- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
A jó munkához idő kell.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy a Note7-gate óta (ha emlékszik még valaki erre) inkább baby steps-módon dolgoznak, ha akkumulátor-technológiáról van szó, akkor pedig még fokozottabban lehet így.
Nálunk most az a felállás, hogy Kedvesemnek i16 van, nekem pedig i16 Pro. Nagyon különböző módon használjuk, szóval nem feltétlen mérvadó, de szerintem az én telefonom csak azért bírja sokkal jobban, mert én nem szoktam scrollozgatni. Ha ő se görgetne, akkor szvsz nem lenne szignifikáns különbség a kettő közt, mindkét készülék kifejezetten jól bírja az előző telefonjainkhoz képest. (SE2; 12 Mini) -
paatrick
őstag
válasz
janeszgol #18 üzenetére
Nyilván kopp ugyanazt a tesztet futtatják végig az összes telefonon, szóval nagyon nem lehet trükközni.
Tech2 Lacinak nincs videója az x200 ultráról, a kereshető akku adatbázist pedig úgy látom még nem csinálta meg, pedig mintha mondta volna valamelyik videóban. Illetve arról sincs infó hogy ő mit hogy mér bele az akku tesztjeibe.
-
paatrick
őstag
Csak az a baj az akku mérete nem arányos a hatékonysággal. Szóval hiába a 30-40%-kal nagyobb akku eddig én tesztekben azt láttam hogy nem bírja 30-40%-kal több ideig. Max a többlet felét tudja ha tudja egyáltalán.
Ugyanaz a soc (S8 elite), ugyanakkora felbontás(1440p), samsungnak még nagyobb is a panel (6,9>6.82), android 15. A Vivo új típusú akksija 20%-kal nagyobb a Samsung régi tipusúnál. Üzemidőben semmi jele.
Azt meg még nem látjuk hogy a folyamatos 80-100 wattos töltések mennyivel gyorsabban degradálják az akkut. Lehet ők már erről is tudnak valamit.
-
doooo
veterán
A piac nagyobbik része, azaz Apple és Samsung együtt, még nem tértek át másra, tehát a piac nem ment sehova.
Mellesleg maga a technológia nem kínai találmány, csak ők kezdtek bele a használatába kb. 2 éve, ezt már egyszer kitárgyaltuk egy topicban.
Tehát az indokokra továbbra is kíváncsiak lehetünk, de önmagában nem technológiai a háttere, az elég egyértelmű. Mellesleg amíg nem viszik Kínán kívülre a legtöbb mAh-s akksival szerelt modelleket (erre számtalan példa van mostanság), és amíg még így is elég változó, hogy milyen üzemidőre képesek ezekkel, addig ilyen szempontból sem indokolt a váltás automatikusan. De az is biztos, hogy előbb-utóbb lesz változás, hisz a fizikai határokat feszegetik a hagyományos akksikkal, ahogy jelen cikk is mutatja. -
adamklark
senior tag
Mivel így is veszik minek váltsanak ugye. Majd bedobják, ha látják a számokon hogy valamit villantani kell. Most a vékonyságot dobták be (személyesen pont nem érdekel, tabletben sem szeretem ha papír vékony mert rossz fogni, plusz beépített tolnak jobban örülnék). Jövőre majd hozzá dobnak egy jobb aksit. Step by step.
-
Ricardo
titán
Én szívesen megnéznék egy Bog intejútvalamelyik Samsung vzetővel.
Érdekelne miért nem mozdulnak a nagyobb energiasűrűségű akkuk felé.
valami oka bztos van, hogy a "hagyományos litium-ion" vonalon maradtak. -
prolad
addikt
Oppo Find N5 5600, Vivo Fold 5 6000, Honor Magic V5 pletykák szerint 6-6100-as akksit kap. És ezekhez illő töltési teljesítményt. Persze azok újabb akku technológiát használnak, de a lehetőség megvan nagyobbat tenni bele. Már csak azért is mert ugyan vékonyabb lett, de szélesebb is, szóval hely van. Elvileg ez lenne a Samsung mobilok csúcsa, ennek ellenére a 2019/2020-as akku és töltésteljesítményt sikerül még mindig hozni.
-
prolad
addikt
Ha már a Flipbe is tudnak egy 4300-as akksit tenni, akkor hatalmas öngól lenne a Fold 4400-as akksija. Főleg ha marad a 25W-os töltés (amit már az A szériában is sikerült elhagyni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest