Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothferenc
senior tag
Üdv. Régi ügyfélként (utóbbi időben dominósként) új előfizuval készüléket rendelnék neten, akár részletfizetéssel. A forgalmi előleget ugye csak akkor tudom meg, ha a rendelés visszaigazolása miatt felhívnak?! Ha ez nem felelne meg ( mert pl ha a készülék teljes árának ~ 70 %-át elkérnék) akkor inkább várok jövő hónapig, és megveszem egy összegben. Ilyenkor a telefonos visszaigazolásnál lemondhatom a rendelést?! iPhone 5S 32GB-ot néztem ki, szolgáltató váltás miatt rendelnék....
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
tothferenc
senior tag
válasz psychedel #52512 üzenetére
Én is ma rendeltem telót, kíváncsi vagyok mire jutnak a kamatmentes dologgal, mert még nem hívtak. (ellenben én egy pár évvel ezelőtt aranykártyás voltam, csak otthagytam őket, de mindig nagy forgalmú, rendesen fizető ügyfél voltam). Az értékesítő csókát viszont megkérdeztem, hogy változik-e az előleg összege, ha kamatmentes konstrukció helyett egyösszegben fizetem ki a mobil díját. Azt a választ kaptam, hogy nem, mert nem a mobilra kérik az előleget.... Kérdezem én, ha simán új előfizetői simet veszek, akkor is kérnek előleget?! (mert ha tényleg nem a mobil miatt kérik, hanem az előfizu miatt, akkor kell kérniük..)
-
tothferenc
senior tag
srácok, most rendelt készülékem mellé Move M csomagot kértem.Havidíja 5490. Ha aranykártyás leszek, de nem járt le a 2 éves tarifahűség, válthatok Next S-re (6490 Ft) kötbér nélkül??!! úgy rémlik, hogy felfelé váltásnál nem szoktak problémázni...
Más: 7főn rendeltem webshopon, de még mindig nem hívtak... csak várjak, és várjak?i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
-
tothferenc
senior tag
no, most hívott a rendelés visszaigazolása miatt egy ügyfélszolgálatos (?!?!). 3 kérdés után elbírált, hogy hitelképes vagyok... csak 15 ezret állapított meg forgalmi előlegként. Viszont mivel van forgalmi előleg, nem vehetem át Tré Pontnál a telót, mert ott nem fizethetek forgalmi előleget (WTF?? ) ezért a pár méterre lévő Inmedio-nál vehetem át szerdán 14 óra után. Kérdezem, hogy mi van akkor, ha jövő 7en kifizetem a készülék teljes árát?! Azt mondja, hogy semmi. Kérdezem, hogy szerepel-e a csomag tartalma között az online rendelésnél ígért külső akku. A válasz 4 mp-s gondolkodás után: "ÖÖ, természetesen, ezek lesznek benne: 64 K-s sim, iPhone 5S 32Gb, fülhallgató, és belső akkumulátor, szóval igen, tartalmazza a csomag az akkut." Mondom, a külső, ajándékként kapott akkura gondoltam, de csak hajtogatta, hogy igen, oda van neki írva, hogy belső akkumulátor. megköszöntem a segítségét, és letettem a telót.
-
tothferenc
senior tag
az ePackes díjcsomagok havidíja (move M 5490,-) már a 600 Ft-os díjjal csökkentettre vonatkozik, vagy az ePack feltételeinek teljesítése után ebből vonódik még le a 600 pénz?
-
tothferenc
senior tag
2-án rendeltem weben, 5-én lett volna az átvétel, de ezen a napon hívtak csak visszaigazolás miatt. Mivel a forgalmi előleget nem tudom Tré üzletben befizetni (WFT?!), így 10-étől vehetem át PPP-on....
-
tothferenc
senior tag
PPP ponton átvett telónál nem volt külső akku.... hívnak majd miatta???
-
tothferenc
senior tag
aki december első hetében rendelt online, megkapta az akkut? egy hete vettem át a készüléket, de se akku, se sms, de még hívás sem volt, hogy mi van az elfelejtett külső akkummal....
-
tothferenc
senior tag
tegnapi info: aki még nem kapta meg a külső akksit (többek között én sem) annak január 15-étől fogják szállítani. Az info belsős, értékesítési osztályról van....
-
tothferenc
senior tag
srácok, tmobile oldalán írja a fizetendő számla összegét. Hol tudom a számlát megtekinteni? most adtam meg a mobilalkalmazásban email címet....
És rettentően idegesít, hogy minden Tmobile alkalmazáskori belépésnél, illetve webes bejelentkezésnél smst küld a rendszer. Ezt nem lehet valahol kikapcsolni??i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
tothferenc
senior tag
srácok, iPhone mellé szeretnék netcsomagot, mert a move m-es 500 mega kevésnek bizonyul.
A kettő között mi a különbség?
1, [link]
2, [link]
most nézem jobban, akkor drágább, ha nincs még netcsomagom.... azért vicc, hogy menüben keresve, gyakorlatilag egyformaként hozza ki, és a leírásban nem írja, hogy kire mi vonatkozik...[ Szerkesztve ]
-
tothferenc
senior tag
közben rájöttem én is, köszi Azért volt furcsa, mert a főoldal, Mobilinternet-> 4G -> Mobilinternet csomagnál néztem először... és itt egyből a drágábbat dobta, és itt nincs feltüntetve, hogy azokra vonatkozik, akikek nincs még adatcsomagja..
Azt írják, hogy egyedileg, ügyfelenként mérik. Tehát ha 15-én van a fordulónapom, de 10-én megrendelem, akkor 10-étől következő hó 9.-éig számlázzák?i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
tothferenc
senior tag
valamit nem értek.... Hó 15.-én van a számlazárásom, move m díjcsomag. Ma megrendeltem a NetPlusz L szolgáltatást, és ez fogad....
De miért, amikor már az 500 Mb-ot leforgalmaztam?! A trés kolléga is azt mondta, amit sejtettem, hogy a + 1 gigás opció 15-étől köv hó 15-éig tart. (mondjuk ezt nem tudom miért állítják be valami újításként, legtöbbször mindenhol a fordulónaptól fordulónapig tart az új szolgáltatás is, csak törtszámláznak, ha a ciklusok között rendelek)i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
tothferenc
senior tag
válasz csibabu #55025 üzenetére
ha a másik szolgáltatóból indulok ki, akkor a mobilszámlád terhére (tehát hozzávágják a következő számlád végösszegéhez) tudsz vásárlást bonyolítani.. Legyen az lotto, mobilparkolás, matricavásárlás...stb. Van egy maximális kereted, amit viszont nem léphetsz túl havonta. (propellereseknél nekem havi 6k havidíj mellett 20 ropi volt a vásárlási keretem)
[ Szerkesztve ]
-
tothferenc
senior tag
valaki kapott már hívást az elmaradott külső akku miatt? Január 15 utánra ígérték, hogy elkezdik felvenni a kapcsolatot a "károsultakkal"....
-
tothferenc
senior tag
srácok, az természetes jelenség, hogy ha hívnak, 7-8 kicsengés után automatikusan megszakítja a hívást, és bemondja, hogy "üdvözöljük, ez a trémobil hangposta szolgáltatása....". Nem a szöveggel van bajom (a hangpostát amúgy is kikapcsoltam), hanem a kicsengetési idővel...
-
tothferenc
senior tag
válasz Teko001 #55739 üzenetére
de bizony, elkezdi, aztán egy zongora-hang után bemondja, hogy a megadott számon hangpostafiók nem található... viszont nem számol a hívásszámláló, tehát még a kicsengetés alatt mondja be... de nem is ezzel van a bajom, hanem hogy kicsit keveslem a kicsengetési időt,..
-
tothferenc
senior tag
válasz Soulfly842 #55741 üzenetére
köszi!!! Move M előfizus vagyok, de ezzel az ussd kóddal már frankó is! ezt nem tudtam, hogy ilyenkor mindent törölni kell...
[ Szerkesztve ]
-
tothferenc
senior tag
dec. 8-én vásároltam új előfizut készülékkel online. Januárt 15 után ígérték, hogy keresnek a külső akksi miatt, de ezt a mai napig nem tették meg. Érdemes keresnem őket?
A telefonom részletének számlájáról nem kapok emailben semmit? Tmobile alkalmazás mutatja, hogy ott a számla, és be is tudom fizetni, de azt gondoltam, ha a sima forgalmi számla emailben jön, a telefon részletéről szóló is....i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
tothferenc
senior tag
már nagyon szúrta az oldalam ez a külső akku dolog, ezért felhívtam az illetékest.... Sűrű elnézést kérve felvette az adataimat a rendelési számommal együtt - továbbítva a webshop/értékesítésnek-, mert állítólag január 15-e óta már kellett volna keresniük a meg nem kapott külső akku miatt... kíváncsi leszek.
-
tothferenc
senior tag
azért kíváncsi lennék, ezt a kollektív áremelést mire fogják fogni....
-
tothferenc
senior tag
válasz azigazimoris #60511 üzenetére
Move M csomagom van, ott a percdíjat emelték csak, 2 Ft-tal. Viszont ami megdöbbentet az a 300 Forintos emelés a NetPlus L adatopciós csomagnál....
-
tothferenc
senior tag
srácok! minden hónap 15-én van a move m csomagom fordulónapja, amihez kiegészítésként netplusz L csomagot használok. Tegnap kaptam egy smst, hogy adatszolgáltatási keretem minden hó 15 napjától a következő nap 15. napjáig érvényes. (igazán ezt az üzenetet nem is tudtam mire vélni..) Ma reggel nézem a trés alkalmazást, és az adatforgalomnél 5 GB-os csomagot ír (netplusz xxl)!!! de én nem rendeltem/véltottam csomagot.... Hogy lenne a legegyszerűbb?? azonnal lemondani az XXL-t, és akkor csak időarányosan a 2 napra számláznak? vagy ne mondjam le, hanem helyette rendeljem meg az eddig használt netplusz L-t?? eléggé pipa vagyok...
-
tothferenc
senior tag
válasz lugosi #61472 üzenetére
felhívtam... nos, ez személyesen került megrendelésre t üzletben az ügyfélszolga szerint... ami azért is érdekes, mert december óta van meg az előfizetés, és sem azóta, sem előtte nem voltam személyesen t pontban, mert online rendelés volt pickpackra... Annyit tudtunk csinálni, most visszaállították a move m-hez tartozó alap netcsomagot, és holnap, mivel már június van, meg tudom rendelni az eredetileg használt netplusz l csomagot. Így a tévesen beállított XXL csak 1 napra lesz részarányosan felszámolva... Bár innentől nem értem, hogy akkor most:
1, nélkülem hogy tud valaki az előfizumon módosítani
2, most visszaáll az alap net, de ha holnap megrendelem az L csomagot, akkor annak a havidíja hogy kerül számlázásra?i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
tothferenc
senior tag
írtam nekik egy szép hosszú levelet... kíváncsi vagyok, mikor és milyen válasz lesz rá...
-
tothferenc
senior tag
válasz ForRedGlory #61497 üzenetére
a "csak" valahogy felkerült szolgáltatás a számlazárás végén nekem + 1500 pénzembe fájt volna, és ha nem veszem észre, köv hónapban meg közel + 2000.... nem a dolog zavar, hanem szimplán az eljárás. És "csak" felelőst és magyarázatot kértem...
-
tothferenc
senior tag
mikor javítja a T a saját appjában (és a webes felületen is) az adatforgalom számlálót? még mindig 500 MB-tal többet mutat....
[ Szerkesztve ]
-
tothferenc
senior tag
Sracok, iCsekk alkalmazason keresztul fizettem ki a havi szamlat ma reggel. Mikor tortenik a jovairas?! Noverem kimeno hivasai korlatozva lettek a keses miatt…
-
tothferenc
senior tag
Skacok, kertem keszletertesitest egy nokia mini hangszorora. Megkapom a mailt, belepek rendelni, es valtozatlanul az irja, nincs keszleten, kerjek ertesitest. A mailben kozolt linkre meg 404-es hibat dob.
-
tothferenc
senior tag
válasz PainKiller13 #66455 üzenetére
Veszprem. Es igen, arra faj a fogam. Kapasbol kettot is vennek.
-
tothferenc
senior tag
válasz PainKiller13 #66459 üzenetére
nem gond a vezeték, mert úgy gondolom, a vezetékes tovább bírja szuflával, mint a kékfogas társai. Az a bajom, hogy kizárólag a zöld érdekelne, és szerintem a posta benne lenne az egyik árában....
-
tothferenc
senior tag
srácok rendeltem 5 perc különbséggel 2 terméket a webshopon pickpack pontos átvétellel. Ha hívnak megrendelés ellenőrzése céljából, megoldható lesz, hogy egy szállításba kerüljön? (ugyan az a termék, csak más színű) Mert akkor elég lesz egyszer kifizetnem a 950 ft-os szállítási díjat...
Egyébként mióta 950 a szállítási díj PP-re és T-pontba? úgy tudtam, csak házhoz szállítva annyi...i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
tothferenc
senior tag
1430-on meddig állnak a rendelkezésemre?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Láncfűrész topik
- DELL poweredge T20 Mini Szerver
- Le Mans Ultimate
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen