- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
tothferenc #134498 üzenetére
Ez mobil topik.
A bekötési cím menet közben nem módosítható. Meg sem oszthatod a két ház között.
Rendeld meg valamelyikük nevében, aki ott lesz.
-
enginev3.0
félisten
válasz
tothferenc #134498 üzenetére
Nem fogod tudni módosítani a címet, a szerelőnél kb semmi nincs ami szerződéssel kapcsolatos ha jól emlékszem
Az hogy mennyire bonyolult (neki), te azzal ne foglalkozz, megoldja
-
raziel01
veterán
válasz
tothferenc #132036 üzenetére
Arra írom, hogy ahhoz nem fognak adni plusz adatmennyiséget semmiképp mivel lezárt.
Új díjcsomagoknál el tudnám képzelni, hogy +1 GB-al kompenzálnak. Persze annak nem segítség aki sokkal többet használta pl spotify-t. -
4Grider
félisten
válasz
Minden csomagra vonatkozik a jogszabály végső határideje.
-
Cs1csó
titán
válasz
-
AnonymusX
őstag
válasz
tothferenc #132027 üzenetére
Szia!
Nem olvastad a híreket. Az új EU értelmezés (és így már a magyar hatósági értelmezés is) szerint nem lehet megkülönböztetni ilyen módon szolgáltatásokat. Szóval kötelezővé tették a szolgáltatóknak az ilyen csomagok megszüntetését.
-
raziel01
veterán
válasz
tothferenc #132027 üzenetére
EU csesztette őket. Nem vették volna ki amúgy.
Sérti az EU szerint a netsemlegességet, hogy bizonyos alkalmazások korlátlanok. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
tothferenc #127029 üzenetére
Szia. Ha régi tarifacsomagod van(amit már nem értékesítenek), akkor az esim aktiválás hibára fut, nekem pár hete volt ezzel problémám. Frissíteni kell a jelenleg értékesített csomagra.
-
MolTol
tag
válasz
ne áthelyezni próbáld az esimet, hanem kérj újat a telekom fiókodban, illetve kell neki pár perc mire átfut, általában az elsőre nem sikerül.
-
válasz
Az ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt váltok vissza fizikai simre. Nem megmondani akarom, hogy mit csinálj, félre ne érts, de szerintem maradj fizikain. Én megjelenéskor váltottam esimre, akkor még aránylag jól működött a weboldal, most hónapok óta nem tudok online díjcsomagot váltani, bele se merek gondolni, hogy mi lenne ha az esimet újra kéne generálni, úgyhogy szerintem a jó öreg fizikai sim nem hülyeség.
-
válasz
tothferenc #126573 üzenetére
Üzletben, a régi SIM végérvényesen kuka és újat kapsz.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
tothferenc #126568 üzenetére
De jó, ha tudod, hogy mostanába valami gond van a QR-kódokkal, nem mindig sikerül az aktiválás… Legyen kéznél egy telefon amivel ha kell, tudod hívni az üf-et.
-
kory24
őstag
válasz
tothferenc #126568 üzenetére
Szia!
1perc kb
-
polonic
félisten
válasz
tothferenc #117643 üzenetére
Egyébként a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató saját honlapján tranzakciós díj nélkül csak a matrica árát fizetve lehet vásárolni.
-
4Grider
félisten
válasz
tothferenc #117643 üzenetére
"A megadott kezdő naptól a következő hónap - számát tekintve a kezdő nappal megegyező nap 24. óráig érvényes."
-
4Grider
félisten
válasz
tothferenc #105254 üzenetére
Legyen egy ilyen szolgáltatás mondjuk havi 300 Ft. Ezért egy évre 4 GB Maraton netet veszel Domino-ra. Szóval nem sok értelme lenne a havidíjas szolgáltatásnak, mert még évi 100.000 km-rel sem fog a Waze 4 GB netet fogyasztani...
-
törölt tag
válasz
tothferenc #104280 üzenetére
Igen, Magenta1-be is át lehet vinni, de érdemes mérlegelni, hogy megéri-e, és milyen kedvezmények vannak.
A másik topikban talán többet tudnak mondani. [link] -
válasz
tothferenc #103352 üzenetére
Szia,
Nem újul meg automatikusan, hanem neked kell majd ismét aktiválnod - te döntheted el, hogy melyik 7 napon akarod használni -, de valóban többszöri, 30 naponta bekapcsolható opció.
-
lao
tag
válasz
tothferenc #103352 üzenetére
Hi!
Én már 1x aktiváltam , most ismét tudom aktiválni. -
törölt tag
válasz
tothferenc #99991 üzenetére
Szept 30. De asszem, akkor is jár le, tehát előbb érdemes.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
tothferenc #97819 üzenetére
Legyen ott a régi kártya cserekor(akár a régi készülékben), nem kell leadni, de a kártya jelenléte bizonyítja, hogy nem elvesztetted.
Rongálásnak minősül, de nem kell kiemelni, hogy megvágattad, szerintem ki fogják adni simán az új SIMet. -
4Grider
félisten
válasz
tothferenc #96057 üzenetére
Miért lenne? De már úgy sincs sok hátra a hétvégéből...
-
válasz
tothferenc #96057 üzenetére
Hasznald nyugodtan!
-
4Grider
félisten
válasz
tothferenc #85476 üzenetére
Először próbáljátok online adategyeztetni a domino előfizetést. Ha az sikertelen, akkor ráértek bemenni személyes üfsz-ra. Oda viszont nem feltétlenül kell az eredeti tulaj, viszont a jogviszony rendezése bő egy hónapig fog tartani nélküle.
-
tsteve
senior tag
válasz
tothferenc #85476 üzenetére
nem kell ott lennie a Telekom esetében az eredeti tulajnak, tehát a nevére veheti simán az online felületen is... de pl. a Telenornál ez már nem ilyen egyszerű... azonban ez (a Telekom egyszerűsített módszere) lehet hogy törvénysértő, hatóságok épp most csócsálják az ügyet
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
tothferenc #80057 üzenetére
forgalom. a befektetőknek, részvényeseknek ez is számít, mennyire pörög az üzlet.
meg akkor valszeg mást is fizetsz vagy fogsz rendelni a szolgáltatónál.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
tothferenc #80054 üzenetére
Bárki kérheti, 190 forint, minimum 2 előfizetés kell, amit írtál, hogy megvan. A 3. lehet Dominos is.
Magentásoknak ingyenes. -
Ngtx
aktív tag
válasz
tothferenc #74303 üzenetére
Autópályán valamelyik benzinkúton vettem,meg nem mondom név szerint melyiken.
Tök felesleges itt számolgatni,hogy 1 hónapra mennyire jönne ott ki hisz mi Magyarok általában nyaralni megyünk oda így ennyiért ez a cucc teljesen oké!
-
hjanos1
senior tag
válasz
tothferenc #74303 üzenetére
INA benzinkuton is van meg néhány újságosnál. Mondjuk ahol én vagyok ott kritikán aluli a sebessége (1-2mbps) pedig tavaly ugyanitt 40-50mbps volt
-
Ngtx
aktív tag
válasz
tothferenc #74287 üzenetére
Ahogy előttem leírták nem éri meg ilyen roaming szarokat használni.
100% rablás az összes ajánlat!!Én múltkor ezt használtam az 1 hetes nyaralás alatt. Kifogástalan,szinte mindenhol megvolt a 4G hálózat.
Nem bántam meg! Jövő héten ismét megyek,valószínű akkor is veszek egyet. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Ezek a csomagok vannak.
-
válasz
A Travel&Surf csomagok közül választhatsz.
-
4Grider
félisten
válasz
Horvátországban soha nem használunk roaming netet, max. ha csak Telekomfüggő eszközeink vannak. Bárki számára megvehető ui. a Hrvatska Telekom 7 napig teljesen korlátlan és megosztható internetes sim kártyája 85 kunáért, vagy a Tele2 Dobro dosli u Hrvatsku (Welcome to Croatia) sim kártyája 3 GB mobilnettel és 500 perc horvát (két ilyen kártya közt tehát ingyenes) beszélgetéssel 50 kunáért.
-
Soulfly842
addikt
válasz
tothferenc #71433 üzenetére
Macera. Az ügyintéző elsőnek értetlenkedni fog., h. Neki ott van mindenhol az utánvétkor fizetendő összeg.
-
válasz
tothferenc #71433 üzenetére
szia,
attól (is) függ, hogy milyen módon fizetsz, de akár 2 - 3 (munka)nap is lehet az átfutás, viszont a köztes intervallumban te oldaladról tudod igazolni a kifizetés megtörténtét, ha muszáj.
-
Zeki
nagyúr
válasz
tothferenc #69323 üzenetére
Átváltható, de mintha csak feltöltésenként 1x lehetne. Vedd a sima 5-öst, oszt csókolom.
-
válasz
tothferenc #69323 üzenetére
Erre a célra én a bal oldalit venném, ha lebeszéli egy év alatt. Ha csak dísz egy telefonban, akkor a 490-es.
-
válasz
tothferenc #68671 üzenetére
Mindkét store-ban támogatott a PayPal, csak épp nem nálunk...
-
válasz
tothferenc #67084 üzenetére
éjjel-nappal
-
válasz
tothferenc #67028 üzenetére
kérdezz rá - ha hívnak, ellenkező esetben telefonálj te -, hátha megoldható a rendelések összevonása.
10.000 ft alatt 950 ft, felette díjmentes, kivéve, ha bármilyen készüléket vagy sim kártyát rendelsz havidíjas vagy domino előfizetéssel, mert akkor 10.000 ft alatt is díjmentes. -
PainKiller13
őstag
válasz
tothferenc #66458 üzenetére
Ezek vezetékesek ám, tehát bluetoothot nem tud, de ha kell akkor megveszem neked, aztán valahogy megoldjuk, hogy odajusson.
-
vwpolopg
őstag
válasz
tothferenc #66454 üzenetére
Email utan 1 perccel mar nem volt...
-
Prien
addikt
válasz
tothferenc #66452 üzenetére
Én pár percre az email után próbálkoztam régebben, de úgyis esélytelen volt. Szerintem az e-mailt már eleve későn küldi ki a rendszer (vagy valaki).
-
PainKiller13
őstag
válasz
tothferenc #66454 üzenetére
Hova valósi vagy? Dunaújvárosban van ilyen Nokia Mini hangszóró az üzletben. (gondolom az 1990-esre gondolsz)
-
válasz
tothferenc #66452 üzenetére
akkor szokott ilyen előfordulni, ha más(ok) is kér(nek) értesítést, aztán egy darab - vagy több, de csak nagyon kevés - csúszik be készletre valahonnan és valaki(k) gyorsabban lecsap(nak) rá, mint te.
mennyi idő telt el amúgy az értesítés és a rendelési próbálkozás között?lugosi; amíg időm és energiám engedi, addig örülök, ha valamilyen módon segíthetek, de mások is tevékenyek itt azért, pláne az jó, amikor tényleges szolgáltatós tud olyan infókkal szolgálni, amik külsősök számára nem elérhetők.
-
Sofian
őstag
válasz
tothferenc #65884 üzenetére
1412-őn érdeklődd meg.
Az egyetlen a rendszer által is azonnal könyvelt online fizetési mód a kártyás fizetés a Telekom.hu-n.. ha legközelebb is ilyen utolsó pillanatos fizetés lenne inkább azt használjátok.
-
foxymaci
senior tag
válasz
tothferenc #65884 üzenetére
Nekem mastercardos appal 1,5 hétbe került mire könyvelte a drága telekom
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tothferenc #61498 üzenetére
- adminisztracios hiba
- technikai hiba
- ugyintezoi hiba
- teves aktivalas+ havidij jovairas
Elso negy pontbol valassz egy szimpatikusat es kepzeld melle a jovairast. Ez lesz a levelben kb 100%.
pietrasko: senki nem mondta, hogy esetleg nem volt hiba, csak itt kb mindenki rosszhiszemusegre gondol... az eremnek azert ket oldala van. Elvonatkoztatva ettol olyan meg biztos nem volt a vilagegyetekben, hogy egy ugyfel hazudik, mint a vizfolyas.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tothferenc #61496 üzenetére
"Csak" egy valahogy felkerult plusz kiegeszito csomag miatt miert hosszu levelet irni? Azert, mert itt paran azt mondjak, hogy biztos direkt tettek fel jutalekert? Az meg sem fordul a fejedben, hogy veletlen kerult fel?
Lehet valaki kerte, de az ugyintezo elutott egy szamot es hopp a tiedre tette, mert nem vette eszre....
Azert remelem a sok okos ilyennel tenyleg elmegy a rendrosegre es kozrohely targya lesz garantaltan. Azt mondja a szolgaltato, hogy teves aktivalas, sorry. Pont.
-
válasz
tothferenc #61474 üzenetére
Én a helyedben panaszt is tennék, meg egy feljelentést is a rendőrségen, hogy aki ezt csinálta, érezze a törődést. Vagy lesz belőle valami vagy nem, de legalább nem csinálja meg többször.
-
válasz
szia,
feltétlenül tegyél panaszt, vizsgálják ki, hogy pontosan hol, mikor és ki által - gondolok itt az ügyintézőre - lett aktiválva, az üzletekben pedig segítség lehet számodra a sorszámos rendszer és a kamerák által rögzített felvételek, ha odáig fajulna a dolog.
látatlanban nem gyanúsítgat az ember senkit, de az tényleg durva, ha a bónusz miatt önállóan, az ügyfél kérése nélkül aktiválgatnak különböző nagyobb csomagokat... -
Teko001
őstag
válasz
Szerintem tegyél panaszt.
-
vwpolopg
őstag
válasz
Úgy tud módosítani, ahogy akar. Ha a bónusza úgy kívanja, lazán rápakol mindenféle szirszart az emberek előfizujára az adott ügyintèző. Nekem, asszonynak így lett készülékbizti, kollégámnak valami t-email plusszos baromság, neked meg xxl...
-
válasz
tothferenc #61471 üzenetére
Szerintem hívd fel az ügyfélszolgálatot és/vagy írj nekik egy emailt, hogy dokumentálható legyen, hogy te jelezted a lehetséges hibát, így előzhetsz meg szerintem minden későbbi kellemetlenséget. Ha a jelzésed ellenére, hogy te nem kértél nagyobb csomagot, ők mégis biztosítják a nagyobb adatkeretet, az már az ő bajuk kell, hogy legyen.
-
válasz
tothferenc #60512 üzenetére
Na igen, tényleg szánalmas.
Azért nagyon kinyílik a bicska a zsebemben, mikor az A1 (osztrák piacvezető szolgaltató) FB oldalán ilyen és ehhez hasonló képeket tesznek fel az ügyfelek sorban (pár GB-tal ingyen megnövelték a tarifák adatkeretét). Pedig a legdrágább osztrák szolgáltató (persze kizárólag osztrák viszonylatban)...
-
djculture
félisten
válasz
tothferenc #60512 üzenetére
Mindenre csak pár forint percdij/darabszám emelkedést raktak meg minden havidíjra pár száz forintot, így jön ki az hogy fizetsz majd 1-2 ezerrel többet alsó hangon havonta..
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
tothferenc #60509 üzenetére
Alap. De látod én hűség nélkül is kaptam kedvezményt, pedig csak annyit mondtam, hogy lejjebb váltok, azt is simán meg kell, hogy engedjék. Csak én nem akartam
-
válasz
tothferenc #60509 üzenetére
pont az a lényeg!
-
válasz
tothferenc #56222 üzenetére
Nem. Arról nem fogsz kapni emailt. Azt csupán a számláról küldenek.
-
Thome
veterán
válasz
tothferenc #55935 üzenetére
Értem, ezért kérdeztem rá mert nem is értettem hogy mi is ez. Köszi!
(#55938) pietrasko: Neked is szintén köszi a választ!
-
Teko001
őstag
válasz
tothferenc #55738 üzenetére
Ha kikapcsoltad, akkor nem kéne bemondania.
-
cris78
őstag
válasz
tothferenc #55704 üzenetére
Én nem kaptam. Egy levelet kaptam amikor reklamáltam, hogy 30 napon belül felveszik a kapcsolatot velem, ez volt 9-én.
-
csibabu
tag
válasz
tothferenc #55026 üzenetére
Hát a telekomnál nem így van sajnos :/
-
válasz
tothferenc #55009 üzenetére
pedig többször is volt már szó róla itt; bővítő opció aktiválásakor az alapban adott keret is újraindul.
az adatforgalmi fordulónap van 15-én, a számlázás a hónap első napjától az utolsóig tart, persze törthavi módon, ha hóközi az aktiválás. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
tothferenc #54972 üzenetére
Tehát, ha 10-én megrendeled, akkor:
10 és 14 között megkapod a teljes megrendelt adatforgalmat.
jan 15 és febr 14 közöttre megújul a keret.
A havidíjat 10-től 31ig kell kifizetned.
Majd februárban 1-től 28ig..Tehát a havidíj egész hónapra vonatkozik függetlenül az adatkeret fordulónapjára. Az árat nem befolyásolja, hogy jan 10-14 és jan 15-febr 14 megkapod a keretet 2x is.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
tothferenc #54969 üzenetére
Az olcsóbb ár érvényes rád, mivel az előfizetésedben van már netcsomag és ezen felül kérnéd.
-
TheMarci
addikt
válasz
tothferenc #54969 üzenetére
Ez az olcsóbb:
"Még több netre van szükséged?
Válaszd ezt, ha szeretnéd bővíteni
jelenlegi mobilinternet-díjcsomagodat."Ez a drágább:
"Nincs még net a díjcsomagodban?
Válaszd ezt, ha még nincs mobilinterneted
meglévő díjcsomagodban." -
válasz
tothferenc #54693 üzenetére
a végösszeg már látható, arra viszont várni kell még néhány napot, hogy megtekinthető/letölthető legyen a számla.
nem lehet kikapcsolni. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
tothferenc #54428 üzenetére
Osszeadodik.
-
raziel01
veterán
válasz
tothferenc #54250 üzenetére
Nagyon jo lesz ha hazhoz akarja vinni a futár...
Apám nem veheti majd at esetleg? -
Intel fan11
őstag
válasz
tothferenc #54250 üzenetére
Postán, vagy hogy küldik?
-
raziel01
veterán
válasz
tothferenc #53847 üzenetére
Nem kaptam még meg. Személyesen azt mondják, hogy majd jön róla értesítés de most nincs készleten.
Telefonon meg azt mondják, hogy várjak türelmesen.
Vicc. -
hurenzon
senior tag
válasz
tothferenc #53847 üzenetére
Reklamálni, reklamálni és reklamálni. ..
-
Gedeon31
addikt
válasz
tothferenc #53496 üzenetére
Dehogy hívnak. Napok óta nyaggatom őket mikor kapom meg. Tiszta szégyen amit művelnek.
-
kerxy
őstag
válasz
tothferenc #52960 üzenetére
én még 28-án rendeltem a black friday-ben... sok telefonálgatás és emailezés után hívtak fel tegnap, de persze pont akkor mikor nem tudtam felvenni a telót. mikor visszahívtam őket, már nem dolgoztak, csak majd hétfőn...
Remélem szerdán vagy csütörtökön átvehetem, mert utana elutazom. -
törölt tag
válasz
tothferenc #52777 üzenetére
Szerintem már ma keresni fognak. Vagy hívd fel őket ezen a számon: 30/9303030
(#52778) raziel01 "Na lehet lesz ma telefon"
Nem lehet, hanem biztos ha már a futárnál van.
-
válasz
tothferenc #52673 üzenetére
Szerintem igen!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
tothferenc #52671 üzenetére
Ez így igaz, azonban van igénybe vett készülékkedvezményed.... és ahhoz kötődik a havidíj.
Ha a készülékre kaptál kedvezményt, a díjcsomagra nem jár.
Ha a díjcsomagra kérsz kedvezményt, akkor nem vehetsz kedvezményes telefont vagy átraknak a nagyobb havidíjba. -
válasz
tothferenc #52671 üzenetére
Pedig tényleg így van. Ebben az esetben veszel készüléket, és a kisebb ár akkor érvényes, ha úgy írsz alá hűséget, hogy nincs mellé készülékvásárlás. Korábban én is gondolkoztam arra a csomagra váltani, megkérdeztem a t-től és ezt mondták amit a kolléga írt.
-
raziel01
veterán
válasz
tothferenc #52667 üzenetére
De ha felfelé váltod Next S-re akkor ugyan úgy a készülékes havidíjat fogod fizetni(7990 Ft)
-
raziel01
veterán
válasz
tothferenc #52665 üzenetére
Felfele akármikor válthatsz. Nem kell hozzá arany se. Lefele meg akkor ha azonos tarifakategóriában van a jelenlegi és a választott csomag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Formula-1
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest