- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
addikt
Töröltem eladás előtt a telót. Ez a mail jött. Jól csináltam? Törlődött minden róla és az új tulaj tudja majd aktiválni? -
kalmandi
csendes tag
válasz
esbii22 #7146 üzenetére
vagy 360as verziókkal
iPhone 11 tok -
tl-x
addikt
Eladás előtt állok. Adatátvitel megvolt pár hete, a 11-en megjelent, hogy telefon törlése. Ez elegendő vagy még valahol ki kell léptetnem az iCloudból?
-
B.i.L
senior tag
Utolért a vég! Sziasztok kis segítség kellene,nem s.o.s
Amikor váltottam 11-ről 14+-ra a 11 ment a fiókba,és elfelejtettem a feloldó kódot.
Nem visszaállítás kell, csak feloldás,ugyanis nem emlékszem,hogy volt biztonsági mentésem,ami friss lehetett anno. Valószínűleg Apple Airport-ra raktam régebbieket,de gondolom szoft frissítés miatt nem fog felmenni (downgrade). Amiért kell : a 14+ zuhant 2 emeletet és pókhálós lett a hátlap,jelentem működik tökéletesen,persze tokban volt,a biztosításom törésre is van,úgyhogy csere lesz,de addígra se szeretnék telefon nélkül lenni.
Sajnos nem jövök rá,hogy mi volt a feloldó kódom,próbálkoztam ugye,de sikertelenül. Ki is írta,hogy csak vészhívásra használhatom,ugyanakkor le is tiltotta a telefon feloldásást bizonyos ideig. Kösz a segítséget,ha van. -
arkades
senior tag
Sziasztok.
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy a kijelző kifagy, és óriási méretben mutat valami kiírást, de, hogy mit azt sajnos nem tudom elolvasni. nem lehet hívást sem fogadni, és kikapcsolni sem lehet. -
tl-x
addikt
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok! Lenne egy relatíve hülye kérdésem: nektek mennyi ideig kell nyomni a bekapcs gombot kikapcsolt állapotban, hogy elinduljon a telefon? Nálam már zavaróan sokáig (~ 5-6 mp). A watchom kb 2 mp után elkezd bootolni.
Nem igazán tudom, hogy ez hiba vagy normál működés (nem romlott, kb a kezdetektől ilyen). -
tl-x
addikt
válasz
Lexus sc #7315 üzenetére
Hát még csak pár napja van meg az új, de pl a kijelző baromi nagy előrelépés. El se tudtam képzelni előtte mennyivel jobb ránézni. Kamerákat még nem nagyon próbáltam, a kamera vezérlővel még bénázok, egyelőre még idegesít. Szinte minden átjött rá ami a régin volt, kivéve pár jelszót pl: netbank.
-
trebrona
nagyúr
-
tl-x
addikt
Sziasztok, meglett az új teló. Fájó szívvel de eladnám a 11-et, ez nem hirdetés. Mi kell csinálnom vele? Van hozzá Watch is társítva. iCloudból, hogy léptettem ki? Mik a lépések mielőtt teljesen törlöm?
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bivalyerős lett, felkerült rá az ultraszéles kamera, olcsóbban indít, mint elődje és hoz pár új trükköt a szoftvere– Apple berkekben az Xr folyatása lehet az etalon, Android fronton azonban erős a konkurencia.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest