- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz MittuDomain_ #77850 üzenetére
2004 - az EU-s jogharmonizáció - óta nincs így. Ma már maximum a sok javítás okozta jelentős kényelmetlenségre hivatkozhatsz, de konkrét számok a jogszabályokban nincsenek leírva, hogy mi okoz jelentős kényelmetlenséget a fogyasztónak...
-
-
szemesi69
addikt
válasz GLOCK34 #77845 üzenetére
Szia! Ezt a történetet elküldöd ide sehsupport@samsung.com és kéred a készülék cseréjét, mellékeled a gari leveled és számlád másolatát, ha vannak képeid is a telefonról, amiken látszik a hiba, azt is csatold. Ők majd felveszik veled a kapcsolatot, ki fogják vizsgálni az ügyet, befogják kérni a telefont a szerződött szerviz partnerhez /telemax/, ha első körben le akarnak rázni, ne hagy magad, újra kell írni nekik és kérni a cserét, mondjuk nekem 6 szerviz volt, mire a a telemax hajlandó volt elismerni, hogy a készülék hibás, ezt követően a samsung megkeresett, hogy csere utalványt ajánlanak, Ha eddig eljutsz, akkor már csak annyi a dolgod, hogy a csere utalvánnyal, besétálsz a vásárlás helyére, és az akkori áron, ha már nincs náluk ilyen készülék kaphatsz másikat, vagy akár az árát is visszakérheted.
Nekem 2015 áprilisban volt ilyen ügyem, szóval nyugodtan indulj neki, de első körben a samsungal vedd fel a kapcsolatot írásban a fenti email címen.[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Keem1
veterán
válasz szemesi69 #77853 üzenetére
Az amúgy elég gáz, hogy ma Magyarországon egy végfelhasználónak ilyen köröket, ennyi tortúrát kell végigjárnia, hogy cseréljék a hibás készülékét. Pedig mindenütt azt hangoztatják, hogy a fogyasztó jogai az elsődlegesek, ráadásul a garancia első évében az ellenkező bizonyításáig azt kell vélelmezni, hogy a termék gyári hibás (csak akkor kötekedhetnek, ha a forgalmazó bizonyítja, hogy nem az).
Törvényileg megszüntetném az ilyen köröket, hogy a fogyasztó írjon egy sokadik e-mailt, újra hibásat kap, stb. Ez fekete vagy fehér: vagy hibás, vagy nem (ha az előbbi, nincs mese, cseréljék vagy javítsák, ha elsőre nem sikerült megjavítani, akkor vállalja a felelősséget az, aki a szar munkát kiadta a kezéből).
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz #78121280 #77846 üzenetére
Elkerülte a figyelmemet, vagy már nem emlékeztem rá, hogy konkrétan elhangzott és nem csak mint feltételezés.
(Hjaj, ha erre valaki felhívja a figyelmemet szombaton, akkor most nem lennék bajban ...)(#77855) _Moriarty_:
Na b@sszuskulcs, két Samsung is ...
Én hülye !!!Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
GLOCK34
aktív tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget,hozzászólást!
-
Vangelis
félisten
A múltkori csereutalványos macera után elfelejtették törölni a hűségemet... , nem elég, hogy átvertek még ezt sem tették meg... pedig kötelesek lettek volna....
Faxa kis t-pont.....
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
MittuDomain_
őstag
válasz Vangelis #77860 üzenetére
A T meddig szokott ülni ált a webshopos panaszokon?
Nekem 09.12 óta (!) van velük rendezetlen ügyem. Eddig 6-7 naponta válaszoltak, de most eltelt már 10, és semmi...
Nem ezért mentem oda, de rákérdeztem egy üzletben és azt mondták, ők nem látnak/látnának semmit, várnom kell.Esetleg akkor mégis fogyvéd/békéltető lesz belőle minden igyekezetem ellenére, hogy elkerüljem?
Szerk:
bocs, nem válasz akart lenni[ Szerkesztve ]
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Vangelis
félisten
válasz MittuDomain_ #77861 üzenetére
Nekem néha pont az utolsó napokon szoktak.... 27 30 nap között.
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
nekem még mindig a Domino nap van bekapcsolva
(kártyás)milyen lehetőségeim vannak ha nem akarok plussz pénzt fizetni
de ne 49 ft legyen a percdíjam ?a honlapon van egy ilyen hogy domino most erre azt írja hogy ingyenes de promóció
vagyis ha most bekapcsolom és nem mondom le akkor ha pénzbe fog kerülni
akkor le fogja szívni magának úgy mint a mobilnetnél amíg le nem mondom
igaz ? -
Tybor66
tag
válasz Hege1234 #77864 üzenetére
Legegyszerűbb a Domino 5 csomag, s mellé bekapcsolni a Domino Most opciót.
A promóció 2017.01.31.-ig tart, hogy azt követően mi, hogy lesz, senki nem tudja még. Amennyiben megszüntetik, valószínű, hogy visszaáll az eredeti csomag díj.
[ Szerkesztve ]
iPhone SE (2016) & iPhone SE (2020) -> Samsung Galaxy A54 (8/256) & MacBook Air M1 (2020)
-
szabacsik
őstag
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Három hónappal a hűségidő lejárta előtt kedvezményesen lehet venni készüléket. Ekkor lehet váltani tarifacsogot, vagy csak a meglévőt hosszabbíthatom meg?
-
kertsa
senior tag
Pont ahogy elképzeltem. Köszönöm!
-
zsofi03
újonc
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Arany Társkártyára vettünk új előfizetéssel egy telefont. Nekem eddig domino kártyám volt, tizenéve ugyanazzal a teloszámmal. A Telekomnál sajnos nem engedik, hogy megmaradjon a számom, mindenképpen újat kell kapjak. Max. akkor maradhat meg, ha 15ezer forintot fizetek nekik. Tényleg nincs semmi kiskapu erre? Ha nem akarom kifizetni a pénzt, akkor azért megmaradhat a dominos kártyám az előfizetés mellett v. elveszik a régi számom teljesen? Köszi a választ előre is!
-
-
embe
nagyúr
válasz zsofi03 #77877 üzenetére
Valszeg Vangelis azon értetlenkedik, hogy miért ne tarthatnád meg.
Amit írtál, nekem kicsit zavaros. Tudtommal Dominós kártyát számmegtartással viheted előfizetésre, hisz ennek örül a szolgáltató.
De ha új előfizetést veszel, akkor meg miért ne tarthatnád meg a Dominó előfizetést?
Itt legfeljebb az kavarhat be, ha a Dominós sim és a megvásárolt előfizetés más néven van. -
zsofi03
újonc
Igen, sajnos az a bajuk, hogy rokon nevén van az előfizetés (az aranykártya), enyém a társkártya. Ez kimaradt az előbb. Viszont azt mondták, ha egy összegben kifizetem a telefont, akkor maradhat a szám (v. ha kicsengetek 15ezret.) De mivel részletre tudom venni, ezért nem tarthatom meg a számot. Az első esetben hogyhogy meg tudják oldani, míg a másodikban meg nem:S
-
pethYeti
addikt
Jelenleg flottás előfizetésem van mindenféle hűségidő nélkül, van rajta még pluszban egy 1gb-os net csomag. Az lenne a kérdésem, ha most veszek egy telefont részletre 2 év hűségidővel, akkor ez nem köti le az internet csomagomat is 2 évre? Tehát a hűség csak az alap csomagra vonatkozik?
-
Vangelis
félisten
válasz zsofi03 #77886 üzenetére
Tehát akkor a mostani dominos a te neveden van ahová vinni akarod meg más nevén?
Ha így van akkor a dominos számodat vidd át az "uj" előfizető nevére dominoba. 2700ft lesz talán csak.
Utána már át lehet váltani előfizetésesre... és nem kell semmi díjat fizetni. A 2700ft meg majd jóváíródik.
-
313313
addikt
-
tomy86
addikt
Akit hozzám hasonlóan zavar, hogy rootolt készüléken nem működik a tvgo, az jobb ha feladja, hogy megtudja valaha is az igazi indokot. Sokadik érdeklődés után is csak azt a sablon szöveget bírták elküldeni:
"Tartalomvédelmi okok miatt nem engedélyezett a rootolt készülék használata. Szoftveresen tiltanunk kell minden olyan megoldást, amivel a képernyőkép rögzíthetővé válik, mivel a tartalomszolgáltatók felé ilyen kötelezettségünk van."
Na, ja. A Mytv Telenor, Mindig TV, stb. appok (szolgáltatók) készítőjének nincs ilyen kötelezettsége csak a Telekomnak. A kérdésem erre irányuló részére "elfelejtettek" válaszolni.[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz dptrsk #77895 üzenetére
Részemről nem ér meg ennyit az egész. Jelenlegi telefonomon egy kattintás az unroot és kb. kettő újra rootolni.
De ha az is lenne az ok, amit írsz, akkor nem lenne megoldhatatlan feladat, hogy a program ellenőrizze, hogy az adott regisztrációhoz tartozó előfizetéshez van-e felvételi opció. Ha van, akkor ne cseszegesse a felhasználót. Persze ehhez hozzáértés és szándék is kellene. -
glaci
őstag
válasz tomy86 #77897 üzenetére
Á, ez semmi.
Ezt a Root dolgot már annyira túlzásba vitték, hogy szerintem a szoftver fele csak ennek a szűrésére van.
Van egy "olcsó" kinai telefonon. Teljesen gyári állapotú. RootChecker és a SuperSU szerint soha sem látott root -ot (ami igaz is), ez a sz@r meg kilép, hogy root -olt a telefonom.
Na hát, ez az igazán felháborító!
(Az IMMMR dettó ugyan ezt csinálja, pedig a telefon tényleg nem root -olt.)[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
zoomcns
csendes tag
válasz zoomcns #77323 üzenetére
Az előző részek tartalmából:
Hónap elején vettem Marathon 1GB-ot aktív Domino NapiNetre, azonban először mindig a NapiNet 195Ft-ját vonta le, így Marathont NapiNetre venni gyakorlatilag hülyeség.
Írtam a Telekomnak webes bejelentést, hogy kicsit jó lenne egyértelműsíteni a működést, illetve ha ez az elvárt működés, akkor kérem, hogy kapcsolják ki inkább a Marathont és térítsék vissza az árát (pár megát használtam le belőle).
Ma random indíttatásból megnéztem a domino egyenlegem és meglepve tapasztaltam, hogy kb 2000 forinttal több van, mint amire utoljára emlékeztem.
A bejelentésemre ugyan nem válaszoltak azóta sem, de úgy tűnik a viszatérítés megtörtént
-
Arcképgyáros
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest