Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bánj finoman a Pixel 9 Pro Folddal!
Hirdetés
-
No Umbrellas Allowed teszt
gp Cyberpunk világ, de nem a fegyverforgató zsoldosok, hanem a hétköznapi életüket élő kisemberek szemszögéből: ebben a játékban 2080 egyik lecsúszott megavárosának használtáru-boltját vezetjük.
-
Négy játékot vesz célba az új Arc meghajtó
ph A 32.0.101.6077-es csomag két hibajavítást is biztosít.
-
10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
ma Csak az nem világos, hogy hibrid vagy optikai a 233 mm-es fókusztávolság.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
Vagy hogy működnek ezek a dolgok?
Lassan lejár az előfizetésem, van valamennyi kapcsolat pontom is.
A készülék váltást, és a használt beszámítást egybe is igénybe lehet venni?
Ott is be lehet számoltatni régi készüléket, ahol nincs feltűntetve?Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!
-
addikt
A készülékbeszámítás megszűnt. (December közepétől volt különben.)
Amennyiben regisztráltad magad a My T-Mobile-ba, akkor ott sok mindent meg tudsz nézni, többek között azt is hány kapcsolat pontod van, illetve készülékváltás esetén mennyiért tudod elvinni a készüléket a Webshopból.
Üzletben a már lejárt előfizetői szerződéseket(24hó) lehet könnyen upgradelni, a 18 és 24 hónap közöttiekhez valamilyen engedély kell a T-től.
Igen, ebben az akcióban minden további nélkül igénybe lehetett venni egyszerre a kettőt, de csak egyösszegű fizetés esetén! ( Ekkor a részletfizetés nem játszott.) De ez mindig az aktuális akciótól függ!
Használt készülék beszámítás egyébként csak a webshopban volt!Ha van még kérdésed készülékváltással kapcsolatban, nyugodtan tedd fel!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
Hátulról kezdem, mert ha elrontom, akkor még kezdhetem elölről...
Szóval. Azért drágábbak azok az árak, mivel még nem járt le a 24 hónapos hűségidőd.(kereken hatezer forinttal több, mint az új előfizetés vásárlásánál.) Azon a napon, mikor letelik a két éved, máris megszűnik ez a különbség, s még olcsóbb is lehet! Szerintem azt már mindenképpen várd meg, csak egy hónap!
Az, hogy hány telefonod van meg, nem számít, gondolom most is két hívószám után fizetsz havi díjat, stb.
Nem! Nem kell feltétlenül új előfizetés! Maradhat a régi számod, ha akarod, de megveheted új előfizetéssel is. (Ebben neked kell döntened, mennyire fontos a régi szám.) A pontokat csak úgy tudják beszámítani, ha a meglevő előfizetésedhez vásárolsz társkártyás előfizetést, illetve ha a mostani számodat upgradeled.
A webshopban úgy tudod beszámíttatni, hogy vagy a meglevő előfizetésedhez veszel új készüléket (upgrade), vagy egy másik, de társkártyás előfizetést vásárolsz, vagy simán veszel egy teljesen vadi új készüléket számmal, mindennel, újabb egy vagy két év hűséggel! (Bár ez utóbbi nem tudom lehetőség-e a kapcsolatpontok beszámítására, ezt majd mások megmondják...)
A rendelés során ha van olyan pont, hogy "Kapcsolatpontok beszámítása", akkor ott tudod jelezni!Sok sikert!
Jó szerencsét!
-
addikt
Csak a legutolsó lépést hagyd ki, addig bármikor törölheted a megrendelést!
Upgrade: Készülékváltás, újabb 24 hónap hűségnyilatkozat aláírásával. A már meglévő előfizetésedhez új készüléket vásárolsz. Leghamarabb a szerződés megkötését követő 18 hónap múlva van rá lehetőséged, igazából 24 hónap után "éri meg". (Bár a megéri kategória sok mindentől függ.)
Ezek szerint nem kapcsolat prémiumkártyád van. Ez esetben át kell mozgatni a pontokat a kártyák között. Ez most nem tudom hogyan működik, mivel nekem csak egy prémiumkártyám van.(M-Telekom szintű) De gondolom a My T-Mobileban le van írva.
Most jön a lényeg: tehát, ha a jelenlegi számommal belépek, és egy új előfizetést(új számot) vásárolok, akkor ez egy társkártyás előfizetés lenne a meglévő előfizetéseimhez? Ez esetben le tudom mondani a jelenlegi két előfizetést, vagy áttehetem mindkettőt domino-ra?
Igen, így van! Azt az előfizetést, amihez a társkártyát vetted, nem hinném, hogy le tudod mondani! Szerintem itt kérdezz előbb a 1430-on! (Vagy 1430-tól)
Csak arra a számra vonatkozik az újabb 24 hónap, amit upgradelsz, a másikat nyugodtan visszaadhatod. Upgrade esetén úgyis megkérdezik, kéred-e a 12x10 perc lebeszélhetőséget biztosító Domino kártyát.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
legenda
1430 majd bővít/kiegészít - ő a t-s dolgozó, én nem - de szerintem;
- új előfizetés (nem társkártya) esetén sima ügy; új előfizetés, új szám, a régi kettővel azt csinálsz, amit csak akarsz; lemondod/domino verzióra módosítod - ha más okból nincs korlát; hűség...stb!
- ha a jelenlegi egyik előfizetésedre megy a készülékváltás, akkor a hűség meghosszabbítása csak arra az adott számra vonatkozik, a másik lemondható/dominós verzióra módosítható - ha más okból nincs korlát; hűség...stb!
- ha társkártyát vásárolsz, akkor mint a neve is mutatja; az egy társkártya, valamihez tartozik - adott esetben egy fix (fő)előfizetéshez, így a társkártya feltétele a főkártya megléte, tehát a "főkártyát" nem lehet megszüntetni, sem domino verzióra változtatni - ellenkező esetben ugrik a társkártya is! ebben az esetben tehát marad a "főkártya" és a társkártya, a harmdik - jelenlegi második - előfizetés viszont lemondható/domino verzióra módosítható - ha más okból nincs korlát; hűség...stb!![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
addikt
Szerintem azt döntsd el legelőször, hogy kell-e a régi számaid közül valamelyik, vagy sem!
1.) Ha igen, akkor várd ki azt az egy hónapot, és akkor vásárolj (upgrade) készüléket!
2.) Ha nem, akkor vegyél egy tök új előfizetést, akár részletre (mivel írtad, hogy akár Omnia2 is érdekelne), és a mostaniakat add vissza a hűségidő lejárta után! (Ezt csak üzletben (T-pont, ill. viszonteladó) tudod intézni, webes felületen nem.
(A kapcsolatpontjaidból meg veszel egy feltöltőkártyát, s megajándékozol vele valakit!)
veszek egy új előfizetéssel, egy új számmal egy telefont, és beszámíttatom a kapcsolat pontjaimat, akkor ez társkártya lesz; vagy független lesz attól a számtól/előfizetéstől, aminek a kapcsolat pontjait beszámíttattam, amivel beléptem a my-t-mobile-ba?
Ez attól függ, milyen díjcsomagot választasz hozzá. Ha társkártyást, akkor az, ha nem, akkor nem.
kali megelőzött!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
legenda
pedig bizonyos esetekben pont, hogy előnyösebb a társkártyás előfizetés, mint két külön előfizetés! társkártya esetén olcsóbb a havidíj, olcsóbb a mobilinternet...stb!
vagy te egy előfizetési díj ellenében két hívószámot, és két előfizetést vártál?[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
most elkezdtem végigjátszani a "nem t-mobile ügyfél" accommal a készülék vásárlást...meglepődtem! itt is lehetett aranytárskártyás díjcsomagot választani... akkor most hogy van ez?
kali arra gondoltál, hogy amikor kiválasztod a telefont, aztán a színét, és utána jön a díjcsomag választás? itt ha aranytárskártyást választok, akkor társkártyás előfizu lesz? de akkor, hogy lehet az hogy akkor is lehet választani aranytárskártyás díjcsomagot, ha nem is vagyok T előfizető? :S(#3829) kali: nem akarok két előfizetést, Isten ments! most csak azért van kettő, mert így volt anno két telefon olcsó, és az egyik páromnak ment, és csak a nevemen van az ő száma, a számlát ő fizeti, én meg az enyémet
"vagy te egy előfizetési díj ellenében két hívószámot, és két előfizetést vártál?"
Nem, most már csak egy előfizetést akarok! Épp ezért kérdezem ennyire, mert nem akarom bebukni,nehogy kettőt kelljen majd fizetni, holott csak egy kell már majd nekem[ Szerkesztve ]
Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!
-
legenda
-
addikt
-
copperhead
aktív tag
-
addikt
Ez nagyon változó. Szerintem telefontól meg a marketing stratégiától meg a fene tudja még, hogy mitől függ. Pl. az E66-ot nagyon régóta árulják, és alig egy hónapja csökkent csak az ára egy 10-est, de ott van pl a beat dj samsung, ami nagyon hamar leugrott a felére, esetleg egy frissebb példa a Satio (U1i), ami nem régi készülék és éppen harmincezer forinttal olcsóbb hétfőtől...
Visszatérve az eredeti kérdésedhez, véleményem szerint az E52 nem mostanában lesz jelentősen olcsóbb (már volt egy árcsökkenése), az O2 pedig elég friss készülék, és ha jól emlékszem még nem volt neki árcsökkenése a megjelenése óta, tehát várható, hogy olcsóbb lesz pár ezressel.
Jó szerencsét!
-
legenda
én is az egyik előfizetésemre írtam alá további 2 év hűséget hétfőn a note 4 megvásárlásakor, üzletben vettem át, és napokon belül jött az e-mail, hogy adjam meg a szállítási infókat, mert küldik (elvileg kedden) az ajándék külső akkumulátor.
a promócióban is írják, hogy;
Vásárold meg online új mobilkészüléked havidíjas előfizetéssel vagy havidíjas készülékcserével, és megajándékozunk egy hordozható külső akkumulátorral!
forrás; linkRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
syl5
őstag
Felhívtam őket, azonosítással aranykártyásként 6 perc alatt végeztem.
Azt mondták küldenek minden olyan készülékhez amibe nem normál SIM megy, másikat.
A powerbank meg egyértelmű akkor. Most néztem meg jobban, elég jó kis cucc az, két töltést simán ki lehet hozni belőle szerintem.[ Szerkesztve ]
Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!
-
legenda
arany kiemeltség esetén nyilván jobban megéri a netplusz arany és paltina opció 590 ft ellenében, mint azonos 200 megabyte 1090 ft-ért.
az eco nem tartalmaz benne foglalt adatmennyiséget, így az olcsóbb bővítők nem jók hozzá, esetlegesen érdemes lenne valamelyik move díjcsomagba átlépni - a move xs e-pack csak 1990 ft -, összességében jobban kijöhetsz, sokkal olcsóbbak hozzá a bővítők, illetve már alapban benne van a hívószám kijelzése is.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
anno eco díjcsomagban volt több előfizetésem is, aztán volt mozaik is, most move van, bár nekem elsődleges szempont az olcsó(bb) adatforgalmi bővíthetőség.
itt alapból az olcsóbbakat látod; link, 1 gb 1290 ft, 3 gb 2290 ft, és 5 gb 3090 ft, aztán tent átkattintva a nincs még net a díjcsomagodban? szekcióra, sokkal drágább áron láthatod az eco mellé is rendelhető opciókat, 500 mb 1790 ft, 1 gb 2190 ft...stb.
amennyiben fontos az olcsó net, és elég például valamelyik olcsóbb move díjcsomag leforgalmazhatósága, illetve azon túl arányában nincs annyi többlet, hogy már ne érje meg, úgy az olcsóbb adatforgalom miatt megérheti.Tibi86; szia, ppp és gls együtt?
kaptál sms/e-mail értesítést, hogy a ppp-n átvehető a rendelt termék?[ Szerkesztve ]
-
ryori
senior tag
Itt a baj hogy nincs egy különálló szervere az edigitalnak, hanem olyan szerverre pakolják ahol még rajta kivül van pár dolog. alapból lehet elegendő az erőforrás, de hát ez a BF de nem is erről van szó, talán elég nagy cégek hogy saját szerverük legyen
De mivel a telekom topik ezért róla is, szóval a telekom meg főleg megengedhetné magának hogy komolyabb erőforrása legyen a webshopjának. Meg azt is megengedhetné a telekom hogy a készletek a webshopban ne 3-7nap után frissüljenek hanem kb 30p-1ó -s frissítéssel
[ Szerkesztve ]
-
legenda
eco;
Havi díj 2190 Ft
Hálózaton belüli percdíjak 32 Ft
Vezetékes és más mobilhálózatba irányuló hívások percdíjai 42,6 Ft
SMS küldés díja
Hálózaton belül küldött SMS díja (Ft/db) 32 Ft
Más mobilhálózatba küldött SMS díja (Ft/db) 32 Ft
Külföldi hálózatba küldött SMS díja (Ft/db) 56,9 Ft
forrás: linka honlapon szerepelt a tájékoztatás a főoldalon, illetve nem is mindig és mindenkinek volt gondja, így feleslegesnek gondolom, hogy mindenkit külön csesztessenek vele e-mail útján.
-
addikt
Amit írtál az tökéletesen jellemzi a Telekom hozzáállását a kenyéradóihoz. Sajnos.
(#67776) kali:
Még életemben nem kezdtem a böngészést a főoldalukon, mindig a mobil oldalukon indulok... akit nem érdekel, az egy mozdulattal tudta volna törölni az sms-t/e-mailt, de nem lenne annyiunknak a "le vagytok ti sz@rva, csak fizessetek nekünk" érzésünk, továbbá akinek valami nem sikerült volna ügyintézésügyileg, az tudta volna, hogy nem ő a balfácán.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Tamás34
senior tag
Kinek fizetem a számlát? Telekomnak! Tehát, akkor kinek kell ezt megoldania? Telekomnak! Az, hogy melyik céggel kivitelezteti ezt a projektet az engem pedig nem érdekel! Őket sem érdekli ha munkanélküli lennék és ezért nem tudnám befizetni a számlát! Ennyi! Magyarország-Norvégia 1-0
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Xiaomi wath s1 Pro-Amazfit Balance Grey
-
313313
addikt
Gondlom épp a honlapon járt és rátalált...
Én pl a kettő Samsung fényképezővel már délelőtt folyamán találkoztam, aztán jött a többi is...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
Ma reggel éppen volt időm még gyereket ringattam, hogy aludjon, anyukája.
Amúgy munkám olyan, hogy van időm hetente 1-2* végigpőrgetni. Ha rutin megvan 5-10 perc alatt megvagy vele....HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen