- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
válasz
freelanced #104662 üzenetére
36303444xxx
SMS szerver
Futárcég
Belépési azonosító
Stb.
Szokott róla jönni.Akkor van para, ha olyan jön, aminek nem kellene.
-
válasz
freelanced #104668 üzenetére
Azt én sem értem, mert amiket én kaptam, az mind megbízható forrásnak számít, főleg, hogy gyakorlatilag valamely ténykedésemre reakcióként érkeztek.
Ha csak úgy kapnék valamit meglepetésszerűen az már más lenne, van persze ilyen is,
de más számrólhasonló szám ez is. Valami Gázszolgáltató x időnként felszólít, hogy fizessem be az elmaradt huszonakárhányezer forintot, de legalább ennek semmi értelme sincs, mert se számlaszám, se semmi, csak felszólítanak! -
törölt tag
válasz
freelanced #104668 üzenetére
Van, aki azzal szórakozik, hogy random számokat írogat be ilyen helyekre, vagy pl. annak a nevére rendelget dolgokat.
-
válasz
freelanced #104664 üzenetére
Közben leesett, miért volt ismerős ez a szám, sok 3444***-es számról kapok különböző sms-t, amit írtál arra jött Ipon rendelés visszaigazoló és a MI fiók aktiváló kódja is. A ****217 számról jön a Raffia bank átutalós visszaigazolja. Szóval valóban sms küldő központ számai ezek.
-
válasz
freelanced #104662 üzenetére
[link] Elég sokan kapnak erről a számról ezt-azt.
(#104661) Vangelis
Az a kis cetli csak azért van, hogy kapj valamit, ha elviszik a csomagodat, mivel úgy látom 20 db alatti csomagszám van, így kár aggódnod. Vitte a koma a matricát, a kéziketyeréjével rácsippantot a kódra?
Ha igen, ne aggódj.
-
thomas77
senior tag
válasz
freelanced #103691 üzenetére
Esetleg érdemes megnézned az angol three szolgáltató oldalán a prepaid konstrukciókat. Ha EU-ba telefonálsz itthonról, akkor, 11 Ft körül van percenként. Ha valakinek Angliában van korlátlan opciója, akkor meg ingyen tudtok beszélni, ha ő hív. Az már csak hab a tortán, hogy az usában is ingyen roamingol.
Nagyon hasznos lehet, ha más eu-s országba is kell telefonálnod. Én alkalomszerűen használom. Félévente kell indítani minimum 1 hívást és akkor sose jár le. -
Zeki
nagyúr
válasz
freelanced #103689 üzenetére
Ha úgy tervezed hogy sok külföldi telefonálás lesz, a VOIP topik a te barátod.
Pl: callingcredit.com :
United Kingdom [Main] (Mobile) Ft 2.868 /min
Vagyis majdnem 3 Ft egy perc duma mobilra. Vezetékesre meg 2.048Ft/perc
A telefonodra kell letölteni az appot, amivel tudsz telefonálni. -
4Grider
félisten
válasz
freelanced #103685 üzenetére
Épp 2019-ben lesz változás az EU-n belüli nemzetközi hívások szabályozásában, így olyan 60-70 Ft körül lesz várható a percdíjak maximalizálása első körben. És ezt tervezik még évente tovább csökkenteni.
Addig is, ha az EU-ba akarsz olcsón hívni, át kell ugrani a románokhoz/szlovákokhoz/osztrákokhoz/szlovénekhez vagy horvátokhoz telefonálni. Mondjuk Anglia már nem sokáig lesz EU... -
radio100jozs
őstag
válasz
Szerintem tedd elsőnek tisztában magadban azt a fogalmat, ami itthon 1994 óta él, hogy mi az a romaing.
Ha ez megvan, akkor meg szedd elő a 100 éve létező fogalmat, hogy mi az, hogy nemzetközi hívás.Ha ez is megvan, akkor rájössz, hogy mi miért került annyiba.
-
thomas77
senior tag
válasz
Ha itthon vagy, akkor nem roamingolsz. Ilyen esetben a nemzetközi tarifát számlázzák.
-
válasz
freelanced #100359 üzenetére
Szia,
Nekem van arany és platina kiemeltségű előfizetésem is, de azt kell mondanom, nem érdemes külön nézni, mert árazásban nem lesz mérvadó különbség (leginkább semmilyen) a nem kiemelt, vagy akár új előfizetéshez képest.
Másban mutatkozik meg az arany/platina kiemeltség előnye, például a legdrágább készüléket is kihozhatom 0 Ft-ra úgy, hogy nem kérnek mobil előleget, szemben a nem kiemelt, vagy új előfizetőkkel, ahol az előleg elég húzós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest