- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cs1csó
titán
válasz
mano660 #139951 üzenetére
Az idegesítő, hogy már egy hónappal az adategyeztetés előtt zaklatnak sőt napokkal előbb még automata hívásokkal is zaklatnak. Ezeket lwgközelebb tiltani is fogom, hogy ne is csöröghessen ki.
Az utolsó pillanatig szoktam en is kivárni, csak az idős családtagok zaklatnak, hogy " na mikor aktiválom már mert jött sms több is stb.. -
yogibear
addikt
-
SV21
tag
válasz
mano660 #137840 üzenetére
Én is ma reggel nyolc előtt jeleztem chaten, de mindenkit érintő technikai hiba van, melynek javításán akkor már dolgoztak, de a javítás időpontját nem tudták megmondani nyilván.
Válaszból arra következtettem, hogy javítás után "kárpótolják" a népet, gondolom ahogy múltkor is tették.
Nem kértek semmi számot/azonosítót. Vagy csak ezzel akartak lerázniIgaz, a múltkori ilyen esetnél azt mondták szintén chaten, nem lesz lehetőség utólag bekapcsolni, csak majd következő szerdán, sorry... Ehhez képest beszélgetés lezárását követően már fent is volt az opció az alkalmazásban
-
-
Tamás2310
tag
-
seger
addikt
válasz
mano660 #112321 üzenetére
Kérvényezheti a blue-nál. A T nem tud mit kezdeni a másik szolgáltotó kártyáján maradt pénzel. Ha a Blue nem adja vissza, akkor az a pénz elvész. (Amennyiben feltöltős)
Ha havidíjas, akkor meg nincs miről beszélni. Blue lezárja a számlát, majd az ügyfél megkapja és befizeti.
T-nél meg a nulláról kezdődik minden, csak a hozott telefonszámmal... -
4Grider
félisten
válasz
mano660 #108038 üzenetére
Ha elolvasod és megpróbálod értelmezni ezt a törvényi helyet, akkor rájössz, hogy miért írtam, amit írtam.
"A szolgáltató a szerződés újabb feltöltés nélküli megszűnésekor az előfizető – az Eht. 143. § (2) bekezdése szerinti elévülési időn belül előterjesztett – kérésére elszámol."
A számhordozás nem újabb feltöltés nélküli megszűnés (értsd: lejár a kártya rendelkezésre állási ideje feltöltés hiányában), hanem előfizetői rendes felmondás (értsd: rendelkezésre állási időn belül történt határidőre történő felmondás). -
4Grider
félisten
-
Oliverda
titán
válasz
mano660 #107656 üzenetére
Köszi, úgy néz ki, ez megoldotta. De akkor tegnap miért mondták az ügyfélszolgálaton, hogy nincs bekapcsolva semmilyen átirányítás?
Illetve próbáltam a Telekom oldalán szereplő #21#-et is, de az nem oldotta meg. Tök jó, hogy egy ilyen problémát nem lehet azonnal megoldani a szolgáltató segítségével...
-
tsteve
senior tag
válasz
mano660 #107658 üzenetére
dettó... nálam sem látszik most a havidíjas, csak a 3 db domino.. sőt.. a havidíjas számlákat sem látom már... pár napja még minden OK volt...
érdekes valóban... nem engedi újracsatolni sem, mert már -szerinte- fel van csatolva. semmilyen trükkel nem tudom láthatóvá tenni a havidíjast.. most romlott el nálam is a napokban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest