Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz ANDROID??? #88800 üzenetére
Az a pontos dátum.
Alapértelmezés szerint abból vonja
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
válasz Soulfly842 #88801 üzenetére
Köszi, akkor átszámolom a rendelés részleteit. Valahol kellene annak szerepelnie a rendelésben?
-
Soulfly842
addikt
válasz ANDROID??? #88802 üzenetére
Rendelés? Milyen rendelés?
A mobilvásárlásokat itt tudod ellenőrizni, ill. itt ellenőrizhető, h. elsődlegesen a pontokat használta-e a mobilvásárlás, s ha igen, akkor mire..
[link][ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
válasz Soulfly842 #88803 üzenetére
Ok, megnézem, de minden vásárlásomnál az sms-ben "a havi számla terhére"..
Meg is van (az asszony ügyködött a másik előfizumon... )
szépen le is nullázta, vigyázott, nehogy elvesszen a pontegyenleg, már látom hová lett az az 1-2-3.. e pontKöszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
RaZroX
addikt
Sziasztok!
Galaxy S7 Edge-en szeretném aktiválni a VoLTE szolgáltatást. Pontosan mi a teendőm ?
This is the way
-
veterán
-
bencurio96
tag
Sziasztok! Tegnap váltottam új előfizetésre, hogy ki tudjam használni a plusz 2gb-os diák opciót. Megjött az sms, hogy a fordulónapom minden hónap 4. napja, ami azt jelentené, hogy 2,4 gb adatom van erre a pár napra. Az üzletben az eladó megütközve nézett rám, mikor kérdeztem, lehet-e fordulónapot változtatni, kitolni valahova hóvégére - azt mondta ilyen kéréssel még soha nem találkozott. Van valakinek ilyen tapasztalata? Lehet változtatni a fordulónapot, vagy nincs lehetőség? Jó lenne ha nem váltana ilyen hamar, rengeteg felhasználható adat menne így a lefolyóba... Előre is köszi a segítséget!
„Hogyan lehet megállítani Messit? Lelőni nem lehet ugyebár, így aztán meg kell akadályozni, hogy átvegye a labdát” – morfondírozott a találkozó előtt Rio Ferdinand.
-
radio100jozs
őstag
válasz bencurio96 #88809 üzenetére
Telekomnál azt hittem egységesen hónap 1-től hónap végéig van a számlázás, én nem is hallotta ilyen eltérő fordulónapról, sőt nem is volt soha olyan előfizetésem a Telekomnál, ami eltért volna ettől a naptári havi ciklustól. A Telenornál van ilyen a naptári hónaptól eltérő számlázási ciklus, meg az UPC mobilnál is van ilyen, a Vodánál most nem emlékszem,hogy ott is volna-e.
Én azért bepróbálkoznék a 1414-en is telefonon rákérdezni erre a Telekomnál.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz radio100jozs #88810 üzenetére
Számlázás az úgy van, de a mobiladat tekintetében egyedi a fordulónap. (Tehát hogy mikor nullázza az adatforgalmat, mikor kezdődik meg a következő havi adatkeret.)
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
válasz bencurio96 #88809 üzenetére
ÁSZF-ből:
"...igénybevehető adatforgalom a hónap egyedileg meghatározott fordulónapjától a következő hónap azonos napjáig használható fel. A fordulónap a Szolgáltató által objektív módon kijelölt nap. A fordulónapról Szolgáltató írásban vagy SMS-ben tájékoztatja Előfizetőt."
Én nem találtam erre lehetőséget, hogy ezt lehetne módosítani, de lehet valami elrejtett helyen írhatnak esetleg erről, csak még nem találtam meg.
-
juve600
nagyúr
üdv
telekom kapcsolat pontokat hogy tudom beváltani ? mert úgy nem lehet ahogy a honlapukon írják,nem találok róla semmit
1db pendrive-t szeretnék venni ,kb 5000 pontom van -
hr2
őstag
Üdv.
S7-n nálam mától megy a VoLTE, az aktiválásról nem kaptam SMS-t, úgy jöttem rá, hogy egyből kicseng bárkit hívok, + már nem vált vissza 3G-re hívás közben marad 4G-n.[ Szerkesztve ]
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz radio100jozs #88812 üzenetére
Szerintem ezzel próbálják a teljes havi adatmennyiséget minél jobban elosztani. Ha mindenkinek elsején indulna a kerete, a hónap vége már nem lenne annyira leterhelve, mert időközben valakiknek már elfogyott a havi kerete.
-
fahrii
őstag
Sziasztok, most kaptam egy smst hogy lejárt a like s dijcsomagom érvényességi ideje és hó végén automatikusan átvált mobil s + 2gb adatra. Ezek szerint végleg lezárásra kerül a csomag?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz radio100jozs #88812 üzenetére
Igen, ahogy kovacsmi_74 is írta, ennek az a lényege, hogy az userek adatforgalma számukra elosztottan jelenjen meg, mert ha mindenkinek 1-je lenne a forduló, akkor kb 1-2-3-án letérdelne a rendszerük, 29-én meg nem lenne szinte kihasználtság.
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Valaki használta már ezt a kedvezményt ?
EGYEDÜLÁLLÓ AJÁNLATUNK COOP KLUB TÖRZSVÁSÁRLÓKNAKelvileg ezzel "ingyen" hozzá lehet jutni pl tartozékokhoz 10 ezert forint értékig ,
vagy akár telefonhoz kedvezményesen ?[ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
-
MK VII
veterán
válasz Mr.Csizmás #88820 üzenetére
Napokban én is akartam vásárolni pontokra valamit az oldalon és nincs pont beváltása opció sehol. Aztán annyiban is hagytam...
-
punky10
addikt
válasz Mr.Csizmás #88828 üzenetére
Úgy néz ki nálam is a lotto lesz a megoldás.Viszont még nem csináltam ilyet.Röviden leírnád a menetét?
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Mr.Csizmás
titán
válasz punky10 #88829 üzenetére
mobilvásárlás app ebből fogom, csak előtte matekozok egyet a számokkal, tízvhány éve bejött.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
tomy86
addikt
válasz punky10 #88829 üzenetére
Mobillottó
Bocs, nem néztem, hogy előttem ugyanezt linkelte Mr.Csizmás.[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz #08205312 #88748 üzenetére
Ma voltam egy Tpontban ,ügyintéző azt mondta írásban jelezhettem volna a Tkom felé, már nem lehet. Meg azt is mondta, hogy csak személyesen mondhatom le 6- án, telefonon nem lehet, ami azt hiszem butaság, eddig telefonon mondtam le, változtattam meg minden előfizumat.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Aaron14
őstag
válasz szabogabor10 #88779 üzenetére
Sikerült, hálózat független készülékre is aktiváltattam és működik.
Már csak a kapcsolat pontokat kellene beváltanom valami értelmes dologra, de pl. a pendrive-okat csak személyesen lehet átvenni... Mobil Lottó esetén automatikusan a kapcsolat pontokból vonják le az összeget?
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
törölt tag
válasz Bferibörs #88832 üzenetére
Én anno emailben mondtam le egy előfizetést a vodánál 30 nappal az előtt, hogy lejárt volna a hűségidő, hűségidő napi felmondással. Megvolt, működött. A ptk az irányadó. A többi, amit adott ügyintéző mond csak bullshitt. Én ilyen bepróbálkozásokra mindig azt mondom, hogy jó, akkor kérem az állítását írásban...
-
punky10
addikt
válasz Mr.Csizmás #88830 üzenetére
Köszi! Itt volt a szemem előtt, de hála a "remekül"működő oldaluknak, mostanában leszoktam az oldaluk böngészéséről...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
KZP
őstag
Sziasztok!
Huawei Mate9-en vajon működne VoLTE? -
betyarr
veterán
blueról való márkaváltás esetén mennyi idő míg aktiválódik az új T-s sim?most vetődött fel bennem,hogy ez lehet nem azonnal történik meg a T ügyfélszolgálaton?holnap jár le a 365. nap már nem akartam feltölteni a bluenál
-
dptrsk
Topikgazda
válasz betyarr #88838 üzenetére
Kb. azonnal, nekem kb. 10 perc volt, mire a Telekomos SIM talált hálózatot.
Hivatalosan, azthiszem 72 óra?
Bemész kifizeted a domino SIMet, elindul a folyamat, azonnal átkerülsz a blue rendszeréből a Telekom rendszerébe, ettől a pillanattöl él a Telekom 1 év rendelkezésre állása. -
veterán
-
taki01
őstag
válasz szabogabor10 #88841 üzenetére
Ha jól tudom android alatt csak akkor jelenik meg VoLTE menüpont ha a telefon érzékeli, hogy elérhető. Nekem egy Sony Xperia XZ-m van, elvileg ezis támogatja, de még nincs ott a menüpont.
[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
válasz szabogabor10 #88841 üzenetére
Nincs.
Beszéltem a Telekommal, az ügyintéző szerint nem nekik, hanem nekem kell (lehet) bekapcsolni. De mivel nincs ilyen menüpontom, itt meg is állt a dolog. -
veterán
válasz taki01 #88842 üzenetére
Igazából telefonfüggő, Xiaomi-k egy részén pl. mindig ott van a kapcsoló, feleslegesen.
KZP: tulajdonképpen nekik is aktiválni kell, különben hiába kapcsolod te be, nem fog működni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
KZP
őstag
válasz szabogabor10 #88844 üzenetére
Ezt mondtam én is a "néninek", de nem sikerült meggyőznöm...
-
KZP
őstag
válasz Carlos Rey #88846 üzenetére
Hátha erre jár majd Soulfly842 kolléga, aztán megszán minket.
Felhívnám őket még egyszer, de legalább 3 perc, mire eljut az ember az ügyintéző kapcsolásáig, utána még jön a várakozás, aztán még a meggyőzés.
-
holozis_HUN
veterán
Üdv!
Mióta ilyen sz* r a telekom app?
Megnézném, hogy mennyi netem van és egyenlegem (dominó). Belépek az appba és azt írja, hogy adjak hozzá előfizetést ilyenek, de a netemet illetve az egyenlegem nem írja... Milyen szutyok... Hol lehetne megnézni?
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Zeki
nagyúr
válasz holozis_HUN #88848 üzenetére
Lépj be mobilneten, és akkor hátha egyből azonosít.
-
veterán
válasz holozis_HUN #88848 üzenetére
Ha nem telefonszámmal és a 1777-en létrehozott jelszavaddal lépsz be wifin, akkor ne várj mást... nem fogja kitalálni mid van... csak mobilneten, de akkor automatikusan beléptet.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest