Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Motorizált zsanért védetett le a Motorola
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi_73
őstag
válasz ForRedGlory #37609 üzenetére
Van 4-5 aranykártyás előfizetésem és a főszámomnál cseréltem csomagot. T-pontban intéztem mert neten nem engedte a váltást. A szerződésben is 5490Ft szerepel, mindegy majd bemegyek és rákérdezek.
Robi73
-
Robi_73
őstag
válasz Robi_73 #37626 üzenetére
Sziasztok!
Voltam bent és nekem volt igazam 5490Ft-os csomagban vagyok és a rendszerben van a hiba. Reklamációmat rögzítették és innen intézik a dolgot. A netes felületet sem értik, mert ők nem céges előfizetést látnak, ezt is intézik! Azért 24000ft-tal többet fizetni nem szeretnék a két év alatt, inkább egy új telefonra költöm majd ez az összeget.
Robi73
-
Robi_73
őstag
válasz lord.lakli #37740 üzenetére
Én sem úgy értettem, a T felé van igazam, magyarul rosszul számláztak.
Robi73
-
Robi_73
őstag
válasz elekreg #92635 üzenetére
Szerintem nem rosszak ezek az új csomagok, főleg ha több előfizetése van az embernek, akkor kap még (elvileg) 20% kedvezményt az új csomagok árából. Idáig ennyit fizettem, csak is a csomagokban megnövelt adatmennyiség miatt váltottam az új csomagokra. A kedvezményeket a hűségem megtartása miatt kaptam egy éve, 1996 óta vagyok előfizető.
Korábbi díjcsomagok:
Next M ATK: 10310 Ft (-1500 Ft kedvezmény) 8810 Ft
Move M ATK: 4140 Ft (-1000 Ft kedvezmény, 500MB net) 3140 Ft
Move S: 3710 Ft (-1000 Ft kedvezmény, 200MB net) 2710 Ft
Move S: 3710 Ft (-1000 Ft kedvezmény, 200MB net) 2710 FtÖsszesen: 17370 Ft
Új csomagokkal:
Mobil S csomag + 2GB net: 4349 Ft (-1000 Ft kedvezmény) 3349 Ft
Mobil S csomag + 500MB net: 3113 Ft (-1000 Ft kedvezmény) 2113 FtÖsszesen: 17621 Ft
És az én értelmezésem szerint az új csomagok választása miatt járó 20%-os kedvezményt is levonom, akkor pedig ennyi lesz a végösszeg: 15859 Ft
Robi73
-
Robi_73
őstag
válasz elekreg #92648 üzenetére
Én tavaly nagyon gondolkodtam a flottába lépésen és a hűség lejártakor felhívtam a Telekomot, hogy mit ajánlanak. Akkor kaptam a kedvezményeket és egy telefont a 2 éves hűségemért. A flotta és a Telekom ajánlata között ~2000 Ft volt a különbség a flotta javára. Igaz kedvezőbbek a percdíjak, de számszerűsítve a havi fix különbségeket nem érte meg váltani. Ha a flottát nézem havi szinten a két év alatt 48000 Ft-ot (24x2000), a Telekom ajánlatát nézve 158000 Ft-ot (24x4500 Ft + 50000 Ft (P8 Lite)) spóroltam. Érthető, hogy maradtam...
Robi73
-
-
Robi_73
őstag
Anno 4 éve én is ezért váltottam korlátlan előfizetésre Next S-ről, mert a 30-as szám a számhordozás miatt nem mindig takarja a valóságot és mindig többet fizettem a kelleténél. Van egy kód amivel hívás előtt ellenőrizhető a szám, hogy melyik szolgáltatóhoz tartozik, de elég macerás hívás előtt mindig ellenőrizni az adott telefonszámot. Az is lehet, hogy csak látod mennyit telefonáltál másik hálózatba és 150 percig jóváírják majd a számládon.
Ezt kell beütni:*126*20/30/31/70/telefonszám#hívásgomb
Robi73
-
Robi_73
őstag
válasz zsolt501 #92744 üzenetére
Igazán nincs mit! A Next S ATK a kezdetekkor 6400 Ft volt ha jól emlékszem és mindig 11-14.000 Ft körül volt a számlám. Valami jelzést adhatna a szolgáltató, hogy hálózaton kívüli hívást kezdeményez az ember. Így azért nem rossz extra bevételhez jutnak a szolgáltatók, és sokan meglepődnek az első havi számlán...
Robi73
-
Robi_73
őstag
válasz Robi_73 #92639 üzenetére
Sziasztok!
Megjött a novemberi számla és a hűségemért járó speciális kedvezményeket nem látom a számlán. Felhívtam az ügyfélszolgálatot és annyit közöltek velem, hogy az új csomagokra már nem érvényes a kedvezmény. Korábban már váltottunk csomagot és a kedvezmények megmaradtak, mondjuk akkor direkt felhívtam az ügyfélszolgálatot, megerősítés véget és velük intéztem a váltást. Kérdeztem a kedvezmények eltörlése hol látható, olvasható de nem kaptam egyértelmű választ. Lényegében 3 előfizetésen buktam 3000 Ft kedvezményt. Mivel törthavi számlát kaptam elég nagy rajta a katyvasz, meg kell várni a decemberi számlát, úgy talán már okosabb leszek. Természetesen a korábbi állapotot nem tudják már vissza állítani...
Én így számoltam a csomagváltás előtt:
"Korábbi díjcsomagok:
Move M ATK: 4140 Ft (-1000 Ft kedvezmény, 500MB net) 3140 Ft
Move S: 3710 Ft (-1000 Ft kedvezmény, 200MB net) 2710 Ft
Move S: 3710 Ft (-1000 Ft kedvezmény, 200MB net) 2710 FtÖsszesen: 17370 Ft
Új csomagokkal:
Mobil S csomag + 500MB net: 3113 Ft (-1000 Ft kedvezmény) 2113 FtÖsszesen: 17621 Ft
És az én értelmezésem szerint az új csomagok választása miatt járó 20%-os kedvezményt is levonom, akkor pedig ennyi lesz a végösszeg: 15859 Ft "
Robi73
-
Robi_73
őstag
Szia!
Szerintem nem fogsz kedvezményt kapni...
Már nem éri meg előfizetésesnek lenni, a kártyások jobban megvannak becsülve és a percdíjaik is jobbak. Még mi előfizetésesek egy köszönő sms-t kapunk az év végén, a Dominósok több gigabyte internetet.
Nekem is szeptemberben jár le a 2 év hűségem és már nézem, hogy mire váltsak.1996 óta vagyok előfizető, 5db előfizetést fogok felmondani szeptemberben. 2 éve is hasonló szándékaim voltak, de akkor előfizetésenként 1500-1000 Ft kedvezménnyel és 1 db 0Ft-os P8 Lite-al megtudtak tartani. Dominó + Maraton lehet a befutó első lépésként, onnan meg bármikor lehet váltani. A Domino Most opció megszüntetésével várhattak volna még egy kicsit, mert a 9/19 Ft-os percdíjak már majdnem a flották percdíjait nyújtották.
Viszont a 25 Ft/perc még mindig jobb a 35 Ft/percnél, és jobb a ténylegesen lebeszélt percek és a felhasznált adatmenyiség után fizetni.
[ Szerkesztve ]
Robi73
-
Robi_73
őstag
Szia!
Igazad van, mert mindenki a saját szemszögéből nézi a dolgokat!
Én csak azt nézem, hogy feleslegesen fizetek ki olyan dolgokat, amit nem is használunk fel.
Az egyik előfizetésem például korlátlan (Next M ATK) 1GB nettel, ezért 8055 Ft-ot fizetek havonta. Mindig is tudatosan használtam a mobilnetet, így mindig elég volt az 1GB/hó nekem, mivel a környezetemben mindig van hadra fogható wifi hálózat. Ezt figyelembe véve egy 4GB-os maratonnal minimum 4 hónapig elleszek (én 6 hónappal kalkulálok). Az eddig havonta fizetett 8055 Ft-ért 25 Ft/perccel számolva kapok 322 perc lebeszélhetőséget, ami 1,5-3 hónapig elég lesz nekem. Szerintem egy átlagos beszélgetés nem tarthat tovább 3-5 percnél, és 5 perccel számolva ez 64db hívást jelent.
A másik dolog pedig ez. [link] 4800 Ft-ért nálunk mikor lesznek ilyen csomagok, és mi miért fizetünk többet a kevesebbet nyújtó szolgáltatásokért a szolgáltatónak?
Bocsánat a gondolatmenetemért, csak hangosan gondolkodtam...
Robi73
-
Robi_73
őstag
Sziasztok!
Egy hónap múlva lejár a hűségem és a múlthéten már jelentkezett is nálam a Telekom ügyfélszolgálata a felülmúlhatatlan ajánlatával. Eddig kevesebb mint 16.000 Ft-ot fizettem a 4db előfizetésem után (Next M ATK,, 2db Mobil S 1gb, Mobil S 3gb). A meglévő előfizetésekre lehengerlő ajánlata 20.800 Ft volt, plusz egy tablet a 22 éves hűségemet is figyelembe véve. Persze a Next M ATK Mobil XXL-re változna.
Kérdezném, más is ilyen lehengerlő ajánlatot kapott, akinek mostanában jár le a hűsége?
Robi73
-
Robi_73
őstag
válasz bucihost #100335 üzenetére
Nem lehetetlen, de nem is egyszerű! Két évvel ezelőtt egy P8 Lite-ot és 4500 Ft (1500 és 3x1000 Ft) havidíj kedvezményt sikerült kialkudnom. Akkor is flottára akartam váltani, de a kapott kedvezmények és havi minimális 2000 Ft-nyi különbség miatt maradtam. Most elég vicces ajánlatot adtak, és az ügyintéző is felkészületlen volt...
Én most a flottán és a dominón gondolkodom. Nagy valószínűséggel flotta lesz a befutó, mert 3200 Ft-ért kapok 175 percet (flottán belül 0 Ft), 1,5 GB netet és 10 Ft-os percdíjakat. A szám az enyém marad és a szolgáltatóval én intézek mindent és nekik is fizetek. Az egyik előfizetésre lesz 10GB net és korlátlan adat, így a 4db előfizetés 13.560 Ft-ba fog kerülni. Ha a mostani árhoz viszonyítom, akkor még 350 percet, az ő ajánlatukhoz viszonyítva pedig 724 percet beszélhetünk még azonos költséggel. Ami mellet labdába sem rúghat a Mobil S 80 perce és az 1GB adata a 3090 Ft-os árral, még a 20%-os kedvezménnyel se...
Robi73
-
Robi_73
őstag
válasz Watto1991 #100339 üzenetére
Én meg azt nem értem, hogy 20+ év hűség után miért nem ajánlanak kedvezőbb percdíjakat. Sajnos mikor a Dominó Most még aktiválható volt nem tudtam váltani a hűség miatt. Ha előfizetőknek is adnák a 9/19 Ft-os percdíjakat mindenki maradna, és még több új előfizetőjük is lenne. Rengeteg előfizetést cseréltek le kártyásra, ezért is szüntették meg a Most opciót. Év végén pedig az előfizetők csak egy köszönő sms-t kaptak, a dominósok meg x GB internetet. Mondjuk most nem hagytak ki minket a nyári akciókból már szerencsére, de előtte évekig nem volt semmi...
[ Szerkesztve ]
Robi73
-
Robi_73
őstag
válasz ZS3NI #100706 üzenetére
Szia!
Kedvezmény hegyekre ne számíts! Nekem most a hónap végén jár le a hűségem és a mostani havidíjaknál majd 6000 Ft-al drágább ajánlatot kaptam tőlük 22 év után (ATK Next M+ 3db Mobil S). Táblagépet adott volna a 2 év hűség mellé, ami szerintem nem ért 132.000 Ft-ot (24x6000 Ft). Így Telenorra váltottam, kevesebb pénzért sokkal többet kapok, viszont itt is egy kezdő ügyintézőt fogtam ki, ami miatt nem volt egyszerű és problémamentes a váltás... [link]
Robi73
-
Robi_73
őstag
válasz ubyegon2 #100869 üzenetére
Én is majd 6000 Ft-tal rosszabb ajánlatot kaptam a mostani előfizetéseimre (4db) mint amit eddig fizettem. Mondtam is az ügyintézőnek, hogy szerintem 22 év után nem ezt érdemlem. Erre benyögött egy ajándék tabletet és 44.000 Ft készülék kedvezményt. Ha elfogadtam volna, akkor természetesen 2 év hűséget vállaltattak volna velem. Nekem nem ért plusz 144.000 Ft-ot az ajánlatuk...
Robi73
-
Robi_73
őstag
Domino ÁSZF változás dátuma... [SMS]
Robi73
-
Robi_73
őstag
válasz lugosi #101576 üzenetére
Én is az anyósomnak anno bekapcsoltam a MOST opciót és tegnap hívott, hogy kapott egy sms-t. Bár még mindig nem lehet aktiválni a MOST-ot, de áttettem FIX csomagra, mert amiben volt ott 49 Ft-os percdíjjal ketyegett neki a beszélgetés percenként. Nem úgy lett volna logikus, hogy akinek aktív volt a MOST hagyták volna őket a csomagban a kivezetés végéig, akiknél pedig nem volt bekapcsolva engedélyezték volna az aktiválást, akár havonta is? Lehet a Telekomnál is rájöttek erre, de a kiadott ÁSZF miatt nem tehetnek mást.
Robi73
-
Robi_73
őstag
válasz radio100jozs #101628 üzenetére
Azért azokat az előfizetőket jobban megbecsülhetnék akik évek óta hűségesek és rendszeresen időben fizetnek. Én 22 év hűség után drágább ajánlatot kaptam mint amit előtte fizettem, pedig egy pár misit letettem náluk az asztalra...
Robi73
-
Robi_73
őstag
válasz KubanitoS #101837 üzenetére
Az app csak számol, a végén a számlán pedig jóváírják a csomagodnak megfelelő összegig, percig. Lesz valami ilyesmi szöveg a számlán és ott keresd majd. Mobil L havidíj leforgalmazhatóság...
Én például most hagytam ott a Telekomot és azóta csak szívok. Én is a számlát várom, mert van nekem is 175 percem ami lebeszélhető és 1 óra 10 perc után elkezdte nekem is számolni a forintokat a kimenő hívások után... [kép]
[ Szerkesztve ]
Robi73
-
Robi_73
őstag
válasz 4Grider #101841 üzenetére
Sajnos nem! Én küldtem 2db sms-t és csak annak a költségének kéne ott szerepelnie ami 26 Ft volt. Az 1 óra 10 percet csak saccoltam. Amúgy az sem valós, mert a flottán belüli perceket is beleszámolja a mért időbe ami ingyenes. Kíváncsian várok a számlára, mert amúgy is mennem kell megint a Telenorhoz, mert cserélik a sim kártyát. Ha emlékszel nekem volt gondom, hogy a váltás óta nem vagyok elérhető néha és csak sms-ek jönnek a hívásokról.
Robi73
-
Robi_73
őstag
válasz 4Grider #101844 üzenetére
A 1220-on javasolták a sim cserét, mert amit kértek tőlem az sem segített. (sim1-sim2 csere, másik telefon stb...) Szerintük náluk minden rendben van. Mondtam én is nekik, hogy felesleges a csere, de ők kérték. Azóta jött ez az újabb probléma, ezért várok a számlámra. Hiheted nem sok kedvem van bemenni, mert ez lesz az 5. alkalom a váltás óta és már bánom az egészet...
Robi73
-
Robi_73
őstag
válasz Ron Swanson #101925 üzenetére
Díjnet vagy ha nem használtad, akkor személyesen tudod intézni valamelyik Telekom üzletben.
Robi73
-
Robi_73
őstag
-
Robi_73
őstag
válasz #21493760 #103619 üzenetére
Keem1 már leírta a lényeget a Díjnet használatáról, előnyéről. Ezek szerint eddig nem használtad a dijnet.hu-t, így nem maradt más csak a személyes ügyintézés a neked megfelelő Telekom üzletben. A Díjnet használatát anno a szolgáltatók javasolták (Telekom, UPC stb.) és ha regisztrált az előfizető, akkor kaphatott elektronikus számla kedvezményt a befizetései után. Ami viszont érdekes, hogy például nemrég a UPC keresett meg, hogy hanyagoljam a Díjnetet és az ő oldalukon keresztül történjen meg a befizetés...
Robi73
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen