Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Szerintem simán késhet, a nyomkövető rendszerük, nem mindig pontos
Tegnap adtam fel 8 db csomagot egy Fox rekeszbe.
Ebből 2-t már elhelyeztek a cél automatában, 3 a raktárukban van még, 3 db pedig nem feladottként van megjelölve.
Na most ezt a 3-at is akkor vették ki amikor a többit, csak lehet nem olvasták be felvételkor, vagy ki tudja... -
Mr.Csizmás
titán
üdv,
noob kérdés: az létezik hogy foxpostnál:
- utánvétes csomag
- át lett irányítva másikba, mert telített volt a célzott automataelvileg át lett véve tegnap, de a követésben még átvételre vár azóta is. (nem az ára hiányzik, hanem hogy tényleg célbaérjen a küldemény)
létezik hogy nem frissül be azonnal ilyenkor? -
Fancy-boy
addikt
válasz
chungee
üzenetére
Hello!
Ez attól függ, hogy melyik posta pontra kérted...
A Posta oldalán a következő olvasható:
"Rendeld csomagod partner PostaPontra, mert • utánvételes csomagod árufizetési összegét általában bankkártyával is kifizetheted"Viszont:
"Kérd csomagod egy közeli postára, mert • utánvételes csomagod árufizetési összegét akár készpénzzel, akár bankkártyával is kifizetheted."Tehát nem mindegy hova kéred. Partner PostaPont esetében általában, szóval nem biztos.
Az adott postapontra próbálj rákeresni vagy hívd fel őket.Persze ha éppen van valami gikszer a rendszerrel, akkor sincs kártyás fizetés.
-
chungee
addikt
Hellosztok! Bocsi a hülye kérdésér. Utánvéttel (webshop kártyafizetős rendszere karbantartás alatt volt) rendeltem csomagot posta pontra. Átvételkor tudok kártyával fizetni az ügyintézőnél

-
Sziasztok!
Egy barátom eu-n kívülről feladott nekem egy csomagot, ami sajnos a magyar postához került, akik vám alá is vették a csomagot.
El is küldtem a dokumentumokat hogy mi van a csomagban, barátom egy külföldi vape shopból rendelt nekem NEM nikotinos dolgokat, készülkék van benne, még csak nem is pod, ez így ebben a formában még csak nem is elektronikus cigarettának minősül, a dohánytermékekhez meg főleg nincs köze.
A bige szerint viszont ebben jövedéki termék van, szóval visszaküldik a csomagot a feladónak.Mi a fenét tudok ezzel kezdeni?! Elküldte a jogszabályt, én pedig bekarikáztam neki hogy miért nincs igaza,hogy ha még elektronikus cigarettának is nézik a csomagot, az nem jövedéki termék folyadék nélkül, de szerintem sokra nem fogok jutni vele, mert szerintem a képen meglátta a "Vape" szót, és ennyit fogott csak fel....

Hol tudok panaszt tenni, mielőtt visszaküldik a csomagot? -
flash-
veterán
Sziasztok !ha foxposttal akarok csomagot feladni akkor a csomagra rá kell irni a felado nev3t cimét és a cimzett cimét,nevét?
vagy elég csak a kódot ráirni? -
ACE-
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Mert feltehetően a logisztikai rendszer már előre lefoglalja a rekeszeket, és látta, hogy nem lesz már szabad... nem kell ezen ennyire meglepődni.
-
sherlock82
senior tag
Ma délelőtt vettem egy lengyel user - től egy felsőt amit foxpost ba kértem. majd kaptam egy értesítést hogy az eladó előkészítette a csomagot, majd nemsokára még egyet h a csomagot átirányították a város másik felében lévő autómatába. Még fel se adták, kb egy hét mire megérkezik hozzánk a feladótól, de már át is irányították, máshova.

-
Ciccuka
veterán
válasz
sherlock82
üzenetére
oda lehet regisztrálni is és akkor fele már kész is van.
-
Atomgeszi
nagyúr
Komolyan annyira bosszantó egy két eladó hozzáállása, hogy nem érti meg a posta címiratkitöltőt, hogy hogy működik és emiatt fizessen az ember többet, mert nem tud valaki magyarul kitölteni egy kitöltőt.
Amihez még nyomtató sem kell és ugyanúgy feladhatja csomagautomatába is. -
Fancy-boy
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Szerintem ez a futárszolgálat szabályzatától függ. Mire szerződtek a matracot értékesítő céggel. De ezeknek a dolgoknak a matracárus ÁSZF-ben is benne kéne lennie.
Nyilván "kényszeríthető" ha ez benne van a szerződésben.
Otthagyni meg csak nem fogja, legfeljebb visszaviszi. -
sherlock82
senior tag
Egyik nap a 4. emeleten lakó szomszéd becsenget hozzám h vettek egy matracot de a futár lent vár a ház előtt és legyek kedves segítsek felvinni neki.
Nyilván segítettem, a nylon , hengerbe felcsavart 200 cm hosszú matracot felvinni.
Egyedül nem is tudta volna mert a keskeny lph fordulóban else fért volna egyedül, amúgy meg fogás sem volt nagyon rajta a nylon csomagolás miatt.A néni mondta hogy vásárláskor jelezték hogy 4. emeletre kell vinni a csomagot, ahol közölték oké, nem baj, majd megbeszéli a futárral. Futár meg ebben az esetben nem tudom hogy " kényszeríthető " e arra hogy felcipelje egyedül a nehéz matracot a legfelső emeletre?
Vagy szerintetek ilyenkor mi van, futár otthagyja a ház előtt aztán csináljon vele amit akar?
-
-
ablack
senior tag
Sziasztok!
Mi van olyankor ha küldenem kellene egy ajánlott levelet kínába, de kínai karakteres címet adtak meg?
Úgy emlékszem a postán az ügyintéző begépeli a rendszerbe a cím adatait külföldi, EU-n kívüli levél esetén és vámkezelési adatokat is rögzít.
Viszont ez így nem hiszem hogy menni fog neki.
-
Met
nagyúr
Valaki nem tudja hogy a DPD ügyintézés drágább vagy olcsóbb mint a DHL?
Tavaly rendeltem kínából, akkor DHL-el jött, fizettem import vámot, adót és DHL szolgáltatás díjjat.
Rendeltem megint de most DPD-vel jön.
Csak hogy lelkileg hogy készüljek. -
sherlock82
senior tag
Napokkal ezelőtt bementem a postára lottót feladni, és ha már ott vagyok gondoltam, megveszem a karácsonyi képeslap bélyegeket.
Mondtam is a hölgynek hogy 10 db ot szeretnék, amúgy mindegy milyen hogy hóember vagy postás bicikli van. Majd némi keresgélés után közölte hogy nincs bélyeg a postán. Riadóztatta pár kolléganőjét akik közölték hogy nálunk sincs bélyeg.Nyílván ilyen kis matrica alakú bélyeg volt amit felragasztanak különböző borítékokra, de mint különálló bélyeg, egy vidéki kisváros postáján nem volt, az szerintem azért kemény....
-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Jófogás szintén GLS és azt hiszem, hogy max 20 kg.
Posta elvisz 40kg-ig asszem.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Nem tudom. Nekem a policy ilyenkor a mérvadó:
"Az MPL Üzleti csomag küldeményeket 2 alkalommal kíséreljük meg kézbesíteni, munkanapokon 08:00 és 17:00 óra között."GLS: "A GLS hétfőtől péntekig, munkaidőben szállít."
Ha még nem tévedek, a munkaidő 08:00-17:00 között van.
Így úgy gondolom, hogy a posta nem hibázik akkor, ha a címre 8:10-kor tud kimenni, mert mondjuk a depó mellett van közvetlenül.
Általában, ha rendelek egy webshoptól, mindegyik kiírja, hogy olyan címet adjak meg, ahol 8:00 - 17:00 között valaki át tudja venni a csomagot. Vagy azt írják, hogy munkaidőben át tudják venni.
Elhiszem, hogy bosszantó... De...
-
Van egy csomag, kérésre össze készítették a belevalót.
68x38 és 68 magas , 27 kg (törékeny)
Ezt mivel érdemes A pontból B pontba?
GLS? Jófogás háztól-házig szolgáltatással? -
tatabike
őstag
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Az nem biztos.
Mikor 5 éve vettem háztartási gépeket, majdnem nem adtak oda egy 2 méter magas hűtőt. Volt mosogatógép, mikró, stb., futár már ment volna, mondom van még egy hűtő. Biztos nincs... Benéztem a raktérbe, persze ott volt a plató belső sarkában, mondom az mi? Ja, tényleg....
Lehet a Te tévéd is megbújt valahol....
-
tatabike
őstag
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Semmi baj, nekem az előző sztorinál a hozzáállással volt bajom, meg a hangnemmel, meg az "én vagyok a világ közepe" gondolkodásmóddal.
Tudom, mi a probléma, már említettem, hogy a feleségem is volt kézbesítő, a nagynéném meg 30 évig postamester. Kissé megragadtak a szociban a Postán, hogy úgy mondjam.
De mindenhol vannak hiányosságok, amíg emberi tényező van a dologban, ez elkerülhetetlen. Én a Postával nem, a Foxposttal viszont heti szinten szívok mostanában.
Akkora csomagnál csak dobozos/platós ponyvás furgon jöhet szóba, szerintem még egy Escalade-ba se férne be a szélessége miatt. Talán átlósan, de úgy meg sérülhet. Lassan akkora tévék lesznek, hogy köré kell építeni a házat... -
KD6-3.7
őstag
válasz
tatabike
üzenetére
200x160cm
TV, nincs az ismerőseim között olyan akinek beférne a kocsijába, köztük a mi a autóink sem fogadnak be ekkora dobozt. Erre van a kiszallitas.
Én nem kötekedni akartam, elnézést! Csak nagyon bizonygattad, hogy a kedves megrendelőnek nincs igaza...
Kereskedelemben dolgozom, minden nap jönnek-mennek a futárok, nagyon sok rossz példám lenne még. 1 ilyen szolgáltatás van akivel rossz a tapasztalat, lehet tippelni melyik az...Most mondjuk úgy betelt nálam a pohár a sajat tapasztalatom miatt. -
-
KD6-3.7
őstag
válasz
tatabike
üzenetére
Aham.
Ha tudom, hogy csomagom jön legyek ott?
Kérlek szépen nekem a futár mondta, hogy mikor hozza a csomagot. Erre jott este egy másik futár akinél nem volt csomag és azt hazudta, hogy hát nincs benne a telefonszam a rendszerben amikor meg lett adva, az előző futár fel fel tudodd hivni - aki ugye előzetes bejelentés nélkül nálunk járt- nem volt otthon senki.
Másnapra beszéltük meg, hogy kihozza, direkt kértem egy szabadnapot, bármikor jöhet. Reggel még úgy tűnt nem is jön, ügyfélszolgálat sürgette meg, hogy a délutános kihozza. Erre este 6kor jött a futar, hogy hát nála nincs csomag, de nem tudott szólni...ezek normálisak??! Most lebeszéltünk egy harmadik időpontot, de kinézem belőlük, hogy nem fogják kihozni. -
KaLeun
senior tag
Nálunk már "mobilposta" sincs. Pont ma láttam az egyik hírdetőtáblán, hogy hétfőtől ÍJ...
Persze a helyi NERbaby-k tapsikolnak a facebookon.... Bezzeg Ausztria, ez itt a fejlődés, stb.......
-
KaLeun
senior tag
Nemrég volt egy kalandom a "helyi" bázispostával, a helyi csoportvezető "néni" felvilágosított, hogy szerinte hogyan működik a posta...
Aztán ebben a gyönyörű bázispostai renndszerben alapvető szintű dolgokról nincs tudomása a kézbesítőknek. A helyi kis idegen csajszi visszahozta a cuccom a "levélgyűjtő szekrényből", mert szerinte így nem lehet feladni levelet.
Szegénykének alapvető tudomása sincs arról, hogy a PoSzab hogyan rendelkezik erről.
Ez 30 éve sem volt itt helyben probléma, aztán ebben a hatalmas fejlődésben már igen.
-
cof
veterán
Megnéztem ezt is, és azt nem értem, hogy ha ez már a DHL rendszerében szintén megjelent mint 10-ei előjegyzés, akkor a kínai részét miért teljesen más számon tartják nyilván. Olyan mintha ugyanazon a napon ugyanazt a csomagot a 2 országbeli posta tök más számon regisztrálta volna és adminisztrative semmillyen kapcsolat nincs köztük.
Amit te kaptál az egy logisztikai azonosító, addig volt érdekes amíg a németekhez nem ért, ott már tudták, hogy milyen címkével érkeztetik tovább. Sajnos ezt nem mutatta egyik publikus kereső sem, de amit ők használnak zárt rendszer nemzetközi vonalon, ott mindig több információ áll rendelkezésükre a csomagokkal kapcsolatban. Aliexpress is előszeretettel ad már inkább logisztikai azonosítót nyomkövetés információnál, de szerencsére a parcelsapp többnyire le tudja követni ezeket, tehát van olyan nyomkövető adatbázis még mindig, ami nem publikus, amiből érthetően nem tud további információhoz jutni adott csomaggal kapcsolatban (ahogy írtam, a postal.ninja oldal egyáltalán nem is tudott semmit erről a ZC... azonosítóról mutatni). A magyar posta is csak ezzel a CM...DE azonosítóval tudott volna segíteni, mert az ő rendszerükben ez látszódik csak már.
-
Kobe
veterán
azért írtam a 2 hetet mert nekem sokáig a "hivatalos" chinapostos trackeren is az NL - Customs cleearence-es entryt mutatta utolsónak 15-e környékéről :S
A feuchti bejegyzés is valami több nappal később került csak fel, innen kezdtem sejteni hogy DHL-es sztori lesz és nem NLPost-os (a vicc az egyébként hogy az első bejegyzés rajta még Kínában október 10-e, holott ez egy már október legelején feladott csomag
ott is volt bő majd 10 nap mire egyáltalán a rendszer mutatta, bár ott valami kínai ünnep volt a hónap elején)a szomorú az hogy ha a postára vagy DHL-re hagyatkozik az ember akkor egyáltalán nem tudja meg az európai csomagszámot, vagyis az eredeti azonosítót kb semmilyen formában nem őrzik meg miután felülütötték.....
a posta konkrétan hülyének nézett amikor mondtam h EMS azonosítóként ezt kaptam emrt hogy ez nem EMS szám.....aztán amikor a telón mutattam a néninek hogy az ems.chinapost.com-on ezzel trackeli akkor meg csak pislogott ő is :S
az igazi tracking ID egyébként CM522453125DE. Megnéztem ezt is, és azt nem értem, hogy ha ez már a DHL rendszerében szintén megjelent mint 10-ei előjegyzés, akkor a kínai részét miért teljesen más számon tartják nyilván. Olyan mintha ugyanazon a napon ugyanazt a csomagot a 2 országbeli posta tök más számon regisztrálta volna és adminisztrative semmillyen kapcsolat nincs köztük.
Érkeztetéskor frissitett cosmagszámnál azt várnám hogy ott az első bejegyzés 20-a környéke miután megkapta de nem, ezekszerint már ezzel a számmal előértesítette a kínai posta a DHL-t
még 1 csavar a biliben ami mindenkinek jó csak a vevőnek nem -
cof
veterán
Akkor happy end. Mondjuk így, hogy megadtad a csomagazonosítót én is néztem, 20-án küldték tovább hozzánk (te azt írtad, hogy jó 2 hete elakadt elakadt a nyomkövetés ami ugye kissé túlzás volt), volt egy hosszú hétvége nálunk, ez így simán belefért. Szomorú viszont, hogy a parcelsapp nem mutatja a next tracking numbert, a postal.ninja oldala meg egyáltalán semmit.
-
-
cof
veterán
Ha lenne új azonosító akkor azt írná valamelyik nyomkövetős oldal, még a postal.ninja oldalt is megnézheted. De 2 hét az elég sok idő német-magyar viszonylatban. És az általad írt bejegyzés szokott lenni az utolsó, mielőtt elveszik az éterben. Ettől függetlenül megírhattad volna a nyomkövetési számot, hogy konkrétumot is tudjunk írni azzal kapcsolatban, hogy egyáltalán logisztikai azonosítód van, vagy már egy eleve nemzetközi azonosítód.
-
Kobe
veterán
az a problem, hogy sem a parcelsapp, sem a 17trac k nem mutat semmi alternativ azonositot
az utiollsó bejegyzés ez:
A csomag elhagyta a feldolgozó központot HU Budapest Feucht, NémetországFeucht, Germany
a csavar a dollogban hogy ez eredetileg egy chinapost EMS csomag volt, viszont a trackerekben sem konzekvensen látszik, a 17track chinapost nak mutatja, a parcelsapp JS EXpress-nek aki gondolom valamilyen forwarder vagy chinapost partner. Ellenben lehet trackelni a hivatalos chinapost siteon isA feuchti lokáció miatt gondolom hogy a rormál DHL kezelte és majd a magyar posta hozná belföldön. (más, JS Expresshez tartozó csomagközpont nincs feuchtban, azt már csekkoltam)
Csakhát a feuchti csomagkezelés után új azonosítót kaphatott, amit a megadott elérhetőségének egyikére sem küldtek meg, a DHL üszije csak német és egy Vanda szerű robot érhető csak el, a magyar posta meg mossa kezeit mert a ZC* azonosítót ők nem ismerik.
Már postafiókban is érdeklődtem hogy cím alapján kihozták e vagy ott van, de semmi -
-
Kobe
veterán
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Nem vetnwk meg ra keresztet mert a status szerint elhagyta a csomagkozpontot csak szerintem beetkeztetes es feldolgozas utan kapott egy belso DHL azonositot amit en nem tudok igy sehol sem tudok erdeklodni annak hianyaban
mondjuk hogy miert kell 2x csomagazonositot valtani, plane trackt csomagoknal azt nem ertem
-
Kobe
veterán
hello
kínából érkező csomagot várok ami megérkezett európába de Feucht központban elakadt jó 2 hete
eredetileg chinapost EMS csomag volt, 17tracken JS Express látszik mint továbbító, de a Feucht bejegyzést látva gondolom ez inkább DHL lesz
DHLviszont mivel csak egy ZC* kezdetű azonosítót kaptam, sem a psota, sem a DHL nem találja és nem is látok további azonosítókat hozzá amivel kerestetni lehetne
tippek hogyan lehetne utánajárni ?
-
oio1i10o
kezdő
Sziasztok,
Inverz Európa+ csomagot automatában fel lehet adni? -
Sziasztok!
Jelenleg melyik csomagpontra szállítás a legmegbízhatóbb, leggyorsabb?
- GLS
- Foxpost
- MPLKöszönöm a segítséget.

-
Joker88
őstag
Szerintetek mikorra várható a kézbesítés ?
-
Ciccuka
veterán
Úgy gondoljátok elszabadultak az árak a postánál?
Mitől ilyen drágák? -
kutga
félisten
válasz
ncc1701
üzenetére
Ezen a héten a feleségemet tréfálták meg ugyanígy, azzal a különbséggel, hogy a nyomkövetésnél látható volt a postás telefonszáma, aki a rövid beszélgetés alapján állította, hogy többször is csengetett és még sms-t (!) is küldött, majd amikor a feleségem kissé felemelte a hangját, hogy semmi nem jött, és emiatt el kell mennie a város másik végére kb, rácsapta a telefont. Evvan, szerencsére van a kerületben normális postás is.
-
tatabike
őstag
válasz
gyulaszu
üzenetére
Ez csak spekuláció. Nem volt szó "igazi" céges küldeményről, ez nem a "mi lenne ha" youtube csatorna. Ha nem akarsz a tényeknél maradni, akkor nincs miről beszélni.

Mondjuk én már onnantól komolytalannak tartom az egészet, hogy "köcsögök, idióta, semmirekellő banda". Ezért írtam, hogy a szolgáltatók kedvence lehet. Van, ahol ez nem valami célravezető. Pl. ha az az illető mondjuk a pizzádat hozza, nem a leveledet...
-
gyulaszu
senior tag
válasz
tatabike
üzenetére
Én ezt azért nem így látom...
Szerinted akkor az "igazi" céges küldeményekkel is így jártak? Mindig be kell menniük értük, ha a kézbesítő netán hamarabb/később ér oda? Vagy azt mindig ki tudják akkor vinni, amikor már vannak ott az irodában? Netán megkísérlik az újbóli kézbesítést? -
tatabike
őstag
válasz
ncc1701
üzenetére
Te tudod. Gondolom a szolgáltatók kedvence lehetsz.... Nem fog hozzád igazodni a postás, ha a napi útvonala úgy jön ki, hogy 8h10-kor van ott, ahol Te csak 8h30-tól, az a Te problémád. Oldd meg. És ne ess tévedésbe, a kiszállításért fizettél, nem azért, hogy x óra x percre vigyék ki. Olyan is van, csak az sokba kerül. Fizesd ki, és akkor jogosan háboroghatsz.
Mondjuk ha tudod, hogy csomagod jön, menj oda 8h-ra. Szívesen. -
ncc1701
veterán
válasz
tatabike
üzenetére
Nem érdekel, egy szolgáltatásért fizettem, és nem kapom meg. Ha el akarok menni érte, akkor csomagpontra kérem a csomagot, oda, ahol az útba esik.
Mondom, futár tud jönni időben, jöjjön a postás is. Vagy hívjon fel, megmondom, h hagyja a szomszédnál. Bármi. Vagy legyen időpont változtatás. Oldják meg. -
ncc1701
veterán
Tegnap küldtek a köcsögök egy sms-t, h a házhozszállítós csomagomat 15-ig vehetem át, az hunyorítva 1 hét. Nálunk az a sztori, h munkahelyi címre kérem, 8:30 elött nem vagyunk itt. Mpl rendszeresen azt játssza, h 7:58-kor jön az email, h ma megpróbálják kézbesíteni, majd 8:12-kor jön, h sikertelen. Miközben az idióta postás pontosan tudja, h iroda, és nem vagyunk itt.
De nem fogom átvenni tőlük. Írtam a cégnek, akitől vásároltam, h rúgják ki az mpl-t, mert egy semmirekellő banda, elnézést kértek, gls ma hozta az új csomagot, amit újra elküldtek. -
sopruk
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 256/8GB 2024
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Amihez még nyomtató sem kell és ugyanúgy feladhatja csomagautomatába is.

ott is volt bő majd 10 nap mire egyáltalán a rendszer mutatta, bár ott valami kínai ünnep volt a hónap elején)