- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- iPhone topik
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OneOdio OpenRock X - a koncertterem ajtaja nyitva
- Honor 90 - modellalkat
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tl-x
őstag
Van akinek a 11 után bántja a szemét az újabb telefon OLED kijelzője? Nekem anno Huawei P20 pro-m volt de nagyon hamar elfáradt a szemem tőle.
-
Lexus sc
tag
Ez sem rossz egynek:
https://www.ifixit.com/en-eu/products/iphone-11-replacement-battery -
tl-x
őstag
Hol érdemes megcsináltatni az aksi cserét?
-
Pfiucska
aktív tag
Ja engem amugy meg sem lepett. Eleve ugy kuldtem el az igenyemet, hogy ha hasznosabbra tudjak kolteni, tegyek, max egy akksi cseret tervezzunk be akkor jovore mert viszont az mar belathato idon belul beesett volna 80% ala.
Szerencsere megtarthattam a 11-t, igy a fiokba, tarcsi telefonnak hosszu evekig tokeletes lesz.
iPhone 15, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
-
Pfiucska
aktív tag
1-2 hete váltottam sima 11-ről sima 15-re, mindketto ceges es az ev vegi budget kiszoras miatt kaptam uj telot. Oszinten, azonkivul, hogy kevesebbet kell toltenem, nem nagyon van a napi felhasznalasomban kulonbseg. A plusz tarhely jol jott, de igazabol meg a 64-esem sem telt be eddig. Ja meg jo lesz a jobb kamera, de nekem a 11 is eleg volt..
iPhone 15, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
g4mer
senior tag
Én most 16 pro-ra váltottam, de néha eljátszok a gondolattal, hogy visszatérek droidra újra, már szerintem nem lehet valami nagy különbség megbízhatóság terén. Pl egy Pixel vagy Samsung flagshipet kipróbálnék.
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
Sokaknál eljött a csere ideje, ahogy látom
Van itt olyan aki androidros telóra váltott/tervez váltani?Sic Parvis Magna
-
Vinous_89
tag
Lassan én is költözök, 3 év után az i11-et egy i14 váltja, sikerükt viszonylag jó áron szerezni egyet. Kettő oka van a cserének, az egyik az akku, kellene egy új bele, a másik (a fő) a tárhely, kicsi a 64gb icloud ellenére is.
Remek telefon, első almásom volt, egyetlen egyszer sem volt baj vele, minden hibátlanul működik. -
lmno
őstag
válasz
Maximum1 #7273 üzenetére
"2 naponta frissül 8-10 app"
Ennek mi köze van az iOShez?
Én nem vettem észre semmilyen radikális változtatást, lassúságot se iPhone 11 esetén. Általában iOS update után youtube videókat kell nézegetnem hogy mik az újítások, mert nehezen lehet megkülönböztetni az előzőtől. -
Maximum1
őstag
válasz
Zsolt,72 #7274 üzenetére
Köszi.
Én sem használok belőle semmit, de a fényképnézegetőt nem tudom kikerülni és az zavar, kikapcsoltam már mindent benne, de így sem tudom megszokni a lekerekített ikonokat + hogy idegesen ugrálgat és mindent csinál csak azt nem amit akarok.
Így azért elgondolkozok, hogy kell e nekem a 15 ilyen rendszerrel, jelenleg idegesítő számomra, de lehet csak a korom miatt idegesít.[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
Sajna ráengedtem a 18 as frissítést , utána vettem észre hogy volt 17.7 vagy mi, gondolom akkor már ez így marad, lassan 3 hete, vagy van vissza út?
Nekem nem nagyon jön be ez az új rendszer, lassabb és bonyolultabb lett, engem idegesít ez a személyre szabhatóság + hogy 2 naponta frissül 8-10 app , ezért dobtam az androidot is 8 éve, erre most kezdik itt is. -
josik
aktív tag
Sziasztok. Elköszönök. Akksicserés lenne már a 11. Nem akarok foglalkozni vele. Az utód egy 14Pro.
Te is fiam Bluetooth...
-
tl-x
őstag
Sziasztok! Akarok hozzá venni küldső magsafe-s akkut. Elvileg ha veszek rá egy magsafe tokot akkor rajta fog maradni/működni fog?
-
tl-x
őstag
Sziasztok! 1 hónapja kezdte az Airpods 2-esem, hogy a bal fülese lemerült hírtelen 0%-ra és kikapcsolt, gondoltam aksi baja lehet mert már 4 éves. Vettem egy Airpods 4-est és ma ennek is a baj fülese hírtelen lemerült. 11-esem januárban lesz 5 éves. Feleségemnek adtam a régi fülest neki is merül a bal, neki SE a telefonja ami megegyezik a 11-esel hardverileg úgy tudom. Most már a telefonra gyanakszom. Tapasztaltatok hasonlót?
[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
válasz
Vinous_89 #7264 üzenetére
Apple oldalán megtalálod a hivatalos szervizek listáját.
Ha tudod nélkülözni akkor a Care Center ajánlott szerviz. Szervizfutár szolgáltatással 4 nap alatt visszakapod a telefont. Weboldalon nézz utána, vagy tervezz be egy utat a fővárosba, vagy a hozzád legközelebb eső szervizbe és foglalj előre időpontot.
iPhone 16 128 GB Teal, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Vinous_89
tag
Sziasztok!
Békés vármegyében, de elsősorban Gyula és Békéscsaba környékén tudtok olyan szervizt ajánlani, aki normálisan kicserélni az akkumulátort, természetesen a maximális kapacitás százalékos megjelenítésének megmaradásával.
Van egy három éves i11-es készülékem, 85%-os akkuval, egy feltöltéssel egy napot nem húz ki. Nagyon szeretem a készüléket, gyors és megbízható, nem szívesen cserélném le emiatt.
[ Szerkesztve ]
-
g4mer
senior tag
válasz
esbii22 #7259 üzenetére
Igen, amit vettem 16pro is kb azért tűnik gyorsabbnak mert 120 hz-es(nem játékokra meg nagy energiaigényű appokra értem, hanem menüben lépdesni, fb,messenger ), kamera nyilván sokkal jobb, kijelző szebb, ennyi. Nem is értem, aki évente upgradel. Ha 11 pro-m lett volna, lehet még ekkora különbséget se éreznék.
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
válasz
Zsolt,72 #7256 üzenetére
Jó kis teló volt ez a 11, 4 hosszú évig bírta a gyűrődést, és szerintem még 1 év simán lenne benne, pláne ha rászánja az ember a pénzt egy akksicserére.. de most jó lehetőségem volt váltani.Durva azért, hogy mennyire stabil az iOS egy 4-5 éves készüléken is, egy mai csúcshoz viszonyítva..
Sic Parvis Magna
-
Kbali
nagyúr
Annyiban korrigálnék, hogy én pl. újonnan vettem tavaly ilyentájt, szóval simán lehetnek frissebb készülékek is. Ha nem ragaszkodik valaki a gyári akksihoz, akkor megoldható utángyártottal is a csere. 70-nél egy jó állapotú, akár garanciális 11-es bőven megéri, ha megnézed, hogy az új készülékeknél mit kapsz cserébe (itt mondjuk eltántoríthat, hogy talán a következő iOS főverziót megkapja, de utána max. biztonsági frissítéseket). Szóval nem tudom, hogy venni akarsz vagy burkoltan kértél árazást
-
g4mer
senior tag
Szerintetek mi a reális ár egy 11-ért? Ahogy nézem aprón 40ért is van néha, párán próbálják árulni 70ért is, hetek óta persze
Az első modellek 5 évesek már, az utolsók 3..
Akksi kuka a legtöbben, egy csere szakszervizben egy 20as.
Véleményem szerint olyan 50k lehet a reális egy jó állapotú 64gb modellért, de már nem tolonghatnak érte nagyon-
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
nOvOp
senior tag
Én nem, de korábban volt ilyen problémám, mikor megkaptam a készüléket. Elvittem kitisztítatni a Care Centerbe (4000 ft és kb. 20 perc) és utána jó lett.
-
kisdnl
csendes tag
Sziasztok,
Az iphone 11 telefonomnak a hangszórója az ios 18 frissítés óta sokkal halkabb lett, alig érteni max hangerőn, mit mond a másik fél.
Valaki tapasztalt ilyet ? -
25.09.-ig van az ios18 ha nem kapja meg a 19-et akkor onnéttól egy évig biztos kap biztonsági frissítést az 26 szeptember
az xr xs szériának a vége lett volna az ios 17-el de megkapták még a18-at
utolsó ilyen a 6s volt annak a támogatását a 7-es szériával együtt hagyták abba
lehet hogy a 11-el együtt vezetik ki az xs szériát, de lehet még megkapja a 19-et is a 11
ez jövő nyáron kiderül[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
duo
addikt
Igen valóban tapasztaltam, bár szerintem egy általános drágulás a gazdasági változásoktól függetlenül is megjelent a piacon. És ez nemcsak pl csiphiány, hanem hogy drágábban is megveszik az emberek a napi betevő telefonjukat.
A kérdés akkor meg lenne hogy akkor inkább várjak e még és később vegyek egy két generációval újabbat ( használt piacról) ---> mondjuk akkor meg már azok lesznek lassan a support végén.
Valahol azt olvastam fentebb hogy biztonsági frissítések 2026-ig még érkeznek. Ez valós, vagy csak benéztem valamit?Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
ne a droidot keresd benne teljesen máshogy működik
nem kell semmit kikapcsolni a 3000-es akku így is hozza egy 4500-ös droid akkuidejétén a musi appot használtam youtube helyett
a safarihoz töltesz le reklámblokkoló bővítményt
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
duo
addikt
sziasztok!
én itt az aprón gondoltam venni egy 128Gb-osat. új akksival. (több is fajta is kapható, megbízható eladótól venném) olyan is kapható amikor nem mutatja az akksi állapotát, és olyan is ami igen.
2- de lehet h 3 évre tervezek.
100.000 alatt nincs egyszerűen normális alternatíva haszált telefonra egy xiaomit és még egy kicsit rálocsolva galaxy a55 van. azok újabbak, de nagyobbak és máshogy kompromisszumosak.
Nekem sosem volt apple termékem csak droid, és WP volt.
Azt olvastam hogy ez a széria amúgy elég jól sikerült. többek között üzemidő szempontjából, és mivel ips a kijelző a beégés sem veszélyezteti a pár éves készülékeket.
Egyébiránt elég fogalmatlan vagyok a tekintetben, hogy jó lenne e nekem az almás cucc.
hol találok valami leírást nagyon kezdőknek?
ami érdekel:
- reklámblokkolás böngészőben
- 3 féltől számazó youtube app mint pl a newpipe
- egyéni elrendezés testreszabás lehetőségei, hogy minél letisztultabb de funkcionális legyen a képernyő. (azt a rengeteg kiszórt ikont útálom. droidon is Windows phone szerű launchert használok )
-kisajtolnám a legtöbb kraftot az akksiból ezért amit lehet és nem használok kikapcsolnám/ tiltanám animációk, háttérfolyamatok appok stb. (értelemszerűen a rendszer szabta mozgástéren belül) - tudom ez nem droid, de azért valami csak van.
nyugodtan beszéljetek rá vagy beszéljetek rá, minden vélemény tapasztalat érdekel.
köszönöm szépenEgyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Dodgedart
csendes tag
Sziasztok! Egy ideje ha beallitom a földgömb hátteret a telefonon, forditva mutatja a nappali és éjszakai nézetet. Vagyis nappal sötét éjszaka világos. Korábban jól működött. Régió MO. Mi lehet a gond? Tudja valaki mit kéne átállítani? Köszönöm
-
válasz
Zsolt,72 #7236 üzenetére
Nem gyári Apple, hanem utángyártott, de teszi a dolgát.
Nagyon jól döntöttem, hogy felújítottan megvettem ezt a telefont a Telekomnál, hardveresen hibátlan, van 3-4 kis hajszálkarc a hátlapon és egy nagyon minimális kopás a némító kapcsolón. Keret és ami sokkal fontosabb, hogy a kijelző abszolút karcmentes, olyan, mint ha új lenne. Veszett jó vásárt csináltam és van 2 év szavatosság is a számla bemutatásával.
Száz szónak is egy a vége, nagyon elégedett vagyok, ez a 11 még most is nagyon jó telefon. Jövőre is a Telekomnál fogok venni egy felújított 14-et.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Zsolt,72 #7227 üzenetére
Készülékenként más és más és időben is változik. Régebben sokkal hamarabb elengedte egy-egy típus kezét az Apple, mint most. Én is 11-et használok lassan egy éve, előtte 13 volt (meg 8, meg azelőtt egy első szériás SE). Ha már főverzió frissítést nem kap, akkor azért lassan elengedhető egy típus szerintem, még ha használható is marad (eladni biztosan nehezebb).
-
Nem vagyok OLED mániás, bár az én szememet nem bántja. Az Apple-féle IPS panelek pedig mindig is a legjobb minőségűek voltak a piacon.
Alapvetően 1 évre tervezek a 11-gyel, aztán 13-ra vagy 14-re váltok szerintem. És ha tényleg A+ kategóriás telefont küld a Telekom, akkor nem zárom ki, hogy a jövőben is felújított készüléket fogok venni tőlük.
-
válasz
csakany2001 #7228 üzenetére
Szerintem is jó telefon, ez volt az utolsó Apple kütyüm, sohasem okozott csalódást, ezért is esett erre a választásom. Annak ellenére, hogy a jelenlegi telefonomat 144 Hz-en használom (Motorola Edge 40 Neo), nem fog gondot jelenteni a 60 Hz-re való visszaváltás. Az akksit majd meglátjuk, a Telekom 85%-ot garantál. Kamera minősége nálam nem szempont, amit a 11 12 MP-es szenzorai tudnak a mögéjük rakott szoftverrel, az nekem bőven elég.
-
csakany2001
senior tag
Szerintem nem rossz telefon, én eleve használtan vettem. Szóval nem én laktam be először, nem én amortizáltam le stb. szóval érezhetően más tempóban jöttek elő a hibái(én nagyon meg szoktam vigyázni a telefonokat, legjobb példa a tökéletes állapotban továbbadott 3 éves XZ1C-m).
Ezek ellenére is, ha valakinek elég a 60HZ-es kijelző, gyári aksit tesz bele, nem gond, hogy ez még szélesebb és szögletesebb, mint az újak akkor van egy tökéletes telefonja, még a kora ellenére is.
A kamerája bőven hozza még ma is azt a szintet, inkább a funkciók hiányozhatnak(makró mód, zoom kamera, esti módon is sokat javítottak azért stb.).Sokat elárul, hogy a váltás előtt nagyon sokat olvastam utána a neten a dolognak, és igazából csak a 15 Pro-ra voltam hajlandó váltani. Még a sima 15-nél sem érezném, hogy akkora ugrás lenne.(Android fronton meg az S24-t nem találtam kamera fronton akkora előre lépésnek, a többi telefon pedig tégla)
Használd egészséggel, ebben simán benne van 2-3 év ha nem több.
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
-
Amit holnap kapok, annak garantáltan minimum 85%-os az akksija. Azt nem tudom, hogy hány éves telefont kapok, mert elég sokáig volt gyártásban és forgalomban. Így lutri, hogy mennyi szufla van még benne. De ennyi pénzért bevállaltam ezt a zsákbamacskát. Meg ugye 14 napig vissza is küldhetem, ha úgy adódik.
-
niof
veterán
Mondjuk én már kezdem érezni, hogy egyre kevesebb a szufla. De ez talán inkább a 78%-os akksi miatt. Általános dolgokra még mindig teljesen jó. Viszont akksit cseréltetni nem hiszem, hogy fogok. Annyit nem akarok beletolni már ebbe. Megvárom az új vasat, aztán vagy arra váltok, vagy 15-re. Mondjuk, tavaly is nagyon meg voltam indulva, hogy lecserélem, aztán mégis maradt. Egyelőre nem bántam meg, hogy vártam.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Volt már ilyenem, ezért esett erre a választásom. Meg aztán nálam is van egy lélektani határ, hogy mennyit szánok telefonra, és ezt jó áron tudtam megvenni, mert hát ugye felújított. Az A13 ereje nekem mindenre elég, nem vagyok power user.
g4mer Hát akkor vagyunk még egy páran a jelek szerint. Örülök, hogy csatlakozhatok a klubhoz.
[ Szerkesztve ]
-
lmno
őstag
Én most vettem újat mert meghalt az előző, és nem nagyon volt más választás, mert ezeket a mobilos Oled kijelzőket nem bírom (PWM miatt), plusz nem is nagyon volt kedvem 400+ ezerért telefont venni.
Szerintem ha nem kell hiper-szuper kamera, AI parasztvakítás, meg nem játszol a legújabb játékokkal rajta, akkor még mindig nagyon jó vétel, mivel update-eket fog kapni még valószínűleg jó darabig, és még mindig egész gyors napi használatban. -
Sziasztok!
Nosztalgiából rendeltem egy felújított modellt a Telekomtól egész korrekt áron.
A kérdésem az lenne, hogy van még valaki, aki aktívan használja a mai napig ezt a telefont?
-
Kbali
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #7210 üzenetére
A kettő közül biztos a 13-at venném. Itt azért kijön a két generációnyi különbség.
-
Kbali
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #7208 üzenetére
Még vagy 2 év van benne. Én 13-ról visszaváltottam 11-re, de most már igazándiból szerintem 13 alatt nem érdemes nézelődni.
-
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Telefonváltás előtt állok (illetve az előzőt eladtam és most vennék egy új telefont) és mivel volt már 11 nálam fél évig és gondolkodom, hogy ilyet kellene vegyek.
A gondom csak az, hogy több évre vennék, a telekomtól egész olcsón ki tudnám hozni de nem tudom, hogy meddig támogatott az apple által a széria.
Tudtok valamit erről?köszönöm
Samsung Galaxy A35
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Most kaptam egy 11-es készüléket, a jelenlegi X-et váltanám. Viszont a 11 beszédhangszórója nekem nagyon doboz hangú, nem tiszta. Az X teljesen tiszta. Mivel a családban kettő 11 van, ezért kipróbáltam a másikat is. Sajnos az is ugyanolyan. Mondjuk mindkettő a gyerekeké, emiatt lehet hogy már elkoszolódott (4 évesek a mobilok). A kérdésem az lenne, hogy esetleg egy tisztítás megoldaná a problémát vagy ezek alapból ilyenek voltak? -
g4mer
senior tag
válasz
csakany2001 #7198 üzenetére
Nekem a zoom kamera lenne életbevágó, sajnos zoom terén gyenge az iphone. Még a pro modellek is.
Androidos vonalon meg kb csak a samsung van mint alternatíva. Azokkal meg mindig megy a vesződés ugyan úgy, ahogy olvasom. Pedig majdnem vettem egy sima s23at múltkor
Sic Parvis Magna
-
niof
veterán
válasz
Pfiucska #7200 üzenetére
Igen, és pont ezért rohadt nehéz dolog a váltás is. Gyakorlatilag csak egy új teló kell, ami még sokáig supportált. De mégis csábítja az embert a gondolat, hogy kicsit többet tud a másik. Mikor meg azt nézem, hogy mire és mennyit használom, akkor a racionális énem meg azt mondja, elég az alap verzió is.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bivalyerős lett, felkerült rá az ultraszéles kamera, olcsóbban indít, mint elődje és hoz pár új trükköt a szoftvere– Apple berkekben az Xr folyatása lehet az etalon, Android fronton azonban erős a konkurencia.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 25
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Honor 200 Smart 5G 4GB/256GB Midnight Black DS független - 2 év magyar bolti garival!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iPhone 14 128GB Független Megkímélt/1 hónap gar./Akku 88%/p4024
- Samsung Galaxy A52 (6/128GB)
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest