Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny123
addikt
És a viberben? :/
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Holnap megyek t-be csomagot váltani, és hirtelen valami szöget ütött a fejemben. Volt régebben valami mizéria, hogy szolgáltatók korlátozták az internetcsomagok VOIP csevegést (skype, facebook, viber, ilyesmi). Ezek fennállnak még? Milyen csomagokban, ha igen?
-
erdoke
titán
válasz
wertigo1984
üzenetére
Ott érted félre, hogy az a rendszernek nem kötőjel, hanem mínusz. Ugyanígy, valamit aktiválni + jellel együtt lehet.

-
válasz
tomy86
üzenetére
Kálváriád sajnos ismerős számomra is. Azt hittem, hogy az invitelnél nincs aljább társaság, de tévedtem...
Ez az egész ügyfélkezelő rendszer úgy rossz ahogy van!
Telefonos ügyfélszolgálat, tépont, stb. egymásnak ellentmondó válaszok, nem ritka a félretájékoztatás, lassú kivizsgálás és hasonlók.
Jöhetne egy reformer gatyába rázni ezt a káoszt! -
zaskar
senior tag
Sziasztok! Nov.16.-án jár le a 2 éves hűségem a T-nél. Aranykártyásként már most vehetnék új készüléket, ha aláírok újabb 2 évet. Ha kivárom a nov.16-ot, az jelent valami plusz kedvezményt a vásárlásnál, vagy teljesen mindegy, hogy most vagy akkor veszek új készüléket?
-
raziel01
veterán
válasz
wertigo1984
üzenetére
Kötőjel nélkül olyan mintha el se küldted volna.
Kajak nem értem, hogy ha le van írva pontosan, hogy mit küldj el akkor miért nem azt küldöd el? -
1430
senior tag
válasz
wertigo1984
üzenetére
-TELEKOMFOCI
Ezt kell elküldened SMS-ben a 1430-ra, nem a stop szót.
-
válasz
wertigo1984
üzenetére
Túlforgalmazási-díj mentes díjcsomagokban nincs adatforgalmi értesítő, csak a 100%-nál!
-
tomy86
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Erre inkább itt tudnak válaszolni. Röviden az én tapasztalatom (tavaly év végén mondtam le egy tripla szolgáltatást). A számlán szereplő "hüségkedvezmény" sorban feltüntetett összeget kell megszorozni a hátralevő hónapok számával, plussz a törthónap. H aez még nem hosszabbított hűség, akkor a telepítéskor kapott kedvezmény (ha jól tudom) arányos részét is meg kell fizetni. Az ügyintézés nem gyors viszont baromi lassú (nekem 6 hónap alatt zárult le) és általában ahány ügyintézővel beszélsz, annyifélét mond. Itt (157-es hsz) és itt leírtam, hogy hogyan sikerült a lemondás.
-
raziel01
veterán
Az, hogy nem érdemes venni olyan telót. Bármikor letilthatják és a letiltás elleni garancia semmit nem ér.
Nem fogja visszavenni az eladó. Lehet pereskedni 3 évig is.
Nincs ilyen hivatalos papír, azt csak 1-2 hülye találta ki.Vagy spórolj Domino-s telefonra vagy 2 év hűséggel vegyél részletre.
-
Hogyan alakul a ködbér a ténél? A netünk 2014.06-ig szól, de mi van ha a telefont, a netet és a TV-t is fel akarjuk mondani? Pl mert más sokkal jobbat és olcsóbban ad.
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy:
Sok helyen hirdetnek T-mobile függő készüléket, amit nyilván valamilyen nagyobb díjcsomaggal hoztak ki kedvező áron majd továbbadnak. Jelzik, hogy letiltás elleni garanciát vállalnak, ami valószínűleg egy papírt megírásában ki is merül, amiben vállalja, hogy letiltás esetén visszaveszi a készüléket. Tehát a hűségidő alatt számla nem fizetés esetén a T-mobile kötbért ró ki, ennek elmulasztása esetén pedig a készüléket blokkolni tudja? Mi a véleményetek az ilyen vásárlásokról?
-
Genova1983
tag
Sziasztok!
Egy éve vásároltam egy laptopot 2év részletre.Van olyan lehetőség,hogy a fenn maradó részletet egyben kifizessem?
Honlapukon nem nagyon találtam semmi erre utaló lehetőséget. -
wertigo1984
őstag
es Glaci
koszonom, igy mar ertem.
Mozaik L-es csomagban vagyok, ehhez vettem +1gb netet es 2 szam van bekapcsolva a Csalad barat kedvezmenybe, igy 14500 korul fizetek havonta. Viszont jon Telecomfoci sms, amit hiaba kuldok vissza Stop szoval, nem tiltja le.
Glaci probald meg a telefonodon (ha droidos) beallitani a max adatforgalmadat, es hogy mikortol figyelmeztessen.

-
-
glaci
őstag
-
glaci
őstag
Akkor most már ezt is tudjuk!
Köszönet érte!
Egyébbként nekem, mint új T-Mobile előfizetőnek (15 év Voda után, elötte pedig Panonos voltam - a Westellel viszont nem volt soha kapcsolatom) egy csomó új és szokatlan dolgot kellett tudomásulvennem amióta átváltottam ide.
Pl.: Hívószám kijelzés: fizetős szolgáltatás (bár a mozaikosoknak elengedik). Hívásrészletező: szintén fizetős, akár papiron, akár elektronikusan, meg minden esetben. Adatforgalom / vagy bármely egyébb forgalom lekérése: fizetős, még interneten is! (Ez utóbbi 2 gyanús is, mintha el akarnák venni az ember kedvét attól, hogy utánna ellenőrizzen, hogy hogyan számláznak!) -
válasz
wertigo1984
üzenetére
szia,
főként díjcsomag függvénye; link
-
glaci
őstag
válasz
wertigo1984
üzenetére
Azt nem tudom, hogy a T. küld-e SMS -t.
A Voda küld, az biztos, mert megtapasztaltam. Én is jártam így egyszer.
Néztem youtube filmet (otthon, csak elfelejtettem bekapcsolni a WiFi -t) és egyszer csak jött egy SMS, hogy 80%, aztán pár nappal késöbb a következő is, hogy lelassítottak.
(Azóta raktam Tasker -t, ha otthon vagyok bekapcsol a WiFi, a mobilnet meg ki.) -
glaci
őstag
válasz
Onderon
üzenetére
Hát ez az, én is ezért érdeklődtem.
Mert ha csak az számít, hogy már megvan az előfizu, akkor majd rendelek N&R 1Gb LTE -t akkor, amikor majd szükségem lesz rá.
De ha az a szempont, hogy totál semmi nem módosulhat, akkor megrendelném még időben, aztán úgy maradna, amig az EU az orrukra nem koppint a csomagszűrés miatt. -
wertigo1984
őstag
Udv nektek!
Volna egy eszrevetelem. Alapbol 1 giga netem van az elofizetesemhez, de augusztus elejen vettem +1 gigat a csomaghoz, mert ahol nyaraltunk ott nem mindig volt wifi, igy biztosra mentem. Elmeletileg ha elerem a dijcsomagban levo net 80%-at, akkor a szolgaltato kuld egy smst hogy jo lesz vigyazni, mert mindjart felhasznalom a teljes netemet. Elkovettem egy szarvas hibat, megpedig youtube videokat neztem 3G-n, ami nagyot harap a netbol, igy egyik pillanatrol a masikra megszunt illetve belassult a net, es nem kaptam figyelmezteto smst. Nem szamit annyira, csak furcsalltam hogy semmi jelzes a szolgaltato felol, illetve de a lassulas.
Amugy en teljesen meg vagyok elegedve veluk. -
glaci
őstag
válasz
dptrsk
üzenetére
Akkor nem értem. Valamelyikünk rosszul értelmezi a leírtakat. (Reménykedem benne, hogy, nem én.)
Szerk.:
Egyébbként eredetileg in is így gondoltam, azért kérdeztem, hogy mennyi időm van még.
Viszont aztán pont Te linkelted 1430 hozzászólását, amely szerint (ha jól értelmeztem, akkor) nem kell kapkodnom, mert amíg nem nyulok az alap csomagomhoz, addig nincs korlátozás.
Én úgy értelmeztem (és ezért is örültem meg neki), hogy ha most van egy netes előfizum, akkor nem vagyok korlátozva, és hogy erre ha rendelek egy (amúgy korlátos) + opciót, akkor is maradok korlátozás nélkül (csak mert alapban nem vagyok korlátozva).
Viszont ha előfizut váltok (vagy mondjuk új előfizető vagyok), akkor már eleve korlátozva leszek, és bármit is csinálok, úgy is maradok. -
Ugye most a Mozaik XS alap 200MB aktív neked, ha november 1 előtt bekapcsolod a N&R 1GB-t akkor nem korlátoznak, viszont ha nov. 1 után kapcsolod be már érvényesül rád a korlátozás(abban az esetben is érvényesül ha nov. 1 előtt aktíválod és nov. 1 után lemondod) Ha jól értelmeztem.
-
glaci
őstag
válasz
dptrsk
üzenetére
Köszi!
Akkor ezek szerint mivel nekem van most egy meglévő Mozaik XS -em, amíg ez a csomagom van, addig ha van N&R, ha nincs, nem vagyok csomagszűrve.
Az csak akkor aktiválódik, ha valamikor késöbb díjcsomagot módosítok.Ez egy igazán jó hír!

Akkor nem izdulok tovább emiatt! Köszi még egyszer! -
glaci
őstag
válasz
Onderon
üzenetére
Szóval, ha maradok, ahogy vagyok, akkor nincs szűrés, de ha előfizetek Net&Roll 1Gb LTE -re pl. akkor hiába teszem meg ezt még most, akkor is korlátozva leszek a jövőben.
Ez rossz hír, pedig azért akartam még időben rendelni, hogy a későbbi rendelés miatt ne legyen gondom ebből, de akkor ezek szerint nincs jó megoldás.
-
Onderon
senior tag
nem hinném hogy ez így kivédhető lesz. a limitbővítő opció nem a díjcsomag része, nem lehet hűséget kötni, emiatt ez havonta megújuló kiegészítő csomag, ami szerintem azt eredményezi, hogyha elkezdik blokkolni a vibert és a skype-ot, mint voip szolgáltatást, akkor elkezdik blokkolni és kész.
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Egyelőre nem Viber -ezek és a Skype is csak chat üzemmódban megy, de soha nem tudhatom mire lesz szükségem a jövőben.
Meddig kell megrendelnem a Net&Roll 1Gb limitbővítő opciót, hogy nálam még ne alkalmazzák a csomagszűrést? -
jilian
addikt
A MY T kilőve, nem tudja a kódot...személyesen már késő, maradna a telefonos megoldás.
Melyik számot kell hívni? Mert a 1777 / 1778 -ban nincs ilyen opció

-
jilian
addikt
Helló!
A barátnőmnek szeretném a "Domino Aktív" díjcsomagját "Domino Nap" -ra váltani.
Ezt csak személyesen lehet a T. -nél, vagy lerendezhetem a telefonon is?
Jár-e költségekkel? -
erdoke
titán
válasz
üzenetére
Ha GPRS vagy EDGE only faluban lakok, hogyan vállal 80 %-os 200 kbps minimumot bármelyik mobil szolgáltató? Az átlag (tudatlan) felhasználó csak nézte a megabitekkel történő dobálózást, aztán csodálkozott, hogy percekig tölt a FB. A teljes hálózat fényében nem lehet minden ügyfélnek értelmes sebességet garantálni még 80 %-ban sem. Szóval ha Budapesten és környékén lakó 1 M ügyfélnek hozta a T a garantált minimumot, de a kisebb településeken lakó másik 1 M-nak esélye se volt biztosítani, akkor bizony az a vállalás nem volt korrekt.
-
erdoke
titán
válasz
lugosi
üzenetére
A technológia miatt a mobil szolgáltatók 95 %-ra is 0 KB/s-ot garantálnának, úgyhogy nem sokat számít. Ha egy cellánál valamiért összegyűlik egy kisebb tömeg, és mind netre akar menni, egyszerűen behal a rendszer. Egy EDGE only torony esetében nem is kell hozzá sok ember, hogy mondjuk egy garantált 50 KB/s ne jöjjön össze, és akkor ott van még a sok GPRS-nél többet nem tudó cella…. Láttunk már ilyet, és jobb, ha az ügyfelek előre tisztában vannak a lehetőségekkel.
-
-
djculture
félisten
válasz
zsof Nokia
üzenetére
Ja én meg az ötös lottószámokra lennék kiváncsi... Mikor láttál olyat hogy a cég belügyeit valaki megosztotta egy fórumon?
-
djculture
félisten
válasz
zsof Nokia
üzenetére
90 nap a lejárat utáni számlekötési idő utána újraértékesitik a számot..
-
Onderon
senior tag
megelégeltem, hogy havi tizenezreket fizetek a t-mobile-nak, úgyhogy kapva kaptam az alkalmon most, hogy díjcsomagot váltsak, ha már lehet (mozaik L-em van most). fel is hívtam őket tegnap, egy egész értelmes nőt sikerült kifognom hála az égnek. azzal nyitott, hogy mivel platina ügyfél vagyok, ezért havi 2000 Ft-ot el tud engedni a díjcsomagom árából, ez ugye 11890ft helyett 9890ft lenne 1 évig és ez *fanfárok* 24ezer ft megtakarítás egy évben. mondtam, hogy igen, köszönöm, de ha lemegyek mozaik S-be és kérek rá net&go LTE opciót akkor 1.5gb internet mellé lebeszélhetek kb 160 percet, ami nekem mostanában több, mint elég. manapság már nem divat mobilon beszélni, üzenetet küldeni pedig interneten a legegyszerűbb, így havi 6400ft-ot fizetnék, ami ugye jóval több megtakarítás, az általa felajánlottnál. a VOIP úgy néz ki valóban tiltva lesz, bár azt mondta ez még nem biztos, hogy november 1-től. nagyjából ennyi, váltani lehet, bármire, felmondani nem. és ne felejtsétek el, hogy az értesítéstől számított 15 napon belül csak.
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
valaki nem tudja, hogy a Telekomnál, most kb mennyi a kiosztásra váró telefonszám?
Az mitől lehetett, hogy unokanővérem küldött a régi számomra (ami már rég lejárt pár hónapja) egy sms-est és azt jelezte neki vissza a telefon, hogy kézbesítve? -
Turbomann
tag
válasz
Blackmirror
üzenetére
Értemén köszöntem.

Erdőke Igen még az 5 is fakób, de van rá egy cídiás progi min ez javítja és fáj, hogy most nincs JB emiatt.

-
-
erdoke
titán
válasz
r3dsnake
üzenetére
"egy jó IPS sokkal szebb, mint a SAMOLED"
Ez nem ilyen egyszerű. Olvasd el az SGS4 vs. iPhone 5 tesztet a displaymate.com-on. A SAMOLED is fejlődik, az S4-é pl. lényegesen jobb, mint az S3-é, és nem elsősorban a felbontás miatt.
A szóban forgó S2/S Advance (stb) kijelző viszont tényleg elég gáz. -
Blackmirror
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Mivel samsung promóter gondolom a samsung telefonok kijelzőjét tulajdonságait kell ismertetnie,nem kell szegényt azért hibáztatni mert nem tudja milyen a Sony
Lehet tájékozatlanság,lehet szándékos...egy átlag felhasználó nem is biztos, hogy tudja mi az az ips.
Az meg hogy épp egy sony teló mellé rakta az amoledes telefont...nem véletlen,de az vicces szerintem hogy pont az advancet rakta oda,mert az nem is egy kategória az sp-vel,ill van szebb samoled kijelző is. -
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
lord.lakli
üzenetére
Xperia SP vs. S Advance
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lehet tájékozatlanság,lehet szándékos...egy átlag felhasználó nem is biztos, hogy tudja mi az az ips.