Hirdetés
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peetie1
aktív tag
Van egy érdekes dolog amit a corolla crossnál már a kezdetektől látok, nem tudom másnál jelentkezik e: szóval, induláskor megy ugye a waze egyből a kijelzőn, kocsi sebességmérője mutat 55öt, waze szintén 55. Kimegyek a városból, fel az autópályára, kocsi mutat 140, waze 140. Csodás. Belövöm a tempomatot, kocsi 140, waze továbbra is 140. Majd, ahogy telik múlik az idő, egyszercsak a waze már csak 135öt mutat, kocsi továbbra is 140, és semmit se csináltam
Innentől, ha már így bemelegedett, a városban is van különbség, kocsi 55, waze 51... Na ilyet pipáltatok e már? Gyakorlatilag nem lehet tudni mennyivel megyek
Mindenesetre az első indulásokkor nagyon vigyázok, be ne szaladjak esetleg a városban trafiba.
-
JóGéza
aktív tag
válasz
herrká #24251 üzenetére
Ha jól emlékszem , indításkor felvillantja a tükörlapon a jelzést.
Más:
Volt 2021-es RAV4 HUD-al? -
herrká
senior tag
válasz
herrká #24235 üzenetére
Egyébként honnan lehet tudni az UX -nal, hogy tényleg van holttérfigyelő? Valahol menüben, ha igen hol? Vagy látszik a tukorlapon a kijelzője? Sajnos egy csomó itt OFF autónál is beleirtak a hirdetésbe még a jövő hetet is. Telefonban is, persze, hogy benne van. Mikor néztük "élőben" - ja, azt hittem benne van... Nahát...
-
tycon
tag
Na, megvan.
KANTHALLUX Fűtött ablaktörlő lapát, Emag.
Tehát van ilyen. Aztán hova dugom, nem tudom. -
Joao
tag
Sziasztok!
Tudom, nem lehet távgyógyítani, felkeresem a szervizt is, csak előzetesen érdeklődnék, hátha van valakinek tapasztalata.
Toyota Verso 1.8 2ZR-FAE 2015, néha van egy olyan jelenség, hogy gyorsításnál 3500-ig emelkedik szépen a fordulat, majd megtorpan kissé, visszaesik 3000 környékére, majd onnan újra emelkedik. Mi lehet ennek az oka? -
válasz
herrká #24233 üzenetére
Én carverticalon kérdeztem le minden autót ami esélyes volt (3 db). Mindegyik hollandiából jött és kettő törve is volt, de mivel látszottak a képek és hogy mi volt a törés. (amit megvettem ott hátsó lökhárító és szélvédő) Nyilván mindegyiket újra cserélték így nem volt jelentősége, de km futást is lehet látni és több adat van benne.
Ez az első oldal eleje. Egyébként 19 oldalas. Ez nyilván nem váltja ki az átnézést, de sokkal olcsóbban ki lehet zárni a tekert/tört/körözés alatt lévő autókat. (ha több autót is megnézettnél vannak csomagajánlatok is náluk)
-
herrká
senior tag
válasz
blueye #24231 üzenetére
Mindenképpen szakértő is megnézi. De először mi néznénk meg és csak utána fizetnék szakembernek... OFF autókat nezegettunk eddig, már egy vagyont elköltöttem volna átvizsgálása. De annál a típusnál nagyjából tudtam mit nézzek?
No.01, megvan adva az alvazszam. Kereskedés. Annyi pénzem nincs, hogy magánszemélytől vásároljak vagy szalonbol... Az előélete érdekelne. Valóban annyi km? Volt esetleg balesete? Stb. Nem tudom miket lehet kideríteni. Szerviz könyvről van fotó. Oda elvileg hordták. Csak tőlem 250km-re van. Úgy szeretnék odamenni, ha van róla infom, vagy tudom, hogy mire figyeljek?
-
No.01
addikt
Mit szeretnel lekerdezni? Alapbol ez ugy megy, h elmesz egy markakereskedesbe (ha jol tudom a Toyotanal is kiadjak ha mar a neveden van)
Egyebkent nem kell tartani tole. Foleg nem az akksitol, alltalaban az birja a legtovabb.
Legyenek meg a korabbi szervizrol a bejegyzesek (van ahol semmi papir nincs mar csak a digitalis "szervizfuzet")
Esetleg egy atvizsgalas nem art meg ha utolag ez mar az eso es a koponyeg tipikus kapcsolatara is utal.
...es itt nem feltetlenul a Toyotas atvizsgalasra gondolok (szerintem azt sem uszod meg ha igenyt tartasz a Hybrid garira) hanem valami szakszervizre akik ismerik a tipust es az esetleges gyermekbetegsegeket. -
blueye
veterán
válasz
herrká #24230 üzenetére
Bármire mint bármelyik használtautónál, át kell nézni (inkább nézetni pl. egy szakértővel).
Olasz: rozsda? szervizkönyv?
Ki az eladó? Próbálj meg bemenni egy kereskedésbe és jó esetben (esetleg pénzért) elmondják a szerviztörténetét. -
herrká
senior tag
Sziasztok! A Lexust le lehet valahol kérdezni alvazszam alapján egy földi halandónak? Köszönöm
-
rob210
nagyúr
válasz
galervin93 #24227 üzenetére
Őket azért javasoltam mert alvázszámra kapod és ha nem stimmel simán cserélik.
Sok sok éve panaszmentesen szállítanak.
Volt, hogy tévedtek, de nem akadékoskodtak soha.Vagy van egy kontaktom szerintem fel tudja újítani a mostanit. Az is járható út lehet. De akkor 2-3 napig nincs ventillátor.
-
galervin93
addikt
válasz
rob210 #24134 üzenetére
Na hát ők is 70+ ezret mondtak rá. Törődjek bele hogy ez ennyi, vagy van valami hely-mód ahol ez barátibb áron elérhető?
Az a baj sok hekyen ugyanaz van, mint az Ebayes linken, van ott írva mindenféle, hogy mibe is való, vakon ezt nem vállalom be, hogy lehet valami más járgányba valót kapok. -
tycon
tag
Olvasom, hogy fűthető ablaktörlő. Az mi? Fűthető szélvédőt tudom.
-
galervin93
addikt
válasz
blueye #24222 üzenetére
Változó, mindentől is.
Engem ami szintén bosszant még, hogy beütött a tavasz, és boldog-boldogtalan nyírja a füvet. Kaszával természetesen. Meg sem tudom számolni, hány kavics, fadarab, bármi koppant már oldalról idén , sőt egy ízben az ablakon szállt is már be "matéria", igaz az éppen csak fű volt, de ennyi erővel kő is benézhetett volna... -
KTTech
veterán
válasz
blueye #24219 üzenetére
Mondjuk a megemelt, SUV-s dőlésszög sem kedvez a kavicsoknak - kisebb autóknál meg pont az SUV-k dobják pont a szélvédőre a kavicsot - mert sárpofozót már senki nem használ. Eddig 3x találtak el, 3x SUV-nak köszönhetem (nyári gumin): 2x javították a Yaris Cross szélvédőjét, és most fogjük cserélni a Seat Leonét.
-
No.01
addikt
válasz
polonic #24216 üzenetére
Hmmm... Akkor mar ott is dragultak a dolgok. En meg "csak" 370-et fizettem (papiron mert nekem is Cascos volt)
Kicsit ez is olyan, mint a defekt... Anno elutottem egy madrat (facant? Gyorsan tortent es sotet volt) a szelvedo teljesen betort, mintha egy joval nagyobb valamit utottem volna el.
Ezutan kezdtem csak igazan vezetni es majd 20 evig nem volt semmi csak egy nagyon apro kavicsfelverodes.
Most meg 3 ev alatt 2 szelvedo es 3 kavics (ebbol 2 javithato volt egy kagylos)
Sajna aki vezet vagy peches az ennek ez benne van a pakliban.Egyutt tudok erezni meg ha Cascos is
PRO tipp: ha valtasz biztositot akkor kerj extra uvegkart. Igy nem dragul a Cascod es siman kiadja anyagilag is -
polonic
félisten
Ezt akartam még korábban betenni, a számla:
415 ezer a szélvédő áraAutouvegek.hu-n pedig a gyári szélvédő:
Nem gondolnám, hogy lényegesen olcsóbbak lettek volna. Lehet az óradíj ott azért olcsóbb. Meg nem csinálnak kamera kalibrálást. És lehet az esőszenzorhoz sem raknak új fóliát, bár az nem nagy tétel, és nem intézik a regisztrációs matricát.
-
g0dl
addikt
válasz
blueye #24199 üzenetére
Érdekes, itt más számot írnak.A te számod ha jól látom az appban akkor csak munkaidőben él.
A Toyota Eurocare az alábbi telefonszámokon érhető el:
– Magyarországról: +36-80-201-294
– külföldről: +36-1-458-44-46Bár én még sosem hívtam.
-
-
rob210
nagyúr
válasz
polonic #24185 üzenetére
Komolyan kicseréltetted ennyiért?
Miért nem hívtál fel?
Itt van Érden. Csabi szerződött partner szerintem 240körül cseréli mindenestül. Nekem is a verson azt mondták sávtartó ez az amaz 540ezer. Konkréten 189 ért csinálta meg. Meg, hát a versoban nagyobb is a szélvédő nem kicsivelPofátlan lehúzás megy a szakszervizekben.
Meglátja, hogy biztosításra megy, ja akkor vegyük elő az Ácsceruzát a számlaíráshoz.
-
No.01
addikt
válasz
polonic #24185 üzenetére
Ez konretan hol es milyen? Csak azert mert nekunk is volt hasosnlo, de az ar baromira nem stimmel foleg, h nalad (Corolla ugye) ha jol tudom meg szelvedo futes sincs ami dragitana a dolgot.
Egyebkent nekem a Toyotanal mondtak, h ok is massal csinaltatjak (regebben legalabbis igy volt)
Igy kerultem az eger uti autouvegekhez. Nagyon-nagyon korrektek es segitokeszek.
Sajna mar en is 2x jartam naluk. -
válasz
blueye #24202 üzenetére
USA Toyota kifejezetten írt is erre körlevelet hogy csak a kifejzetten erre kialakított negatív pontra menjen a bikázás rav4 hybrid esetén (és magyar leírásban is benne van). A "pici" gond hogy a másik végében van a motortérnek mint a kivezetett akku pontok.... Zsebbika kábele nem éri át. Nekem különben [ez] van, Lidl linket már nem találom, ott vettem akkor még 20 ezerért. Régi dízel skodát is simán beindított (1.9 tdi-t tippelnék, de mélygarázs volt, sort generált, nem dumáltunk csak indítottunk).
-
blueye
veterán
válasz
-szabi- #24201 üzenetére
Lehet. A kiérkező assistance meg is csinálja egy komoly bikázóval, nem a két kocsit összekötve.
A bonyolult kapcsolat a 12V és a nagyfeszültségű rendszer között okozhat problémát (persze kicsi az esélye) és ezt inkább nem én fizetném ki (erre ugye nincs Casco és akár GTK is lehet)
Viszont fordítva: "Kerülje a RAV4 használatát más járművek beindításához" - ha jól emlékszem a használatiban is benne van, gondolom ugyanezért. -
-szabi-
addikt
Miért nem lehet bikázni RAV4-et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest