyen kint!
Ez talán megoldható, tudnád továbbítani a fejlesztőnek a kérésem!? -
fjudors
aktív tag
nincs témaindító menüpont
-
YxVs
senior tag
Weboldal előnézeti kép csak homokórázik, nem tölt be.
Redmi Note 8 Pro - Android 11
Másnál mi a helyzet régebbi telón/Androidon? -
Sziasztok!
Ma az a meglepetés ért, hogy a támogatást nem tudja levonni a Play áruház.
Hiába próbáltam két különböző kártyával, nem megy.
Vagyis az történik, hogy jóváhagyom a tranzakciót (amit korábban nem kellett, mert már jó ideje automatikusan ment) és ennek ellenére azt írja, hogy:Járt már valaki így, esetleg valami ötlet?
Cache törlések, újraindítás már megolt. -
junior11
veterán
Nálam sem műkszik az app napok óta, megnyitás után automatikusan bezár...
-
qltsar
veterán
válasz
lasse001 #7827 üzenetére
Regebbi secupatch-en es PlaySystem update-n vagy, mint S23 es S24. Mi mar februarin vagyunk secupatchben, januari a PlaySystem, S25-on pedig december es oktober talan.
Ezen kivul a webview is lehet, hogy regebbi.
Amikor ezek frissulnek - legalabbis Samsung OneUI-nal - nalam rendszeresen voltak az appal anomaliak, addig amig az app "nem frissult utana".
Ez esetben az app Jan 18-an frissult, ami ujabb, mint a telefonod szoftvere ergo regebbi OneUI / Google patchekkel a tapasztalatok alapjan ezert mukodik biztosabban.
Persze ez csak a spekulaciom es a tapasztalatom osszeadva.
-
FLATRONW
őstag
Nálam most a 4-ből 3 eszközön nem működik (Xiaomi Pad 6, Shield Tablet, Redmi Note 13 pro 5g).
Egyedül a Redmi Note 4-en jó. -
Sziasztok!
Pont tegnap délelőtt akartam írni, hogy nálam S23-on tökéletesen működik és a megnyitás utáni visszalépések, bezárások is megszüntek.
Erre kora este engem is elért a megnyitás utáni bezáródás.
Volt cache törlés, de nem javult meg.
Jöttek az értesítések és érdekes módon azon keresztül meg tudtam nyitni az appot, de csak azt a topikotot, ahonnan az értesítés jött.
Az app ikonjával továbbra sem működött.
Ez így volt még ma reggel is, majd a délelőtt folyamán egyszer csak minden megjavult úgy, hogy semmilyen frissítés, beavatkozás a telon nem történt.
Most is az appon keresztül írok.
Az én esetemet inkább PH oldali problémának tudom be. -
internetezoo
senior tag
A komponens elemek frissítése óta nem jó.
Azt látom hogy
crashlyticsreports-pa.googleapis.com címre hiba jelentést küld. A fejlesztő ezt tudja olvasni.
Ezután a
https://virus-engine.sec.intl.miui.com cím jön.
Miért? Milyen titkos komponens van benne? -
-
fjudors
aktív tag
válasz
PedroPascal #7818 üzenetére
nekem két hirdetési előresorolás volt a kosárban, azokat t{rölve a fototrenden eltűntek
-
Essejó
veterán
válasz
PedroPascal #7816 üzenetére
Nekem spec semmi harang nincs link
-
PedroPascal
őstag
Sziasztok.
Van itt az app-ban jobb alul a harangnál egy értesítésem már régóta. Van egy publikálatlan fotóm és ha erre kattintok akkor böngészőben a profilom nyílik meg az étékeléseknél. De semmi olyan ami arra utalna mint az értesítés. Hogyan lehet ezt eltüntetni? -
yanna
addikt
Poco X3 pro, Android 13, miui14, egyik percről a másikra előjött a megnynyitás utáni azonnali bezárás.
Poco f5, Android 14, hyper 1.0 egyelőre működik. -
én meg napok óta nem merem elkiabálni, de az utolsó patch-ek valamelyike mintha megoldotta volna a napi többszöri újratöltést is, azóta egyszer sem fogadott az alkalmazásra váltva a bezárás / újraindulás, szépen elvan akár egy egész napig is a háttérben
-
Wesder
titán
Érdekesség, hogy mobilnettel indítva működik, wifin indítva valamiért azonnal bezárul.
-
-
Wesder
titán
4.7.7-es verzió lassan két napja force close-ozik több Xiaomi eszközön is. Gondolom majd javítva lesz.
Csak nekem van ilyen szerencsém, vagy másnál is előjött ez a hiba?
-
Curtain
senior tag
Így már világos! Köszönöm mindenkinek!
-
qltsar
veterán
válasz
Curtain #7800 üzenetére
Nem, mindkettő prohardver, most már megfejtettem.
A csillag (pl. MadMancs-nál) a Prohardver Premium, a szívecske pedig a Prohardver Támogatói.
Én is app támogató vagyok, ezért nem értettem, hogy miért nincs legalább egy cowboy kalap a nevem mellett
...de mint kiderült, ez az itt található támogatói rendszerre vonatkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Synology routerek
- Opel topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest