Hirdetés
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Csokornyi S25 Ultra renderkép érkezett
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatta második generációs hajlítható telefonjait a Tecno
Hirdetés
-
Befutott a Realme P2 Pro és a Realme Pad 2 Lite
ma Indiában újrázik egy már ismert készülék új név alatt. Ívelt OLED kijelző és a Lytia szenzor korrekt áron.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Assassin's Creed Shadows - Fókuszban a játék világa
gp A franchise legújabb részének premierjére még kicsit várnunk kell, november közepén várható a premier.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Megszűnt a készülék beszámítás a T-mobile-nál?
Még tegnap néztem a 6303c-t, 0 volt 2 év hűséggel, és készülék beszámítással, ma meg már 5000 ft.
Elég idegesítő a dolog, mert kvázi a 2. jó ajánlatról csúszok le...az első a samu S5230 volt, szintén 0-ért, készülék beszámítással, de az csak dec 31-ig volt, én meg filóztam rajta mert vártam jobb ajánlatot, erre jól megszívtam, mert csak rosszabb ajánlatok lettek...
Szal hogy szokott ez a készülék beszámítás működni T-nél? Várható az elkövetkezőben újra ilyen akció?
Egyébként a készülék tallózásánál még mindig van egy csomó 0 ft-os ajánlat [link]Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!
-
syl5
őstag
Vagy hogy működnek ezek a dolgok?
Lassan lejár az előfizetésem, van valamennyi kapcsolat pontom is.
A készülék váltást, és a használt beszámítást egybe is igénybe lehet venni?
Ott is be lehet számoltatni régi készüléket, ahol nincs feltűntetve?Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!
-
syl5
őstag
válasz JamesHolden #3801 üzenetére
nem tudod meddig tartott ez az időszak? mikortól kezdődött?
meg legfőképp, hogy mikorra várható újra?Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!
-
syl5
őstag
fúú hát lenne még..
Nos leírom inkább mi a helyzet:
Február elején lejár az előfizetésem. Ez egy dupla előfizetés volt, tehát két előfizetés, két telefon. Van a két számhoz összesen kb. 2500 kapcsolat pontom. A két készülékből már csak egy van meg.
Most az lenne a célom, hogy minél olcsóbban, és minél jobb feltételekkel kapjak egy új telefont, ami a mostani k550-emmel egy szinten van, vagy jobb.
2 éves hűséget bevállalnám, web'n'walk-ot nem akarok.
Most a 6303 classic-ot néztem ki, vagy a Samsung s5230-at, de legjobb az s8000 vagy az Omnia 2 lenne.
Szal segítsetek kérlek, mert most már végképp nem tudom hogy kéne a legjobb ajánlatot összehozni.
Pl.:A nokia 6303 classic most webshop akcióba 4900 ft, két év hűséggel. Ehhez mindenképp új előfizetés, új telefonszám kell? Vagy maradhat a régi számom, és az új előfizetés nem egyenlő az új számmal? valamint írják, hogy hűségpontok beszámítása.Ha új szám kell, akkor hogy számítják be a másik számhoz tartozó pontjaimat?Vagy a pontok névhez kötődnek? Ebben az esetben hogy tudom jelezni webshop-on keresztül, hogy be szeretném számítattni?
Készülékváltási árat megnéztem..de úgy még drágábbak....vicc az egész...ugyanezen konstrukcióba a 6303 15900 ft..Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!
-
syl5
őstag
köszi az infókat!
Közbe elkezdtem vásárolgatni a webshop-ba, persze nem mentem el a végső megrendelésig, és meg is lett egy-két kérdésemre a válasz.
pl.: hűségpontokat akkor számolják be, ha a jelenlegi számommal lépek be a my t-mobile-ba, és úgy vásárolok. Ezzel kapcsolatban lenne azonban kérdésem: két előfizetés van a nevemen, az egyik előfizuhoz 2000 kapcsolat pont, a másikhoz 500 kapcsolat pont. Amikor rendelem a telefont, akkor csak az egyiket engedi elszámoltatni, nem pedig mindkettőt. Mindkettő pont a nevemen van. Miért csak az egyiket engedi elszámoltatni? Meg lehet oldani, hogy az összeset beszámolják?"A pontokat csak úgy tudják beszámítani, ha a meglevő előfizetésedhez vásárolsz társkártyás előfizetést, illetve ha a mostani számodat upgradeled."
ez mit jelent? Mi az hogy a mostani számomat upgradelem?
Én így gondolom:
tehát ugye arra már rájöttem, hogy a kapcsolat pontokat csak akkor számítják be, ha a jelenlegi számommal lépek be a my t-mobile-ba, és úgy rendelek.
Na most nem akarom megszívni, ez nagyon fontos lenne:
ugye most két előfizetés van a nevemem.
Ha be akarom számoltatni a pontokat, akkor erre két lehetőségem van:
- a jelenlegi számommal belépek, és egy új előfizetést vásárolok
- a jelenlegi számommal belépek, és készülékváltást csinálok
Most jön a lényeg: tehát, ha a jelenlegi számommal belépek, és egy új előfizetést(új számot) vásárolok, akkor ez egy társkártyás előfizetés lenne a meglévő előfizetéseimhez? Ez esetben le tudom mondani a jelenlegi két előfizetést, vagy áttehetem mindkettőt domino-ra?
Valamint, ha úgy döntök, hogy a jelenlegi számommal belépek, és készülékváltást csinálok(tehát marad a számom), akkor a hűségidő hosszabbodása csak erre az egy számra fog vonatkozni, és ez lenne a mostani szám upgradelése? És ez esetben a másik számot, és ahhoz tartozó előfizetést gondd nélkül lemondhatom, vagy áttehetem dominora?Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!
-
syl5
őstag
köszi újra!
Már csak az a kérdés, hogy hogy le tudom-e mondani a jelenlegi két előfizetésemet, ha társkártyás előfizetéssel veszek új telót?
Vagy, ha upgrade-elem az egyiket, akkor le tudom e mondani a kettőből az egyiket?1430 & kali: látom ti vagytok a fő szakértők a T-mobile-os témákba. Kérlek segítsetek!
Leírom még egyszer a fő problémám:
Most két előfizetés van a nevemem.
Ha be akarom számoltatni a pontokat, akkor erre véleményem szerint két lehetőségem van:
- a jelenlegi számommal belépek a my-t-mobile-ba, és egy új előfizetést vásárolok
- a jelenlegi számommal belépek, és készülékváltást csinálok
Most jön a lényeg: tehát, ha a jelenlegi számommal belépek, és egy új előfizetést(új számot) vásárolok, akkor ez egy társkártyás előfizetés lenne a meglévő előfizetéseimhez. Ez esetben le tudom mondani a jelenlegi két előfizetést, vagy áttehetem mindkettőt domino-ra?
Valamint, ha úgy döntök, hogy a jelenlegi számommal belépek, és készülékváltást csinálok(tehát marad a számom), akkor a hűségidő hosszabbodása csak erre az egy számra fog vonatkozni? És ez esetben a másik számot, és ahhoz tartozó előfizetést gondd nélkül lemondhatom, vagy áttehetem dominora?[ Szerkesztve ]
Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!
-
syl5
őstag
köszi!
Akkor a készülékváltás az oké..
És hogy is van pontosan az a társkártya?
Ha belépek a jelenlegi számommal a my-t-mobile-ba, és veszek egy új előfizetéssel, egy új számmal egy telefont, és beszámítattom a kapcsolat pontjaimat, akkor ez társkártya lesz; vagy független lesz attól a számtól/előfizetéstől, aminek a kapcsolat pontjait beszámítattam, amivel beléptem a my-t-mobile-ba?
vagy csak akkor számít új előfizetésnek, ha regisztrálok az e-mail címemmel egy nem T-mobile ügyfél account-ot, és azzal veszem meg?Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!
-
syl5
őstag
Na kiderült a végén a társkártya is, köszi kali, dedike!
Azért ez annyira jó, hogy nem nagyon hívják fel rá a figyelmet, hogy ha társkártyás díjcsomagot választasz, akkor jól megszívod, fizethetsz két előfizetést...
A hűségidő végét mindenképp megvárom.
Más:
ezek az üzleti díjcsomagok hogy működnek? van valami feltétele?Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!
-
syl5
őstag
most elkezdtem végigjátszani a "nem t-mobile ügyfél" accommal a készülék vásárlást...meglepődtem! itt is lehetett aranytárskártyás díjcsomagot választani... akkor most hogy van ez?
kali arra gondoltál, hogy amikor kiválasztod a telefont, aztán a színét, és utána jön a díjcsomag választás? itt ha aranytárskártyást választok, akkor társkártyás előfizu lesz? de akkor, hogy lehet az hogy akkor is lehet választani aranytárskártyás díjcsomagot, ha nem is vagyok T előfizető? :S(#3829) kali: nem akarok két előfizetést, Isten ments! most csak azért van kettő, mert így volt anno két telefon olcsó, és az egyik páromnak ment, és csak a nevemen van az ő száma, a számlát ő fizeti, én meg az enyémet
"vagy te egy előfizetési díj ellenében két hívószámot, és két előfizetést vártál?"
Nem, most már csak egy előfizetést akarok! Épp ezért kérdezem ennyire, mert nem akarom bebukni,nehogy kettőt kelljen majd fizetni, holott csak egy kell már majd nekem[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
Köszönöm a pontos, és bőséges információkat! Kali, és dedike persze nektek is!
Akkor tulképpen lényegtelen, hogy új előfizetést vásárolok, vagy a régit hosszabítom meg készülékváltással, vagy társkártyás előfizut veszek; nem fognak kitolni velem. Ez volt végül is a fő aggodalmam, mert azért valljuk, hogy a mai világban mindenhol lehúznak, ahol csak tudnak..
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
Sziasztok!
A készülékváltási kedvezmény mértéke az mivel függ össze?
Mennyire lehet mégis számítani pl egy 50e-es telefonnál?Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!
-
syl5
őstag
Sziasztok!
A T mennyire szokta csökkenteni idővel a telefonok árát? Vagy egyáltalán nem foglalkozik ilyennel, és ha jön valami újabb, jobb; akkor egyszerűen leveszi az előzőt a kínálatból?
Konkrétan érdemes-e sztetek arra várni, hogy pl az E52, vagy az Omnia2 ára csökken?Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!
-
syl5
őstag
Felhívtam őket, azonosítással aranykártyásként 6 perc alatt végeztem.
Azt mondták küldenek minden olyan készülékhez amibe nem normál SIM megy, másikat.
A powerbank meg egyértelmű akkor. Most néztem meg jobban, elég jó kis cucc az, két töltést simán ki lehet hozni belőle szerintem.[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
válasz Herczi #52343 üzenetére
Elvileg nem, gyakorlatilag én úgy emlékszem, hogy odaadják másnak is.
Írj egy meghatalmazást, szerintem probléma nem lesz.
De a futárszolgáltatás szerintem +1 próbálkozást is tartalmaz, azt meg megbeszéled mikorra.Más:
Aki mostanában rendelt.
Milyen állapotai vannak a rendelésnek, ha előfizetés megújítással, házhoz szállítva vásároltam?
Nekem péntek óta szállításra vár a rendelésem és holnapra ígérik. Amúgy a kiszállítás időpontja mennyire megbízható?Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!
-
syl5
őstag
Mobilinternetet nezek, nyelvtanulashoz, legfokepp Duolingo.
Eco dijcsomagom van, most hosszabbitottam ra huseget. Ehhez szeretnek mobilnetet es minnel kevesebbol kijonni.
Ha belepek webshopba, akkor a netplusz s-t 1090 ft-ert miutatja az elofizu testreszabasanal, ha viszont megnezem a mobilnet kinalatot havidijas ugyfeleknek akkor a neplusz arany es platina 590.
Aranykartyas vagyok akkor megrendelhetem az utobbit, vagy sem?Esetleg valami alternativa, mit ajanlatok?
-
-
syl5
őstag
Jah, amikor az emagnál 10 perc alatt reggel 7:10 és 7:20 között elfogyott minden értelmes akciós ajánlat... 110k-s 5c, 40k-s laptop, tv, stb
Edigital meg elérhetetlen volt, és ha el is érted, mire odajutottál, hogy kifizesd a kosaradat elfogyott a készlet.Igaz, hogy T-mobile-nál is nagyon ledöglött a rendelés aloldal, de ha 3 óra alatt is, de sikerült a megrendelés, és nem fogyott el a termék.
Persze szoktam mondani, nem kell félteni egyik céget se.
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
Úgy hogy az edigital mellett még vagy 6 site-ot hosztolnak.
A T meg úgy tűnik a webshop modulnak adta a legkisebb prioritást az erőforrásért való versengésben.De tény, hogy jobban felkészülhettek volna.
Tanulságos ez a BF:
- Edigital-t szépen megutálták
- T nagyon sok új ügyfelet szerzett és tartott meg
- Emag amennyit szerzett, annyit vesztett, de a visszajelzések a szerencsésektől sem a legjobbak.[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
Ahogy en tapasztaltam 6-7 ev alatt, mindig torekednek a leheto leghamarabb teljesiteni a rendeleseket, 1-2 nap. Ezert nem engedhetik meg maguknak, hogy ugy vegyenek keszletre termeket, hogy nincs naluk. Sztem ez jobb, mint a magyar kiskerek azon gyakorlata, hogy mindig van "keszleten" termek, aztan ha megrendeled, akkor derul ki hogy meg be kell szerezni.
Volt olyan, hogy edigitalnal 1 honapig hitegettek a beszerzessel, es ennek ellenere folyamatosan webshopban volt a termek, lehetett rendelni, fizetni.Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!
-
syl5
őstag
Na most reggel változott a státuszom GLS-nél, nem tudom mire, mert ott csak üres van.
A kép alapján a futárkocsiban.Jól emlékszem, nálatok is csak 20 perccel a kézbesítés előtt változott a státusz?
-
syl5
őstag
A használt készülékek hol vannak a webshop-ban?
-
syl5
őstag
Net&Roll Teszt-nek mik a pontos feltételei?
Ha már a 190 Ft-os NetPlusz M-et igénybe vettem, akkor kipróbálhatom ezt is, vagy nem?Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!
-
syl5
őstag
Sziasztok,
az ECO-ban tényleg 81 Ft lett 39 Ft-ról a hálózaton kívüli percdíj, vagy ez valami elírás?Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!
-
syl5
őstag
Sima ECO csomag. Nem ECO XS, és nem is ECOSurf.
A havi részlet nekem sem jelent meg btw, de egy facebook-os komment alapján feltettem a telekom appot, és azzal befizettem a számlám és a részletet is.
Egyébként óriási nagy blődség, hogy nem szórt ki a Telekom legalább egy tájékoztató e-mail-t, hogy nyugodjon le mindenki a picsába, dolgozunk, ha nagyon akarod fizesd be mobilapp-al a számláid. Semmibe nem került volna nekik, de az gáz, hogy egy huszadrangú Facebook kommentből kell értesülnie a Zembernek.
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
válasz Tamás34 #67781 üzenetére
Egy telekom cégnek nem sok köze van a szoftverfejlesztéshez, márpedig egy weblap tutujgatása az. Az más kérdés, hogy házon belül oldják-e meg, vagy sem, de alapesetben nem ez a fő szakterület. Olyan sincs, hogy valakinél jó, valakinél nem. Olyan esetleg van, hogy bizonyos időpillanatokban jó, aztán betolnak egy új release-t és megint fos lesz bizonyos ideig.
Tény, hogy tájékoztathattak volna jobban, de olyan nincs hogy elfogadhatatlan, nem létszükségletről beszélünk még a mai világban sem.
Nem védem a Telekomot, mint céget, de a fejlesztőket igen.
Gondolom mi mehet ott is, fele annyi emberrel csináltatják, folyamatosan baszogatva őket, túlórázva, széthajtva a belüket. Így borítékolható a hiba, ami aztán még több baszogatást, és éjszakázást jelent, ami egy öngerjesztő folyamat.
Mindezt az ilyen idióta hozzáállás miatt...Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!
-
syl5
őstag
válasz PainKiller13 #69592 üzenetére
Meg is látszik a dolgozók hozzáállásán...
-
syl5
őstag
Most jött helyre a mobilnet, 3G-n van egyelőre kapcsolat.
(XI. ker, Sashegy)Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!
-
syl5
őstag
Nekem se volt egy ideig még hang kapcsolatom se, sőt éppen munkával kapcsolatos hívás közben szakadt meg a vonal.
És, mi van akkor?
Megvártam míg újra jó lett, és folytattuk tovább a dumát. Ha nincs ez a hívás, és nem vagyok éppen szabadnapon, amikor jó lett volna BKV-n a mobilnet, akkor észre sem veszem az issue-t. De nem haltam bele, ment tovább az élet.Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!
-
syl5
őstag
Sziasztok,
Van arra mód, hogy a Dual SIM-es Telekom-os telefonokat a normális, rendeltetési módnak megfelelően, azaz kettő darab kártyával egyidejűleg használja az ember?
Mert ugye nem azért vesz az ember két kártyás telefont, hogy két telefont hordjon magával.Természetesen két Telekom-os kártya menne bele, megoldható az, hogy feloldják a második SIM slot-ot mondjuk egy Huawei P9 Lite-on?
Köszi,
sKeress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Test Drive Unlimited Solar Crown
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobilinternet
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- További aktív témák...
- HP OMEN Gaming 16-wf0013nl - ÚJ 16" QHD GAMER notebook - i7-13700HX, 16GB, 1TB SSD, RTX 4070(8GB)
- HP OMEN Gaming 16-xf00004nl - ÚJ 16" QHD laptop - Ryzen 9-7940HS, 32GB, 2TB SSD, RTX4070 (8GB)
- MS SURFACE BOOK 13.5" 3200x2000 ÉRINTŐS NOTEBOOK/TABLET I7-6600 8G/256 TÖKÉLETES, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- DJI Convertible hátizsákká alakítható drón hordtáska (Mavic 3, Mavic 3 Pro, Mavic 3 Classic)
- MS SURFACE BOOK 13.5" 3200x2000 ÉRINTŐS NOTEBOOK/TABLET i5-6300 8G/256 TÖKÉLETES, ÜZLETBŐL, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen