- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
válasz kchris78 #99574 üzenetére
Lehetséges hogy a karbantartás kavart be nálam mert most minden kapcsolat működik, az is ami elvileg elfogyott. Bár jó hogy a bővítőt megvettem legalább nem kell spórolni, de tegnap este épp kellett volna ezért akadtam ki.
Úgyhogy a méréses dolgot vissza vonom, a többi viszont... Hát ez a szomorú igazság.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
haxiboy
veterán
Kicsit csalódott vagyok a Telekom szolgáltatásaival kapcsolatban.
EU Roaming, van egy fölös dijcsomagom így egész évben nem volt használva csak most (Like S) örültem mert pont forduló előtt vagyok a másik dijcsomaggal gondoltam nyerek +2gb netet ha már van használjuk ki.
2GB díjcsomagba foglalt, de sajnálattal vettem tudomásul hogy már 530mb adatforgalom a Telekomnak 2gb-t jelent.A gyári mérő alkalmazást szoktam használni, viszonylag pontosan mér - 5-6% eltérés. Nem gond, gondoltam én elfogyott biztos rosszul mér stb stb (SMS-t nem kaptam míg a másik csomagnál igen) de jó lenne kirándulni menni, oda kell a GPS vettem hát egy "Extra net 1gb csomagot" hát... Köszi Telekom de ez sem működik. Nem mellesleg éjszakára kilőttem a mobilnetet, nappal is mérsékelt használat volt, minden szinkronizálás off. De ez a 4x-es számolgatás kicsit soknak tűnik.
De ha már itt vagyok panaszkodok tovább.
Korlátlan böngészés és email opció. A webes felületen keresztül kikapcsoltam kb 4 hónapja, kaptam is üzenetet hogy ok sikeresen kikapcsoltuk. Azóta is számlázzák, minden hónapban reklamáltam érte. Egyetlen üzenetre jött válasz ahol azt kaptam levélben válaszolnak 30 napom belül mert nem töltöttem ki 2 adatomat ticketnél (nem mintha nem lettem volna belépve és azonosítottak 2 faktorosan de nem is ez a lényeg)... Na ez a levél azóta is érkezik, biztos elvitte a cica.Harmadik, a lefedettségről áradoznak de az autópályán nincs normális internet kapcsolat, néha Budapest sűrűbben lakott részein se... Biztos a készülékemmel van a gond... Vagy rosszul fogom bár nem iPhone hanem egy Note 8...
Néha mikor azon ritka alkalmak egyike van hogy meg szeretnék nézni valami beállítást a Telekom fiókban, vagy forduló előtt 1-1 szolgáltatást módosítani akkor épp karbantartás van, nesze paraszt +1 hónap... De érdekes mód ha a számlát elfelejtem befizetni néhány napig, mert van jobb dolgom is (se SMS se a jó kis alkalmazásban beállított értesítés nem jelenik meg amúgy) akkor jön az üzenet hogy ejnye bejnye mennek a korlátozások meg a behajtók...
-
haxiboy
veterán
Sziasztok!
Korlátlan mobilinternet csomagot keresnék.
Első sorban kiegészítő szolgáltatásként keresném.Korlátlan böngészés és e-mail opció-t néztem ki, bár elég pofátlanság hogy bizonyos tartalmak nem számítanak ebbe bele. Kérdés mi alapján szűrnek?
Látják a komplett adatforgalmam, vagy van egy listájuk hogy ez meg az nem tartozik bele a korlátlan opcióba. Ha mondjuk haza VPN-ezek és végig a 433 porton beszélgetek az otthoni géppel, és minden adatforgalmam ezen keresztül történik, ez esetben az csupán https böngészésnek minősül nem? Abba ők már nem láthatnak bele hiszen titkosított.Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
haxiboy
veterán
Sziasztok, egy olyan problémám lenne hogy régebben aktiváltam a Like S díjcsomagomhoz a Netplusz M-et de már nincs rá szükségem, viszont ha lemondom, akkor nem vált vissza automatikusan a Like S díjcsomag mobilinternet csomagjára. Fel kell hívnom őket vagy valahova jól el van rejtve hogy vissza tudjam kapcsolni?
Előre is köszi!
PetiPremium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
haxiboy
veterán
Volt szerencsém kipróbálni a thumbox akksit. Ahogy elnézem mindenki kéket kapott? És valaki írta hogy töltés után pár percig világít a cucc. Az egész kék gumi réteg fluoreszkál. Elég durva. Kérdés direkt ilyen vagy anyaghiba lehet és a Telekom ezért osztogatja. Igazából nem zavaró. Este tűnt fel hogy világít az egész.
-
haxiboy
veterán
Telekomnál is ugyanúgy a 21.hónapban lehet új készüléket venni mint a Telenornál?
-
haxiboy
veterán
válasz Vangelis #53466 üzenetére
Nálam nem bírta sokáig, túl sok lag, még a sok évvel ezelőtti Samsung Galaxy S1 is gyorsabb volt mui-val mint ez a gyári rommal, egyszer egy idegesebb napomon félbe törtem
Bár csoda hogy mit ki nem bírt szegény.
-
-
haxiboy
veterán
válasz raziel01 #53441 üzenetére
Telefont PPP-n vettem át, e-mailt írtam érte másnap. Kértek rendelésszámot, mondták hogy postázzák (igaz másik címre kértem nem ahol lakom és azt elfelejtették átadni a futárnak ,de a futárt felhívva korrektül átvehette nagymamám a saját címén szóval ebből nem volt gond
A ledek körül világítást hogyan képzeljem el? Szándékosan ilyen vagy ez valami elektronikai probléma:
-
haxiboy
veterán
Na megérkezett a thumbox akksi is, kiváncsi vagyok mit tud De már jó érzés hogy nem fogok lemerülni soha egy kirándulós napon.
-
haxiboy
veterán
Na megvan az s4, mostmár csak egy kis okosítás kell és tudom használni úgy ahogy én szeretném viszont a külső akkut nem küldték így telefonálnom kell majd érte.
-
haxiboy
veterán
A "nem vette át" vajon mikor változik "átvehetőre"? Elvileg már ott kéne lennie a csomagomnak, de a PPP-os hölgy olyan segítőkész volt mikor megkérdeztem hogy jött-e csomag "én nem tudom" és kinyomta
-
haxiboy
veterán
PPP csomag vonalkódját megtalálom a rendeléseim között? Hirtelen dátumot változtattak és elvileg tegnaptól átvehető a csomagom, ha valóban így van akkor holnap beugranék érte, viszont semmiféle csomagkövetési azonosítót nem kaptam, a kért cím után zárójelben van egy számsor de az a PPP csomagkövetés szeirnt nem az. Ügyintézőtől kérdezzem vagy hivogassam a PPP-t ahol szeretném átvenni hogy megjött-e a csomag.
-
haxiboy
veterán
válasz r3dsnake #52835 üzenetére
Van egy tippem hogy sehonnan, a mac cím ha jól tudom elveszik az alapján lehetne szűrni, nálad, ha nem férnek hozzá a routeredhez (jelen esetben a telefon) akkor nem tudják megmondani hogy mögötte mi van.
-
haxiboy
veterán
S4-ből az i9505-öt vagy az i9506-ot árulja a T jelenleg?
-
haxiboy
veterán
Megrendelésem Nem vette át státuszra változott, ez azt jelenti hogy átvehetem? Elvileg csak 5.-étől lehet átvenni.
-
haxiboy
veterán
válasz raziel01 #52620 üzenetére
Ah értem, hát nekem náluk még nem volt a saját nevemen előfizetés, akkor valószínű hogy tőlem kérni fognak. Bár talán nem 30-40k-t mert Like S díjcsomaggal vettem, talán főiskolástól nem akarnak ennyit belapátolni.
-
haxiboy
veterán
Ennyit az igéretükről...b@sztak hívni most holnapis várhatom egész nap jah és holnap lenne az átvétel, igaz trépontban.
-
haxiboy
veterán
válasz raziel01 #52495 üzenetére
Ah szerencsére engem végre kerestek, csak nem értek el, visszahívtam elég korrekt volt a nő mondta hogy a munkatársak foglaltak de visszahívnak, változott is a megrendelés státusza. Like S díjcsomagra remélem nem kérnek ekkora előleget mert ez valami vicc.
[ Szerkesztve ]
-
haxiboy
veterán
válasz Mr.Csizmás #52488 üzenetére
én 1157kor rendeltem akkor még volt belőle elvileg...de jóváhagyás alatt áll, rohadtul nem keresnek telefonon vagy ha igen 3mpig csörgetnek csak rejtett számról
-
haxiboy
veterán
válasz raziel01 #52403 üzenetére
Szintén pénteken rendeltem, ha hívtak is akkor rejtett számról 5mp ig csörgött a telefon, de még ígyis felvettem de nem szóltak bele kinyomták...S4-et rendeltem én is, remélem megkapom hozzá a powerbankot ha már jár.
-
haxiboy
veterán
Üdv. Rendelés jóváhagyásához mikor hívnak fel? Vagy érdemes lenne személyesen érdeklődnöm ezügyben? Mert ez a 3. nap a weboldalukon meg ígérgetik hogy délig felhívnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest