- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Jano_023 #18139 üzenetére
Én még nem igazán, ha az aksiidőm visszaáll stabilan a régi szintre (3-4 nap) akkor legalább még egy évig megtartom mert nagyon szeretem a GXI-t, tudásra is elég lesz nekem még egy ideig biztosan. Biztos sokkal jobb lenne ha lenne JB és szerintem is gáz hogy nem kap semmit, bár én az ICS-el is bőven elvagyok, az is nagy előrelépés (kivéve az mtp mód, ill a mass storage mód hiánya) a GB után.
Mondjuk erre számítottam, szerintem pl a Blade és a Skate esetében is a support = volt a modderekkel és a főzött romokkal.
Bár az Alcatel Idol S-t néztem én is, hardveresen nem lenne rossz- + alapból JB, de az Alcatel nem tudom milyen szinten van minőség/megbízhatóság terén ill. a nem kivehető aksival is fenntartásaim vannak, e kettőt leszámítva nem hangzik rosszul, bár az üzemidő elég sovány a MA teszt szerint.
Bár tartok tőle ha sokan pártolnak el a GXI-től hiba vagy jobbra csere okán, akkor jövőre lehet alig leszünk itt a fórumon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged