- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
A torrentesek többnyire nem jogtiszta dolgokat töltögetnek.
Ezt most komolyan leírtad? Deqrvajó! Köszi, remélem téged is megbüntet majd a rendőr, ha betartod a szabályokat és azt mondja, hogy többnyire gyorsan hajtanak az emberek!
Ettől függetlenül jogos, ha korlátozzák a torrentezést, szóval mint írtam is kétszer! nem a korlátozással van bajom. Az a gond, hogy szartok elolvasni és értelmezni, mit írok, csak lecsaptok arra a szóra, hogy torrentezés. Legközelebb majd behúzom magammal az otthoni kábelt, ha havonta egy-két alkalommal le akarom tölteni a Debian iso-t. Zseniális tanácsaid vannak, az már biztos.
anglergab
A weboldalon fenn van, értem. Ezt remélem nem arra írod, hogy akkor az ÜSZ-es csajoknak le kell tagadni?
A folyamatos torrentezés nem mobilnetre való, ez teljesen jogos, bár mint írtam párszor, nálam 240KB/s volt, nem 2MB/s. Azzal sem lenne gondom, ha 240K/s-re korlátoznák, ha ezt tudnám és nem csak akkor derül ki, mikor befizetem a díjat.
A torrent P2P protokoll, azt nem lehet az adat típusára szűrni.
Nem adattipusra gondoltam, hanem szerverekre, például Debian, Ubuntu, különböző egyetemek szerverei egyértelműen jogtiszta tartalmakat raknak fel. Ezt sem lehet szűrni szerinted?
-
vacs
veterán
Azonos névre lett íratva az otthoni, a mobil előfizetés és a dominós szám is, de a hölgy azt mondta, hogy a mobil előfizetés miatt NEM lehet bevenni a csoportba ... szóval akkor tévedett a Magenta 1-el kapcsolatban ha jól értem?!
A családi mobil opció már működik pár hónapja! -
vacs
veterán
"Dominóval van a Magenta 1-ben, neki is feljött az ünnepi minden korlátlan 30 napra opció"
Azt mégis hogy hoztad össze?
Nekünk Magenta 1-ben van otthoni telefon+internet + 1 mobil előfizetés, de a dominós számokat NEM lehet bevenni a csoportba a mobil előfizetés miatt < ezt az előbb mondta az ügyintéző hölgy!
-
bbmt
senior tag
Csak költői volt a kérdés feléjük na meg a kívancsiság. Flottás korlátlan net van sim-es routerben, 110-120Mbit a sebesség. A nagyfiam meg használja az adsl-t.
csak tényleg vicces, hogy ne torrentez és társaik vannak,de a legális dolgaimat sem használhatom mert adsl-en képtelenség az hbo go is magában, nemhogy mellé még legyen youtube vagy valami más... -
gzbotii
nagyúr
+Penguin_:
Nem akarok nagyon offolni a navi témában, még azért elmondanám az észrevételeim. Maps.me -t használtam régen sokat EU-n kívüli kiruccanáshoz, de nagyon sokszor megszívatott (személyautóval járhatatlan földutak, nem létező benzinkutak, etc). Here meg nekem (Moto G6, stock Android 9.0) nagyon instabil, ulticél keresése, kedvencekhez felvevése, navi indítása közben random kilép (crash). Szóval egyikre se bíznám magam (backup nélkül). GMaps még nagyon nem szívatott meg. -
Ja, azt láttam, vigyorogtam is rajta, de ettől eltekintve tényleg jó kis SIM, ha szükség van rá.
Amúgy meg tudják, hogy nálunk kár aktualizálni a neveket, most ha belegondolsz, odaírnak a 4. szolgáltatót, akkor most minden nap figyeljék, hogy van-e négy egyáltalán.Még.Szerintem banán és maffiaállamokat nem nagyon aktualizálnak.
-
Rosszul mondta, az új netes csomagoknál már a 3 GB-os is olyan, továbbá a 10 GB-os:
A havidíjas hang díjcsomag nélkül is igénybe vehető mobilinternet csomagok fentiek közül a Net 3 GB, Net 10 GB. Hang szolgáltatás és SMS ezekben a csomagokban is elérhető, azonban annak nincs külön havidíja. A beszélgetési díj és az SMS díj belföldi és EU alapdíjas irányba belföldön és EU roaming helyzetből 35 Ft/perc, ill. 35 Ft/db, kivéve SMS küldés
EU roaming helyzetből 24,25 Ft és SMS küldés belföldről EU-s hálózatba 24,25 Ft. Hangposta hívása és az egyéb külföldre irányuló hívások díjazása a Díjszabás megfelelő pontjai szerint történik.Forrás: [link]
-
Bizony nincs, én az első napon kikapcsoltattam minden előfizetésünkön, ahogy váltottunk az új díjcsomagokra.
Az ügyintéző elsőre nem akarta érteni, de aztán belátta, hogy okafogyottá vált az opció.
Ha Domino előfizetéses családtag hív, akkor kinyomjuk és visszahívjuk havi díjasról, ennyit megér, hogy ne kelljen minden (havi díjas előfizetésre is) fizetni az opciót, jórészt feleslegesen.
Kevesebb Domino előfizetés van a családban, mint havi díjas, így pláne felesleges ráfizetés lenne az opció használata, mert a két Dimono előfizető összesen nem hívja egymást annyit, amennyibe az opció kerülne.norbertoth: Szia, Az a biztos, ha az ászf szerinti listaárakat összeadod és azt viszonyítod a vállalt költési minimumhoz, a kedvezményes árakat nincs értelme hasonlítgatni.
-
MaxxDamage
félisten
Én meg ma mentem be az új sz.igazolványt átvenni az okmányirodába és még tegnap foglaltam időpontot a T-hez. (adategyeztetés miatt) és minden rendben volt, 06.28.-n vállaltam új hűséget az otthoni net előfizetésre (telefonon hívtak fel a központból) kértem a vez.telefon megszüntetését is hűség lejártakor (07.28.-n jár le, így 07.29.-től lekapcsolják) és azügyben kellett telefonálnom is, hogy OK legyen...
T-Pontba ma meg elkezdi a srác, vez.telefonra látom nem vállaltál hűséget, ha akarom akkor beállítja. Mondom ez már intézve van, a megszüntetése hűség lejártakor... és közben nézte a rendszert is és látta, hogy valóban így van
Az új sz.igazolvány miatt azért mentem be, hogy a későbbiek során ne okozzon fennakadást, mikor a T-s számaimat meg kell erősítenem (1 évente 1x ügye)
-
dptrsk
Topikgazda
szerződésben van 3 havi havidíjkedvezmény? ha van 1 éves a hűséged, de bármikor visszamondhatod, ha visszafizeted ezt a 3 havi kedvezményt.
5.000 forint belépési díjat fizettél? Ha igen, akkor hűség nélkül kötötted, béna a felület, ha nem, akkor biztos van hűséged(lást fenti pont)
-
dragon1993
őstag
Nálam maguktól bekapcsolták (elismerték) a Maraton 1GB-t, törölték, de az egyenlegem nem kaptam még vissza, utána 1 hétre törölték a Domino NET 200 csomagom így megszűnt a korlátlan böngészésem, amit nem tudok újra rendelni. (Ez is az ő hibájuk)
Az ügyintéző látja a problémát, de ő csak panaszt tud felvenni.
Most tőlük várod a korrekt eljárást? -
törölt tag
Jogszabályt nem találtam, de a hatályos ÁSzF. tartalmaz a lezárt csomagoról egy mondatot:
A lezárásra került díjcsomagok meglévő előfizetésként továbbra is igénybevehetők, de ezekből bármely más nem lezárt hang díjcsomagba való váltás, illetve a hangdíjcsomag/ a hangdíjcsomaghoz kapcsolódó előfizetés szüneteltetése esetén a lezárt díjcsomagokba visszaváltani nem lehetséges, valamint új előfizetésként nem választhatóak.
-
törölt tag
-
-
clon
senior tag
Tehát teljesen rendben van, hogy a jogszabály ismeretének nem tudásával a jogszerű "fizetős" vásárlót megkárosít(hat)ják. A bíróság sem szokta a gyilkost elítélni mert az nem tudta, hogy amit tesz az bűncselekmény
. A cég mindennek megkéri az árát, sőt egyedi ajánlatokat tesz gyakorlatilag ugyanolyan személyek felé így az egyik jól jár a másikat meg lényegében bepalizzák és az előző ügyfél kedvezményét beszedik rajta.
Egy ekkora cég esetén gyakorlatilag van olyan személy akinek ezt intézni kellene vagyis informálja a kollégákat arról hogyan is kell(ene) dolgozniuk az aktuális jogszabályi környezetben. Mindig ez a maszatolás megy, mert nagy cég nézzük el neki de mikor az ügyfélnek fizetni kell nem jellemző, hogy nem ismérnék a jogszabályt amire hivatkozva tartják a markukat... -
XboxGamePass
senior tag
Én 2 hete testvéremet berakattam dominóról Magenta 1-be, mert így sokkal gazdaságosabb az igényeinek. Akkor kivették őt a családi mobil opcióból. Felhívtam őket, hogy legyenek szívesek visszarakni. Idegbeteg kiabáló ügyintéző mondja, hogy nincs Magenta 1-be és igény sincs rá kérve. Mondom hallgassák vissza a beszélgetést, az egészet telefonon kértük. Mintha meg se hallaná és mondja tovább. Mondom tisztában vagyok mi szükséges hozzá, akkor legyen szíves újra rögzíteni az igényt..
Néha vannak bajok, de alapvetően szeretem a telekomot, főleg a magenta 1 miatt..
-
tomgabor
őstag
Akoor át kéne térni online only-ra ha már ilyenek. Csak azért mentem be mert a weboldal azt hazudta hogy személyesen gyorsabb és kapok a munkatársuktól egy SIM-kártyát(ami kellett volna hogy tudjam használni az új telefonom). Fel akartam hívni a boltokat de meghaladta a képességeimet, a bolt telefonszáma átirányított Vandához.
De mindegy, legalább a kedves eladó megrendelte nekem online amit én is meg tudtam volna otthon. Még 18napot kell várnom nem tudom mire mert a számhordozási igényem el van már fogadva.
-
Nekem az alap 1GB még megvan, ami egy évig működik, mire a +10giga elfogyott, jött a 3giga, most meg a +4giga fogyogat. Az az 50MB csak szúrta ott a szememet, azért aktiváltam, de nagy marhaság volt!
Nem csoda, hogy ennyi plusz változó lejárati idővel, ennyi galibát okoz, rendszer legyen a talpán, ami ezt flottul kezeli. Ill a rendszer az megvan hozzá, aki piszkálja, annak is a helyzet magaslatán kéne lennie!
-
-
radio100jozs
őstag
Tényleg durván csökkent az SE ára, október 12-én még a 92.620-ért vettem Mobil S+3 GB 24 hónap hűséggel,, most meg már csak 81.620-ért lehetne megvenni, igaz ép nincs készleten, de újabb készlet várható. Na ha ezt tudtam volna... Arról meg nem is beszélve, hogy 90 napig korlátlan beszéd, és net jár az előfizetéshez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen monitort vegyek?
- BMW topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest