Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- IPTV App Live stream - Androidra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Napfény alatt sose merül le az Instinct 2 Solar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz tothferenc #52665 üzenetére
Felfele akármikor válthatsz. Nem kell hozzá arany se. Lefele meg akkor ha azonos tarifakategóriában van a jelenlegi és a választott csomag.
Final Fantasy XVI -7990 Ft eladó PS5-re
-
raziel01
veterán
válasz tothferenc #52667 üzenetére
De ha felfelé váltod Next S-re akkor ugyan úgy a készülékes havidíjat fogod fizetni(7990 Ft)
Final Fantasy XVI -7990 Ft eladó PS5-re
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz tothferenc #52671 üzenetére
Pedig tényleg így van. Ebben az esetben veszel készüléket, és a kisebb ár akkor érvényes, ha úgy írsz alá hűséget, hogy nincs mellé készülékvásárlás. Korábban én is gondolkoztam arra a csomagra váltani, megkérdeztem a t-től és ezt mondták amit a kolléga írt.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz tothferenc #52671 üzenetére
Ez így igaz, azonban van igénybe vett készülékkedvezményed.... és ahhoz kötődik a havidíj.
Ha a készülékre kaptál kedvezményt, a díjcsomagra nem jár.
Ha a díjcsomagra kérsz kedvezményt, akkor nem vehetsz kedvezményes telefont vagy átraknak a nagyobb havidíjba. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz tothferenc #52673 üzenetére
Szerintem igen!
-
törölt tag
válasz tothferenc #52777 üzenetére
Szerintem már ma keresni fognak. Vagy hívd fel őket ezen a számon: 30/9303030
(#52778) raziel01 "Na lehet lesz ma telefon"
Nem lehet, hanem biztos ha már a futárnál van.
-
kerxy
senior tag
válasz tothferenc #52960 üzenetére
én még 28-án rendeltem a black friday-ben... sok telefonálgatás és emailezés után hívtak fel tegnap, de persze pont akkor mikor nem tudtam felvenni a telót. mikor visszahívtam őket, már nem dolgoztak, csak majd hétfőn...
Remélem szerdán vagy csütörtökön átvehetem, mert utana elutazom. -
Gedeon31
addikt
válasz tothferenc #53496 üzenetére
Dehogy hívnak. Napok óta nyaggatom őket mikor kapom meg. Tiszta szégyen amit művelnek.
-
hurenzon
senior tag
válasz tothferenc #53847 üzenetére
Reklamálni, reklamálni és reklamálni. ..
-
raziel01
veterán
válasz tothferenc #53847 üzenetére
Nem kaptam még meg. Személyesen azt mondják, hogy majd jön róla értesítés de most nincs készleten.
Telefonon meg azt mondják, hogy várjak türelmesen.
Vicc.Final Fantasy XVI -7990 Ft eladó PS5-re
-
Intel fan11
őstag
-
raziel01
veterán
válasz tothferenc #54250 üzenetére
Nagyon jo lesz ha hazhoz akarja vinni a futár...
Apám nem veheti majd at esetleg?Final Fantasy XVI -7990 Ft eladó PS5-re
-
r3dsnake
nagyúr
válasz tothferenc #54428 üzenetére
Osszeadodik.
-
legenda
válasz tothferenc #54693 üzenetére
a végösszeg már látható, arra viszont várni kell még néhány napot, hogy megtekinthető/letölthető legyen a számla.
nem lehet kikapcsolni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
TheMarci
addikt
válasz tothferenc #54969 üzenetére
Ez az olcsóbb:
"Még több netre van szükséged?
Válaszd ezt, ha szeretnéd bővíteni
jelenlegi mobilinternet-díjcsomagodat."Ez a drágább:
"Nincs még net a díjcsomagodban?
Válaszd ezt, ha még nincs mobilinterneted
meglévő díjcsomagodban."[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz tothferenc #54969 üzenetére
Az olcsóbb ár érvényes rád, mivel az előfizetésedben van már netcsomag és ezen felül kérnéd.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz tothferenc #54972 üzenetére
Tehát, ha 10-én megrendeled, akkor:
10 és 14 között megkapod a teljes megrendelt adatforgalmat.
jan 15 és febr 14 közöttre megújul a keret.
A havidíjat 10-től 31ig kell kifizetned.
Majd februárban 1-től 28ig..Tehát a havidíj egész hónapra vonatkozik függetlenül az adatkeret fordulónapjára. Az árat nem befolyásolja, hogy jan 10-14 és jan 15-febr 14 megkapod a keretet 2x is.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz tothferenc #55009 üzenetére
pedig többször is volt már szó róla itt; bővítő opció aktiválásakor az alapban adott keret is újraindul.
az adatforgalmi fordulónap van 15-én, a számlázás a hónap első napjától az utolsóig tart, persze törthavi módon, ha hóközi az aktiválás.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
csibabu
tag
-
cris78
őstag
válasz tothferenc #55704 üzenetére
Én nem kaptam. Egy levelet kaptam amikor reklamáltam, hogy 30 napon belül felveszik a kapcsolatot velem, ez volt 9-én.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Teko001
őstag
válasz tothferenc #55738 üzenetére
Ha kikapcsoltad, akkor nem kéne bemondania.
-
Thome
veterán
válasz tothferenc #55935 üzenetére
Értem, ezért kérdeztem rá mert nem is értettem hogy mi is ez. Köszi!
(#55938) pietrasko: Neked is szintén köszi a választ!
-
addikt
válasz tothferenc #56222 üzenetére
Nem. Arról nem fogsz kapni emailt. Azt csupán a számláról küldenek.
Jó szerencsét!
-
legenda
-
azigazimoris
aktív tag
válasz tothferenc #60509 üzenetére
Alap. De látod én hűség nélkül is kaptam kedvezményt, pedig csak annyit mondtam, hogy lejjebb váltok, azt is simán meg kell, hogy engedjék. Csak én nem akartam
[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
djculture
félisten
válasz tothferenc #60512 üzenetére
Mindenre csak pár forint percdij/darabszám emelkedést raktak meg minden havidíjra pár száz forintot, így jön ki az hogy fizetsz majd 1-2 ezerrel többet alsó hangon havonta..
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz tothferenc #60512 üzenetére
Na igen, tényleg szánalmas.
Azért nagyon kinyílik a bicska a zsebemben, mikor az A1 (osztrák piacvezető szolgaltató) FB oldalán ilyen és ehhez hasonló képeket tesznek fel az ügyfelek sorban (pár GB-tal ingyen megnövelték a tarifák adatkeretét). Pedig a legdrágább osztrák szolgáltató (persze kizárólag osztrák viszonylatban)...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz tothferenc #61471 üzenetére
Szerintem hívd fel az ügyfélszolgálatot és/vagy írj nekik egy emailt, hogy dokumentálható legyen, hogy te jelezted a lehetséges hibát, így előzhetsz meg szerintem minden későbbi kellemetlenséget. Ha a jelzésed ellenére, hogy te nem kértél nagyobb csomagot, ők mégis biztosítják a nagyobb adatkeretet, az már az ő bajuk kell, hogy legyen.
-
vwpolopg
őstag
válasz tothferenc #61474 üzenetére
Úgy tud módosítani, ahogy akar. Ha a bónusza úgy kívanja, lazán rápakol mindenféle szirszart az emberek előfizujára az adott ügyintèző. Nekem, asszonynak így lett készülékbizti, kollégámnak valami t-email plusszos baromság, neked meg xxl...
-
Teko001
őstag
Szerintem tegyél panaszt.
-
legenda
szia,
feltétlenül tegyél panaszt, vizsgálják ki, hogy pontosan hol, mikor és ki által - gondolok itt az ügyintézőre - lett aktiválva, az üzletekben pedig segítség lehet számodra a sorszámos rendszer és a kamerák által rögzített felvételek, ha odáig fajulna a dolog.
látatlanban nem gyanúsítgat az ember senkit, de az tényleg durva, ha a bónusz miatt önállóan, az ügyfél kérése nélkül aktiválgatnak különböző nagyobb csomagokat...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
lugosi
MODERÁTOR
Én a helyedben panaszt is tennék, meg egy feljelentést is a rendőrségen, hogy aki ezt csinálta, érezze a törődést. Vagy lesz belőle valami vagy nem, de legalább nem csinálja meg többször.
-
ForRedGlory
félisten
válasz tothferenc #61496 üzenetére
"Csak" egy valahogy felkerult plusz kiegeszito csomag miatt miert hosszu levelet irni? Azert, mert itt paran azt mondjak, hogy biztos direkt tettek fel jutalekert? Az meg sem fordul a fejedben, hogy veletlen kerult fel?
Lehet valaki kerte, de az ugyintezo elutott egy szamot es hopp a tiedre tette, mert nem vette eszre....
Azert remelem a sok okos ilyennel tenyleg elmegy a rendrosegre es kozrohely targya lesz garantaltan. Azt mondja a szolgaltato, hogy teves aktivalas, sorry. Pont.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz tothferenc #61498 üzenetére
- adminisztracios hiba
- technikai hiba
- ugyintezoi hiba
- teves aktivalas+ havidij jovairas
Elso negy pontbol valassz egy szimpatikusat es kepzeld melle a jovairast. Ez lesz a levelben kb 100%.
pietrasko: senki nem mondta, hogy esetleg nem volt hiba, csak itt kb mindenki rosszhiszemusegre gondol... az eremnek azert ket oldala van. Elvonatkoztatva ettol olyan meg biztos nem volt a vilagegyetekben, hogy egy ugyfel hazudik, mint a vizfolyas.
-
foxymaci
senior tag
válasz tothferenc #65884 üzenetére
Nekem mastercardos appal 1,5 hétbe került mire könyvelte a drága telekom
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
Sofian
őstag
válasz tothferenc #65884 üzenetére
1412-őn érdeklődd meg.
Az egyetlen a rendszer által is azonnal könyvelt online fizetési mód a kártyás fizetés a Telekom.hu-n.. ha legközelebb is ilyen utolsó pillanatos fizetés lenne inkább azt használjátok.
-
legenda
válasz tothferenc #66452 üzenetére
akkor szokott ilyen előfordulni, ha más(ok) is kér(nek) értesítést, aztán egy darab - vagy több, de csak nagyon kevés - csúszik be készletre valahonnan és valaki(k) gyorsabban lecsap(nak) rá, mint te.
mennyi idő telt el amúgy az értesítés és a rendelési próbálkozás között?lugosi; amíg időm és energiám engedi, addig örülök, ha valamilyen módon segíthetek, de mások is tevékenyek itt azért, pláne az jó, amikor tényleges szolgáltatós tud olyan infókkal szolgálni, amik külsősök számára nem elérhetők.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
PainKiller13
őstag
válasz tothferenc #66454 üzenetére
Hova valósi vagy? Dunaújvárosban van ilyen Nokia Mini hangszóró az üzletben. (gondolom az 1990-esre gondolsz)
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz tothferenc #66452 üzenetére
Én pár percre az email után próbálkoztam régebben, de úgyis esélytelen volt. Szerintem az e-mailt már eleve későn küldi ki a rendszer (vagy valaki).
A kevés is több a semminél.
-
vwpolopg
őstag
válasz tothferenc #66454 üzenetére
Email utan 1 perccel mar nem volt...
-
PainKiller13
őstag
válasz tothferenc #66458 üzenetére
Ezek vezetékesek ám, tehát bluetoothot nem tud, de ha kell akkor megveszem neked, aztán valahogy megoldjuk, hogy odajusson.
-
legenda
válasz tothferenc #67028 üzenetére
kérdezz rá - ha hívnak, ellenkező esetben telefonálj te -, hátha megoldható a rendelések összevonása.
10.000 ft alatt 950 ft, felette díjmentes, kivéve, ha bármilyen készüléket vagy sim kártyát rendelsz havidíjas vagy domino előfizetéssel, mert akkor 10.000 ft alatt is díjmentes.[ Szerkesztve ]
-
legenda
-
veterán
válasz tothferenc #68671 üzenetére
Mindkét store-ban támogatott a PayPal, csak épp nem nálunk...
-
addikt
válasz tothferenc #69323 üzenetére
Erre a célra én a bal oldalit venném, ha lebeszéli egy év alatt. Ha csak dísz egy telefonban, akkor a 490-es.
Jó szerencsét!
-
Zeki
nagyúr
válasz tothferenc #69323 üzenetére
Átváltható, de mintha csak feltöltésenként 1x lehetne. Vedd a sima 5-öst, oszt csókolom.
-
legenda
válasz tothferenc #71433 üzenetére
szia,
attól (is) függ, hogy milyen módon fizetsz, de akár 2 - 3 (munka)nap is lehet az átfutás, viszont a köztes intervallumban te oldaladról tudod igazolni a kifizetés megtörténtét, ha muszáj.
-
Soulfly842
addikt
válasz tothferenc #71433 üzenetére
Macera. Az ügyintéző elsőnek értetlenkedni fog., h. Neki ott van mindenhol az utánvétkor fizetendő összeg.
-
4Grider
nagyúr
válasz tothferenc #74287 üzenetére
Horvátországban soha nem használunk roaming netet, max. ha csak Telekomfüggő eszközeink vannak. Bárki számára megvehető ui. a Hrvatska Telekom 7 napig teljesen korlátlan és megosztható internetes sim kártyája 85 kunáért, vagy a Tele2 Dobro dosli u Hrvatsku (Welcome to Croatia) sim kártyája 3 GB mobilnettel és 500 perc horvát (két ilyen kártya közt tehát ingyenes) beszélgetéssel 50 kunáért.
-
veterán
válasz tothferenc #74287 üzenetére
A Travel&Surf csomagok közül választhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen