-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacscsi
tag
Ha valakinek van mobilinternet előfizetése vehet mellé társkártyára telefont, ugye? Ha a mobilinternet előfizetése lejárt azt le lehet mondani? A társkártya miatt nem, ugye jól gondolom?
A telekomos otthoni előfizetésre is lehet venni társkártyára mobil telefont? Köszi[ Szerkesztve ]
-
chester99
aktív tag
Üdv
Hogyan lehet megtudni leggyorsabban a puk kódot?
Sajnos el lett rontva, persze sehol sem találom. -
lajbi101
tag
Kérdésem lenne.
Ez év májusában kötöttünk egy társkártya előfizetést. ehhez az előfizetéshez vehetek én most utólag telefont? Úgy hogy a fő kártyához tartozik egy részletfizetéses telefon. -
Schizoka
aktív tag
Ha egy előfizetéses számot átirányítok egy dominós számra az ingyenes?
Én úgy látom a T oldalán hogy a dominós szám átirányítása fizetős. -
tylerddd
veterán
Laptopokat nézegetek mobilnet előfizetéssel. Kiindulásnak annyi, h jelenleg egy Move XS, lejárt hűségidős előfizetésem van.
Van egy szimpatikusnak kinéző csomag, csak nem értem, mi az a társkártya ezeknél. Ha új előfizetésre nyomok a gépnél, akkor adja ezt az arany szintű ügyfelek részére elérhető "Társkártya Net&Roll XS"-t. Ezt én igénybe vehetem?! Egy ilyet találtam: "Mobilinternet-csomag hang előfizetéshez (díjcsomaghoz) nem vehető igénybe, kizárólag a külön SIM kártyával igénybe vehető mobilinternet előfizetéshez választható arany vagy platina szintű mobil- vagy otthoni előfizetés mellé!" Ezek alapján én úgy értem, h én ezt a verziót vihetem.
Ha viszont a meglévő előfizetés mellé lehetőségre nyomok, akkor csak az XS-nél nagyobb csomagokra ad be lehetőségeket. Tehát mihez társkártya ez a netes előfizetéses társkártya?! Ha a meglévő mellé kérném, akkor egy mobilinternetes előfizetésnek (ami nem használható ugye mobiltelefonnal) mi köze van a Move XS csomaghoz?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Nataniel
senior tag
válasz tylerddd #52369 üzenetére
Van egy adott csomagod (1 Simkártya) megveszed az újjat (2. Simkártya). Az első párja lesz a második. azért "Társkártya". És igen,nagyobb előfizetést kell venned... nekik igy "Gazdaságos."
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
Vangelis
félisten
Már szállítás alatt van a S4.
ezt írja a GLS: 2014-12-01 06:11:00 51-Ügyfeles adat fogadva
Tehát ebből nem lesz ma semmi
De a részlet számláját meg kiállították
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Huroq
senior tag
válasz Vangelis #52376 üzenetére
1 nap ide vagy oda már nem oszt nem szoroz.
Más.
09.30-án rendeltem ATK-s mobilnetet telefonnal. Ezzel nincs is gond, de írták a tájékoztatóban, hogy vagy én aktiválom vagy majd ők ha beérkeznek a papírok. Akkor nem volt még szükségem a mobilnetre ezért nem is aktiváltam, majd aktiválják ők. Most néztem meg, hogy még mindig nincs aktiválva. A kérdés, hogy ki fogják egyszerre ezt az időszakot számlázni?
-
Zoty4
őstag
Sajna nem latok semmilyen kalendart
-
Mr.Csizmás
titán
mi a varázskód a rendelés ellenőrzéséhez a 1430-on? 1-3-4?
(#52383) Vangelis nekem is 404
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
lajbi101
tag
Sziasztok.
Nekem tegnap óta nem müködik a webshop. Ha rámegyek hogy telefonok előfizetéssel soha nem tőlt be.
Valaki nem másolná ki a társkártya next s es csomag készülék árait és nem küldené el priviben. Nagyon fontos lenne! -
haxiboy
veterán
Üdv. Rendelés jóváhagyásához mikor hívnak fel? Vagy érdemes lenne személyesen érdeklődnöm ezügyben? Mert ez a 3. nap a weboldalukon meg ígérgetik hogy délig felhívnak.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Nazara
őstag
Na fentvan a T honlapján az adventi kalendárium, Samu Pocket 2 van akciózva, ma és holnap.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
tothferenc
senior tag
Üdv. Régi ügyfélként (utóbbi időben dominósként) új előfizuval készüléket rendelnék neten, akár részletfizetéssel. A forgalmi előleget ugye csak akkor tudom meg, ha a rendelés visszaigazolása miatt felhívnak?! Ha ez nem felelne meg ( mert pl ha a készülék teljes árának ~ 70 %-át elkérnék) akkor inkább várok jövő hónapig, és megveszem egy összegben. Ilyenkor a telefonos visszaigazolásnál lemondhatom a rendelést?! iPhone 5S 32GB-ot néztem ki, szolgáltató váltás miatt rendelnék....
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
syl5
őstag
Mobilinternetet nezek, nyelvtanulashoz, legfokepp Duolingo.
Eco dijcsomagom van, most hosszabbitottam ra huseget. Ehhez szeretnek mobilnetet es minnel kevesebbol kijonni.
Ha belepek webshopba, akkor a netplusz s-t 1090 ft-ert miutatja az elofizu testreszabasanal, ha viszont megnezem a mobilnet kinalatot havidijas ugyfeleknek akkor a neplusz arany es platina 590.
Aranykartyas vagyok akkor megrendelhetem az utobbit, vagy sem?Esetleg valami alternativa, mit ajanlatok?
-
[P]laci
senior tag
-
Nazara
őstag
válasz [P]laci #52395 üzenetére
Debizony, lehetett. Ha a böngésződdel megnyitottad az oldal forráskódját, akkor néhány napra (3-4) előre már fel voltak töltve az adatok, és láthattad, hogy mi lesz legközelebb.szerk: megelőztek.
(#52393) troland26:Igy legalább megvan a napi meglepetés-adagom.
[ Szerkesztve ]
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
[P]laci
senior tag
válasz dedike #52396 üzenetére
+ (#52397) Nazara:
jó hát power userek előtt nincs titok! de Gizi néninek, aki éppenhogy csak tudja használni a zinternetet, neki ez nem volt opció.mindazonáltal erről én lemaradtam tavaly (egyszerűen nem volt aktuális semmilyen vásárlás), szóval ha idén is van vmi... remélem megosztjátok.
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
Hello mindenkinek
Ha független készüléket veszek nem hűségidős előfizetőként amibe microsim kell akkor jól értem ez alapján, hogy ingyen kell cserélniük?
"Hogyan igényelhetek a hagyományos SIM kártya helyett micro/nano SIM-et?
Amennyiben olyan készülékben használnád Telekom előfizetésedet, amely micro vagy nano SIM kártyával működik, akkor:
havidíjas elő-, számlafizetőként,
Domino szerződés esetén előfizetőként vagy rögzített felhasználóként,díjmentesen kérheted a SIM kártya cseréjét, üzleteinkben. "
Illetve azt is kérdezném, hogy a mostani csomagomban jobbak a percdíjak viszont a korlát átlépésekor túlszámlázás van. A régi csomagomhoz simán vehetek netes csomagot kiegészítőnek anélkül, hogy a régi csomagot váltani kellene?
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Politika
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest