- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3aN
senior tag
válasz
madmike #5910 üzenetére
Lehet nem fogyaszt, ha mégis akkor csak minimálisat, de én már abból az okból is kinyomom, hogy a google ne akarja küldözgetni a pozícióm mindenféle, akármilyen appot megnyitok. Meg amúgy részemről nem használom a navigációt minden nap, tehát ezért is értelmetlen lenne benyomva hagyni.
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
madmike #5317 üzenetére
Raklapból padot még akkor sem érdemes csinálni, ha teljesen szétszedhető, gyalulható stb. raklap vagy nyárfából van, vagy keményfából, nyárfából minek, keményfából meg mire bicskával elfűrészeled.... Ez Edmond Dantèsnek való meló... Szögelni meg ezzel a bicskával százas szöget....
-
ggeleven
őstag
válasz
madmike #5206 üzenetére
Na hát ez az!!!
(#5207) SFMFer: sok terméknél ingyenes!
Ellenben van, hogy 2-4 hetet is kell rá várni, amíg megjön...de itthon sehol nem tudnék venni 1000-1500 Ft-ért semmilyen tokot, nem hogy ilyen jókat!
(#5210) csorba23: a Westendben lévő Té-ben van kirakva, fent a második emeleten a Media Markt mellett!
-
tonyqa23
senior tag
válasz
madmike #4133 üzenetére
Rendeltem én is egy Savviest nevű fóliát, de nem merem lecserélni még. Nem hiszem,h ilyen pontosan fel tudom rakni,mint a gyári.
Szóval valaki meg tudja mondani hogy tudok letöltést megszakítani? Mert most épp jön le egy játék, de már egy órája szedem és még felénél se jár. -
Gabee76
csendes tag
válasz
madmike #4134 üzenetére
Hali.
Oké köszi akkor megnyugodtam már azt hidtem hogy én is levetett cuccot kaptam de akkor ezek szerint mindenkinek van villamosos képe.
Amugy tényleg jó kép köszi a választ.Bár én egy gobás live walpapert használok ami a B03-ban volt.
Frissités után a B04-ben már nem volt benne. De megoldottam -
tonyqa23
senior tag
válasz
madmike #4129 üzenetére
Nem tudom mi az a szállítási fólia. Van a kijelzőn fólia, az tuti gyári,mert még megvolt a kis füle, amivel le lehetne húzni, de én úgy szoktam,h borotvapengével levágom és kisimítom. Az előző telómon kibírt így 4 évet.
A hullámzás is csak a screenlockos kék színű kijelzőnél látszik,ha kicsit jobban megnyomom, máskor nem, ez engem nem zavar.Ezen kívül semmilyen általatok említett hiba nincs... még ...Amúgy a második hullámban vettem a telefont, akkor már jópárat visszavihettek és azt kiküldték a többieknek.
Ja és én emlékszem,h volt itt vita valakik közt, mert bizton állította, h az övén nem volt fólia.
-
M0RGI
őstag
válasz
madmike #3950 üzenetére
Azért én toknak konkrétan nem nevezném, mert sem alul, sem felül nem véd semmit, ráadásul kemény műanyag, így ha leesne a teló, úgy a tok rugalmatlansága miatt nem csillapít semmit az ütésből. De az biztos, hogy külsőre mutatós darab...
Persze ez csak az én egyéni véleményem volt, nem kell komolyan venni. -
-
Badboys
őstag
válasz
madmike #2906 üzenetére
Igazad van,de itt hirtelen kiadtak 4-5 javítást azzal megoldották az összes hibát így tökéletes lett még, ha nem is lesz 4.1. Sokan vettek akik azt mondták soha többet, itt nincs gond a supportal. Sokan jöttek onnan.
Zsolt_72: 100% ig igazad van, nem egy súlycsoport. Csupán arra reagáltam,hogy nem adja érte cserébe.
Tényleg nem akarok bántani senkit.Téma lezárva.
-
Danniel
tag
válasz
madmike #2370 üzenetére
Én is hasonló cipőben járok. Kértem faxon igazolást az eü pénztártól. El is küldték 10 perc alatt. Felhívtam az árkádot, és megrendeltem a telefont. Mondtam a csajnak, hogy így elesek a webshop kedvezménytől, erre csatolt valami reklamációfélét a megrendeléshez és mondta, hogy az első hónapban jóváírják a számlámról. Úgyhogy aki nem tud vmiért webshopról rendelni, reklamáljon. Ja, és a 8 napos cserelehetőséget is megkaptam, mintha weben rendeltem volna... Az igazolásra nem volt szükség...
-
pbl8608
csendes tag
válasz
madmike #2309 üzenetére
Hello!
Nos tegnap nem tudtam kivárni a dolgot bementem egy T-hez és megvettem, így már én is boldog tulaja vagyok eme masinának. Két dolog van amit tudnod kell. Mivel spec díjcsomagod van, ahogy nekem is, webshopban nem lehet megrendelni, én próbáltam tényleg nem engedi, csak üzletben. Elvileg kell hozzá munklátatói igen, bár mint említettem tegnap csak bebattyogtam és megvettem hűséghosszabbítással. Igazából valszeg csak szerencsém volt, mert az ügyintéző srac nagyon nem volt képben... (Érdekes volt olyan kérdésekre válaszolni nekem egy eladónak miszerint idézem: "Ezen milyen op.rendszer van?; "Mennyi belső tárhelye van?", és ehhez hasonló kérdések, vicces volt, vagy inkább szánalmas...) Talán pont ezért nem is kérte a munkáltatóit. Ajánlom Te is próbáld meg hátha, egyébként ez az üzlez a westendi T-pont volt, a legfelső emelet.
Egy próbát megér szerintem.Üdv
-
rizso
addikt
válasz
madmike #1258 üzenetére
Simán emelkedhet...
Jano_023: ugyanaz az akksi van mindkét verzióban. Én teljesen elégedett vagyok eddig az üzemidővel, jól bírja szuflával.
zannor: gyári kamera alkalmazásban a következő felbontások vannak: 8MP, 5MP, 3MP, 0,3MP. De pl. Camera Zoom FX-ben vannak további képméretek/méretarányok, mint pl 6MP wide.
toppet: úgy kell megírni, hogy menjen
De ha megosztod az apk fájlt, akkor biztosan kipróbálja közülünk valaki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest