Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
morphin
tag
Hát most úgy vagyok vele, hogy muszáj akkor várnom. Valszeg megveszem függetlenként a telefont 40-el olcsóbban máshol. A vicc amúgy az, hogy más szolgáltatónál ugyanolyan tarifájú előfizetéssel 20al olcsóbb az S4. Függetlenként meg több, mint 40 a differencia...ha domino-t nézek akkor meg több, mint 60e. Vicc...
Most volt itthon egy hétre egy Londonban élő barátom és azt hiszem Three-nél van...30font havonta 2 évig és ingyen adták az S4-et. Vett asszonynak is. 30font durván egy 10es havonta. T-nél a 16ezres Mozaik t*k*m tudja melyik csomaggal is kb 80e még a készülék. MIIIIVAANN???
Jah és a 30font-ban benne van kb 3000 free sms, free mobilnet és gondolom többet is tud telefonálni kereten belül, mint itthon egy hasonló kateg. csomaggal. A pláne az az, hogy pont a Three az azt hiszem aki 7 országban tegnaptól megszüntette a roamingot..tehát haza percdíjjal lehet beszélni egészen Ausztráliáig. Persze magyarhon pont nincs benne a jelenlegi 7 országban...
Valszeg visszamegyek Dominosnak majd én is ha ez így folytatódik...és amíg asszony igénybe tudja venni a Like 300-at. -
Akve
tag
Most érdeklődtem az ügyfélszolgálatnál és igen, vége a skypenek

Sőt a minden felsorolt díjcsomagban. A november 1-je előttieknek is, azt mondta -
Varszegig
veterán
válasz
313313
üzenetére
Ez utóbbi szerintem egyértelmű, ha rendelsz valamit, ugrik a voip. Ilyenkor szoktam örülni, hogy én mobilszolgáltatóval többet hűséget nem kötök, és ez így van már jó pár éve.
m0ski: Ez világos, de nem ez volt a kérdés
Ha ma átállok MM-ről Mozaikra, akkor mi van? Ezt csócsálgatjuk reggel óta, de láthatólag sikerült úgy megfogalmazniuk, hogy mindenki másként érti.
Mellesleg hogy iratnak velem alá papírt, ha pl. a neten váltok csomagot? -
m0ski
aktív tag
válasz
Varszegig
üzenetére
1430 majd korrigál, ha rosszul tudom, de információim szerint a nov. 1. előtti telefonszámoknál csak akkor marad meg a VoIP, ha nem módosítasz. Amint variálsz valamit, akkor már csak a VoIP korlátozással ellátott csomagokat kapod. Erről alá is iratnak veled egy papírt, amelyben tudomásul veszed.
Legalábbis a #32192 hozzászólás alapján ezt gyanítom.
-
Varszegig
veterán
Ő ezt írta:
"Igen, a november 1. előtti hívószámokon engedélyezett marad a VoIP, míg díjcsomagváltás vagy új adatcsomag aktiválás nem történik."Az én telefonszámom november 1 előtti, hiszen él, de ha most váltok, akkor történt díjcsomagváltás. Érted mi a kérdés? Mert amit 1430 írt az pont lefedi azt amit írtam. De ha erre jár értelmezhetné a saját mondatát

(Mellesleg nem véletlen szeretném tudni, mert ha tényleg lehet nov 1-ig váltani úgy, hogy marad a voip, akkor feladom a mediamania csomagomat egy mozaikért, de ha nem, akkor maradok MM-ben az idők végezetéig, vagy amíg egy másik szolgáltatót választok.)
-
savoo
addikt
válasz
Varszegig
üzenetére
Igen neked. Vagyis most már nektek is...
1430 írta a második idézetemet. Eléggé Telekomos, nem?
Itt meg kihagytam egy vesszőt az első nem után, tehát pont azt írtam, hogy nem korlátoztnak: "Nem rohadtul nem az áll benne, ha most váltasz akkor nem korlátoznak." mea culpa
-
Varszegig
veterán
válasz
lugosi
üzenetére
Ok, akkor biztos nekem vannak szövegértelmezési gondjaim.
(Mellesleg ha így van ahogy mi értjük az simán megérne egy felügyeleti bejelentést, hiszen úgy változnak a feltételek, hogy kvázi utólag értesülsz róla, hogy tegnap kellett volna átmenned abba a csomagba. Ráadásul ez a novemberi díjszabás nagyon nem lelhető fel még a honlapon (legalábbis reggel én nem találtam), tehát eleve mókás erre hivatkozni, a mostaniban meg nincs egy kukk se erről. Csak a számla hátulján ez a kedves levél.)
-
tomy86
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ugyanez.
Olyan ez a weboldal, mintha állami megrendelésre készült volna. Sokba került (gondolom) és használhatatlan
Egyes telefonok árazása is érdekes. Xperia L-t néztem. Az 5400Ft-os Mozaik S-ben fillérre annyi az ára, mint a 21000 Ft.-os XXL-ben (új havidíjas, 2 év hűség előfizetésre és díjcsomagra konstrukcióban)
-
Varszegig
veterán
Most akkor mi van?
Már te is azt mondod, hogy Nem az áll benne, hogy ha most váltok, akkor nem korlátoznak
Én azért örömmel venném, ha egy telekomos értelmezné ezt a mondatot. Megjegyzem nem kell hozzá vessző, mert a szórend is módosítja az értelmét, pont ahogy írom. Meg most már te is
-
erdoke
titán
válasz
n@p@lm
üzenetére
Nálam is ugyanez. Nincs számla, nem fizetünk...
Szerk: A Távszámlától tegnap jött email:
"Kedves Ügyfelünk!Értesítjük, hogy új számlát állítottunk ki az Ön részére, melyet a My T-Mobile-ban megtekinthet és kényelmesen be is fizethet. A My T-Mobile-ban emellett részletesen átnézheti a számlán szereplő tételeket, ráadásul - amennyiben szüksége van rá - számlamásolatot is nyomtathat magának.
"Linkek csak a T-Mobile-ra mutatnak, és soha nem is töltöttem le máshonnan számlát.
-
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nekem is eltűntek a számláim valamelyik nap, de pár napon belül újra megjelentek.

-
polonic
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hogyne lenne számla. Lépj már be a távszámlába. Ott figyelnek sorban a számlák, hitelesített pdf-ben le is lehet őket tölteni.
-
Varszegig
veterán
-
savoo
addikt
válasz
Varszegig
üzenetére
Nem tudom mit olvasol...
"az új elõfizetõk vagy a fenti csomagokra váltók számára 2013. november 1-jét követõen nem használhatók internet alapú hang és videó hívásokra."
"Igen, a november 1. előtti hívószámokon engedélyezett marad a VoIP, míg díjcsomagváltás vagy új adatcsomag aktiválás nem történik."
-
-
savoo
addikt
válasz
morphin
üzenetére
Az egészben az a legviccesebb, hogy semmi logika nincs abban mi alapján lehet valamit megvenni részletre bármilyen csomagban és mi alapján csak S-től... Tudom, tudom 4G-seket lehet S-től, de ebben rohadtul semmi logika nincs...
Még a 260 ezer forintos 64 gigás I5-öt is meglehet venni simán részletre...Ja amúgy szerintem személyesen sem veheted meg részletre..
-
morphin
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: októbertől aranykártyás leszek ha Isten is úgy akarja. Na most ha a kiszemelt telefon ára arra a szintre esne, mint amit én már elfogadhatónak tartok és úgy döntök annyiért kell nekem akkor sem tudnám részletre megvenni webshopon, mert minimum (jelenleg) Mozaik S-re kell hűséget fogadni. Viszont részletre eddig is lehetett személyesen vásárolni T-Pontokban csak ugye webshop kedvezmények nélkül. A telefonra jelenleg semmilyen kedvezmény nincs (és tegyük fel nem is lesz) akkor megvehetem simán 2 év hűséggel tarifahűség nélkül személyesen? Mondjuk kifizetném a felét is előre!?
Vicces amúgy, hogy aki dolgozik meg rendes állása van, haladna...annak nem adnak részlet lehetőséget (most) pár hónappal korábban meg akárki vehetett akármilyen kütyüt...azt se kérdezték meg, hogy kinek a fia/borja.

-
Varszegig
veterán
Ezt úgy kell érteni, hogy ha mondjuk nov 1. előtt váltok a mozaik S-be, és aktiválok egy Net&Roll 1 GB LTE-t, és utána 5 évig semmi változás, akkor nem lesz 5 évig voip tiltás, vagy már a most váltók is korlátozva lesznek nov 1 után? Illetve csak a hang lesz tiltva, vagy az üzenetküldés is?
-
bostone
addikt
A voip szolgáltatás csak a hang alapú hívásokra vonatkozik vagy az üzenetküldés is hasonló kategória?
-
1430
senior tag
Én ezt még azzal egészíteném ki, hogy lejárt hűség esetén is lehet magasabb az ár az új előfizetéshez képest, ha nincs legalább arany szinten a hívószám.
m0ski
Igen, a november 1. előtti hívószámokon engedélyezett marad a VoIP, míg díjcsomagváltás vagy új adatcsomag aktiválás nem történik.albiosz
A hívásértesítő szolgáltatás aktiválásán túl még az átirányításokat érdemes ellenőrizni (bár ez aktív szolgáltatás mellett automatikus kellene legyen, de vannak kivételek, pl aktív roaming szolgáltatás). Nem elérhetőség és/vagy foglaltság esetén a +36309876543-as számra kell átirányítás.Crytek
Egyes hang alapú díjcsomagokhoz igényelhető 1 GB-os opció 1000 Ft-ért.fixer92
A SIM csere alapesetben 4500 Ft.Alvin_ti4200
Mert korábban regisztráltál az elektronikus számlára és / vagy Távszámlára, hogy papír alapú számla helyett elektronikus számlát kapjál? -
Alvin_ti4200
félisten
Ebben a megújult borzasztó T-Mobile-os felületen hol lehet letölteni a számlákat? Be tudom fizetni, ez az opció, sehol egy letöltés gomb vagy kattintható link, akármi. Arról nem is beszélve, hogy visszamenőleg szerinte nincs befizetett elektronikus számlám úgy 5 éve, ami mókás.
-
fixer92
aktív tag
Üdv
Valaki tud nekem infóval szolgálni arról, hogy mennyiért cserélnek egy T.mobil üzletben normál sim-et micro sim -re? Domino-s kártya.
Csak simán beviszem a régit vagy van egyéb teendő is? -
Crytek
nagyúr
válasz
Soulfly842
üzenetére
Már nagyon régen platina vagyok tv + net miatt.
Nekem mindenképpen 1 gb kéne 1000ft ért többet nem adok ki mobilnetért!
-
Soulfly842
addikt
válasz
raziel01
üzenetére
Amiatt is célszerű felhívni az ügyfélszolgálatot, mert egyes esetekben előfordulhat, h. egy fajta várakozó "on hold" státuszban marad egy internet alapú kártya, ez a személyes/telefonos ügyfélszolgálaton keresztül pillatok alatt aktiválható.
(#32216) Crytek
Ha van meglévő aranykártyás T-mobile előfizetésed, akkor igénybe veheted a fentebb is írt Aranytárskártya net&roll xs-est, ami havi két ezer forintért 2 GB adatforgalmat jelentene.
Ha ilyennel nem rendelkezel, de a családon belül van T-home-os vezetékes internet duplanet 25 kedvezménnyel a Net&roll S-es és az afeletti díjcsomagokra 25% havidíj kedvezményt vehetsz igénybe.
Ha ilyen sincs, de a családban valakinek van T-home-os Sat Tv előfizetése, akkor 40% kedvezményt biztosíthat a számodra egy úgy nevezett sat+net40 kedvezménnyel.
Ezeknél az ügyfél azonosság nem feltétel, de az igen, hogy az adott T-home-os (helyesebben: Telekom vezetékes) szolgáltatáson legalább egy év hűségidő legyen. Abban az esetben, ha ettől kevesebb, attól függetlenül előfizető hosszabbíthat hűségidőt a kedvezmények érdekében. A műholdas tv/vezetékes internet előfizetője semmilyen kötelezettséggel nem tartozik a mobil internet miatt - pusztán csak egy logikai összekapcsolás ez a magenta rendszerekben - viszont, ha a vezetékes/műholdas szolgáltatás szüneteltetésre kerül (számlatart/egyéb), akkor a kedvezmény is időszakosan felfüggesztésre kerül, ha pedig lemondja akkor a kedvezmény is bomlik a mobilinternetre vonatkozóan.
Előbbivel (Dulpanet 25) pl. egy 8 GB-s internet, 21 MB/s sebességgel kijön a promóciós időszakra 1492 Ft-ra (ennek időtartalma annak a függvénye, h. egy vagy két évre írsz alá hűségidőt a Telekom vezetékes oldalon) azt követően 3225 Ft-ra.
Utóbbival (sat+net40) egy 8 GB-s internet a promós időszakban 1195 Ft, s azt követően 2580 Ft-ra.
Ezek szerintem ütőképes ajánlatok. Van feltöltőkártyás verzió is, ennek az előnye az, ha nem használod nincs díja, ha használod viszont a használat, ill. az adott használati sáv függvénye, h. mennyibe kerül a szolg. 30 napos időintervallumra kivetítve.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy T-mobnál mindenképp kapok sms-t nem fogadott hívásról, ha akkor hívtak, amikor ki volt kapcsolva a telefon/ repülő módban volt? Esetleg valahol be kell állítani, hogy kapjak?
-
erdoke
titán
válasz
Crytek
üzenetére
Az ugye nem baj, ha másnak van igénye a képekre, és használ olyan alkalmazásokat, amik apró örömet okoznak neki vagy másoknak, és közben adatforgalmat generálnak?

Mi pl. az összes képünket, amit készítünk a családról (3 gyerek) vagy bármi másról, feltoljuk a felhőbe. Persze amikor lehet, nem mobilnetről, de ha sürgősen szeretnénk, akkor arról is. -
Crytek
nagyúr
É már egy éve tolom 100MB-os mobilnettel ha nem töltöm be a képeket akkor van hogy kibirja a 100MB-ot!
Amire használom.SG.hu és prohardver.hu fórumozás és néha néha pár hírsite olvasása.De ezt naponta több órában.Ilyen fos netes appok nem futnak nem érdekelnek!
-
bostone
addikt
Éppen azon gondolkodom, hogy felmondom az előfizetésem. Sms-t egyáltalán nem küldök, utóbbi időben neten szinte bárkit elértem és el tudtam intézni amit akartam. Dominóra váltva kb annyi netet kapok, mint előfizuval. Tulajdonképp miért is vagyok még itt?

-
m0ski
aktív tag
"A Mozaik XS, S, M, T-Mobile ikon 200 LTE, Exo XS, S, Like 300, Siketek és Gyengénhallók, valamint a Vakok és Gyengénlátók részére szóló speciális havidíjas díjcsomagok, Fun Aranytárskártya, Go!Net M, L, XL, Net&Roll 200 MB, Net&Roll 1GB, Net&Roll 1 GB - LTE, Kapcsolat Net, Net Start és Go!Napinet díjcsomagok és adat díjcsomagok az új elõfizetõk vagy a fenti csomagokra váltók számára 2013. november 1-jét követõen nem használhatók internet alapú hang és videó hívásokra."
Jól értelmezem, hogy november 1-től annyi a 3G-n/LTE-n történő Skypeolásnak, Viberezésnek?!

szerk: vagy akkor a régieknek menni fog, akik újonnan jönnek/váltanak, azoknak nem?!
-
raziel01
veterán
válasz
raziel01
üzenetére
Nem enged be. Ha új jelszót kérek ugyan ezt a hibát dobja és nem ad új jelszót.
Hiba történt az Ön webshopba lépés jogosultságának ellenőrzése közben.
A kérés feldolgozásához szükséges háttérszolgáltatás hibát jelzett. Kérjük, később próbálja meg újra !Telefonba belerakva a kártyát azt írja, hogy nincs hálózat. Térerő jel mellett piros X. Hm?
Viszont email csak jönne ha van számla, mert mindig jön. Szóval miért nem kell nekem fizetnem?
A fő számmal rendeltem szóval tuti arra az emailra kéne kapnom ezt a számlát is. -
raziel01
veterán
Fun Aranytárskártya díjcsomagot hogy lehet fizetni? Eddig azt hittem, hogy a fő számra kapom azt is aztán most nézegetem a számlát és marhára nincs rajta a havidíja. Kb másfél hónapja kötöttem de rögtön bevágtam a szekrénybe a kártyát. Lehet már arra jött SMS, hogy be sem fizettem a 2 számlát.
Magával a telefonszámmal meg a kódjával nem enged be a weboldalon.
Tehát ha az embernek 2 előfizetése van akkor mind a két számra mindig be kell lépni és külön külön befizetni a számlákat? -
polonic
félisten
Fuck yeah. Első lettem.

-
Melack
veterán
válasz
Alex0007
üzenetére
Korlátozzák.
"A díjcsomagban foglalt adatmennyiség felhasználása esetén nincs túlforgalmazási díj, ilyenkor lecsökkentjük az adatforgalom sebességét, és legfeljebb 32 kbit/s letöltési/ feltöltési sebességgel mobilinternetezhet tovább a következő fordulónapjáig.
Ha felhasználta a havi díjba foglalt adatmennyiségét, de szeretne tovább internetezni a megszokott sebességgel, további adatmennyiséget vásárolhat." -
válasz
Crytek
üzenetére
Ha van aktív T előfizetésed, akkor esetleg így: [link], sajnos csak bizonyos csomagok mellé kérhető...
Előzőre: azért végszügségben el lehet vele lenni. Mail így is megy, Facebook alkalmazás is, igaz, lényegesen lassabban, a gyorsítótárban lévő oldalak pedig elég gyorsan bejönnek.
Ha elfogy a 200 mega, kapsz egy sms-t, és utána szembesülsz vele, hogyha hónap közepe van, akkor érdemesebb +1k pénzért 1 gigás csomagot kérni havonta... -
Alex0007
csendes tag
Sziasztok! Van egy Mozaik XS díjcsomagom, amiben 200 MB felhasználható adatforgalom van, és az lenne a kérdésem, hogy ha elfogy a 200 MB adatforgalom, akkor van ebe a csomagban túlforgalmazási díj, vagy ha elfogy a 200 MB adatmennyiség, akkor korlátozzák az internetet?
-
Crytek
nagyúr
A T-nél nincs valami kedvezményes mobil internetcsomag?(ahol csak kapok egy simkártyát ami csak netezésre jó)
Haverom mondta,hogy invitelnél tv+ telefon meg internet mellé lehetett kérni mobil internetet is 1GB-osat 1000ft-ért! (telenorral karöltve)
Valami ilyesmi van a t-nél? Mert most 100MB-al szüttyögök 1000ft-ért a telenornál és hát még a képek letiltásával is elérem 1 hónap alatt bőven

-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Ha van egy Mozaik XS-es előfzetésem és vennék egy Mozaik S -est mellé akkor akkor meg lehet azt csinálni számcserével ,hogy két előfizetésen minden kedvezmény megmaradjon csak a szám cserélődik?
Illetve hány cserével 1-el vagy 2-vel ?Magyarán 6,5k vagy 13k? -
lupus_l
aktív tag
válasz
lugosi
üzenetére
Igen, érdemes figyelni a híreket és a szolgáltatók reakcióját (2 nappal ezelőtti hír).
Már itthon is van erre példa, a Digi ügyfelei ingyen hívhatják a romániai vezetékes Digi-s számokat.
-
Telefonálás árak: úgy rémlik volt valami hír, hogy lesz majd olyan eu-s roaming rendelet, hogy a hazaival azonos feltételek között lehet használni a mobilt külföldön (vagyis fogadott hívás ingyenes, indított hívás a megfelelő hazai díjjal), és hogy megnyitják az uniós telekom piacot, vagyis lehetsz előfizetője itthonról a német, szlovák vagy mittudomén melyik másik telekom cégnek, ugyanolyan feltételekkel. Ebből nem lesz semmi?
Mert akkor mondjuk a hazai szolgáltatók egy kicsit bepistulnának szépen fokozatosan az áraikkal, ha nem egymással, hanem az uniós szolgáltatókkal kéne versenyezni. Asszem tágra nyílt szemek időszaka következne. -
dokee78
félisten
Érdekes ez a Telekom.
Anyámnak van Eco XS díjcsomag.
Készüléket vásárolnék a honlapon és ha "Meglévő előfizetést" választom akkor drágább,mintha "Új havidíjast" választom.
Hol a logika vagy én nem értek valamit? -
slice14
veterán
Hali
Nálatok androidon még mindig T-Mobile H jelenik meg?
Tegnap este vettem észre hogy TELEKOM HU-t ír ki, de újraíndítás után ismét T-Mobile H.t ír ki. -
erdoke
titán
válasz
polonic
üzenetére
A profit maximalizálással nincs gond, amíg azt nem csendes kartellezéssel teszik. Merthogy itthon az utóbbi sok évben nemigen láttál valódi versenyt a mobiltelefónia területén, az tuti. Szinte fillérre megegyező,a környező országokénál lényegesen magasabb árak voltak jellemzők már a különadók előtt is, miközben kint a kedvezőbb díjak mellé még fél-harmadáron adták ugyanazt a készüléket.
Azt is nehezen fogod tudni elhitetni velem, hogy egy előfizetésre annyi plusz adóteher jutott az utóbbi hónapokban, hogy az emelt havidíjakon felül még ugyanaz a (korosodó iPhone 5) telefon egy évvel később 60e Ft helyett 140e Ft-ba kerüljön, miközben mind az előfizetett csomag, mind a Ft/EUR(USD) árfolyama fixnek tekinthető. -
club1
veterán
válasz
erdoke
üzenetére
Gondolom nem jártál még Görögországban ha árkülönbségről írsz. Na, nagyjából az ő távközlési piacuk hasonlít leginkább a mi piacunkhoz (előfizetői szám, ebidta, koncessziós díjak, frekvenciahasználati díjak, stb. tekintetében). Mondjuk tény, hogy a nagyobb távolságok miatt ott vannak a mélytengeri kábelek használati díjai is, cserébe viszont nincsen távközlési különadó.
-
polonic
félisten
válasz
erdoke
üzenetére
Ki beszélt itt akkorról? Én mostanról beszélek. Ezek az emelések egyértelműen a telkócégekre kivetett különadók, a telefondadő, a közműadó meg még a fene tudja milyen köcsög adók miatt történnek.
Az más kérdés, hogy a szolgáltatók hogy hárítják át, akár többszörös hasznot is hozva ezzel nekik ahogy írod is a profit tartás szempontjából. Lehet szidni a szolgáltatót is, persze. Én sem védem őket, csak a valódi okokat is meg kell nézni, hogy miért emelnek.Egyébként meg szép, hogy a profit az elsődleges szempont egy cégnél. A te cégednél nem ez lenne az? Ezen mit kell annyira meglepődni.
-
erdoke
titán
válasz
polonic
üzenetére
Talán nincs kartellezés. Nem kellene úgy beállítani az egészet, mintha a különadók előtt, 20 %-os (EU átlag) ÁFA mellett a közelében lettek volna a hazai szolgáltatók a nyugati áraknak. Nagy büdös lótúrót. Ilyet csak az mond, aki most kezdte hasonlítgatni az árakat és a szolgáltatásokat. Én 2007 óta folyamatosan utazok, a különbség mindig megvolt. Most is legalább annyira van szó a profit ráta megtartásáról, mint a különadókról...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Letshuoer S12 PRO 14,8 mm planár IEM fülhallgató (bontatlan)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / 16GB DDR4 / RX 6600XT 8GB / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung odyssey neog8 4k240hz 2hón híján 3 év oázis garancia pixel garancia ill. premium kalibrálás
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jah és a 30font-ban benne van kb 3000 free sms, free mobilnet és gondolom többet is tud telefonálni kereten belül, mint itthon egy hasonló kateg. csomaggal. A pláne az az, hogy pont a Three az azt hiszem aki 7 országban tegnaptól megszüntette a roamingot..tehát haza percdíjjal lehet beszélni egészen Ausztráliáig. Persze magyarhon pont nincs benne a jelenlegi 7 országban...
Megmondom őszintén, k. szärul aludtam, keveset, morcosan keltem, igazából azt sem tudom már hol vagyok..

dptrsk