Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
szaboi6512 #39069 üzenetére
Szia,
Köszönöm szépen a segítséget.
De sajnos akkor is ez a hiba fogad -
cekkk
veterán
Sziasztok,
Csatolok egy yotube videót a hibáról [link] , letöltöttem a drivert az asus oldaláról eltávolítottam az eszközkezelőből és wan wifi, kikapcsolom a gépet és pár perc múlva újra be akkor megint nincs wifi és hiányzik onnan a jele
Ez mitől lehet még? -
-
cekkk
veterán
Sziasztok,
Az egyik ismerősömnek van egy vivobook s14/s15 gépe win 11 van rajta.
Azt csinálja a gép, hogy hol látszik a tálcán a wifi hálózatok jele hol nem, van, hogy az ujra indítás után lesz hálózat van, hogy nincs és a sehol sem találom meg. a beállításokban sincs benne ilyenkor a wifi-s hálózat. Mi lehet ilyenkor a probléma? Segítséget előre köszönöm -
zoltaneger
junior tag
Köszönöm szépen. Remélem nem fog ismétlődni.
-
cs.zs.
veterán
válasz
zoltaneger #39061 üzenetére
Nem vagyunk látnokok,
de ha nem ismétlődik, akkor nem. -
válasz
zoltaneger #39061 üzenetére
Szia. Ez vmi sw bug volt.
-
cs.zs.
veterán
válasz
zoltaneger #39059 üzenetére
Szia,
semmi, biztos frissített és elakadt.
Van ez így néha. -
zoltaneger
junior tag
Sziasztok!
Ma reggel bekapcsoltam a laptopom az ujjlenyomatig eljutottam, be is léptetett, viszont csak az egér fehér nyila volt a képernyőn teljes fekete háttérrel.
Kikapcsoltam majd vissza és utána rendesen működött.Mi lehetett a probléma?
Asus X1504ZA-BQ926W a típusa.
[ Szerkesztve ]
-
gyuri00
aktív tag
válasz
cs.zs. #39054 üzenetére
Igen,kár volt ennyire szétszedni mert ez a 58GB elég gyorsan elfogy most is ez volt a baj
Most hogy bekapcsolt lementek mindent és így csinálom ahogy írtad, de majd csak jövő héten még 1 napot nem akarok ezzel tölteniNekem a driverrel se hozta be a meghajtókat, de a Biosos megoldással működött
-
cs.zs.
veterán
válasz
gyuri00 #39050 üzenetére
Ha még ettől is több partició van, akkor mégrosszabb a helyzet, magadnak bonyolítod túl.
Azt az SSD-t bele kell tenni egy USB-s külső tokba, és egy másik géppel leszedni róla mindent ami fontos. Utána a telepítéskor minden particiót visszatörölni, és 100 GB-tól nagyobbra kell telepíteni a windowst. Itt van az én gépem [kép] , és amint azt láthatod, a Windows csak ~30GB [kép] , de a többi összetevővel együtt simán 80GB-ra hízik a C.
Ha az egy fiatal Intel gép, akkor valóban kellhet a 39049-ben Szaboi6512 által említett
Intel Rapid Storage Tehnologies driver. Megoldás a linkelt videóban. De valóban, ha valaki nem jártas ebben, feladhatja a leckét. Kérj ("jelenlétes") segítséget! -
gyuri00
aktív tag
Nah sikerült
a windowsnak egy másik verzióját telepítettem (home helyett pro-t) így betöltött egyből minden gond nélkül, legközelebb akkor lementek mindent és formázok minden meghajtót mert ugyanazt a verziót nem engedi telepíteni, közömön a segítéseket szép napot mindenkinek
-
szaboi6512
őstag
-
gyuri00
aktív tag
válasz
szaboi6512 #39049 üzenetére
A viedó alatt van egy link de nem találja a drivert
Ahhoz sem értek, de akkor ma pihenő marad és holnap szerviz reméljük megtudják oldani
Köszönöm mindenkinek azért a gyors segítségét
-
-
szaboi6512
őstag
válasz
gyuri00 #39047 üzenetére
Annyi még a telepítés előtt a biosban a VMD le kellett tiltani mert ha engedélyezve van nem látja a meghajtókat,
Intel RST driver -t kell felmásolni a telepítő médiára és mikor kéri betallózni neki és látni fogja.
[link]Úgy hogy tudom lementeni ha nem lép be a windosba?
Live linux például egy mód erre.
Nem vagy képben sajnos, valami ismerősöd nincs aki tudna segíteni...?[ Szerkesztve ]
-
gyuri00
aktív tag
válasz
szaboi6512 #39046 üzenetére
Most formáztam azt a meghajtót amin a Windows volt utána töröltem utána engedte törölni az 523mb részt is
De most a telepítés végén ezt dobta ki [link]
Annyi még a telepítés előtt a biosban a VMD le kellett tiltani mert ha engedélyezve van nem látja a meghajtókat, de ez másoknál is elfordul ahogy olvastam
Úgy hogy tudom lementeni ha nem lép be a windosba? -
szaboi6512
őstag
válasz
gyuri00 #39045 üzenetére
1 lemez 2 felé partícionálva?
Az 523 mb partíciót törölni sem engedi?
Attól kéne megszabadulni, azt gondolom..
A 4. meghajtót ne bántsd...
De vélhetően a megoldás az lesz ha lemented a 4. meghajtót, ha teheted, és törölsz mindent addig, hogy csak 1 lemez legyen látható.
Az 58.6 GB partíciót mentsd el valamire(Külső tárhely).
Szerintem ez lehet a megoldás. -
gyuri00
aktív tag
válasz
szaboi6512 #39044 üzenetére
[link]
Igazából így néz ki a C meghajtóra szeretném telepíteni azt formáztam és úgy raktam fel de ezt a hibát írja mindig, egy lemez van csak a többi partíciót nem tudom formázni mert azon maradtak adatok
Igen végéig ment utána újra indult és eddig jutott
523mb részt nem engedi formázni a többit igen[ Szerkesztve ]
-
szaboi6512
őstag
válasz
gyuri00 #39043 üzenetére
Ha formáztad annak elég kéne lennie.
De telepítéskor is megteheted hogy törölsz minden partíciót.
De figyelemmel a lemez betűjelére, elnevezésére.
Vagy csatlakoztass le minden más lemezt a telepítés idejére, akkor baj nem lehet.
Mikor telepítettél végig ment a folyamat, befejezte?[ Szerkesztve ]
-
gyuri00
aktív tag
válasz
szaboi6512 #39042 üzenetére
Köszönöm gyors válaszod, és ezt hogy tudom megtenni? ahová telepítem azt a partíciót formázatam de a többin rajta vannak az adatok így azokat nem tudom
-
szaboi6512
őstag
válasz
gyuri00 #39041 üzenetére
Meg kéne tisztítani azt a lemezt amire telepítenél, és úgy megpróbálni.
Törölni mindent és úgy feltenni, itt valami összeakadhatott...
Windows Boot manager alól kéne bootolnia, a telepítő médiára csak az első restartig van szükség, ameddig felmásolja a fájlokat.
A hibaüzenet is erre utal, hogy nem tud bootolni.[ Szerkesztve ]
-
gyuri00
aktív tag
válasz
Pyttawrx #39040 üzenetére
Igen végig ment de azóta újra tettem még egyszer,először a inaccessible boot device hibát hozza ki,utána pedig 0xc0000001 hibára hivatkozik de csökkentett módban se indul el,
nem volt konkrét probléma csak annyi felesleges program volt már telepítve gondoltam így hamarabb végzek -
gyuri00
aktív tag
Sziasztok
Ma újra tettem a win és nem sikerül betölteteni a Windowst, 0x0000001 hiba üzenet jön, mit lehet ilyenkor tenni? Köszönöm Asus expert bookom van[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
-
Hitch
senior tag
válasz
szaboi6512 #39031 üzenetére
Kipróbáltam. Idővel jelzek változott-e valami.🙈
Köszönöm szépen.
-
sirály69
őstag
válasz
donjohnson #39032 üzenetére
Rendben
-
szaboi6512
őstag
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
A csapolt képes hibaüzenet miatt szeretnék segítséget kérni.
Random feldobja és kétszer egymás után kell leokéznom. Rengeteg videót láttam a neten a megoldással kapcsolatban de haszna egyiknek sem volt......
[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
válasz
donjohnson #39022 üzenetére
Kedves eddigi segítőim!
Megtaláltam a kezelőben és kikapcsoltam, de sajnos ugyan úgy kékhalál amint hang jönne a füles felé…
windows rendszerhangra is kifagy az egész. Kiprobálom másik fülessel…
Köszönöm az eddigi segítséget!
Más ötletek? Ugye ott van még az az egyéb blutooth eszköz is aminek nincs drivere… -
teptep
senior tag
válasz
donjohnson #39024 üzenetére
Szerintem Ő is azt látja amit én. Win11 Pro 24H2 (26100.2605). Vezérlőpultban az Eszközök és nyomtatók feliratra klikkelve automatikusan a gépház nyílik meg, azon belül a Bluetooth és eszközök menüje. (Lassan ki akarják nyírni a vezérlőpultot, és mindenkit a gépházba terelnek.)
-
sirály69
őstag
válasz
donjohnson #39022 üzenetére
Win 11-ben nem találom....
-
donjohnson
addikt
válasz
sirály69 #39018 üzenetére
menj be a Vezérlőpult / Hardver és Hang / Eszközök és nyomtatók-ba.
ott pedig jobb klikk a Jabra fülesen.
a Szolgáltatások fülön vedd ki a pipát a Remote Control (távvezérlés) vagy Remotely Controllable device mellől (távvezérelhető eszköz).
azért crashel mert vannak rajta távvezérelhető gombok és az a videolejátszó program nem támogatja amivel használod. nekem ugyanez volt a bose fülessel és a pipa kiszedése megoldotta.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz
sirály69 #39018 üzenetére
az eseménynaplóban esetleg lehet árulkodó bejegyzés utána... plusz a kékhalálnál is lehet ír valami hibakódot.
A gépedhez egyébként bios upate is jött ki a napokban, nem tudom az számít-e.
Mediatek bluetooth driverből az van fenn, ami a weblapon is?
https://www.asus.com/supportonly/m5406ua/helpdesk_download/[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
A gépem : Asus Vivobook S14 M5406UA
Ma egy problémába futottam bele:
Videót szerettem volna nézni bluetooth fülessel(Jabra Elite 85T).
Csatlakoztattam a géphez. Majd video elindítása után kékhalál...
Többször próbáltam..., ugyan ez lett az eredmény.
Ha nincs füles csatlakoztatva nincs gond a lejátszással.
Minden driver a Myasus szerint a legfrissebb, de van egy "egyéb eszköz" ez mi lehet?
Mi lehet a gond és hogyan tudom megoldani?
Előre is köszi minden segítséget!!!
-
SaiiiD
csendes tag
Sziasztok! Adott egy Asus Rog G512LI noti.
A 6-7–z-h-n-u-j-m billentyűk nem működnek.
Például egy R billentyűvel nyomom le bármelyiket a felsoroltak közül akkor működnek. Esetleg valami megoldás létezik vagy az egész billentyűzet cserés? -
sYs
tag
Sziasztok!
Szemezek egy ASUS ExpertBook B5 notebookkal, de nagyon nem találok erről a típusról megbízható teszteket. A konkrét típus amit kinéztem B5404CMA-QN1020.Érdeklődnék, hogy használ-e valaki ilyen vagy hasonló típust és ha igen mi a véleménye a minőségével kapcsolatban? Engem elsősorban a fizikai megvalósítás érdekelne, tehát mennyire bírja a strapát, mennyire van rendben összeszerelve, megfelelő-e a hűtés, kijelző zsanérja. Nincs szoftveres gondja? Pl driver, bios?
Nincsenek túl jó tapasztalataim ASUS notikkal, de ez a típus látszólag nagyon kedvező ár/érték aranyú és állítólag üzleti felhasználásra készült, tehát remélném hogy jobban van összerakva mint pl egy Zenbook.
Köszi mindenkinek aki hozzá tud tenni valamit!
-
peet05
aktív tag
válasz
milkabrams #39011 üzenetére
Armoury Crate-ben a GPU Mode-nál próbáld meg az Ultimate opciót.
Hátha úgy nem fog váltogatni.
Ez melyik típus pontosan? CPU? Táp, W-ban? -
cs.zs.
veterán
válasz
milkabrams #39008 üzenetére
Amit a 38985-ben írtam, azt beállítottad?
-
Még egy apróság a driverekhez-mindig rendszergazdaként kell futtatni-telepíteni ezeket.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- WWAN 4G LTE bővítő kártyák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!