Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napfény alatt sose merül le az Instinct 2 Solar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz pethYeti #1321 üzenetére
Helló!
Ugyan nekem nincs ExpressCard foglalatos notim, de itt láthatod melyik bővítőkártya típus milyen méretű: [link] Ez alapján neked Express Card 34 típusú kártyára van szükséged, aminek ez megfelel az alapján amit írnak: [link] A Bővebb ismertető fülön szerepel is: PCMCIA Express 34 kártyaformátum -
MODERÁTOR
-
meroly
veterán
válasz pethYeti #4171 üzenetére
Ha nem veszel készüléket ,akkor nem kell hűségre aláírnod szerintem. Itt pl nem is írják a 2 évet. SMS-re pedig jó az, amit írtál.
Ja itt írják a 2 éves hűséget, de akkor 490 csak a havidíj 4 hónapig. És ez új előfizetéshez van, nem a meglévőhöz.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
addikt
-
addikt
válasz pethYeti #5683 üzenetére
Most az, hogy van egy ilyen domino kártyád, szerintem nem oszt, nem szoroz! Ettől még a djuice sem elvetendő, bár én arról semmit nem tudok!
revolver:
Ha ilyen telefont szeretnél, akkor neked mindenképp megéri! Szerintem is, ez egy jó ár az X6-ért!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz pethYeti #10550 üzenetére
Persze.
mb702:
Netes felület nem kezeli a családbarát kedvezményt, ennek gondolom valami biztonsági oka lehet. (Domino-nál mindegy, az a családbarátnál "nem fizető" kategória, hiszen ott a Dominos számot bevonó havidíjas előfizetés rendezi a számlát.)
Én felhívnám a 1430-at, és megkérdezném mely számokra aktív a kedvezmény, mert elvileg azonnal sms-t kellene kapnod. (Mikor én aktiváltam még javában beszélgettem, mikor megkaptuk!)kezdő:
Tudod ki mászkálna e miatt T-Pontba... 1430, aztán csókolom!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
válasz pethYeti #10733 üzenetére
Most mit is szeretnél pontosan megtudni? Ott van az oldalon egyértelműen, hogy a HTC Wildfire S 9910 Ft kezdő +12x 3340 Ft (teljes ár 49990 Ft). Tehát a WebShopban a kedvezmény a kezdőrészletből jön le. Ha nem tudsz eligazodni az oldalon, megtalálod a hivatalos akciós árlistában is.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
zzz03
őstag
válasz pethYeti #10735 üzenetére
Csak azért bátorkodóalak megkavarni, mert én 2db WF S-t hoztam el. Egyiket egybe fizettem másikat a fentebb leírt részletes dologgal (szerződésemből néztem az összegeket).
Csodálkoztam is a helyszínen, hogy nem egyezett az oldalon feltüntetett árral/konstrukcióval. Az ügyintéző szerint sokszor előfordul, hogy teljesen más árakat kapnak a belső hálón mint ami a neten fent van, és ők a belső anyag alapján számolnak (ami az én esetemben nem is volt gond mert 3v4 ezerrel jobban jöttem ki).
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
válasz pethYeti #10737 üzenetére
Igen. Megjelenés napján. Pontosabban utána egy nappal. Mert kihozták a telefonokat és álltunk volna neki a papírmunkának, miközben kiderült, hogy hoppá! hiába van a neten ára nekik bűvös "belső" áruk az még nincs szóval mégse adhatják oda. Másnap hívtak, hogy akkor megvan bűvös ("belső") ár, és mehetek értük, ha még kell.
-
rizso
addikt
válasz pethYeti #21303 üzenetére
Közben ránéztem 1430 kolléga által ajánlott 200MB limitbővítésre is, ez mehet a Like mellé - nálam valószínűleg ez lesz...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz pethYeti #24296 üzenetére
Ilyen a T-s jótállási jegy (nem saját kép).
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
1430
senior tag
válasz pethYeti #31554 üzenetére
Nem feltétlen értem a kérdést. Domino-ból előfizetésre váltáskor eleve új SIM-et kapsz, ami vagy normál méretű vagy normál és micro is kitörhető belőle. Átváltáskor pedig vagy veszel készüléket is az üzletben (WebShop-tól függetlenül), vagy ha aranykártyás a szám, akkor utólag rendelsz készüléket.
-
St3ven
addikt
-
virkir
veterán
válasz pethYeti #31596 üzenetére
Ha emlékeim nem csalnak akkor a T pontokban szok lenni netes gép kirakva ahol be tudsz lépni a májtémobilba.
Először átváltod a kártyát.
Utána elmész a géphez, ott végigjátszod a készülékvásárlást T pont-os átvétellel ahol megadod azt ahol éppen vagy.
Majd ha átvehető státuszban van a készülék akkor meg szépen visszaülsz egy ügyintézőhöz és átveszed.
Szvsz fél órán belül megoldható.
öröm bódottág...[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
St3ven
addikt
válasz pethYeti #31600 üzenetére
Most még az jutott eszembe, hogy friss előfizetésesként rögtön lehet-e telefont venni, hűségidőt vállalni - ezt jó lenne, ha valaki meg tudná erősíteni, bár nem tudom, mi értelme lenne, ha nem lehetne.
Az ötjegyű kódhoz nem tudok hozzászólni, ha átváltasz előfizetésesre, gondolom akkor kell megadni, de legrosszabb esetben telefonos ügyfélszolgálaton tudnak segíteni.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
virkir
veterán
Szvsz
Simán váltod a dominót előfizetésre hűségidő nélkül.
Amikor szerződést kötsz akkor kell jelszót megadni ami ugye relatíve azonnal él de a szügyintéző biztos meg tudja mondani mennyi idő az élesítése.
Ezzel meg be tudsz lépni a webshop-ba és ott vállalod be a hűségidőt a készülékvásárlásnál.
Egy buktató lehetséges, hogy szűz előfizetőként jelensz meg így kérhetnek némi + előleget, legalábbis volt már rá példa."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
CsuRi101
tag
Ha huseg nelkul veszed az uj elofizetest(domino atvaltasa is ennek minosul) akkor 5000 ft belepesi dijat kell fizetni. Ha huseggel veszed akkor meg nem vehetsz keszuleket kesobb. Ha a webshop kedvezmeny tobb mint 5000, megeri varialni,de amugy a legsimabb bemenni es egyszerre mindent elintezni...
-
MODERÁTOR
Csak akkor tudsz egyből rendelni készüléket webshopból, ha minimum arany kedvezmény jogosultsággal rendelkezel.
(#31605) CsuRi101
Ez biztosan nem így van. Én is hűség nélkül léptem előfizetésre dominóból, semmi költsége nem volt. Még a dominón lévő pénzt is levonták a havi számlából...
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz pethYeti #31606 üzenetére
Annyiban javítanám CsuRi101 írását, hogy Domino-ból havidíjasra váltáskor a hűség nélküli verzió is ingyenes, mert már nem kell belépési díjat fizetni (azt a Domino vásárlásakor már kifizetted). Persze előleget még ilyenkor is kérhetnek.
Azért utaltam rá korábban, hogy aranykártyás szint esetén tudsz rendelni készüléket azonnal, mert a kedvezményjogosultsági szint az átváltással megmarad, így azonnal aranykártyás havidíjas előfizető leszel. Viszont ha nincs legalább arany szinted, akkor legalább 7 hónapot kell várni, hogy készüléket vehess a meglévő előfizetéshez, és akkor is jelentős webes korlátozásokkal ( hacsak idő közben meg nem szerzed az arany szintet).
Még szerencse, hogy most nem tudsz belépni a My T-Mobile-ba (amúgy létre kellene hozni egy jelszót pl. a 1777-en), mert különben még a korábbi reget is töröltetni kellene, hogy havidíjasként is beléphes. Ez amúgy lehet hogy így sem fog a váltás után azonnal sikerülni, hiába lesz jelszavad, amit havidíjas hívószámokhoz már szerződéskötéskor kötelező megadni.
Amúgy szerintem nem lesz olyan bonyolult megtalálni a megfelelő konstrukciót, ha eljutsz a készülékváltásig.
Szerk.: Még valami. Átváltáskor felajánlhatnak olyan kedvezményt, miszerint 2 év hűségért cserébe az első évben a havidíjon felüli forgalmadból 500 Ft-ot jóváírnak (ez akár 6000 Ft kedvezményt is jelenthet az év során). Ezt érdemes lehet elfogadni, mert ez a fajta hűség nem befolyásolja a későbbi készülékváltást, illetve ha idő előtt felmondanád a szerződést, legfeljebb 6000 Ft lesz a kedvezmény miatti kötbér.vgyuri
Az univerzális egyenlegnek a legkisebb a prioritása, tehát ha olyan forgalmad van, ami a normál egyenlegből is mehet (pl. hívás), akkor az fog csökkenni, s csak akkor kezd az univerzális is csökkenni, ha már nincs más.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen