Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
gp A készítők nemrég megosztották velünk a hamarosan érkező játék launch trailerét.
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hr2
őstag
Üdv.
Nálatok mostanába nem romlott le a MobilTV minősége?
Nálam kb. 1 hónapja már a nézhetelen szintre süllyedt a minőség, az előtt se volt hű de jó, de ez már több a soknál.
Ez, ennyi pénzér felháborító.[ Szerkesztve ]
-
hr2
őstag
válasz Dave1984 #9503 üzenetére
Így van ahogyan írod.
Ezelőtt 1-másfél hónappal még lehetett nézni, nem volt ennyire gyenge a minőség.
Biztosan ahogyan gondolod csökkentettek a sávszélességen, mert az adatforgalma is kevesebb.
Csak elfelejtettek erről tájékoztatni minket, és arányosan a havidiját is csökkenteni.
...de ezen már miért nem lepődök meg[ Szerkesztve ]
-
hr2
őstag
válasz F-ECT$ #10079 üzenetére
Üdv.
Mi lehet a probléma? Most kaptam a 1430-tól 1 SMS-t, hogy 15732Ft-al elvagyok maradva.
Na ez teljességgel lehetetlen ugyanis mindig időbe bevolt(van) fizetve a csekk, illetve ha belépek a MY T-Mobile-ba, ott se írnak ilyesmit. Hozzáteszem nem is írhatna ilyesmit mivel lehetetlen.
Akkor most mi van? (nem szeretem az ilyet, erre ébredek és akkor legyen jó napja az embernek )szerk:
F-ECT$ : személy szerint nem neked ment a kérdés, csak félre nyomtam.[ Szerkesztve ]
-
hr2
őstag
válasz ForRedGlory #10118 üzenetére
Küldte pedig, mer nincsen tartozás.
Már tisztázva lett.
Én se vagyok hülye, hogy beírkáljak ha tudom hogy nincs igazam. -
hr2
őstag
Na, kérem, akkor.
Az volt a helyzet azt mondta a kedves hölgy a 1430-on mikor felhívtam:Valóban küldtek SMS-t mutatja a rendszer, de azt is, hogy időközben a beszedés már megszűnt.
A kedves hölgy azt is mondta, hogy nem az ÉN számomon volt a tartozás, hanem egy másik számon ami ugyan ezen a néven van (itt hozzáteszem, hogy édesanyám nevén van az enyém + ugyanúgy anyám nevén van még a bátyámé), na itt az utóbbival volt probléma, de mikor hívtam akkor már az is rendezésre került.
...de még továbbra se értem, hogy Én miért kaptam SMS-t, ha nem is az Én számommal volt a baj.
... de mint ahogyan már mondtam, probléma nincs, főleg, hogy 156XX-ról jött az SMS, Én nekem meg életembe nem volt 10ezer Ft fölött még eddig a számla.
Azt hozzáteszem, hogy rosszul esik ilyeneket olvasnom, mikor Én nem olyan nevelést kaptam, hogy hazudgáljak meg összevissza beírjak hülyeségeket, mikor tudom hogy nincs igazam. Én elhiszem hogy munkátokból adódóan, már találkoztatok mindenféle emberrel, de szerintem nem kell általánosítani.
[ Szerkesztve ]
-
hr2
őstag
TIPPMIX-elni lehet e SMS-ben?
Előfizetéses vagyok. Totó-t már raktam, de a TIPPMIX-et nem találom. -
hr2
őstag
A díjcsomagváltás hogy működik?
2.-án van forduló napom.Ha ma váltok akkor mikor lép életbe az új csomag, hogyan számlázódik?
Gondolom, hogy időarányosan, de pontosan hogyan működik ez?Jelenleg a MM XS-be vagyok, csak elfogyott a NET-em, a túlforgalmazási díj meg sok, ezért szeretnék váltani.
-
hr2
őstag
válasz propaganda #11217 üzenetére
Tőlem 20-.at akartak kérni, de már nem emlékszem, hogy milyen díjcsomagba vettem volna akkor, ezért inkább megvetettem édesanyámmal, tőle nem kértek előleget.
-
hr2
őstag
Hogyan lehet MM S -ről Mozaik XS -re váltani?
/a myTMobile-ban és a telefonos ügyfélszolgálaton sincs Mozaik menüpont/ -
hr2
őstag
Üdv.
Jelenleg MozakXS díjcsomagban vagyok.
Elseje óta 20 SMS-t küldtemHa megrendelem, az SMS-csomag 25 -öt, akkkor már csak 5db ingyen SMS-em marad, vagy ezután indul a 25db?
-
hr2
őstag
válasz Nietzsche_ #18386 üzenetére
Akkor jó.
Ennek örülök.
Köszi. -
hr2
őstag
Üdv.
Előfizetéses SIM-et lehet e rendelni WebShop-on keresztül? /mert nem találom / -
hr2
őstag
Üdv.
Pontosan és részletesen mit jelent ez?:"Folyószámla szétválasztás ügyfél kérésére"
[ Szerkesztve ]
-
hr2
őstag
Üdv.
Domino RelaxNet M /4050Ft/
Nem számítógépen, hanem telefonon szeretném használni.
Tudom e? -
hr2
őstag
Üdv.
Adott egy előfizetéses szám ami ECO díjcsomagban van, ami erre a számra érkezik hívás azt mind át szeretném irányítani az enyémre ami Mozaik-ban van.Az átirányítás mennyibe kerül?
[ Szerkesztve ]
-
hr2
őstag
válasz Soulfly842 #20413 üzenetére
Na, ennek örülök.
Köszi a választ!
-
hr2
őstag
Üdv.
Ha a *102# -nél azt irja hogy 2012/09/26 az azt jelenti hogy 27.-én már dobhatom is ki a Domino SIM-et? -
hr2
őstag
Üdv.
Még múlt hónapban rendeltem meg az Echo díjcsomagom mellé a GONETM-et.Erre a hónapra még kellene, de jövőhónapra már nem.
Mikor mondjam le, hogy a jövöhónpban már ne számlázódjon, de ebben a hónapban még bírjam igénybe venni?
E hónap végén vagy jövőhónap elején mondjam le? -
hr2
őstag
válasz Soulfly842 #21747 üzenetére
December 1.-től már visszaszeretnék váltani MozaikS-re.
Akkor jó lesz ha elsején a díjcsomagváltás előtt mondom le a GONETM-et? -
hr2
őstag
válasz Soulfly842 #21749 üzenetére
Rendben, köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Őskoczka
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- TCL LCD és LED TV-k
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- 2db Be Quiet! Silent Wings Pro4 140mm
- LG 39GS95UE - 39" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GAMER PC: i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 12GB GDDR6 - 512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen