- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zoo8800
veterán
Srácok, aki ezt a VMD-s szivatást kitalálta... tudnám ütni.
-
harait
tag
Sziasztok, nemtudom szabad-e ilyet kérdezni ebben a topikban. Lenne egy ilyen notim és beárazásban kérnék segítséget. A gép alaplap hibás, azon kívül mindene szép
Köszönöm.
-
-
teptep
senior tag
válasz
makoss #39347 üzenetére
Pontosítsuk: az eszközöd 5G sebességű mobilnet kapcsolatra képes, azaz max 300-500 Mbps sebességgel tudja fogadni az adatokat a toronytól. Az eszközöd és a laptop között WiFi kapcsolatod lesz, ami független attól, hogy a router kábelen, optikán, 4G vagy 5G kapcsolaton kapja az Internetet. A linkelt eszközöd a WiFi oldalon AC (max 150-300 Mbps) és AX (max 600-900 Mbps) kapcsolatokra képes. Tehát tudni kellene a Zenbook pontos specifikációját, hogy mire képes a WiFi kártyája?
-
makoss
veterán
Üdv!
Van egy ASUS Zenbook 14 Oled laptopom és olyan kérdésem lenne ha lenne egy olyan eszközöm ami 5G netet tud adni mint például egy ilyen, akkor a laptop az 5G-s sebességet tudja fogadni vagy kell hozzá valami + eszköz?
-
tpeter77
addikt
Sziasztok,
Van egy céges ASUS Expertbook B1 B1500 laptopom. Tavaly augusztusban kicseréltem az akksiját, mert az eredeti annyit bírt.
B31N1915 11.55V 3640mAh 42Wh gyári új 3 cellás akkumulátort vettem bele.
Mostanában 75%-nál megáll a töltés, nem tölti ennél feljebb az akkut a töltő.
Mit és hol kell beállítani, hogy 100%-ra feltöltsem?
Köszi.
-
honlapos5
csendes tag
válasz
Swaggering78 #39340 üzenetére
A "Instability Issue" vagy "Unstable Behavior Problem" nevü hibákra gondolsz? Én úgy tudom, hogy azok csak a 13,14. generációs desktop CPU-kat érintette.
De azt is, hogy az Intel nem ismeri el a tényt, hogy ezek is érintettek.
A "BIOS szinten felkészültek" azt jelenti, ha frissítem a bios-t akkor nem lesz gondom és évekig működik a proci? -
honlapos5
csendes tag
Szevasztok.
Valaki használ
ROG Strix G16 (2024) G614, pontosan pedig:
ASUS G614JVR-N4014W laptopot?
Az i9 14900hx cpu van benne.Van bármilyen típushibája a laptopnak vagy a i9 14900hx-nek?
Köszike -
válasz
Rinocerosz #39334 üzenetére
Még nem hallottam meg nem is tapasztaltam ilyet. Akksit nézd meg azért.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Pyttawrx #39333 üzenetére
Szia, olyat sikerült olvasnom a neten, hogy van egy "dead zone" a véletlen érintések miatt. Nem tudom, hogy igaz e.
Mindenhol csinálja ezt a dolgot sajnos.Talán azért hinném el a dead zone-t mert ha középről kihúzom az ujjam jobbra akkor ott abban a zónaban is tökéletesen tudom húzni az egérmutatót bármi akadás nélkül, de ha felengedem az ujjamat és vissza rakom erre a területre már nem érzékeli.
-
válasz
Rinocerosz #39332 üzenetére
Szia.
És BIOS-ban is fennáll a probléma?
Esetleg nem púposodik az akku? -
Rinocerosz
őstag
Sziasztok!
Keresgéltem a neten is, de egyenlőre nem találtam megoldást a gondomra. Van egy Asus TUF GAMING A15 gépem (FA507UV) és a touchpad nálam érdekesen működik.
Olyan mintha a touchpad jobbra eső része nem érzékelne bizonyos tekintetben. Ha bal oldalt vagy középen nyúlok a touchpadhoz semmi gond megy minden szépen. Viszont ha a jobb oldalt akarnék elkezdeni húzni akkor ott olyan mintha nem érzékelne semmi.
Érdekeség viszont az hogyha elkezdem húni az egérmutató balról jobbra akkor tökéletesen megy az egér mutató azona részen is ahol amúgy első rintésre nem érzékel.Ez normális dolog? Valami érintésvédelmi dolog lenne ez?
Amiket a neten találtam azok nem sokat segítettek egyenlőre a driverből a legfrissebb van, de a régebbit is kipróbáltam aminél ugyan ez az eredmény van. Eszköz kezelőnél próbáltam a gépen lévő driverek közül válogatni, de nem segített nekem ugyan az a jelenség van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- DOOM - The Dark Ages
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest