Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Befutott a The Patrick Star Game premier előzetese
gp Spongyabob nagy haverja mostantól új játékban garázdálkodik.
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave1984
őstag
májusig MM S díjcsomagban voltam,így volt szerencsém használni a Mobiltvt.Valami katasztrófa volt,élvezhetetlen,mert nagyon spórólnak a sávszéllel.kb 256Kbitel adják a műsorokat,ami még sima Mp3ban sem épp a legjobb minőség!Parasztvakítás ez a mobiltv!
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
tjb007
nagyúr
Az email a lehető legrosszabb választás az ilyen esetekben mert:
1. nem fogsz azonnal választ kapni
2. csak még idegesebb leszel ha 1 hét múlva kapsz egy emailt amiben azt írják, hogy hívd fel a 1430 -at vagy fáradj be személyesen valamelyik T-Pontba.A számlázást meg általában egyből kapcsolni szokták.
-
spurika
senior tag
Én csak azt nemértem azok a külföldi multik akiknél otthon nincs hűségidő,adatforgalom stb korlátozás,miből gondolják hogy nálunk meg lehet csinálniuk amit otthon nem?
Symbian For Ever topik:http://prohardver.hu/tema/symbian_for_ever_olvasd_el_az_elso_hozzaszolast/friss.html#msg26
-
ForRedGlory
félisten
Na es mi volt a gond ha szabad kerdezni? Csak azert kerdezem mert a rendszer nem kuld ertesitest ha minden idoben van rendezve, es barmiben fogadni mernek hogy nem tevesen kaptad...
Tudom mert az ugyfeleknek szokasuk hazudozni ossze-vissza. Ezt nem rad ertem, de az eloitelet megvan tapasztalatbol.[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
Nézd, nem szerettem volna a lelkedbe gázolni, örülök, ha valaki ilyen lelkiismeretesen fizeti a számláit, szóval ezért bocsánatot kérek. De ugyanakkor Te is rögtön a T-Mobile-t hibáztattad, biztos "szar a rendszer", mert hiszen te nem lehetsz hibás... Nálam ez csapta ki a biztosítékot. Szerintem igazán belefért volna, hogy először utánaérdeklődj, mert mint kidrült, lényegében jogos volt az üzenet. A szolgáltatót természetesen nem érdekli, ki használja a hívószámot, a lényeg az előfizető/számlafizető személye, ha kismillió száma van, akkor is. Ha a bátyád nem fizet, Te is tiltva leszel. Pontosabban édesanyád minden havidíjas száma.
Ami nem egyértelmű még számomra a leírásod alapján, hogy a bátyád akkor külön számlát is kap, vagy egybe kapjátok mind? Igaz ennek most nincs jelentősége. Amúgy ki lehet nevezni egy vezérszámot, és ha elmaradás van, a jövőben elsődlegesen arra a számra mennek az értesítések (automata hívás és SMS). Még egyszer írom, az üzenet nem neked ment, hanem édesanyádnak, nem a hívószámnak van elmaradása, hanem az ügyfélnek, de amíg nem állítotok be vezérszámot, addig a rendszer találomra próbálkozik, ha az egyik szám nem elérhető, akkor ugrik a következőre.
dedike (#10139)
Ha a hívószám nem számít, akkor lehetséges.
Amúgy gondolom most nem lenne mit kitenni a hamarosan kapható készülékek közé, ezért nincs kint a link.tjb007
Már a múlkor is írni akartam, de kimaradt a sok válasz között, hogy a Like is rendelhető Webshopon, sőt most a Huawei U8500 és a move by T-Mobile készülékek Like díjcsomaggal 2000 Ft-tal olcsóbbak online mint személyesen (igazából minden díjcsomaggal olcsóbb 2000-rel, de ez a Like miatt van beállítva). Gondolom az tévesztett meg, hogy a Like díjcsomag leírásnál még csak a személyes csatorna szerepel.
Hm. Egyben nem is lehet megvenni?kezdő
A fentiekből következik, hogy Like-kal is ki tudod használni a WebShop árakat.tomi613
Keresd elő a kiszállításkor kapott papírokat, azon rajta lesz a pontos dátum. Amúgy a valóság a kettő között lehet. Ha még aznap feldolgozták a rendelésed, akkor akár 4-étől is indulhatott a hűséged, tehát a rendelés feldolgozásának dátumától indult (így a 8-a, mint kiszállítási dátum már kizárt a hűség kezdeteként). Amúgy meg dedikének igaza van, nincs jelentősége a 18 hónap szempontjából.dokee78
Az ügyintéző a normál áron tudja megrendelni a készüléket, de vannak esetek (főleg az utóbbi időben), mikor adminisztrátori felületen is az 5% kedvezményes árakat ajánlja fel. Ez egyébként hiba, de nem panaszkodunk miatta.
Amúgy az aranykártya jelszót azért kell megváltoztatni, mert alapállapotú jelszóval nem engedélyezettek a pontbeváltásos tranzakciók. Más szóval azért kell módosítani a jelszót, mert csak.Szerintem egyszerűen rendeld meg online, és előtte változtatsd meg a kártyajelszót:
1. My T-Mobile >> Hűségprogram menüpont (bal oldalon a függöleges menüben)
2. Kártyajelszó módosítás link (lásd a lenti első képen)
3. Megjelenik a hívószám és meg kell adni a kártyajelszót, ami alapesetben a kártyaszám utolsó 3 számjegye
3A. Megadod az új jelszót, 3 számjegy, nem lehet azonos, növekvő vagy csökkenő számsor.
3B. Ha nem akarja elfogadni az utolsó 3 számjegyet, akkor ezek szerint már meg van változtatva a jelszó. Az "Elfelejtette a jelszavát?" link segítségével felül tudod írni a régit (kelleni fog a fizikai kártya is hozzá). Ha nem boldogulsz, ügyintéző tud segíteni (ha az ár stimmel, akkor a rendelésben is).Bár azt hiszem (mivel én inkább az admin felületet használom, így nem mondom biztosra), hogy a kártyajelszót nem is kéri majd a vásárláskor, a lényeg, hogy ne legyen alapállapotú a jelszó. Alább pár kép a folyamatról.
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
2.-án van forduló napom.
A T a hónap első napjától az utolsóig számláz, így a fordulónapod elseje 0.00-kor van. Egyébként váltástól az újat használod. Időarányosan számlázódik (gondolom MM S lesz belőle).A MédiaMánia díjcsomagok esetében a havi díj hóközi aktiválás, díjcsomagváltás és deaktiválás esetén időarányosan számlázódik, a havi díj-kedvezmény valamint a havi díjon felül felhasználható SMS-ek és Mobil TV forgalom időarányosan használhatók fel. A díjcsomag havi díján felül felhasználható belföldi adatforgalom a hóközi aktiválás és deaktiválás időpontjától függetlenül teljes egészében felhasználható.
trohak:
Így van, az a számlán már jóváíródik!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
Ha átváltasz MM S-re, akkor egész október hónapra az 500 MB-ot veszi figyelembe a rendszer, akkor is, ha a MM XS időszak alatt túllépted a 150 MB-ot. Ebből adódóan viszont a kisebb MM csomagra váltásnál fennáll a veszélye, hogy túlforgalmazás keletkezik már akkor is, ha a váltásig forgalmazott adatmennyiség több, mint az újabb, immár kisebb díjcsomag kerete... Szóval novemberben akkor forgalmazzál bátran, ha nem tervezel visszaváltani XS-re. Sőt ha az 500 MB sem elég, akkor az S díjcsomaghoz már kérhetsz Net&Roll opciót is!
icecave #11169
Függetlenül attól, hogy melyik részen milyen a kiemeltséged (alap/arany/platina), össze lehet regisztrálni a szolgáltatásaid, és ahol van már aranykártya, annak a pontjai a prémium kártyára gyűlnek, amiket bárhol (Home/Mobile) be lehet váltani (még Domino-n is, például készülékváltáskor), ha az legalább aranykártyás.
Ehhez nem kell bemenned üzletbe, ha tudod a jelszavaidat, akkor telefonon is elvégzik az összeregisztrálást..bruszli. #11178
Igen, hétfő-kedd hétvége szerint lesz számlázva, viszont jövő szombat (nov. 5-e) munkanap szerint.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
Az SMS csomag 25 teljes hónapra számlázódik és az elsejétől küldött SMS-ek is beleszámítanak (tehát visszamenőleg is), vagyis a példád alapján még 5 SMS-t küldhetsz.
Van egyébként olyan Mozaik extrád, ami SMS keretet biztosít?Dicker
Ha az Üdvözlő sávban nincs ott, hogy korlátozottan vagy belépve, akkor csak az lehet a magyarázat, hogy a helyes (eredeti) jelszóval léptél be, vagyis pont azt adtad meg korlátozott jelszónak, ami az eredeti is volt.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
St3ven
addikt
& dedike:
Köszi, ez jónak tűnik akkor.
Még egy gyors kérdés. Nem tudom, hogy jövő hónapban is küldök-e annyi sms-t, hogy érdemes legyen erre előfizetni. Mikor kell ahhoz lemondanom, hogy erre a hónapra érvényesüljön a kedvezmény, de a következőre egyelőre nem? Ennek a hónapnak az utolsó napján? Vagy a következő hónap első napján?
Az előbbire tippelnék, de akkor nem "törlődik" az egész kedvezmény erre a hónapra? Vagy ha befizettem az 590 Ft-ot, akkor arra a hónapra megkapom az 50 sms-t, még ha le is mondom mondjuk 1 nap múlva?Ha esetleg túl bonyolultan fogalmaztam volna: röviden az lenne a koncepció lényege, hogy adott hónapban csak akkor rendelem meg a kedvezményt, ha úgy látom, hogy meghaladtam azt a pontot, amikor már a tarifacsomagom szerint 590 Ft összértékben küldtem sms-t, hiszen ezután a kedvezmény igénybevételével már minden további sms küldésekor jobban járok.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
addikt
Ezt találtam a programszabályzatban :
5.6. A T-Mobile számlafizető és/vagy T-Home egyéni Telekom üzleti előfizető személyében bekövetkező változás következményeként automatikusan elveszhet az arany-, platina kedvezményjogosultsági szint. Az érvényesség megszűnésének időpontjától kezdve a T-Mobile számlafizető és/vagy T-Home egyéni/ Telekom üzleti előfizető minden programmal kapcsolatos joga megszűnik.
Aztán, hogy ez mit jelent, majd 1430 megmondja...
adm91:
Publikus díjcsomagban sajnos nincs. Ahhoz valamilyen flottára lesz szükséged. Egyébként igen, valóban nem a legszebb dolog 10 másodpercért egy egész percet fizetni.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Nietzsche_
tag
Ne aggódj emiatt. Nem fog elveszni... T-mobile-nál szerződés szinten kezeli a rendszer, az új elő-, számlafizetőre való átírással nem tűnik el a kiemeltségi szint/a pontok... (T-home más tészta, ott ügyfélszinten működik és el is veszti az ügyfél egy szerződés(vagy szerződések) átírásnál a kiemeltségi szintet)
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
Menni fog a telefonálás is, ha hangalapú Domino SIM-re aktiválod.
bopeti98 #19742
Ne keverd! Ha egy sima Domino hívószámra aktiválja, attól még a díjcsomagja szerinti díjon tud majd telefonálni!pomk
A készülékvásárláskor vállalt hűség gyakorlatilag csak egy szerződésbontási tilalom. Ha letelt, akkor nem lesz semmi változás a szolgáltatásodban, csak ez a tilalom szűnik meg, (vagyis kötbér mentesen meg tudod szüntetni a hívószámod).[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Abban az esetben, ha T-mobile havidíjas számról másik T-mobileos számra irányítod át, akkor az átirányítás díjmentes.
Átirányított hívások díjai
A hívásátirányítás díját az átirányítást kezdeményező előfizető fizeti.
Vezetékes hálózatba történő átirányítás díja
13,208 Ft/perc
Más mobilhálózatba történő átirányítás díja
56,896 Ft/perc
Belföldi T-Mobile hívószámra történő átirányítás
Díjmentes(#20410) sssz
A díjcsomag onnan lesz érvényes és időarányosan számolja adott hónapra a rendszer a von. havidíjat/leforgalmazhatóságot.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Szia!
A rendelkezésre állási idő lejárta után a kártyán lévő összeg elveszik, ezután még 90 napod (hívószám-lekötési idő) van arra, hogy feltöltsd a kártyád ha nem szeretnéd elveszíteni a számod.
Ha ez a 90 nap lejárt és nem töltötted fel a kártyádat a számod el fog veszni.Forrás: [link]
Jó szerencsét!
-
rizso
addikt
Na ezt nem tudom. Viszont azt igen, hogy az átalakítós simem helyett egy simát adtak, és ha utána még fizetnem kellene, hogy ismét micro simet kapjak, az nem tetszene...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
Igen, csak akkor jelezd az ügyintézőnek, hogy a díjcsomagváltáskor a GoNet M-et vegye le külön, s a GoNet alapot (ami szükséges mozaik díjcsomagok internethasználatához) pedig tegye fel, mert ez a díjcsomagváltással nem történik meg automatikusan.
Kieg... sorry, a szinte, azért szinte, mert ugyebár 90 Ft. A teljesség kedvéért ezt is leírom, mert a korábbi hsz-ből kimaradt.
[ Szerkesztve ]
-
-
.bruszli.
aktív tag
Én a főpostán voltam,de ott is csak online volt. Végülis nem téma,mert nem napi szükségletem...csak meglepett kicsit a dolog. ( nekem 7-8 éve nem volt már Domino kártyám,vagyis volt 1-1 db netre csak nem töltöttem; miután 'lefogyott',kidobtam... )
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
dptrsk
Topikgazda
Az 500MB-ot elhasználhatod május 17ig, amikor az adatforgalmi keret megújul s újra használhatod(tehát május 17-június 16 közöttre kapsz még1x 500MB-t)
A havidíj(előfzetés esetén ) május 2től 31ig fog számlázódni. azaz a havidíj 30/31ed részét kell kifizetned
Ez azért jobb a szolgáltatónak mert nem egyszerre terhelődik a hálózat.[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
"Akkor mikor kapcsoljam-mondjam le, mikor jár le az akció?"
Az akció a Go!Net adatcsomag havidíjára szól, vagyis erre és a következő két hónapra. Tehát a válasz, hogy július 31-én kapcsold ki (bár ha augusztus 1-én teszed meg, az sem tragédia, mert legfeljebb egy napra augusztusra is kiszámlázódik).
"Illetve a számlázás hogy működik? (havi számla)
2.-tól jővőhónap 2.-ig? HAMIS
Vagy 2.-tól e hónap végéig (31.-ig) ?
Jővőhónaptól pedig elsejétől hó végéig?" IGAZA lényeg a naptári hónap. Vagyis hónap első napjától a hónap utolsó napján éjfélig tart a számlázási ciklus. Ha egy szolgáltatás részarányosan számlázódik (mint az adatcsomagok is), akkor az aktiválás hónapjában az aktiválás napjától (egyes szolgáltatások esetén másnaptól, de a mai adatcsomagok nem ilyenek) a hónap utolsó napjáig számlázódik, kivéve ha még egy korábbi napon kikapcsolod.
No ha ezen túl vagy, akkor bevezetném az aktiválási díj fogalmát is.
Ennek lényege, hogy az ilyen túlforgalmazási díj mentes adatcsomagok aktiválásakor aktiválási díjat is számláz a rendszer, mely mindig megegyezik az éppen aktivált adatcsomag teljes havidíjával. Ugyanakkor időrendben az első jóváírásra is kerül. Tehát nem érdemes hónapon belül be-ki kapcsolgatni az adatcsomagokat, mert csúnya lehet a számla vége.[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
Valóban tényleg "csak" pár hónap, mint ahogy január óta ígérik... akkor márciust mondtak. Felhívtam a 1430-at, de változatlanul semmit sem tudnak mondani. Attól, hogy ez már kifutott készülék, még lehetne rá kiadni, hisz az ICS is kijött rá és csúcskategóriás kütyü volt. Lehet, keresnem kell valaki szakit, aki megcsinálja nekem.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Óra topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Megkerülhetik környezetvédelmi törvényeket a chipgyártók az USA-ban
- 2024 őszi fórum peca
- DIGI internet
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 2db Be Quiet! Silent Wings Pro4 140mm
- LG 39GS95UE - 39" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GAMER PC: i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 12GB GDDR6 - 512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen