- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
válasz
lesaux #99607 üzenetére
És tegnapra valahogy ez is rendeződött, már nem Kanalas Alexet írja előfizetőnek, hanem engem.
Végül is elég volt egyszer bemenni a T-Pontba, egyszer telefonálni nekik, egyszer telefonálni emberi időben, amikor van is bent műszaki kolléga, egyszer nem hagyni magam lerázni azzal, hogy "nem tudok többet tenni", mert tud többet tenni, vegyen fel egy JIRA-jegyet vagy egy jegyzőkönyvet vagy bármit, rendben, 48 órán belül értesítenek, és innentől bő egy hét múlva kész is lett.
Ennyi. -
válasz
lesaux #100026 üzenetére
Elég az online kapott kód is, a legtöbb telefonon SIM kártyától függetlenül is beírható az, Apple készülékek esetén pedig másik szolgáltatós SIM kártyával történő aktiválás hiányában, iTunes alól visszaállítás.
EmberXY: Annak jogi következménye lenne.
Biztos megtörtént valamilyen formában az eset, de a leírtak alapján nem kerek.
A stílussal és a részletekkel is van továbbá gondom (a szolgáltató nevét és hasonló dolgokat sem tud a panaszos rendesen leírni), de ettől most eltekintek.Fred23: Biztos kiderül majd, de nem biztos, hogy megismerjük majd a teljes valóságot.
Abban reménykedem, hogy például a UPC-hez hasonlóan, a Telekom is reagál majd adott oldalon a történtekkel kapcsolatban. -
1bitesjuzer
csendes tag
válasz
lesaux #99607 üzenetére
Én biztos nem jöttem volna el amíg nem oldják meg a problémát.
Ha a 1414-en azt mondják, hogy fáradj be egy üzletbe a személyes beazonosítás okán, akkor a kör bezárult.
Azt nem értem, hogy az emberek miért hagyják magukat elhajtani nyilvánvaló faszsággal, csupán a Telekomos ügyintézők lustasága vagy inkompetenciája (impotenciája) miatt. -
-
törölt tag
válasz
lesaux #72530 üzenetére
Persze, h megkapja, ahhoz nem kell roaming.
De van, ami ellen nincs orvosság...
De egyébként, ha a te neveden van, el tudod intézni. Elvileg telón is, hiszen olyan számról tudod hívni az üfsz-t, ami szintén a te neveden van, bár ez lehet, h nem is feltétel. Csak a jelszót kell tudnod. De így intéztem már dominóról az előfizut is gond nélkül. És a roamingot is be tudják kapcsolni, legalábbis pár éve még be tudták. Végülis azért van üfsz, h ha baj van, segítsen.
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
lesaux #72526 üzenetére
'' A Domino roaming szolgáltatást akkor veheted igénybe, ha egyenleged - a roaming díjakhoz igazodva - eléri a számlázási alapegységnek megfelelő értéket, továbbá a *104# kód elküldésével (hívásindításként, nem SMS-ként) aktiválod a szolgáltatást, akár külföldről is. A roaming kikapcsolása a *105# kód elküldésével lehetséges. ''
-
club1
veterán
válasz
lesaux #55388 üzenetére
Ha a "mi történik ha elfogy"-ra (már a 150 MB) kattintasz, le van írva a problémád oka:
Az időszaki díjban foglalt adatmennyiség felhasználása után automatikusan aktiválódik a Domino Go!NapiNet adatdíjcsomag, így 195 Ft-os napi díj ellenében további 10 MB belföldi adatforgalmat kapsz.
Ezt pedig csak egy második, nem túlforgalmazási díjas net aktiválásával tudod kikerülni a Surf esetében. -
válasz
lesaux #55388 üzenetére
nem vagyok t-s illetékes, jómagam is csak előfizetője vagyok a szolgáltatónak, így nem különösebb tisztem védeni, de azt már megtanultam, hogy a honlapon kiírt információk nem feltétlenül számítanak korrekt és teljes tájékoztatásnak, így érdemes azzal kezdeni, hogy a kapcsolódó szerződési feltételeket elolvassa az ember - nem az egészet, csak az igénybe venni kívántra vonatkozót -, akkor pedig nem érheti meglepetés.
adott esetben viszont nem teljesen értem a problémát, hiszen a 150 megabyte keret adott, csupán kell hozzá egy aktív adatcsomag - a legolcsóbb megfelelő napinet is jó -, de amíg tart a surf 150 megabyte kerete, addig a napinet sem fizetendő. -
válasz
lesaux #55386 üzenetére
mi benne az átverés?
részletesen leírva minden a kapcsolódó díjszabásban; link
én ugyan nem vagyok domino párti, de ez az egyetlen domino díjcsomag, amihez a sokkal olcsóbb bővítős adatopciókat aktiválni lehet, minden más domino konstrukció esetén csak sokkal drágábban adott azonos adatmennyiség, sok esetben már itt nyerő az alap 150 megabyte adatkeretével, illetve a percdíjaival a 890 ft ellenében - pláne igaz ez, ha nagyobb adatmennyiséget tartalmazó opciót aktivál mellé valaki. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
lesaux #55369 üzenetére
És le is vonta a 195ft-t? A csomagváltó sms megjött mikor aktiválták a napinetet, mert ha nem, akkor még a domino 5höz aktiválódott be.
Az, hogy wifin vagy, nem jelent semmit, pl helymeghatárizáshoz is aktiválódhat az adathálózat.
esetleg lecsatlakozott a wifiről 1 mpre, s addig aktiválódott a napinet.
Szerintem 1430 és kérd az összeg jóváírását, nem nagy összeg de jár nektek. -
lesaux
veterán
válasz
lesaux #55334 üzenetére
Átraktam a gyereket Domino Surfbe, le is vont 890 forintot (ebben ugye van 150 mega net). Majd jött egy SMS, hogy aktiválták a Napinetet, 195 forintért gondtalanul netezhet 10 MB-ot.
Csak én érzem itt az ellentmondást?Amúgy most wifin vagyunk.
Úgyhogy dupla ellentmondást érzek. -
lesaux
veterán
válasz
lesaux #52705 üzenetére
Szerintetek az alábbi ábra alapján milyen reakcióra számíthat a júzer, ha bemegy a T-Pontba (már másodszor)?
A) Parancsoljon, uram, itt a készülék, itt írja alá.
B)Elnézést kérünk, denincs itt a telefon. Az is a te neveden van? Összeállítás alatt lesz. Jövő hétfőn, de inkább kedden lesz meg. - És hogyan érdeklődhetek, ha a bolt számát nem veszi fel senki? - A 1430-on. -
tomy86
addikt
-
aicon
senior tag
válasz
lesaux #42931 üzenetére
Ez a cikk még mindig megállja a helyét, a számok némi, leheletnyi módosításával.
A koncepción semmi nem változott!
Lásd pl. a kiegészítő mobilnetes fül az alapértelmezett megnyitáskor, meg vagyok róla győződve, hogy véletlen és egyáltalán nem szándékos...
Résen kell lenni. -
1430
senior tag
válasz
lesaux #42919 üzenetére
A +limit csak a Net&Roll mobilinternet díjcsomagokhoz ad keretet, míg a +netroll a már kivezetett Net&Roll 1GB opció kódja volt (de míg volt, Eco-hoz addig sem volt aktiválható). Szóval mára már csak a NetPlusz-ok vannak, Eco-hoz abból is a "nem bővítős" (drágábbik) verziók. Ha erre átváltasz, Go!Net-re már nem válthatsz vissza, bár szerintem nem is éri meg (Go!Net L = 2000 Ft/500 MB vs. NetPlusz M = 1790 Ft/500 MB).
A szili.tamas1 által írt "aranykártyás mobilnet" 200 MB-ot ad 590 Ft-ért (NetPlusz Arany, díjszabás 2.3.2.2. >> ha aranykártyás vagy, akkor aktiválhatod), de félek ő nem erre gondolt, hanem a különálló díjcsomagként használható Aranytárskártya Net&Roll díjcsomagokra...St3ven
Ez az S40-es Nokia megőrzi az elküldött üzeneteket? Bár hálózaton belülre is 39 Ft az SMS... (Domino Nap szerinti díjon megy) -
válasz
lesaux #42931 üzenetére
ez azóta gyökeresen megváltozott, részint a - jogos - háborgások miatt is, utána lett 1 gigabyte keretes, és egy ideje 3 és 5 gigabyte is adott már, ezek azért bőven elégnek mondhatók mobiltelefonra, hang alapú előfizetések mellé aktiválva, és megfelelő csomagokhoz nem is drágák, ha bővítő opcióban kerülnek aktiválásra.
amennyiben csak egy bő hétre elég a go!net l számodra, úgy érdemes lenne nagyobb csomagba váltani, még a drágábbik, nem bővítős csomaggal is jobban jársz, arról nem is beszélve, ha az eco olyanra cserélődne, amiben van bennefoglalt adatforgalom (például move xs és attól felfelé), mert akkor nagyon jó ár/érték bővítőket aktiválhatnál; 1 gigabyte / 1290 ft, 3 gigabyte / 2290 ft, 5 gigabyte / 3090 ft - ezek akár már az 1990 ft árú move xs mellé is! -
erdoke
titán
válasz
lesaux #32679 üzenetére
Tényleg leállítják (utoljára tegnap és tegnapelőtt próbáltam).
24 órán belül legutóbb még le kellett mondani (-SURFS/M/L a 1430-ra), csak akkor lehetett újat beaktiválni. 24 órán kívül, tehát ha már magától inaktív, simán megy az új aktiválás. Ez utóbbi történhet +SURF (a végére az igényelt csomagtól függően S-M-L kell) 1430-ra küldésével, vagy a Travel&Surf alkalmazásból is. Az app akkor is működik külföldön, ha nincs aktív roaming net csomagod!
Ha másik számra akarod aktiválni, akkor +SURFM 12345 301234567 formátummal lehet megoldani, ahol az 12345 az adott előfizetés jelszója, a 301234567 pedig maga a hívószám. -
válasz
lesaux #24623 üzenetére
Freevoipdeal.com-on 10 euróért callback esetén USA vezetékes és mobil hívása 120 napig ingyenes + magyar mobil hívása 3.1 forint / perc + 12 forint kapcsolási díj, 702 forintért közel 4 órát lehet beszélni. Ha kint lesz ingyen wifi-d, akkor 3.1 forintért tudnátok bármelyik magyar mobilt hívni, magyar vezetékest pedig ingyen.
-
-
1430
senior tag
válasz
lesaux #20964 üzenetére
Valóban két féle egyenleget lehet feltölteni, de ezek nem különálóak, hanem van egy bővebb körben (telefonálás és vásárlás) egy szűkebb körben (csak telefonálás) felhasználható. Te a bővebb körben felhasználhatót töltögetted, amit telekomunikációs szolgáltatásokra és mobilvásárlásra is költhettek.
Mellesleg ha rendszeresen szűkös a keret, akkor ki lehet bővíteni havi +500 Ft-tal (ami a számlában fizetendő). Egyszer kell aktiválni, és folyamatosan minden hónapban számlázódik.Szerk.: Ha a feleséged elhasználja az 1725 Ft-os havi keretet, akkor arról lemegy a figyelmeztető SMS, de ez nem azt jelenti, hogy a feltöltött egyenleget is lebeszélte, mert arról külön SMS megy. Magyarán mikor a feleséged azt hitte, hogy lebeszélte a havidíjat és már nincs egyenlege, akkor még volt neki egy rakás feltöltött egyenlege korábról.
szabogabor10
Papírforma szerint csak azon a hívószámon díjmentes a SIM csere, amelyikhez a készüléket vásároljátok, de ebben a fórumban is voltak visszajelzések, hogy sikerült másik számhoz is díjmentesen elintézni a cserét (méltányosságból vagy SIM hiba miatt). -
-
1430
senior tag
válasz
lesaux #13239 üzenetére
Úgy vélem, nem publikus lakossági díjcsomagod van, ezért nem használhatsz önkiszolgáló felületeket, ezáltal a My T-Mobile ezen részét sem. Eltaláltam?
Mostanában aktiválták? Kaptál olyan SMS-t, hogy 1-én van a fordulónapod? Mert ha igen, akkor aktív a csomag, míg ki nem kapcsoltatod. -
lesaux
veterán
válasz
lesaux #12707 üzenetére
Sziasztok! Ma meg is vettem a boltban a készüléket. A Dominóról lebeszélt a hölgy, lett valami Fun Aranytárskártya / Prémium csomag. Nem is ez a lényeg, hanem hogy a t-mobile.hu oldalon nem tudok belépni telefonszám/jelszó kombóval, azt írja: Figyelmeztetés
Ön nem engedélyezte az értesítés nélküli belépést. Sajnos jelenleg nem tudjuk elküldeni az Ön által beállított értesítést vagy értesítéseket. Kérjük próbálja meg később.
A jelszó biztos, hogy jó, a 1430 elfogadta (bár a robot ott is azt mondta, hogy nem vagyok jogosult ügyintézésre, aztán a humán üfsz állította be a hívószámkijelzést).
Maga a weboldal is működik, mert próbaképp beléptem a másik számommal, és úgy küldte az SMS-t, mint a kisangyal. Amúgy megemlítettem az üfsz-nak is, a kolléga szerint már megy. Eltelt újabb 4-5 óra, de persze még mindig nem. Mi a fene ez? -
-
1430
senior tag
válasz
lesaux #10174 üzenetére
Sajnos nem fog menni.
Régebben volt olyan lehetőség, amivel úgy nézett volna ki a felállás, hogy édesapád számához megveszitek a készüléket net hűséggel, de csak a normál hűséget rögzítették volna az ő számához, a net hűséget (és így a kötelező net csomagot) pedig a te számodra tették volna egy "junk" kóddal (legalábbis ha együtt kapjátok a számlát), de ez megszűnt.
Más alternatíva nincs, hűséget nem helyeznek át a meglévő számodról.
Esetleg marad az a megoldás, hogy Go!Net hűség nélkül vesztek telefont édesapád számához. -
1430
senior tag
Szerintem praktikusabb lenne, ha kikapcsolnátok az alap adatcsomagot (előfizetéssel vagy Dominoval vettétek?), így ha meg is nyomja a gombot, nem fog betöltődni az oldal. Esetleg írd át a beállításokban a kezdőlap címét (pl. törölj egy betűt).
Coolmat
Azért nincs benne a Like díjcsomag a díjszabásban, mivel az csak "promóciós".
Amúgy igen, 200 Ft a hívószámkijelzés hozzá. -
amennyiben van szolgáltató (adott t-s product code) szerinti frissítés, úgy természetesen frissítik gariban, ingyen!
amennyiben nincs t-s újabb firmware verzió, csak " független", úgy saját felelősségre módosítható házilag a product code, és az alapján felhúzható a "független" friss firmware verzió, de így bukó (lehet) a gari... -
-
1430
senior tag
Őőőő... szerintem ezt alaposan félreértetted.
A Kaméleon havidíja 2100 Ft, annak a fele 1050 Ft. Ennyit tudsz leforgalmazni. Ha bekapcsolsz OPCIÓKAT, azoknak a 600 ft-os díja nem leforgalmazható, tehát továbbra is 1050 lesz leforgalmazható, amire a honlapon is felhívják a figyelmed a 4200 Ft havidíj alatt ugyanolyan nagy és kirívó magenta színű betűkkel!
A percdíj nincs összefüggésben a lebeszélhetőséggel. Ahány opció életbe lép az adott hívás során (az aktivált opcióid közül), annyiszor feleződik a percdíjad. Ha az általad említett három hívásopciót nézzük, akkor:
- ha 3 opció érvényesül: 5 Ft (pl. csúcsidőn kívül, hálózaton belüli vagy vezetékes megjelölt szám)
- ha 2 opció érvényesül: 10 Ft
- ha 1 opció érvényesül: 20 Ft
- ha 0 opció érvényesül: 40 Ft (pl. csúcsidőben, nem megjelölt más mobil szám)bajusz15
Állítsd be az internetes beállításokat a készülékedbe. Keress egy hasonló modellt (ha nincs olyan, mint a tied). Ha tudod, hogy a T-Mobile is forgalmazta a telefontípusod, akkor itt próbálkozhatsz beállítás lekéréssel. -
Nem! Számlák biztosan nem!
Itt nbem előre választod ki a "csomagot", mint a domino netnél! Úgy történik a pénz levonása, hogy amennyiben felcsatlakozik a netre, levonják a 490 forintot. Aztán a 40 mega után, 100 megáig további 500 (990-490) forintot, és így tovább! Tehát azt vegyétek figyelembe, hogy ha sokat fogjátok használni, akkor ez egy egyáltalán nem olcsó megoldás! Bár mihez képest.. lényeg, a dolog rugalmassága. Nem kell előre megbecsülni, főleg nem előre eldönteni, mennyit fogjátok használni! De ez továbbra is érthetőbb nálam!woodpaul:
Mármint mihez képest vannak lemaradva?
-
Szia!
Én inkább ezt javasolnám!
Pontosabban azt, hogy ezt is nézzétek meg vásárlás előtt!
A domino net esetén választanod kell, melyik csomagot szeretnéd igénybe venni! Amennyiben ez a választás nem történik meg, akkor csak korlátozottan érhetőek el internetes oldalak. Domino díjszabás 2.2.12.1. pont, 14. oldal! Jól gondolod, amíg van akkora egyenleged, vonják róla a pénzt, ergo a felfogásoddal semmi probléma! -
1430
senior tag
Ha jól értem, feltöltötted az ECO hívószámod univerzális egyenlegét, pl. bankautomatán keresztül. Ezt az összeget Mobilvásárlásra költheted, a számládat nem lehet beőle törleszteni. Mekkora összegről van szó? Mert akár át is töltheted a fiad Domino számára. Részletek (én még annyit hozzátennék, hogy 3 percen belül kell elküldeni a második megerősítő SMS-t)
Rencsy91:
Nem, soha többé nem tudsz neki híváskérőt küldeni, ezt a tiltást nem lehet feloldani. A megoldás az lehet, ha valamelyikőtök hívószámot cserél (azaz vesz egy új Domino kártyát).Puma K:
Az Ikon csomagok előfizetői díjcsomagok, és csak olyan hívószámokra kérhető, amihez iPhone vásárlás és tarifahűség is köttetik. Tehát ha nem válalsz tarifahűséget, akkor ne is gondolkodj Ikon csomagban, legfeljebb MédiaMániában.
Az általad írt ár valóban így van, ha iPhone 3GS 16GB vásárláskor az új előfizetői számra (vagy a Domino-t visszaváltod előfizetésesre és arra) 2 éves hűséget válalsz (tehát nem szünetelteted). Ugyanakkor felhívom a figyelmed hogy előleget nagy valószínűséggel kérni fognak (az oldal alján az apróbetűs részt érdemes elolvasni). -
Itt olvasgass egy kicsit!
Eco-t nem tudod mix-hez (illetve dominóshoz) hasonlóan tölteni, ott a havi számla összege változik a használattól függően!
Végül is a 2330 classic is edge képes, ergo történhet véletlen baleset ezzel kapcsolatban!
(Ha regisztrálod a srác előfizetését a My-T-ben, akkor ugyanúgy tudsz belépni bármikor, mint ha utólag fizető ügyfélként regisztrálod magad, tehát nincs biztonsági jelszó a belépéshez! )
Esetleg ezen a [link]en is olvasgass, ha utólag kíváncsi vagy, mire mehetett el a pénz a kártyáról!Természetesen ezek is plusz pénzbe kerül(het)nek!
-
luciferk
senior tag
....Nagyon fogy a pénze, pedig a kimenő hívásai 0 másodpercesek....
A küldött és fogadott SMS-ket nézted? mert ezek is tudják erőteljesen csökkenteni az egyenleget, főképp ha regisztrált a fiad valahova.
Amúgy a T-Mobile weblapján [link] a nap bármely szakaszában megnézhető az adott mobilszámhoz tartozó egyenleg alakulása, ha a mobilszámhoz nincs rendelve domino jelszó ami ugye a belépéshez szükséges, ideiglenesen küldenek egyet. A Domino Napnak nincs semmilyen rejtett költsége.
-
megyeri
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest