Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnonymusX
őstag
válasz
Yodafon
üzenetére
Szia!
Nem számít, hogy mibe teszed. Ráadásul már egységes multisim van, nincs az a korábbi megkülönbözetés sem, hogy okosóra vagy laptop multisim. Egyébként ezt írják: "Ajánljuk okosórához, tablethez, laptophoz és egyéb személyes eszközhöz, amibe SIM-kártyát lehet tenni". -
Yodafon
őstag
Hello
Telekomos multi sim tenyleg csak laptop/okosoraval mukodik?
NEkem IoT -be kene (sajat fejlesztes) de allitolag a telekom blokkolja. Hogy tudja hogy most laptopban/okosoraban vagy a sajat kis boardomban van a sim kartya?
-
jotzo01
tag
Sziasztok,
csoportos beszedéssel fizetem a számlámat, most léptem be a fiókomba és ott a figyelmeztetés, hogy van egy két napja lejárt számlám, fizessem be. Érdemes ezzel foglalkoznom, vagy várjam meg, amíg megtörténik a beszedés? (a banknál nincs beállítva sem időpont, sem összeglimit, úgyhogy ez nem lehet tényező)
Pont azért választottam a csoportos befizetést, hogy ne kelljen vele törődnöm. -
-
AMD Power
titán
A júliusi vagyoni biztosítékot már ebben a hónapban elkezdték jóváírni!
-
tuto558
aktív tag
válasz
csako
üzenetére
Köszi a választ, azt reméltem, hogy már megoldották ezt a problémát. Hátha megugorják tavaszig, amikor lejár a hűségem másik szolgáltatónál, mert céges Telekomos flottába vinném be a számom.
Zeki, jociolaszi: Nem a cég nevén vannak a számok, csak a cégen keresztül kapjuk a flottakedvezményt, de saját néven van a szám, így nagyon a flottának nincs beleszólása, hogy mit tudok módosítani és mit nem. Valószínűleg technikailag nem tudta csak felkészíteni a Telekom az online rendszerét erre, hogy aki már flottás csomagban van, azon tudjon módosítani. Ha flottás kapcsolattartó kéne ilyenhez, akkor nem csak online felületen nem működne, hanem 1414-en vagy chat-en sem, márpedig úgy működik a flottacsomagok közti váltás. Valamint nem érintené a vezetékes szolgáltatásokat, amik ugye nincsenek flottában, de ha beviszel melléjük Magenta1-be egy flottás mobilt, akkor a vezetékes szolgáltatásokat sem lehet az online felületen módosítani, mert az az üzenet jön, hogy 1414-en vagy chat-en vagy személyes ügyfélszolgálaton tudok csak váltani. Korábban én is voltam a horgász flottában egyik számommal, onnan ez a tapasztalat, csak reméltem hogy azóta ezt már orvosolta a Telekom, de ezek szerint nem
-
bigdady
nagyúr
Az miért lehet hogy az Apple Watchom nem tud hivni telefonszámot ha az oram repülő módban van vagy ha nincs nálam? Ertesitesek sem jönnek. Telekom Multi SIM került bele és a mobilszolgáltatást be is van kapcsolva az órán telekom hálózatot is latja .
(Ipademben már van egy Multi SIM. Ott oke) 
-
tuto558
aktív tag
Sziasztok,
Aki flottás mobil csomagban van Telekomnál, azoktól szeretném kérdezni, hogy lehetséges-e online felületen módosítást végezni, vagy ezt még mindig nem ugrotta meg a Telekom? Korábban ilyen csomaggal, az online felület mindig azt dobta, hogy 1414-et hívjam mert online nem módosíthatok.
-
Landsmann
addikt
válasz
Doky586
üzenetére
Azzal lehetett aktiválni azt,m hogy a SIM-ről csak bizonyos megadott telefonszámokat loehetett hívni. Például régebben, mikor még nem violt minden gyereknek mobilja, és a szülő oda adta a gyereknek valmailyen okból, akkor a PIN2-vel tudta védeni a kártyát, hogy scak az előre beállított számot éls a segélyhívót lehetett hívni. Gondolom most is ilyen funkciója van. Nem tudok másról amihez PIN2 kelljen.
-
-
rushty
őstag
Sziasztok!
Nem találom a sim kártya adatait. Pin1, pin2. Hol lehet utánanézni? Az oldalon csak puk van.
-
skroy
senior tag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Bármikor tudsz új készüléket venni, lehet többet is törleszteni. Nekem 3 készülék vam most részletre, nem egyszerre hoztam ki őket, hanem pár havonta. Új 2 éves hűség valószínűleg már újabb csomagra, és valamennyi kötbér fizetés szükséges, illetve a kötbér összegével csökken a készülékre adott kedvezmény.
A weboldalon végig játszhatod a rendelést anélkül, hogy valóban megrendelnéd, csak nem kell véglegesíteni a rendelést. Ott kiírja a fizetendő kötbér összegét is. -
Bazsi1987
őstag
Egy olyan kérdésem lenne hogy van egy net és vezetékes telofon előfizetésem és 22 hónapra tavaszal elhoztam egy telefont a feleségemnek de közbe az enyém is csere érett lett, eltudok még egyet hozni vagy egyszere csak egy törlesztőm lehet, 13 éve vagyok probléma mentes ügyfél mindent időbe fizettem
-
Nordik
őstag
Az EU-n belüli hívás opció havi 2ezer forintért mobil ill. vezetékes irányba is korlátlan hívást biztosít? Jobban megéri egy Mobil S melle bekapcsolni ahogy számolok mint korlátlan dijcsomagba váltani.

Vagy én értelmezem félre és Magyarországon belüli hívások pont, hogy nem tartoznak bele?
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
Korlátlan net.
Korlátlan beszélgetés.Egy kicsit megelőztél

-
dzf007
senior tag
Dominó day korlátlan net vagy hívás!
-
AnonymusX
őstag
válasz
TomPack
üzenetére
Látom képben volt az ügyintéző. Ilyenkor meg kell nézni az ÁSZF-et. Az ÁSZF mobil havi díjas díjszabás nevű melléklete a következőt írja:
MultiSIM havi díj Net S/M/L/XL 2025 mobilinternet
csomagok mellé a mobilinternet csomagban biztosított
teljes sávszélességgel 990 Ft/multi sim kártya.A webshop szerintem csak azután fog helyreállni, ha jelzed a hibát.
-
TomPack
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én pont fordított helyzetben vagyok.
Telekom otthoni szolgáltatásaim (optikaiNET+vezetékes telefon), mellé szeretnék számhordozással idehozni a ONE-tól egy feltöltős mobilszámot. Első körben úgy gondoltam milyen szipi-szupi lesz a korlátlan beszéd+mobilnet és egy multiSIM!
A hordozást elindult, megkaptam róla az SMS-t is hogy a ONE visszaigazolta az adataimat, minden oké.
De aztán meggondoltam magam, mert túlzónak tartottam a csomagokat, rájöttem nem használok én el annyi mobilnetet, és nem is telefonálok annyit, lehet túlzás lenne...
Ezért a Telekomnál, chat-en visszamondtam az egészet még mielőtt postára adták volna. A megrendelés után kb 12 óra múlva mondtam vissza.
Készülékvásárlás nem volt.
Ennek már több mint egy hónapja, de a Telekom fiókomba belépve, még mindig nem tudom megnézni a kisebb tarifacsomagok Magenta1-es árait, mert ha az otthoni címemet kiválasztom akkor azt írja a rendszer, hogy "számhordozás folyamatban van" válasszak más lehetőséget.
Azóta már egy új Otthoni számla is jött (optikaiNET+vez.telefon), ami kb 500Ft-al olcsóbb volt mint szokott.Mikor fog végre törlődni, és a webshop szerint is meghiúsulni a hordozás?
Jó lenne valamilyen kisebb hangcsomag, közepes mennyiségű nettel és multiSIM-el.
Üzletbe nem akarok elmenni, mert ott a multiSIM-re nem havi 990Ft-ot számolt az ügyintéző, hanem sokkal többet.
Azt mondta a webshop téves árat mutat. Ezután rendeltem meg a neten az ominózus előfizut+multiSIM-et 990Ft-ért. -
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Friss 14 napos elállás tapasztalat:
október 3 pénteken adtam le egy rendelést (telefon és laptop)
október 6 hétfőn hozta a futár, visszautasítottam a csomagot
október 8 szerdán kiállították a sztornó számlát
október 10 pénteken visszaérkezett a befizetett előleg (Revolut), az előfizetésem még nem állt vissza a rendelés előtti állapotra, de már enged a kosárba rakni terméket és visszaállt a “vásárlási keretem” ami az én esetemben kb 800 ezer Ft, csak ez felett kér előleget -
zzola
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
enginev3.0
félisten
válasz
remetelvtars
üzenetére
Hát nekem az van hogy csak munkaidőben lehet elérni őket
Valamiért ez volt megragadva
-
remetelvtars
junior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mitol lenne durva? Mindig is igy volt, h lehetoleg ejjel hivtuk, mert akkor mas aludt
-
zzola
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Igen. Ma 16 óráig kérhetted volna a visszavonást a Yettelnél.
"A számhordozás kezdeményezője a számhordozási igényét az átvevő szolgáltatónál a számátadási időablakot megelőző második munkanapon 16 óráig visszavonhatja, ez esetben az átvevő szolgáltató az igény törléséről az átadó szolgáltatót 20 óráig értesíti, valamint a KRA-ba bejelentett hordozást törli."
-
enginev3.0
félisten
válasz
remetelvtars
üzenetére
Előbb felmentem a chatra azt írták hogy ügyintéző csatlakozott de nem válaszolt senki
Reggel újra megpróbálom
Ha nem sikerül akkor majd vissza hordozom
-
remetelvtars
junior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Es telefonaltal mar?
Regebben 24/7-ben voltak, most nem tudom. Elobb azt, ahova viszed, utana, ahonnan, meg -akar kozben- egy gyors adategyeztetes, h lekeruljon a nevedrol (ha hagy, mert nem tudja, h hordozodna). -
Cs1csó
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Érdekes kérdés. Szerintem nem, DE x idő eltelte (talán 1 hónap?) biztos újra lehet hordozni, akárhová így vissza is.
Amúgy minél hamarabb jelzed annál hamarabb kiderül megszakítható e.
-
enginev3.0
félisten
válasz
remetelvtars
üzenetére
Jövő hét kedd
-
remetelvtars
junior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az adategyeztetes nagyon jo tipp, ha a kartyat meg nem ellenoriztek. Utana mar bizonytalan, de ha a yeti nem segitene, egy probat mkepp meger.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Passz, de első körben a Yettelnél próbálkoznék valami elállás félével, illetve ha Domino-s a Telekom SIM, akkor gyorsan egy adategyeztetéssel átrakhatod egy családtag nevére, akkor meghiúsul a hordozás, aztán majd visszaveszed sajátra. De ezek csak tippek...
-
remetelvtars
junior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hivd fel oket mielobb, es talan meg idoben vagy.
Mikorra igertek? -
Bogyi007
veterán
14 hónapos Samsung Galaxy S23FE telómnak az Usb töltőcsatlakozójának érintkezési gondja van és előfordul hogy nem vesz fel töltést. A készülék Telekomos és Szegeden lett vásárolva.
A Telekomhoz vagy a helyi Samsung szervízbe kellene bevinnem javításra?
-
enginev3.0
félisten
Héten elkezdtem athordozni a számot yettelhez
De meggondoltam magam, félbe lehet ezt szakítani? -
válasz
gyulaszu
üzenetére
Ha veszel egy Fejér vármegye matricát egész évre és csak 1 napra mentél Fejér vármegyébe, akkor sem lesz érvényes Baranya vármegyében az adott matrica, ahol naponta megfordulsz.
A vásárlás pillanatában pontosan tudod, hogy melyik országokban (és csak ott) tudod felhasználni. -
-
gyulaszu
senior tag
A héten ismét nonEU országban vagyok és aktiváltam 5GB/7nap bővítést hozzá. Tudja valaki, hogy a maradék leforgalmazható-e EU országokban is?
-
Landsmann
addikt
válasz
Beer-Beep
üzenetére
A Telekomnál biztos nem így van. Rendszeresen aktiválom az 50 megát havonta és a szerdai Domino Day-t. MIndig ez utóbbiakból vonja az adatot. A lényeg, hogy mikor aktiválták, egy repülőmód be/ki kell és akkor az utóbb aktiváltból fogy mindig. Perceket nem használok, de szerintem ott is ugyanígy van.
-
-
nfsu17
veterán
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Yep. Köszi,
-
nfsu17
veterán
válasz
Nikaré
üzenetére
Aktiváltam a netet az egyik SIM-re (ahogy szoktam), jelzi is a korlátlan netet.
Viszont a másik SIM-re a hívást aktiváltam, én ott nem látok semmit, hogy lenne valami korlátlan.
Ezt így nem jelzi? Ez így jó?
Az sms megjött mindkét aktiválásról és jó SIM-re történt mindegyik bónusz aktiválás.
Egy Yettelest hívtam (ezután...pár perccel), mert ha jól értem ez nem csak házon belül bónusz...ahogy eddig szokott lenni.
Viszont gyanúsan kevés a lebeszélhető perc*, amit mutat az app, ugyan nem emlékszem pontosan mennyi volt, de érzésre több, mivel kb nem hívok senkit.
(*abból a 40 percből, amit az ember kap új SIM esetén) -
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
Korlátlan net.
Korlátlan beszélgetés. -
ledgeri
nagyúr
Shell állomáson clubsmart pontbol lehet feltölteni feltötőset?
-
4Grider
félisten
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/domino-dijcsomagok/egyenleg-visszafizetes
Mondjuk számhordozás esetén is visszakérhető az egyenleg, de csak egy hónapig. Mondjuk a számhordozás nem opció a te esetedben. -
-
válasz
deutsch111
üzenetére
Ez jó hír, nem tudtam róla.
Mindenhol, vagy csak bizonyos helyeken? -
_NCT
addikt
Sziasztok!
Ha a feltöltőkártyás telefonszámom felmondom, a korábban feltöltött, de fel nem használt összeget visszakapom? Adtak egy telefonszámot ami használhatatlan és elegem van. Először pár napra, majd hétre inaktiváltam a sim kártyám, mikor újra beaktiváltam, megint naponta 5-10 kéretlen hívás....
-
-
Amúgy a Telekom miért n1-en csinált 5G-t és miért nem n3-ra?
Simán mehetne a 30 MHz 5G-re, mert 4G-n úgyis csak 20 MHz a maximum. Így meg most kihasználatlan az a 10 MHz plusz. (amit anno foggal körömmel szedtek el a Digi elől)
-
n@p@lm
addikt
dptrsk, Marengo, köszönöm ez új infó, már kapcsoltatom is be.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- Steam Deck
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X/3070/512Gb SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Chieftec GPS-350EB-101 A 350W ATX tápegység, Retro gépekbe!
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(tényleg az)