Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kapasz
üzenetére
Maga az opció bekapcsolható bármilyen egyenlegnél, de nem jön létre a hívásátirányítás, ha nincs elegendő egyenleg, mivel Domino esetén még hálózaton belül is fizetős, 14 Ft/perc (vezetékes belföldi hálózatba 24 Ft/perc, más belföldi mobilhálózatba 67 Ft/perc).
A hívásértesítő szolgáltatás igénybevételéhez nincs szükség egyenlegre, az ászf-ben leírtak szerint legalábbis.szabacsik: Nem hiszem, hogy a közeljövőben kivezetésre kerülne.
-
szabacsik
őstag
Én egyszer beszéltem egy ügyintézővel aki azt állította, hogy nincs már hívásértesítő sms, kivezetik. Most akkor mégse. Weblapjukon erről nem látok semmit.
-
kapasz
tag
Nem tudom, más is tapasztalta-e már, hogy a még új, 0 Ft-os egyenlegű Domino Fix kártyán nem lehet hívásátirányítást beállítani. A hangpostát ki lehet kapcsolni, de a hívásértesítőt nem lehet bekapcsolni. Sem USSD kóddal, sem a telefonon.
-
törölt tag
Hali. Na hol a 3 GB net? Hol lehet aktiválni?

-
válasz
Black_Raven
üzenetére
Persze, hogy nincs ezzel gond, bár ha jól emlékszem kb egy héttel a lejárat előtt érdeklődtem, nehezen hiszem, hogy akkor az, akivel beszéltem nem tudta, hogy napok múlva már 1GB lesz az alap, engem simán rábeszélt az 500 megára. Mivel ritkán nézegetem az oldalukat, akár fél évig is ellettem volna a feleakkora net-tel, akkoriban párszor előfordult az is, hogy plusz adatot kellett vennem. Egyszóval nem mindegy.

-
pg77
csendes tag
"Mobil internet-hozzáférési szolgáltatás" vajon a technikai internet és az azzal igénybevett adat?
-
válasz
fahrii
üzenetére
Nem csak a szolgáltatónál vásárolt készülékeken működik, de gyártó, hardver és szoftver függvénye is a dolog.
Az előfizetésen kell bekapcsoltatni a VoLTE funkciót - sokszor már ez nehézségekbe ütközik, ha olyan típusot mond be az előfizető, ami nem szerepel a szolgáltatós listában: Link -, aztán kiderül a gyakorlatban, hogy egy kérdéses készüléknél a hardver mellett adott a szoftveres támogatás ia, vagy sem. -
válasz
fornettisuti
üzenetére
???

-
VoLTE csak szolgáltatónál vásárolt készülékkel működik vagy egy Pixel 2 XL-en is működésre bírható?
-
válasz
fornettisuti
üzenetére
Nincs jelentősége, csak reméltem, hogy senki nem akar meggyőzni arról, hogy nem kaphattam rosszabbat, mint egy új belépő. Persze ezt lehetetlen megúszni.
-
törölt tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Addig mar kibirom.

-
-
válasz
fornettisuti
üzenetére
Újra írom, nekem
500megáscsomagot ajánlottak egy év hűségre, pár nap múlva már ugyanarra a csomagra1gb/hóvolt az új belépőknek. Ez tény, de köszi, hogy meg akarsz győzni, hogy nem kaptam rosszabb ajánlatot.
-
törölt tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Azt láttam, de nem tudom mire lesz az jó. Ha hívnak aki hív zenét fog hallani közben?
-
pg77
csendes tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Mindenki azt hiszi, hogy a hűség, úgymint határozott idejű szerződés és úgy is mint "15 éve náluk van az egész család 8 telefonszámmal" valami becsülendő dolog, amit a szolgáltatók jutalmaznak valamivel.
Sajnos a magyar fordítás, a "hűség" annak idején a szolgáltatók által nagyszerű marketinggel kitalált és ezáltal meghonosodott kifejezése, több pozitív értelmet hordoz, mint ami valójában mögötte van.
Szimplán egy rablánc, ami azt jelenti, hogy határozott időre elkötelezted magad és aláírtál egy szerződést. Ez számodra hordozhat sok előnyt és sok hátrányt is (=egyenlő kényelem).
Az, hogy hány éve vagy ügyfél, semmit sem számít, ezen kár meglepődni.
(szerintem sehol máshol a világon nincs ilyesmi elnevezése a határozott idejű szerződéseknek, hogy "hűség") -
válasz
r3dsnake
üzenetére
amennyiben előre töltöttél fel egy bizonyos forintösszeget egyenlegre, akkor a még meglévő keretedet érdemes a váltás előtt elhasználnod, mert a váltás során ezek automatikusan törlődnek,
Szerintem inkább ez erősen aggályos! Pénzt raksz fel az egyenlegedre és az csak úgy törlődik? Olyan nincs, hogy törlődik pénz, ez simán ellopják tőled.

A több évtizedes hűség meg annyit ér, hogy amikor lejárt a hűségem, váltani akartam Domino-ra, erre megkaptam egy kedvező ajánlatot, egye fenyő, belementem. Utána kár volt egy hét múlva felmennem a honlapra, mert ugyanannyi pénzért dupla annyi net volt már alapból a nekem ajánlott kedvező csomagban és a 3x2000 ft kedvezmény is megvolt. Egyszóval az ember huszonév után azt hisz, nem b*sszák át......
Még azt se mondom, hogy undorító dolog ez így, egyszerűen csak ez ilyen. Még ezt a mostani egyéves hűséget kivárom...
-
-
törölt tag
Hali.
Telekom zene opció mire szolgál és elofizeteseskent hogy tudom aktiválni? -
MrCsiT
addikt
válasz
ArNick
üzenetére
Domino Fix díjcsomagom van.
ArNick hsz-e hatására (amire választ nyomtam most, bár nem kifejezetten válasz), most megnéztem a Telekom app-ot a mobilon - tudom, a fenti akciók aug 1-től lesznek - azonban láttam egy számomra új érdekességet:Találtam az "Egyszeri adatcsomagok" között egy "Díjmentes 50 MB" csomagot,ami 0 Ft havidíjas, és Időszaknak "30" van írva, így azt gondolom, havonta megújuló.
Sajnos, én nem tudom aktiválni.
Megtaláltam, kinek jár.
pg77: mikor volt mi más? csak érdekelne, mire gondolsz?

-
ArNick
tag
Díjmentes 3GB
Telekom Alkalmazást használó Domino és havidíjas előfizetők
2018. augusztus 1-jétől 2018. szeptember 30-ig
Telekom Alkalmazáson keresztül Domino és havidíjas előfizetők számára, az akció időtartama alatt, egyszeri alkalommal, 3GB, 7 napig elérhető, kizárólag belföldön felhasználható adategyenleg aktiválható.Coca-Cola promóció
Mobil internet-hozzáférési szolgáltatással rendelkező Domino és mobil internet-hozzáférési szolgáltatással rendelkező havidíjas előfizetők
2018. augusztus 01-től 2018. december 31-ig
A Coca-Cola WOAH kódfeltöltő okostelefon alkalmazásán keresztül aktiválható 100 MB díjmentes adatmennyiségZene opció promóció
2018. augusztus 01-től visszavonásig
A Zene opció havi díja az igénybevétel első 30 napjában 0 Ft. -
törölt tag
Vki írt 1990-et,
de neten rendelve csak 990, és 1GB+80p+5sms. Ez azért egyáltalán nem olyan rossz percdíj, alapból megéri. És nekem még a 10GB is jött hozzá, amiből még megvan 9,58 a jövő hétig...
A végén még kénytelen leszek filmet nézni a parkban, ha el akarom fogyasztani? 
Azt meg már leírtam korábban, h meglepetés volt teljesen, de 9 a kezdő számjegye.
Ennek ellenére még mindig nem zaklatnak rajta, csak egyszer jött vmi sms a 2 hónap alatt
DE egyébként miért fontos ez?
2 variációt tudok elképzelni: v random adják ki a szabad számokat, v sorban.
Az elsőre tippelek. -
bostone
addikt
Sziasztok!
Amennyiben a rendelt készülék nem felel meg a kívánalmaimnak, vagyis a papíron leírtaknak eleget tesz, de én kényelmetlennek találom a használatát (túl nagy/túl kicsi...), abban az esetben visszaküldhetem indoklás nélkül?
-
giroud199
senior tag
Sziasztok, telekomnal vásárolt új Samsung készülékek gyári függetlenek?
-
-
1bitesjuzer
csendes tag
A lényeg, hogy a 2 szolgáltatást egyszerre nem lehet használni.
Nem az a lényeg, hogy aktív-e. -
válasz
1bitesjuzer
üzenetére
A VoLTE egy szolgáltatás, akár a mobilinternet, ami vagy aktív az előfizetéseden vagy nem.
Amiről te beszélsz az az igénybevétel feltétele, ha nincs 4G lefedettség, nincs 4G Hang és nem tudod 4G sebességgel igénybe venni a mobilinternetet sem, de attól a VoLTE, mint szolgáltatás nálad aktív.
-
válasz
1bitesjuzer
üzenetére
A VoLTE/4G hanghívás attól még egy szolgáltatás, ami vagy aktiválva van egy előfizetésen, vagy nem.
hr2: Mikor nem kapsz értesítést?
Nem elérhető a hívott szám(od) és utána sem, ha felcsatlakozik a készüléked adott előfizetéssel a hálózatra? -
1bitesjuzer
csendes tag
Ti mitől beszéltek?
Nem elérhető állapotban a készülék éppen nem csatlakozik a hálózatra. Vagyis ilyenkor nem aktív a VoLTE (4G hang) szolgáltatás/funkció. Tehát azért működik a hívásértesítés, mert a VoLTE éppen nem működik.
Vagyis a kettő együtt nem megy.
Ti félremagyarázzátok a dolgot. -
hr2
őstag
válasz
1bitesjuzer
üzenetére
Aktív az előfizetésemen a VoLTE, de jelenleg olyan ROM van fent ami nem támogatja.
2-3 hete még megjött az SMS.
Átirányítás is aktív.Próbáltam ki-bekapcsolni a hívásértesítő szolgáltatást a 1430ra küldött SMS-el de továbbra sem jó.
-
válasz
1bitesjuzer
üzenetére
A 4G Hang használata esetén a várakoztatott hívásról nem kapsz hívásértesítő SMS-t.
Tehát ha nem elérhető állapotban van, akkor jön SMS VoLTE esetén is.2018 nem hiszem, hogy van olyan, akinek a telefonja nem tud hívástartást/hívásvárakoztatást a készüléke, de tud VoLTE-t.
-
válasz
1bitesjuzer
üzenetére
Maga a hívásértesítés opció működik 4G hanghívás/VoLTE esetén is, csak a várakoztatott hívásnál (foglaltság esetén) nincs értesítés, a többi módozatban van.
A kérdező nem írta, hogy mikor, milyen módozatban nem kap SMS értesítést - már pedig, mint a fenti példa is mutatja, ha VoLTE, akkor nem mindegy, hogy foglalt, vagy nem elérhető, mert egyik esetben nincs SMS értesítés, a másikban viszont van -, ezért általánosságban nem is lehet rá érdemben válaszolni. -
1bitesjuzer
csendes tag
válasz
dptrsk
üzenetére
Nem, nincs.
Vagy a topikgazda jobban tudja mint a szolgáltató?
-
válasz
1bitesjuzer
üzenetére
De van VoLTEvel is.
-
válasz
1bitesjuzer
üzenetére
Hátha tudja valaki hogy mikor aktiválják, nem lehet, hogy éjfélkor? Szerintem nézz rá holnap reggel. Akkorra már nyilván mennie kell.
-
hr2
őstag
Üdv.
Nálatok működik a hívásértesítő szolgáltatás? Nálam nem jön SMS. -
Esqs
tag
Sziasztok,
akik az utóbbi időben rendeltek Domino SIM-et innen: leírnátok a kapott hívószámotok első két számjegyét? Tehát a +36 30 utáni első két számjegyet csak. Előre is kösz. -
válasz
1bitesjuzer
üzenetére
Nem biztos hogy reggel aktiválják az újat.
-
-
r3dsnake
nagyúr
Lassan lejár a hűség a csomagomról. Dominoba milyen feltételekkel vihetem át/mennyire macerás az átállás? Ha esetleg ezt a számot továbbvinném más szolgáltatóhoz, akkor előfizuból vagy dominoból egyszerűbb?
-
válasz
1bitesjuzer
üzenetére
A szolgáltatás aktív, hogyhogy nem aktiválják?
-
Watto1991
senior tag
válasz
üzenetére
Nem sok köze van ehhez ebben az esetben a sok éves ügyfélmúltnak.... ugyanazt kapják, mint akik 2 éve vannak a Telekomnál. S9-re azért tudtak jó árat adni, mert arra most a Samsung extra árkedvezményt ad... a teljes S9 szériára. És mint mindig, a dijcsomag határozza meg, mennyi az alapkedvezmény.
-
lesaux
veterán
válasz
1bitesjuzer
üzenetére
Teljes mértékben igazad van. Lehet, hogy szerény az érdekérvényesítő képességem, de nem tűnt célravezetőnek hőbörögni. Egyrészt a kisasszony nyilvánvalóan alkalmatlan nemcsak arra, hogy megoldja ezt a problémát, hanem úgy általában arra is, hogy ügyfelekkel foglalkozzon. Valamint láttam a gépén a nevemet az előfizető mezőben. Ahogyan kedve, úgy hatásköre sem lett volna megoldani, valószínűleg a technológia a képességeihez volt igazítva.
-
törölt tag
Miért ne kapna kedvezményt?

Sokféle opció létezik, csomagok, otthoni előfizetés, több évtizedes múlt... én is érdemi kedvezménnyel vásároltam az S7-et januárban. Ehhez jól jött, hogy a webshopban kinézett eszközt telefonon rendeltem meg, így tudott számomra egyedi ajánlatot tenni az üsz.-es. A kérdezőnek is ezt javaslom, lejárt hűséggel hívja őket. (Ez amúgy benne is van valamelyik T topik összefoglalójában is, nemrég olvastam).
-
Nikaré
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem lassan 2 éve nincs hűség hosszabbításom, de nem kaptam olyan kedvezmény lehetőséget amin pislogtam volna.
-
KZP
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Miért kapnál ezért kedvezményt?

Online kedvezmény szokott lenni, aztán ennyi. -
Motion_Blur
félisten
üdv!
Kicsivel több mint 1 hónap múlva jár le az előfizetésem, belépve az oldalra ugye már írja hogy kössek újra készülékkel... ami célom is, viszont semmiféle kedvezményt nem kapok, pedig hozzú évek óta ügyfél vagyok.
Érdemes megvárni amíg lejár a hűségidő, várható valami kedvezmény, vagy sz*rnak a meglévő ügyfelekre és nem érdekli őket?
-
1bitesjuzer
csendes tag
válasz
lesaux
üzenetére
Én biztos nem jöttem volna el amíg nem oldják meg a problémát.
Ha a 1414-en azt mondják, hogy fáradj be egy üzletbe a személyes beazonosítás okán, akkor a kör bezárult.
Azt nem értem, hogy az emberek miért hagyják magukat elhajtani nyilvánvaló faszsággal, csupán a Telekomos ügyintézők lustasága vagy inkompetenciája (impotenciája) miatt. -
lesaux
veterán
Voltam Telekom-üzletben. Előadtam a bánatomat, hogy tudniillik engem hívnak X. Y.-nak, a Telekom-fiók viszont azt mutatja, Kanalas Alex az előfizető, miért törtnénik ez.
Kénytelen vagyok szó szerint idézni a választ:
- Honnan tudjam?
Szóval nagyon hamar biztos lehettem benne, hogy az "ügyintéző" nem fog tudni segíteni, de azért rákérdeztem, vajon ez-e a hivatalos kommunikáció a Telekomtól, hogy "Honnan tudjam?"
Ekkor ellenőrizte az adatokat a gépben, tényleg az én nevem és címem szerepelt ott, levette a polárszűrőt a monitorról, meggyőződhettem róla. Bejelentkeztem a mobilon, kiírta, hogy Helló Alex. Előfizető: Kanalas Alex. És hiába van mellette ceruza piktogram, nem engedi szerkeszteni a nevet. Azt javasolta, hívjam a 1414-et, és műszaki segítségnyújtással próbálkozzam. Ekkor megköszöntem a segítséget és eljöttem.Amúgy annyival egyszerűbben tudom már reprodukálni a hibát, hogy a Telekom-fiók nem is kell hozzá. Sőt alkalmazás sem. A www.telekom.hu oldalon telefonszámmal és SMS-ben küldött jelszóval belépek, ott már a rossz név szerepel. Ennyi.
Kérdésekre válaszolva: nem frissen vásárolt előfizetés, hanem kb. áprilisi, és igen, engedett adatot egyeztetni, erről e-mailem is van.
Telekom-fiókot töröltem, alkalmazást újraraktam, sok mindennel próbálkoztam. De azóta kiderült, ahogy fentebb írtam, ezek nem is kellenek. Online felületen bejelentkezve már más adatot jelenít meg. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bétának hívják, de inkább Early Access - Játszható a The Expanse: Osiris Reborn
- Futás, futópályák
- Apple MacBook
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- iPhone topik
- Gurulunk, WAZE?!
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Be Quiet Straight Power 1000W Platinum Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A végén még kénytelen leszek filmet nézni a parkban, ha el akarom fogyasztani?