-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Jano_023 #18139 üzenetére
Én még nem igazán, ha az aksiidőm visszaáll stabilan a régi szintre (3-4 nap) akkor legalább még egy évig megtartom mert nagyon szeretem a GXI-t, tudásra is elég lesz nekem még egy ideig biztosan. Biztos sokkal jobb lenne ha lenne JB és szerintem is gáz hogy nem kap semmit, bár én az ICS-el is bőven elvagyok, az is nagy előrelépés (kivéve az mtp mód, ill a mass storage mód hiánya) a GB után.
Mondjuk erre számítottam, szerintem pl a Blade és a Skate esetében is a support = volt a modderekkel és a főzött romokkal.
Bár az Alcatel Idol S-t néztem én is, hardveresen nem lenne rossz- + alapból JB, de az Alcatel nem tudom milyen szinten van minőség/megbízhatóság terén ill. a nem kivehető aksival is fenntartásaim vannak, e kettőt leszámítva nem hangzik rosszul, bár az üzemidő elég sovány a MA teszt szerint.
Bár tartok tőle ha sokan pártolnak el a GXI-től hiba vagy jobbra csere okán, akkor jövőre lehet alig leszünk itt a fórumon...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Gitáros topic
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest