Hirdetés
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Füstös rózsaszínben is elérhetők a Sony csúcsmodelljei
- Új QuietComfort fülhallgatót jelentett be a Bose
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Hirdetés
-
A gépház modding sötét oldala.
lo RGB? Világítós ventik? LCD kijelző a gépházban? Biztos láttál már ilyet és lehet, hogy használod is de utána néztél,...
-
Barcelonából indul nemzetközi útra a Huawei MatePad 12.2 (2024)
ma Illetve a MatePad Air 2024, amit errefelé MatePad 12 X-nek hívnak.
-
Filmekből és sorozatokból tréningezik az AI-modellt
it A Runway megállapodott a Lionsgate-tel, így utóbbi hozzáférést ad a startupnak a hatalmas filmes és tévés adatbázishoz.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, és minden tiszteletem az övék. Nem tudtam a belépési azonosítómat, pedig hármat is tippeltem. Nem tudtam, milyen előfizetésem van, aztán kiderült, hogy talán valamilyen céges, nem is magánszemély az előfizető. (Mentségül hadd mondjam el, hogy édesapám a számlafizető, nekem valami Aranytárskártyám van vagy volt.)
Szóval átkapcsoltak a céges ügyfeleket fogadó kollégához, de neki már kapásból elmondtam, hogy nem tudom a belépési kódomat, nincs több ötletem. Nem baj, megpróbálja aktiválni a szolgáltatást, ami elvileg egyébként aktív lenne, csak valaki letiltotta.
Megköszöntem, elbúcsúztunk, majd visszahívott, hogy pár perc múlva kapcsoljam ki meg be a telefont, onnantól fog működni. -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
UMTS semmiképp, mert akkor nem talál hálózatot a készülék, ha nincs 3G-lefedettség. GSM-re akkor állítsd, ha nem használod ki a videótelefont és a gyorsabb WAP-ot (tehát a 3G nyújtotta előnyöket) -ennek előnye, h. a készenléti idő jobb lesz.
Az alapbeállítás a kettős mód, így a készülék mindig a leggyorsabb hálózatot használja, hátránya, h. a sűrű váltások miatt hamarabb merül a készülék.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
A Relax efgy u.olyan díjcsomag, mint a Szervusz v. a Társalgó -csak jóval kedvezőbb percdíjakkal...
A szolgáltatónak a havi fix bevétel miatt éri meg (a havidíjat ugye lebeszéled, de mindenképp' ki kell azt fizesd, akár felhasználtad a bennefoglalt perceket, akár nem), neked pedig az olcsó percdíjak miatt...
Egyszerű csomagváltással elintézheted, a 1430-on, az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton keresztül -[link].Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
pontazire
csendes tag
Az értesítő SMS technikai módszere: hívásátirányítás foglalt jelzés esetére a +36 30 9876543 számra. Ha ''kinyomsz'' egy hívást, akkor foglalt jelzést adsz, tehát jön SMS.
Töröld az átirányítást, akkor nincs értesítés. De akkor se lesz, ha épp valóban foglalt vagy, és közben hív valaki (és inaktív a hívásvárakoztatás). -
invidia
tag
ennek az sms értesitésnek a lényege mint azt irták már hogy átirányitja a számot egy szerverre és az küld is egy smst, 3 esetben lehet beállítani: foglalt, nincs válasz, nem elérhető. nekem ugyan V3 am van azon meg nem lehet kinyomni aktiv flip mellet(LOL) de ugy gondolom a kinyomás= a nincs válaszzal, vagyis azt az egy átirányitást töröld. ha nincs igazam tárgytalan
invidia
-
1430
senior tag
Hűűű ezt jól összehoztad!
Előfizetőknél nem kell aktiválni a roamingot, mert az alapból jár, de érdemes a 1430-on keresztül (ügyintéző által) ellenőriztetni, van e rajta esetleg tiltás (elmaradt számla miatt rákerült és rajtafelejtett tiltás, stb...). Ehhez tel.szám és jelszó egyeztetésre lesz szükség.
A roaming használata díjmentes, nincs se aktiválási se havi díja. Ugyanakkor ha roamingolsz, akkor a táblázat szerinti díjakkal kell számolnod: [link]
Fontos, hogy a Relax percek nem beszélhetőek le külföldön, tehát ha huzamosabb időre utazik ki, akkor érdemes kisebb havidíjas csomagra váltani (a roaming díjak egységesek minden előfizetői díjcsomagnál).
Roaming során nemzetközi formátumban kell megadni a telefonszámot, magyar szám esetén például +36301234567. SMS-nél is!
Ha a készülék automatikus hálózatválasztásra van állítva, akkor a legerősebb jelet biztosító szolgáltatóra jelentkezik fel.
A leírtak előfizetőknél érvényesek, a Domino más téma!
[Szerkesztve]''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
MODERÁTOR
Nem kérdezel hülyeséget.
Amennyiben kint hívjátok egymást, elég drága, főleg a hívónak.
Mivel a T-Mobile elég összetett tarifával dolgozik, csak kb. árakat írok.
A híváskezdeményezés 240-320 Ft, mivel magyar számot hívtok roaming során.
A hívásfogadás 102 Ft, mivel mindketten roamingoltok.Xiaomi 13T
-
_seth_
veterán
A my-tmobile oldalon megnézni ingyenes de csak az előző havit és a jelenlegit írja ki azt viszont valóban csak kb... részletes listáért persze a weboldalon is fizetni kell de olyat még nem próbáltam.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
MODERÁTOR
-
_seth_
veterán
Nm. Kattintgathatsz nyugodtan ha valami pénzbe kerül ki fogja írni, lesz gombja, hogy tovább/elfogadom vagy valami hasonló
Önkiszolgáló ügyfélszolgálat menüpontban majdnem az összes szolgáltatást ki/be tudod kapcsolni, módosítani
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Én eddig 2x váltottam díjcsomagot a neten. Nekem a t-email az a szolgáltatás amit nem tudok kiírtani... 240 forint minden hónapban a semmire pedig már többször is kikapcsolták... persze 192 forint a hívószámkijelzésért is több mint bunkóság...
-
Balinov
félisten
nekem ez jött le. sztem akinek javarészt T-sek a kontaktjai,azoknak slágercsomag lehet,mivel azért a 39Ft-os hálón kívüli percdíj nem épp a legolcsóbb
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
törölt tag
A készüléket nem kell bevinni természetesen. Aláírsz plusz 2 évet a meglévő előfizetésre, cserébe a készülékváltási áron vehetsz egy új készüléket (a my-tmobile kiírja ha belépsz rajta). Attól is függ az ár, h mennyi kedvezményed van (pl. aranykártya pont, stb.)
PS. és új sim kártya nincs mert a régit használod tovább a meglévő efihez
[ Szerkesztve ]
-
megyeri
tag
-
luciferk
senior tag
....Nagyon fogy a pénze, pedig a kimenő hívásai 0 másodpercesek....
A küldött és fogadott SMS-ket nézted? mert ezek is tudják erőteljesen csökkenteni az egyenleget, főképp ha regisztrált a fiad valahova. Amúgy a T-Mobile weblapján [link] a nap bármely szakaszában megnézhető az adott mobilszámhoz tartozó egyenleg alakulása, ha a mobilszámhoz nincs rendelve domino jelszó ami ugye a belépéshez szükséges, ideiglenesen küldenek egyet. A Domino Napnak nincs semmilyen rejtett költsége.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Itt olvasgass egy kicsit!
Eco-t nem tudod mix-hez (illetve dominóshoz) hasonlóan tölteni, ott a havi számla összege változik a használattól függően!
Végül is a 2330 classic is edge képes, ergo történhet véletlen baleset ezzel kapcsolatban!
(Ha regisztrálod a srác előfizetését a My-T-ben, akkor ugyanúgy tudsz belépni bármikor, mint ha utólag fizető ügyfélként regisztrálod magad, tehát nincs biztonsági jelszó a belépéshez! )
Esetleg ezen a [link]en is olvasgass, ha utólag kíváncsi vagy, mire mehetett el a pénz a kártyáról!Természetesen ezek is plusz pénzbe kerül(het)nek!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
Ha jól értem, feltöltötted az ECO hívószámod univerzális egyenlegét, pl. bankautomatán keresztül. Ezt az összeget Mobilvásárlásra költheted, a számládat nem lehet beőle törleszteni. Mekkora összegről van szó? Mert akár át is töltheted a fiad Domino számára. Részletek (én még annyit hozzátennék, hogy 3 percen belül kell elküldeni a második megerősítő SMS-t)
Rencsy91:
Nem, soha többé nem tudsz neki híváskérőt küldeni, ezt a tiltást nem lehet feloldani. A megoldás az lehet, ha valamelyikőtök hívószámot cserél (azaz vesz egy új Domino kártyát).Puma K:
Az Ikon csomagok előfizetői díjcsomagok, és csak olyan hívószámokra kérhető, amihez iPhone vásárlás és tarifahűség is köttetik. Tehát ha nem válalsz tarifahűséget, akkor ne is gondolkodj Ikon csomagban, legfeljebb MédiaMániában.
Az általad írt ár valóban így van, ha iPhone 3GS 16GB vásárláskor az új előfizetői számra (vagy a Domino-t visszaváltod előfizetésesre és arra) 2 éves hűséget válalsz (tehát nem szünetelteted). Ugyanakkor felhívom a figyelmed hogy előleget nagy valószínűséggel kérni fognak (az oldal alján az apróbetűs részt érdemes elolvasni).[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
Szia!
Én inkább ezt javasolnám!
Pontosabban azt, hogy ezt is nézzétek meg vásárlás előtt!
A domino net esetén választanod kell, melyik csomagot szeretnéd igénybe venni! Amennyiben ez a választás nem történik meg, akkor csak korlátozottan érhetőek el internetes oldalak. Domino díjszabás 2.2.12.1. pont, 14. oldal! Jól gondolod, amíg van akkora egyenleged, vonják róla a pénzt, ergo a felfogásoddal semmi probléma!Jó szerencsét!
-
addikt
Nem! Számlák biztosan nem!
Itt nbem előre választod ki a "csomagot", mint a domino netnél! Úgy történik a pénz levonása, hogy amennyiben felcsatlakozik a netre, levonják a 490 forintot. Aztán a 40 mega után, 100 megáig további 500 (990-490) forintot, és így tovább! Tehát azt vegyétek figyelembe, hogy ha sokat fogjátok használni, akkor ez egy egyáltalán nem olcsó megoldás! Bár mihez képest.. lényeg, a dolog rugalmassága. Nem kell előre megbecsülni, főleg nem előre eldönteni, mennyit fogjátok használni! De ez továbbra is érthetőbb nálam!woodpaul:
Mármint mihez képest vannak lemaradva?
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
Őőőő... szerintem ezt alaposan félreértetted.
A Kaméleon havidíja 2100 Ft, annak a fele 1050 Ft. Ennyit tudsz leforgalmazni. Ha bekapcsolsz OPCIÓKAT, azoknak a 600 ft-os díja nem leforgalmazható, tehát továbbra is 1050 lesz leforgalmazható, amire a honlapon is felhívják a figyelmed a 4200 Ft havidíj alatt ugyanolyan nagy és kirívó magenta színű betűkkel!
A percdíj nincs összefüggésben a lebeszélhetőséggel. Ahány opció életbe lép az adott hívás során (az aktivált opcióid közül), annyiszor feleződik a percdíjad. Ha az általad említett három hívásopciót nézzük, akkor:
- ha 3 opció érvényesül: 5 Ft (pl. csúcsidőn kívül, hálózaton belüli vagy vezetékes megjelölt szám)
- ha 2 opció érvényesül: 10 Ft
- ha 1 opció érvényesül: 20 Ft
- ha 0 opció érvényesül: 40 Ft (pl. csúcsidőben, nem megjelölt más mobil szám)bajusz15
Állítsd be az internetes beállításokat a készülékedbe. Keress egy hasonló modellt (ha nincs olyan, mint a tied). Ha tudod, hogy a T-Mobile is forgalmazta a telefontípusod, akkor itt próbálkozhatsz beállítás lekéréssel.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
legenda
amennyiben van szolgáltató (adott t-s product code) szerinti frissítés, úgy természetesen frissítik gariban, ingyen!
amennyiben nincs t-s újabb firmware verzió, csak " független", úgy saját felelősségre módosítható házilag a product code, és az alapján felhúzható a "független" friss firmware verzió, de így bukó (lehet) a gari...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
1430
senior tag
Szerintem praktikusabb lenne, ha kikapcsolnátok az alap adatcsomagot (előfizetéssel vagy Dominoval vettétek?), így ha meg is nyomja a gombot, nem fog betöltődni az oldal. Esetleg írd át a beállításokban a kezdőlap címét (pl. törölj egy betűt).
Coolmat
Azért nincs benne a Like díjcsomag a díjszabásban, mivel az csak "promóciós".
Amúgy igen, 200 Ft a hívószámkijelzés hozzá.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz lesaux #10034 üzenetére
Hááát... +3990 Ft-ért aktiválhatsz a MédiaMánia mellé egy RelaxNet M-et, akkor nem lesz túlforgalmazási díjad és összeadódik a MM és a RN keret is. Végül is ez "csak" annyiba kerül, mintha 400 MB-tal túllépnéd a díjcsomag keretet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Limitált, jubileum kiadást kap a PlayStation 5 konzolcsalád
- Pokémon-tolvajnak mondják, beperelték a fejlesztőt
- Milyen TV-t vegyek?
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPad topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Sony FE 35 mm F1.8 (SEL35F18F)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivobook M3401QC 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- AVM OVATION CS 6.3 HIGH END MINDENES + RC9 Streamer/dac/cd/erősítő 2x500W/4OHM Patika!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen