Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tatabike
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nekem mindegy, fospost mindegyik.
A 15-én feladott csomagom tegnap érkezett meg.
A 11-én feladott csomagom nincs meg. Az eldó csomagponton adta fel, nem automatába, és sanszos, hogy a feladási ponton elkeverték valahova, és nem adták oda a futárnak, mikor ment a csomagokért. Mert a nyomkövetés szerint még mindig ott van. 2x beszéltem az ügyfélszolgálattal, kitöltöttem 2 panasz űrlapot, 2x indítottak keresést. Erre délelőtt kaptam egy emailt, hogy ha van képem a csomagról, küldjem el.
Igen, én vagyok a címzett, ha lenne képem a csomagról, akkor itt lenne nálam, és nem lenne ez a kavarás... Logikus gondolkodás érdekel?
Na nem baj, azóta kicsit drágábban, de GLS-sel hozatok, amit lehet. 2 naponta jönnek hibátlanul a csomagok.
-
-
tatabike
őstag
Most a Packeta is kezdi a szarakodást. Két csomagom is be van ragadva náluk, gondolom nem véletlen. Az egyiket 15-én vették ki az automatából a másikat meg még 11-én, és egyik sem jutott el a depóba....
Az ügyfélszolgálaton azt mondták, várjak hétfőig. -
Myers
senior tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Betévedtem ide a topikba, mert akartam valamit kérdezni, de közben megtaláltam a választ. Azért átolvastam az utolsó lapi hsz-eket.
Furcsállom, amit a postával kapcsolatban tapasztaltok. Mondjuk én nem rendeltem, hanem feladni szoktam, de 1 napos nélkül is mindig ott van másnapra, automatába, vagy postán maradón. Már nem is rakok rá 1 naposat, mert "minek".Annyit hozzátennék, hogy ez akkor van, ha max 14:00-14:30-ig feladom a csomagot, mert azt mondták, hogy már naponta csak 1 kocsi viszi.
-
tatabike
őstag
A dpd nagy nehezen elutalta az utánvét összegét. Volt itt olyan kavarás, hogy csak lestem...
A dpd ügyfélszolgálatos hölgynek el kellett magyaráznom, mit jelent az utánvét. Mindenáron azt akarta, hogy a vegyem fel a kapcsolatot a címzettel, hogy utalja át nekem az utánvét összegét. Mondom, asszonyom, ha nem fizeti ki a futárnak az utánvétet, meg sem kapja a csomagot, de mivel a csomagkövetés szerint a csomag kézbesítésre került, véleményezhetően a futárnál van a zsé...
Ja, az lehet....
Aztán azt mondta, semmi gond, a dpd keddenként utal, ma van kedd, minden rendben, de ha kétségeim vannak, beszéljek a csomagnet.hu-val, rajtuk keresztül adtam fel a csomagot.
Csomagnet.hu ügyfélszolgálat: semmi gond, a dpd szerdánként utal (
), aztán 10 (
) napon belül átutalják nekem.
Mondom az úgy korrekt, a csomagot 25-én délelőtt vitte el a futár és 26-án délelőtt már kézbesítve volt, az utalás, ami kb. 10 másodpercig tart, 10 napot igényel...
Na mindegy, ma reggel megérkezett az utalás...
Nem kenyérre kell, de azért egy kicsit nonszensz.... -
chatran
őstag
Sziasztok!
A Bike discount-tól rendeltem egy csomagot, amit először a DHL kezelt majd átadta a Postának.
Sajna nem voltunk itthon tegnap.A legutóbbi bejegyzés a Postától:
2026. 03. 30. 11:16 Sikertelen kézbesítés zárt lépcsőházA DHL oldalán van frissebb bejegyzés:
ma reggel 08:55 The shipment is being prepared for delivery in the delivery depot.Mit jelent ez, holnap ismét megpróbálják kézbesíteni?
Ahogy néztem a Bike discount sajna nem adta meg a telefonszámomat a postának.

-
tatabike
őstag
Az általános, hogy a dpd nem küld értesítést semmiről? Feladtam egy utánvétes csomagot, már rég kézbesítették (26-án), de se a felvételről (futár jött érte), se a kézbesítésről, semmiről nem érkezett se sms, se email. Ha nem nézek rá a csomagkövetőre ma, még ennyit sem tudok. Az utánvétről sem kaptam semmit, hogy kifizették-e, elutalják, mikorra várjam, stb....
-
Tomi0703
addikt
Sziasztok!
Foxpost eltüntette az egyik csomagomat. 65000 utánvét volt rajta. Írták, hogy mutassak valami bizonylatot/számlát amivel tudom bizonyítani, hogy annyit ér a termék, különben a feladási díj 15-szörés fizetik csak vissza (35k).
A termék amúgy egy bontatlan Samsung Watch 8 44mm Bt-os óra. Ezt ezelején meg is írtam nekik, kértek fotókat stb. ÁK linket is beraktam, hogy mennyi, meg nyilván leírtam, hogy nem véletlenül volt 65000 utánvét a csomagon. Promóban járt tévé mellé, így nem fizettem érte, szóval számlát nem tudok mutatni nekik.Járt már valaki így? Most próbálok valakitől számlát vadászni hozzá.
-
tonyrulez
őstag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Nagyon jó, annyi a különbség kettőnk közt hogy nekem már hétfőn feladótól átvették, így 1 nappal korábban landolt Fóton, de azóta (immár 2,5 napja) semmi. Pedig úgy voltam vele hogy németektől rendelt bicó úgyis lassabban ér ide mint a 150km-ről rendelt kerékpárszállító, de úgy látszik tévedtem
-
tonyrulez
őstag
Fóti elosztóközpont továbbra sincs a helyzet magaslatán? A bolt úgy adta fel hétfőn a csomagot hogy másnap megkapom, másnap megérkezett Fótra, azóta ott áll.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
gyulaszu
üzenetére
mivel feladták TN nélkül (abebooks-ról egy könyv), és lassan egy hónapja úton van, gondolom nem egy sok értékeléses eladó fogja lehúzni a buta magyart a postaköltséggel együtt 12€-s könyvvel.
ps. ha már hivatalos személynek minősülnek (vajon miért is kellett ezt meglépni, csak nem a reklamációk miatt), akkor elvárnám hogy az állam által előírt törvények szerint végezzék a dolgukat, mint a rendőrök, tűzoltók, máv, stb.

-
gyulaszu
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Miért a postát zargatnád ezzel
Hogy mondanád el, hogy mit keresel? -
Mr.Csizmás
titán
halp: magyar fostát milyen számon lehet bsztatni, ha nem jön meg egy küldeményem hetek óta? febr 6. rendelés németországból, és Bp. VIII. kerületi címre. a zseni eladó persze TN nélkül küldte.
-
UPS csillagos ötöst érdemel, csomagomat pillanatok alatt meghozták Lengyelországból, futár pedig felhívott az érkezése előtt. Csomag tökéletes állapotban, tartalma is.
-
gyulaszu
senior tag
Van valakinek konkrét tapasztalata azzal, hogy a z-box Magyarországról Szlovákiába is szállít?
Látom a weboldalon, hogy működik, de még nem próbáltam. -
ablack
senior tag
A GLS másnak is ilyen "gyors"?

Február 13 óta a raktárukban van a csomag és ma szállították ki az automatába.
Ennél kínából is hamarabb megjön a csomag. -
Dzsano
tag
A TEMU_tól rendeltem(tudom, de ilyen ajándék biszbaszok, meg szivacs, dekorációk, ilyesmik). Eddig mindig vagy elhozták a megrendelő helyre, vagy a belvárosban leadták olyan üzletben, ami a munkahelyemtől kb 100 méterre van, és ismernek, tehát gyorsan megvolt. De küldték már egy ugyancsak közelben lévő automatába is. Az utóbbi időben (packeta) rákaptak, hogy a ~3 km-el kintebb lévő automatába szállítják ki a csomagokat. Az egyik el is veszett, gondolom a futár nem tudta beletuszkolni a kicsi tárolóba és szart a egészre, eldobta, vagy mi, szerencsére a befizetett pénzt a TEMU tisztességesen visszafizette. Csak kérdem: a packeta ukrán vagy netán orosz? Mert rakéta ha átírjuk cirilt. Olyan is.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
thomeef
üzenetére
Sajnálom. Én pont tegnap adtam fel GLS-el csomagot. Gond nélkül megérkezett mára.
Gondolom nagyon nagyon futár függő is a dolog.
Egyébként marhára megdrágult a GLS... Ami most 4990-ért ment el úgy, hogy se SMS, se email értesítés, az egy éve még feleennyiért ment mindenféle értesítéssel.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
thomeef
üzenetére
A GLS is mélyrepülésben van. Esik a színvonaluk.
Nekem eláztattak egy csomagot, úgy volt bedobva az automatába.
Persze nem vállalják a felelősséget, mert a rendszerükben nem kezelték sérült küldeményként. Magyarul nem vették észre vagy nem akarták észrevenni, hogy vizes és szerintük ez így rendben van. -
thomeef
őstag
-
üzenabakusz
tag
válasz
marcyman
üzenetére
Igen, végülis a második "számla", ami voltaképpen egy vámárunyilatkozat, nem kellett a postás tisztviselőnek: ő maga töltött ki egy zöld színű vámárunyilatkozatot. Szóbeli bevallás alapján szokták kitölteni az értékét és a megnevezését, de az amazonos nyilatkozat első példánya amúgy is rákerült a csomagra, arról is leolvashatja.
Ráfért az eredeti amazonos csomagolóanyagra mind a postai feladórész, mind a nyilatkozat. Gondolom, ha nem férne rá, akkor le lehet kicsinyíteni ezeket nyomtatás előtt.
A nyomkövetés miatt még ki kellett tölteni egy feladóvevényt is, mert a postás és az amazon is azt ajánlja, hogy 20 Font fölött ajánlott a nyomkövetés. Az ajánlás miatt elég drága lett, pedig levélküldeményként adtam fel, mert az olcsóbb, több mint 6000 Ft
(13000 Ft volt a termék).Megkérdeztem a ügyfélszolgálatot, hogy megtérítik-e, és azt mondták, hogy igen. Mivel a költségem meghaladták a vásárlás költségét (kétszer annyi lett), ezt elmondtam, és a számla fotóját fel tudtam nekik tölteni, azt mondták, minden költséget megtérítenek.
-
marcyman
aktív tag
válasz
üzenabakusz
üzenetére
Szia! Én is pont angol amazonnak szeretnék visszaküldeni egy enyhén sérült tárgyat. Jutottál valamire esetleg?
-
törölt tag
válasz
Directors
üzenetére
Szerintem a csúszások miatt volt csak szombati kézbesítés.
Annyira logikátlan egy sz@r az egész posta.
Megint fel lett adva 2 csomag, garantált 1 napossal.Az egyik ~185 km-ről jött, hétfőn lett feladva, tegnap itt volt.
A másik ~38 km-ről jött, szintén hétfői feladás és jó esetben ma lesz itt, tegnap nem érkezett meg.Remélem sok kártérítést fizetnek majd. Elvileg garantált 1 napos feladás ára visszaigényelhető, ha nem érkezik meg időben a csomag, mert azzal a posta szerződést szeg.
-
törölt tag
válasz
Gtaati
üzenetére
Úgy tűnik meglett a Te csomagod is tegnap.
Nem tudom mikor kellett volna feladniuk, de ezt látni:"A küldeményt a feladótól átvettük
2026. 01. 19. 17:38
Budapest - Sashalom 1 posta|Budapest"Illetve sikeresen kézbesítve tegnap 10:24-kor.
Ez stimmel?
Directors: a Tiéddel mi a helyzet?
-
üzenabakusz
tag
Eddig mindig a német amazonon rendeltem és oda is küldtem vissza.
Ott mindig két címke volt, az elsőt kívülre kellett ragasztani, a másodikat belülre és kész. A visszaküldés is ingyenes volt.
Most az angol amazonra küldenék vissza, itt most rögtön 4 címke is van.
Kettőt kell kívülre ragasztani, az új, hogy nem ingyenes van pluszban egy Postage Required "bélyeg helye" feliratú címke is, nem tudom, hogy fog elférni két ilyen nagy címke egy csomagon?
Talán a két oldalára?
A másik új, hogy lényegében a számlát nemcsak rá kell ragasztani, hanem egy másik példányát át kell adni valakinek a vámkezeléshez, pontosan ezt írják:
Give this invoice to the carrier you select to ship your return package. The invoice is required for customs. The
carrier will not be able to return your package to Amazon without it.
Ezt a postahivatalban adjam át a felvevő tisztviselőnek? Tudni fogja mi ez és nem fog elveszni? -
tatabike
őstag
-
törölt tag
válasz
Directors
üzenetére
Nincs értelme. Össze vissza magyaráznak mindent. Hóhelyzet, probléma van a szállító autóval.
El sem indult a csomag, nem elakadt, hanem ott tökölnek vele. Szóval csak próbálnak magyarázkodni, előrébb nem leszel. Várni kell. Péntek vagy hétfő és szerintem ott a csomag. -
Directors
senior tag
Annyira imádnivaló a posta.
6 munkanap alatt nem tudott kiszálítani egy terméket ami 1 munkanapos üzleti csomag.
Csodás!
Azt írja a nyomkövetés hogy "Feldolgozás A küldemény feldolgozás alatt
2026. 01. 08. 1:44 Fóti Logisztikai Központ|Fót " Azóta ott stagnál.Remélem idén február közepéig megérkezik. Bár vannak kétségeim.

-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Segítséget szeretnék kérni. Rendeltem egy terméket, melyet állítólag át adtak az mpl-nek. Kaptam is nyomkövetési számot:PN8BK50019xxx, de posta programja nem talál róla semmit. Ez miért lehet? Vagy még nem adták át?
Köszönöm!
-
Ciccuka
veterán
postát el kell felejteni már
drága és cserébe még rossz is -
törölt tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Intéztem innen Hardverapróról pár dolgot magamnak és megcsináltam a címiratot, hogy ne az eladó(k)nak kelljen szórakozni vele.
Vidéken éltem ~30 évig. Ha zárás előtt 10 perccel adtam fel csomagot és az ország másik felébe ment, garantált 1 napossal ott volt akkor is másnap.
Sajnos bíztam benne, hogy ez budapesti cím esetében is így fog működni. Meg amúgy nincs túl sok alternatíva arra, ha délután kinéz az ember valamit azt másnap megkapja. Tévedtem.
Persze ÁSZF szerint vissza lehet kérni a feladási díjat, mert ilyenkor szerződést szeg a Posta, de nem az 1550 Ft a bajom, hanem az, hogy nincs itt maga a termék.
Holnap meg délig lesznek, kíváncsi vagyok hogyan fog ideérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- 2db Kingston FURY Beast 2x16GB DDR4 3200MHz összesen 32GB (KF432C16BB1/16)
- Fehér Config! 1060 6GB, R5 2600, 16GB DDR4
- GAMER PC: Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5, RTX 5070 Ti, 1TB SSD
- Asus Zenbook S 16 OLED UM5606WA, Ryzen AI 9 HX 370, 32GB DDR5, 2TB - Garancia 2027.08.01 magyar bill
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az ügyfélszolgálaton azt mondták, várjak hétfőig.
) napon belül átutalják nekem.
Nem kenyérre kell, de azért egy kicsit nonszensz....