- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
válasz
enginev3.0 #117147 üzenetére
Én is ezt tapasztalom. Nekem a 3Gbbol bőven szokott maradni 1Gb, most alig jöttem ki. És semmivel se neteztem többet. Valami nem kerek. Olyan mintha az ingyenes appok is fogyasztananak. Vagy valami turpisság van a dologba, hogy a nagyobb csomagok felé tereljék az embereket. De ebből bünti lesz ha így van...
-
Csak érdekességnek: észrevettem, hogy a Telekom app betöltő képernyőjén az animáció és környéke (háttere) más magenta színű, mint ami kitölti a kijelző többi részét...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
enginev3.0 #117147 üzenetére
Nem ismerem a tartalom fogyasztási szokásokat, de nem lehet, hogy az általad látogatott oldalak kezdenek visszaállni a karantén előtti (esetleg még fel is túrbózott) nagyfelbontású üzemmódra?
Esetleg valamelyik korlátlan partner új IP range-et kellett nyisson és elfelejtett szólni, emiatt ami az új IPn megy, nem korlátlanként számolódik.Persze az is lehet, hogy eddig nem a kiírás szerint mértek, hanem számodra kedvezőbben, most pedig csiszoltak, hogy valóban ÁSZF szerinti mérési egységnek megfelelően mérjenek.
-
enginev3.0
félisten
Milyen érdekes
1 vagy 2 hónapig el voltam 6gb nettel
Most át lett rakva 8gbra és kb el is fogyott -
rin33
senior tag
Na most látom hogy a magasabb sávú preferenciának van értelme. Most amikor terhelve van a hálózat (domino day) a közeli B20-as bázis (-70dBm, újraindítás/VoLTE után erre csatlakozik) max. 10 mbit/s-ot tud (egyébként 30-40mbit/s) míg a távolabbi B3 (amihez ragaszkodik) 25mbit/s beltéren -107dBm környékén, kültéren 30-45 között.
-
Nikaré
őstag
válasz
st3v3np3t3r #117141 üzenetére
Nem mindenki segít.
Nem mindenki tud segíteni.
Nem mindenki ért velünk egyet. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Nikaré #117140 üzenetére
Kb. én is így voltam... Amit tudtam TeamViewer keresztül oldottam meg... Szerencsére laptopjuk volt saját, de ugye az iskola adott 1et nekik... kellett is 1 napig használniuk,mert a sajátjuk lehalt egyik éjjel, gyorsan sikerült javítanom, ki kellett cserélnem a Vcore feszültséget előállító Mosfetet... hihetetlen, hogy nem terveznek tartalékot a laptopgyártók... TDP 40W-os proci volt a laptopbjukban, 1Vcore fesz hajtotta 40Amperrel, a Mosfet pont 40A-es volt... Beletettem egy 60V/350A-est... az nem fog elsülni... remélem
Nekem még nem iskolás a gyerekem, de hallottam tapasztalokat munkatársaktól,ismerősöktől... Mindegyik a haját tépte...
és erre hazudják, hogy Nagyon jól vizsgázott... Szerintem meg nem... Szerencsére a Telekom hálózata elbírta a többlet terhelést és egyszersem halt le, legalábbis felénk...
-
Nikaré
őstag
válasz
st3v3np3t3r #117137 üzenetére
Nem akarom elhúzni a témát, de felháborító az az öntömjénezés, hogy digitális oktatás űberf@sza volt! Nem!
Csak én 3 családot támogattam, minden lehetséges módon, hogy tudjanak az iskolákkal kapcsolatban lenni/maradni. Ahogy írtad én is adtam SIM -et, vittem számítógépet, személyesen és telefonon... mint egy call center.
Áhhh
Nem is idegesítem magam
A segítséged +1 -
mano660
tag
válasz
kovacsmi_74 #117136 üzenetére
Köszi, kipróbáltam és működik.
60 perc 24 órára, hálózaton belül. -
Zeki
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #117137 üzenetére
Jaja, hazugság a sikeres digitális oktatás. Van 3 gyerekem.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
m1lan #117129 üzenetére
Azt a 100gigát megb@$zh@tják... a kolégám 20as... beaktiváltam neki, de semmire nem tudta használni, mert egyszerűen nem ment rajta neki a net... Adtam neki egy 30as mobilnetes simet,az előfizetéseimből, hogy a gyereke tudjon online tanulni(nincs otthon vezetékes netjük)... mert hát az iskolától kaptak laptopot, de internetet nem...
Volt egy Huawei E220-as HSPA modemje, megoldottam, hogy ne csak külföldi vodafone-os simmel menjen(az apja hozta még Németországból), bőven elég volt az a 3G-s sebesség amit tudott...Igen,és azt volt pofája hazudni a kormánynak, hogy "Jól működött a digitális oktatás"... Hogyne
Kíváncsi lennék, hogy a marha az ezt kitalálta, hány milliárd forint tidzteletdíjat kaphatott egy ilyen ötletért... -
kovacsmi_74
senior tag
Ha már nyomógombosokról van szó...
A fb-on a Telekom HU azt írta, nekik továbbra is él a 60 perces lehetőség. +DD60 a 1414-re.
Megerősíteni viszont nem tudom.Gyanítom, a meglévő opciókból fognak egyet-egyet ingyenessé tenni, hogy ízlelgessék őket az emberek, a maiból gondolom.
(Pl. korlátlan beszélgetés hálón belül 1 napra, hálón kívülit nem tartom életszerűnek, hozzáteszem jogosan.) -
4Grider
nagyúr
válasz
martonl #117131 üzenetére
Mint írtam: Az átírás minden szolgáltatónál új előfizetői szerződéssel jár. Új szerződést pedig lezárt csomagokra nem lehet kötni.
Viszont feltöltőkártyásoknál hiába jogszabályi előírás 1-2 éve, hogy minden egyes egyenlegfeltöltés új, határozott idejű szerződés megkötését jelenti, ott a lezárt csomagról nem minden szolgáltató váltat el. -
clon
senior tag
válasz
FistXL #117130 üzenetére
Nem mintha ez a T-betűs nem halt volna be rendszerszinten (nekem pont a másik működött ez nem ott ahol nekem kellett volna - máshol meg nem vigasztal ennek jó sebessége mert ahol ment és ahol nem ugyanannyit fizetett az előfizető de közel sem kapott még hasonlót sem).
A rendszer minden mobilneten jelentősen leromlott a free vagy erősen kedvezményezett időszakban csak területe válogatta hol-melyik-mennyire de egyik sem lehet büszke maradéktalanul magára... -
martonl
senior tag
válasz
kakuk.tamas #117106 üzenetére
Ok, köszi, jelentkezni fogok az eredménnyel.
4GRider: biztos így van, bár én az átírást az eredeti előfizetői szerződés átruházásának tekintem, tehát minden megy tovább az előző tulajdonos konstrukciója szerint. Legalábbis nekem így (lenne) logikus.
-
FistXL
senior tag
válasz
m1lan #117129 üzenetére
A másik T betűs konkurens 100 gigát adott a karantén idejére, utána 1000 forintért adtak ismét 100 gigát
Ehhez képest a Telekom 1 napra ad ingyen korlátlan netet egy elég szűk körnek. Csak dominósok vehetik igénybe és közülük is csak azok, akik be tudják aktiválni az applikációban, tehát a nyomógombos Nokiás nénikék és bácsikák kiesnek a kalapból.A másik T 100 gb-ját is csak úgy lehetett igénybe venni, ha aktiváltad az alkalmazásban. Ráadásul teljesen meghalt közben a rendszerük.
-
m1lan
őstag
válasz
ubyegon2 #117121 üzenetére
A másik T betűs konkurens 100 gigát adott a karantén idejére, utána 1000 forintért adtak ismét 100 gigát, most pedig megint 100 gigát osztogatnak ingyen azoknak, akik szerződést kötnek vagy hosszabbítanak náluk.
Ehhez képest a Telekom 1 napra ad ingyen korlátlan netet egy elég szűk körnek. Csak dominósok vehetik igénybe és közülük is csak azok, akik be tudják aktiválni az applikációban, tehát a nyomógombos Nokiás nénikék és bácsikák kiesnek a kalapból.
-
-
anglergab
addikt
válasz
dptrsk #117123 üzenetére
A VPN, SSH és a torrent "egy" kategória (volt?!), a 2 Mbps-es. A 2 tunnel megoldás ugye titkosít, azaz lehet bennük torrent is (nem derül ki).
Szerintem a folyamatos magas hálózatterhelést (amikor "ki van maxolva", nem burst a forgalom, különös tekintettel a feltöltésre) lehetne nézni, ami hosszabb mint pár perc - hogy a Speedtest ne számítson annak.
De lehet, egy HTTP, FTP letöltés is beleesne ebbe, nem egyszerű. Viszont egyszerre a kimaxolt letöltés és feltöltés már valószínűleg torrent. De ott is le lehet csökkenteni a feltöltést, akkor pedig már majdnem úgy néz ki, mint egy HTTP letöltés. -
danpan
újonc
A díjmentes 50 MB eddig 30 naponta bekapcsolható volt a Dominó kártyákra az appban. Már több napja lejárt a forduló napom, az aktív szolgáltatások között sem szerepel a szolgáltatás, és nincs a bekapcsolható kiegészítő szolgáltatások között sem. Lehet, hogy ez is megy a kukába? Volt erről hír valahol?
-
Nikaré
őstag
válasz
ubyegon2 #117121 üzenetére
Fel vagy háborodva?
Elfogadom, jogos.
Van másik szolgáltatónál előfizetésem 7GB , ha szükséges felhúzom 12GB -ra ami egy évben talán kettő alkalommal fordul elő.
Azt sosem értettem miért kell torr... akarom mondani nagy adatmennyiségű adatcserét mobilon áramoltatni??? Tudom vannak kivételes esetek, na, de most komolyan?!
És nem kell a link szöveg, hogy "amikor a nyaralóban vagyunk..." stb -
dptrsk
Topikgazda
-
Super idióta ötlet volt bevezetni ezt a korlátlan net Domino Day ajánlatot, amikor így is egyre több helyről jön panasz, hogy elég karcsú a sebesség. Az 1GB ingyenes adat bőven jó volt, lehetett használni egész nap, ha valakinek kellett és nem volt sok fizetett adata, most majd minden idióta rácuppan, hogy woooow nyomjunk mindent ezerrel. Aki meg fizet és használni akarja, az pislog, hogy mi ez a bedugulás. Nincs ilyen szükséglet, hogy egy napos korlátlan! (ha van, fizess érte B+)
Nem is kéne, csak értelmetlen, felesleges forgalmat generál és annyira a T nem áll jól, szóval én nem helyeslem, mert esetenként a fizetősök terhére nyomja majd sok idióta, csak azért, mert ingyenes.
Nem akarok senkit megbántani, de aki ész nélkül használja, ahogy írtam, az meg is sértődhet, nem érdekel.
-
-
Lmh
őstag
koszi az infokat. akkor inkabb este aktivalom,
:-)
-
Lmh
őstag
tuti csak ma lehet aktivalni? hetvegen jobban jonne....
-
Nikaré
őstag
Mit szóltok a nagyon nyomulósan beharangozott új DominóDay opciókhoz?
-
-
Nordik
őstag
Amióta megjelent az új 4GBos előfizetéses net csomag nekem mintha a 3GBos jobban fogyna. Hónap végén szokott maradni 1GB legalább, most alig jöttem ki ugyanazokkal a szokásokkal. Gondoltam továbbra is elég lesz a 3GBos, de így úgynezki nem. Valami turpisságal akarják terelni a nagyobb csomag felé az embereket? Elég hihetetlen, de tényleg feltűnő és nincs semmi ami a háttérbe fogyasztana. Mintha az eddigi ingyenes appok is vinnék az adatkeretet.
-
martonl
senior tag
válasz
kakuk.tamas #117098 üzenetére
Meglátjuk, próbálkozok még pár csatornán.
m1lan: Igen, már régóta nem értékesítik, de a díjcsomag élő, ÁSZF-ben is benne van. Nem hinném, hogy egy átírás miatt díjcsomagot kéne váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest