- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristi78
csendes tag
válasz
Jano_023 #18574 üzenetére
Én is a WestEnd ben voltam. 2 nap alatt cserélték (Expressre) Azért oda számolni kell egy 2 órával legalább (és ugye csak 6 ig vannak)Ezért választottam az Expresst, mert még egyszer nem lett volna türelmem végig állni a sort.Amúgy elsőre az Idol S jobb választásnak tűnik, de már kezdem belakni (nagyon hiányzik az értesítőfény, idegesít a fizikai Home gomb, ezeket appokkal pótoltam) És hát a felbontás elég kicsi, de már megszoktam. Néha laggol kicsit, egyszer kétszer újraindult
Lehet szervíz lesz. De a WestEndbe nem megyek még egyszer nagyon rendesek, de nagyon hosszú a sor.
-
kristi78
csendes tag
Basszus! Lehet nem tűzték hozzá a papírokhoz a jótállást? Minden papírja megvan (az eddigi összes telefonomnak is) összetűzve, de jótállás nincs.Ilyenkor mi van?
-
kristi78
csendes tag
Ha már navi... meg tudjátok mondani, hogy a google térképben hogy tudom átnevezni, elnevezni az elmentett pozíciókat? (Pl. Kocsma;bolt;kocsmából haza :-) ) privátban is jó lenne, vagy ha tudtok erre szakosodott fórumot még jobb lenne.
-
kristi78
csendes tag
válasz
tonyqa23 #17082 üzenetére
Nekem megy. Most próbáltam. Mondjuk első alkalommal belefagyott a betöltésbe (még kikapcsolni is alig tudtam) Másodjára meglepően gyorsan töltött be, el is indult. Kicsit próbálgattam, volt egyszer egy hosszabb lag játék közben, de amúgy megy. Ja! A grafika állító progit is újra indítottam.
-
kristi78
csendes tag
válasz
ggeleven #15523 üzenetére
Sziasztok! December óta használom a telót, lelkes olvasója vagyok a fórumnak. Eddig nem írtam, a telefonom hibamentes.(Na jó egy kis lilulás...)Viszont tegnap kaptam egy sms-t miszerint volt egy nem fogadott hívásom, amit csak kikapcsolt állapotban szoktam kapni. Tudtommal végig be volt kapcsolva a hívás időpontjában. Ezután jön az érdekes rész: elfelejtette a wifi jelszót.
(mondjuk már én is
4hónapja beírtam azóta fent van.Gondolom akkor nálam is újraindulás után dobhatta a jelszavakat.Érdekes
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Autós topik
- iOS alkalmazások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Asztro szürke / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Új Apple akkumulátor!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest