Hirdetés
- Mobil flották
- Netfone
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz Robi_73 #37616 üzenetére
Régebben nem voltál céges díjcsomagban/flottában? Arra tudok gondolni, hogy anno a díjcsomagodat leváltották lakosságira, de a folyószámla paraméterekben bent maradt a régi céges/flottás beállítás. Nem tudom, h. mi alapján olvassa ki ezt a webshop, de oka lehet annak, h. meg van zavarodva.
-
Robi_73
őstag
válasz Robi_73 #37626 üzenetére
Sziasztok!
Voltam bent és nekem volt igazam 5490Ft-os csomagban vagyok és a rendszerben van a hiba. Reklamációmat rögzítették és innen intézik a dolgot. A netes felületet sem értik, mert ők nem céges előfizetést látnak, ezt is intézik! Azért 24000ft-tal többet fizetni nem szeretnék a két év alatt, inkább egy új telefonra költöm majd ez az összeget.
Robi73
-
lord.lakli
őstag
-
-Ben-
veterán
válasz Robi_73 #92741 üzenetére
Köszi!
Más: előbb nézegettem a telenor ajánlatait. Tényleg összeszedhetné magát a Telekom, mert jelentős különbségek vannak előfizetéses vásárlás esetén.
Vegyük példának egy iPhone X 64GB készüléket:A telekomnál 346.500 forint lenne Mobil L + NET 2GB csomaggal, aminek a havi díja 7850 Ft.
A telenornál 314.990 forint lenne Blue M csomaggal, melynek havi díja 7690 Ft és nagyjából megegyezik a telekom Mobil L csomagjával. Azért ez egy kemény 31.510 Ft különbség.... -
-
Robi_73
őstag
válasz Robi_73 #92639 üzenetére
Sziasztok!
Megjött a novemberi számla és a hűségemért járó speciális kedvezményeket nem látom a számlán. Felhívtam az ügyfélszolgálatot és annyit közöltek velem, hogy az új csomagokra már nem érvényes a kedvezmény. Korábban már váltottunk csomagot és a kedvezmények megmaradtak, mondjuk akkor direkt felhívtam az ügyfélszolgálatot, megerősítés véget és velük intéztem a váltást. Kérdeztem a kedvezmények eltörlése hol látható, olvasható de nem kaptam egyértelmű választ. Lényegében 3 előfizetésen buktam 3000 Ft kedvezményt. Mivel törthavi számlát kaptam elég nagy rajta a katyvasz, meg kell várni a decemberi számlát, úgy talán már okosabb leszek. Természetesen a korábbi állapotot nem tudják már vissza állítani...
Én így számoltam a csomagváltás előtt:
"Korábbi díjcsomagok:
Next M ATK: 10310 Ft (-1500 Ft kedvezmény) 8810 Ft
Move M ATK: 4140 Ft (-1000 Ft kedvezmény, 500MB net) 3140 Ft
Move S: 3710 Ft (-1000 Ft kedvezmény, 200MB net) 2710 Ft
Move S: 3710 Ft (-1000 Ft kedvezmény, 200MB net) 2710 FtÖsszesen: 17370 Ft
Új csomagokkal:
Next M ATK: 10310 Ft (-1500 Ft kedvezmény) 8810 Ft
Mobil S csomag + 2GB net: 4349 Ft (-1000 Ft kedvezmény) 3349 Ft
Mobil S csomag + 2GB net: 4349 Ft (-1000 Ft kedvezmény) 3349 Ft
Mobil S csomag + 500MB net: 3113 Ft (-1000 Ft kedvezmény) 2113 FtÖsszesen: 17621 Ft
És az én értelmezésem szerint az új csomagok választása miatt járó 20%-os kedvezményt is levonom, akkor pedig ennyi lesz a végösszeg: 15859 Ft "
Robi73
-
radio100jozs
őstag
válasz Robi_73 #93747 üzenetére
Október 24 óta nincs már a készülék nélküli díjcsomagoknál az 1000/1500 Ft-os kedvezmény. Amikor váltottál jött egy üzenet, hogy továbbra is 2 év hűségre kötnek át, ha eddig is még 2 évben voltál,de ez már "készülék" vásárlási csomag, mert a készülék nélkül már nem tudnak kötni 2 éves hűséget, 1 évesbe meg nem tehetne át, mert te eddig is 2 éves voltál. Viszont akkor láthattad is, hogy nincs már ott a tarifa ár végén az 1000/1500 kedvezmény levonás. Sajnos ez van, ez a szabály.
-
embe
nagyúr
válasz Robi_73 #97593 üzenetére
Szerintem se....
Elgondolkodtam a Magenta1-es csomagon, de a lakcímemen olyan gagyi gyenge net (50Mbit/s) van, hogy nem éri meg váltani a jelenlegi olcsóbb hűség nélküli netemet.
Készülékvásárlásra így marad más forrás.Két Fix + Maraton + Most Dominó is van a családban....nem is tudtam hogy a Most opció megszűnt.
[ Szerkesztve ]
Yamaha RX-A4A 8K erősítő, Zidoo Z1000 Pro eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
legenda
válasz Robi_73 #97593 üzenetére
Szia,
Ez így nem teljesen igaz, én például minden hónapban bőven ráfizetnék, ha feltöltős lennék.
Domino esetén a hangra minimum +990 Ft lenne havonta, hogy korlátlanul beszélhessek hálózaton belül, a mobilinternetet meg nem is számolom, mert a sokszorosa.
Aki keveset beszél és netezik, annak megéri a Domino, de van egy (nem is túl magas) határ, ami felett már nem.
A másik, hogy nem csak a Domino előfizetők kapnak ilyen vagy olyan ajándék mobilinternetet vagy lebeszélhetőséget - még ha a szolgáltató szemszögéből érhető is, hogy azokat próbálja a gyakoribb/nagyobb mértékű használatra rászoktatni -, az egyéb előnyökről nem is beszélve, ami csak a havi díjas előfizetőknek jár.
Nem szabad általánosítani, előfizetésre levetítve kell összességében nézni, hogy kinek jobb a havi díjas előfizetés és kinek a Domino.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
fornettisuti
veterán
válasz Robi_73 #100332 üzenetére
nekem még 3 hónap múlva jár le, tegnap sms jött, hogy már kedvezményes áron vehetnék készüléket.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
bucihost
senior tag
válasz Robi_73 #100337 üzenetére
Nekem csak kedvezményes csomag kell. Készülék nem érdekel. Most fizetek 8-9 et. Hálózaton belül korlátlan 150 máshova és 2gb net. Konkurenciánál hálózaton belül korlátlan , 100p más irányba, 5Gb net, 10Ft percdíj lenne 2990. (Flotta). Ha itt kitudnék alkudni hasonlót maradok. Ha nem nem...
-
fornettisuti
veterán
válasz Robi_73 #100341 üzenetére
A miértje már meg lett énekelve. Röviden, nem a régiek "kényeztetése" a prioritás.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
8
senior tag
válasz Robi_73 #100341 üzenetére
"Hűség" = marketingelnevezés. Mindössze annyit jelent, hogy határozott idejű szerződést kötsz.
Semmi köze a hűséghez, így nem is várható el, hogy jutalmazzák a szolgáltatók.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen 55-75.000Ft jóváírás. Ajándék 500Ft PARKL meghívókód kupon parkoláshoz. Revolut regisztrációhoz 11.000Ft. Privát üzenetben küldöm
-
nagyúr
válasz Robi_73 #100873 üzenetére
Ez sajna így van nálunk, utcáról beeső akármilyen
ügyfél
?
is jobb ajánlatot kap, mint amivel téged meg másokat büntetnek a több évtizedes hűségért. Nekem is közel 20 évem van.Nekem nem ért plusz 144.000 Ft-ot az ajánlatuk...
Pedig akkor lennél csak igazán jó ügyfél.....bár ők nem ügyfélnek néznek bennünket, hanem ügyféleszűnek!
(ez nem T-s, inkább általános jelenség)
Én már régóta harapok arra, ha azt mondják, hogy valamit ajándékba vagy ingyen megkapok!
Nézzék hülyének a * .......!+[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
8
senior tag
válasz Robi_73 #101630 üzenetére
"akik évek óta hűségesek és "
"Hűségesek" = évek óta határozott idejű szerződéseket kötnek. A "hűséghez" semmi köze, csak marketingelnevezés.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen 55-75.000Ft jóváírás. Ajándék 500Ft PARKL meghívókód kupon parkoláshoz. Revolut regisztrációhoz 11.000Ft. Privát üzenetben küldöm
-
Cs1csó
félisten
válasz Robi_73 #101630 üzenetére
Ez nem jelent semmit EGYETLEN dolog számít:
Adott befizetőhöz hány előfizetés (tehát mikor egy ember fizet többet) és azok havi bontásban milyen bevételt jelentenek:
- 1-2 előfizetés havi 5000 vagy alatta - nem tétel
- de mondjuk 5 előfizetés egy befizetőnél 5x10-15 ezerrel havonta akkor arra már odafigyelnek.Semmi más nem számít.
-
Soulfly842
addikt
válasz Robi_73 #101840 üzenetére
Másodperc alapú a díjcsomag? - csak mert ott másodpercet ír....ha pl. flotta, akkor is egyszer ki van számlázva, s egyszer jóvá vannak írva a percek. A telekomnál ezek pontosan szoktak működni.Jaaa.. sztornó... most látom, hogy ez már telenor
Hát ott még egy szakértőnek is elég néha megérteni a számlát
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
addikt
válasz Robi_73 #103626 üzenetére
Persze, mert nekik az költség. Én meg szarok rá, belefér nekik.
A múltkor a taxis diszpécser volt felháborodva, hogy már az elején közöltem, hogy POS terminálos kocsit kérek. "Hát de az összes autójukban van" - nosza, én nem ezt tapasztaltam. Aztán a fuvar végén fizetés... "Nem lenne inkább mégiscsak készpénz? Tudja, be kell kapcsolni, meg nem is mindig működik, nincs hálózat". Hülye vagy, ember? Sose hordok magamnál készpénzt. Erre olvasószemüveg felcsap, pókhálót letöröl, és már izzítódott is a terminál
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Lenovo Legion 17'3 col 1920x1080 144Hz, 16GB RAM, GeForce RTX 3070 8GB, 1TB SSD 36 hónap garancia!
- Rokoko Smartsuit Pro I - Motion Capture ruha (XL és L)
- Legion 5 15IMH05H 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660 Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új! Lenovo LOQ 15AHP9 83dx005vhv Gamer notebook - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen