- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeg
őstag
válasz
andikaaa #17065 üzenetére
Ha valóban így történik, akkor a keret cseréje sem egy fél perces szétpattintós móka, ha csak azt cserélik, biztos hogy a készülékkel foglalkoztak. Ha nem tesztelték, akkor nem alaplap hibájára visszavezethető ok miatt visszakerült készülék. A zte-nél sem cél hogy beleöljenek a keret cseréjével pénzt és időt egy olyan készülékbe mely hibásan működik, és a felhasználó vissza fogja vinni.
-
tPedro_
őstag
válasz
andikaaa #17023 üzenetére
Gondolom akkor ez is ugyintezotol fugg, en dobozosat kaptam.
eloszor csak a telefont vette ki, de mikor latta, hogy visszavittem a dobozt a tartozekokkal egyutt, akkor mondta, hogy csereljuk az egeszet.
Amugy is igy akartam, mert ugye a tolto kabel vegei megrepedeztek. Az uj kabel strapabirobbnak tunik egyelore, remelem igy is marad. -
tPedro_
őstag
válasz
andikaaa #16951 üzenetére
Ugyanez a helyzet nalam is, az ujabb verzioknal valami hiba van, vissza kell tenni a regebbit:
FB app: 3.2.1-es verzioval mukodik, de felette (3.3, 3.4, 3.5) nem.
FB messenger: 2.2.3 mukodik, 2.2.5 nemMenu gomb > alkalmazasok kezelese - ott tudod eltavolitani
A regebbi verziokat en a www.androiddrawer.com oldalrol szereztem be, az osszes regebbi verzio elerheto.
Nem tudtam meg rajonni, hogy csak ezzel a telefonnal van-e gond, mert nem talaltam a neten mast aki hasonlo miatt panaszkodott volna. A FB app beta verziojanak csoportjaban is azt hiszem csak 1 ember panaszkodott rajtam kivul.
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
andikaaa #16467 üzenetére
Nagyon szépek a képek! Azért a makrón le vagyok döbbenve, brutál jó lett mind de van ahol a fókusz ''elcsúszott'', ettől függetlenül, nem hittem volna, hogy valaha meg jön a kedvem ahhoz, hogy ezzl a telefonnal fényképezzek mert hát azért nem a legszebb képeket csinálja de most ez meglepett tényleg !
-
Mate
nagyúr
válasz
andikaaa #16464 üzenetére
Az egy dolog, hogy jó a telefon. Megint más dolog, hogy te tudod is használni
Emberek fele egy 500.000-es fényképezővel is pocsék képet csinálna, aztán lehúzzák a telefonok fényképezőjét, hogy milyen gagyi. Egy "profi" jobb képet csinál mint ők egy 30.000-es telefonnal.
-
-
-
Mate
nagyúr
válasz
andikaaa #14997 üzenetére
Nem tudom melyik T-ben voltál de valóban egy elég nagy seggbe futottál bele.
3x cseréltettem a telefont és 5 T boltban voltam (volt ahol csak kérdeztem, mi a menete és infot gyűjtöttem) és mind azt mondta, hogy ha dobozzal viszem be szó nélkül cserélik dobozostul (Telefon, kábel, aksi, füles, doboz), ha doboz nélkül viszem, akkor telefon+aksi+hátlap.
De ilyet, hogy hátlap nélkül... Ilyennel még nem találkoztam.
Fólia volt a készüléken? Újat adtak egyáltalán vagy használtra cserélték? -
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
andikaaa #14545 üzenetére
Szerintem ezek pont olyan problémák, amik miatt nem érdemes visszavinni. A képernyőfagyásra ott a REGPON (és sztem az összes készüléknél előfordul ez a hiba). A lilulás sztem fizikai jelenség, szintén minden készülékre jellemző. A 2mp, na az idegesítő. A lilulás és a locksreen fagyás biztos hogy meg lesz az új készülékeden is. Remélem a 2mp késés nem, szerintem az az enyémnek sincs. Én úgy jártam, hogy az első készülékemet nem is kellett volna visszavinni, mert csak képernyőfagyása volt. Utána rosszabbat kaptam, de a harmadik bevált.
-
bubi92
őstag
válasz
andikaaa #10915 üzenetére
első dolgom az volt, hogy kidobtam a pistsába a fóliát, annyira gyűlölöm őket. az előző blademen illetve az előtt az x10mp-n is. mindkettő zsebben volt tartva de ügyelve rá, hogy ne csesszem össze. mindkettőt karcmentesen hirdettem meg, mert annyira patent állapotban bírtam tartani. szóval ez abszolút ember függő.
illetve az 1-2mp-s mikrofon késés szoftveres hiba és van rá esély, hogy javítják, vagy hardveres és cseréltessem. csak mert eddig nem más probléma nem jött elő, és ha javítás várható akkor nem szívesen vesznék el a t-mobile bürokrata világában!
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
andikaaa #10732 üzenetére
Az enyém sem fagy, viszont érdekesnek találom, hogy az akku statisztika szerint éjszaka órákra kikapcsolt a wifim, szal a program mintha nem lenne tökéletes ( a szolgáltató nagyon ritkán hagy ki, de akár az is megeshetett hogy netem nem volt), de nem fagy és ennek nagyon örülök.
Egyébként már több mint két hete várok a cserekészülékre, de jelenleg nem gáz mert "hibátlan" a készülékem.
Más: Ma reggel a feladatkezelőben kilőttem minden alkalmazást, és csak azokat indítottam el amikre szükségem volt, így 11 óra hossza alatt 20%-ot merült a telefonom. Előző nap meg pár óra után 30%ra esett az akksiszint.
Ezt javaslom azoknak akiknek hamar merül a telefonjuk, hátha megoldás lehet.
-
xSide
őstag
válasz
andikaaa #10630 üzenetére
Nekem is volt problémám a 'hibátlan' készülékemmel a wifi eldobás, ezt ráfogtam a Netgear router-re mivel csak itthon produkálta a felejtős dolgot!
Valaki javaslatára felraktam ezt a keep alive-t és megszűnt, azonban mikor elfeledtem kikapcsolni a wifi-t szívott is rendesen az akksiból...
Most viszont a gapps fc-k miatt (egy greader rss app bekavart) újrahúztam a telót, gyári rom + root, kiherélt appok és csengőhangok (utóbbi miatt a build.prop is javítva, ami mentve lett korábbról), azt vettem észre valami kiegészítette a wifi.suplicant... (ne is kérdezd mi ez) = 151 értékkel. Nos ezóta nem kell a keep alive progi sem és akksim sem merül, ha elfeledem kilőni a wifi-t.
A mai eredményem -14% akksihasználat kb. 13 óra bekapcs után némi telefon, sms, időjárás nézgelődés után!
Természetesen ehhez hozzátartozik az is, hogy kilőttem a Google Play services-t, ami korábban ennyi idő alatt több ezerszer ébresztette a telefont és merítette az akksit használat nélkül.
Mire kell ez a Google app? Új Youtube saját fiók bejelentkezéshez (visszaraktam egy 2. akárhanyast), térkép api működéséhez (de minek, ezt is fagyasztom).
Miért nem lehet ezt az adott alkalmazásokba integrálni?
Ezt valamiért nem tudhatjuk laikus szemmel, viszont engem anno zavart cseppet szinte észrevétlen települt mindenkinél -
gonger
senior tag
válasz
andikaaa #10630 üzenetére
Azt hiszem Én voltam aki azt állította, hogy nem fogyaszt többet észlelhetően Regponnal. Mondjuk én a szürkülés miatt használom, de mások is azt tapasztalják, hogy fagyásra is megoldás lehet.
(#10627) Peti198506 Örülünk, hogy elfogadod és ez a "vaku" "probléma" még belefér Neked is....
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
andikaaa #10108 üzenetére
Köszi szépen neked is a választ, igen nekem is a hangszóró tájékán recseg, de ott nagyon :S
És gondolod, hogy az új hátlap nem fog recsegni? mert lehet veszek egy újat, aztán 2-3 hát múlva az is elkezd recsegni..Nem hinném hogy nagyon elhasználtam összesen kb 5-6szor vettem le
-
tonyqa23
senior tag
válasz
andikaaa #10089 üzenetére
Ebben a neoprén tokban észre lehet venni, ha csörög a telefon? Nekem pl még a gyári csengőhang van, de még így is alig veszem észre, ha csörög, pedig itt van a telefon a jobb felső mellzsebben, mégcsak nem is lent farmerzsebben és majdnem max hangerőn, asszem 2-vel visszább.
-
gonger
senior tag
válasz
andikaaa #9417 üzenetére
Ezt a wifi szürkülést én is felvetettem a napokban,de nem az zavart, hogy kék helyett szürke a jel, hanem, ha szürke akkor nincs adatkapcsolatom wifivel sem, így pl nem kapom meg az emaileket, nem érnek el a voip alkalmazásokon keresztül stb..
Pár napja feldobtam a Regpon Wifi Keeap alive appot, ami megy a háttérben, és azóta nem szürkül a wifim :-) Érdekes, hogy egyeseknek nem kell ilyen trükköt alkalmazni a szürkülés elkerüléséhez, de tény, hogy ha beszürkül, akkor nem tudok netre kapcsolódni, csak a wifi le és újra felcsatlakozása után...Most vettem új sd kártyát a régi megy vissza a blade-be és azzal együtt eladom. Kell valamire figyelni az új kártya installnál? vannak kötelező mappák, amiknek meg kell lenniük?
-
-
Cooler96
aktív tag
válasz
andikaaa #9229 üzenetére
most olyan mintha egy kecskét okolnál azért mert obama lett újra az elnök...semmi közük hozzá,az értesítősávban lévő hang ikon alapból rezgőre tesz,direkt így van.Színes ikon nem is bántja a systemet,csak a sytem ui-t,végső soron pedig nem olyan nehéz fogni és átpakolni a képeket onnan a memóriakártyádra...(egyébként nekem működik a picasa sync)
-
Jano_023
őstag
válasz
andikaaa #9081 üzenetére
Ha az a lényeg, hogy online meglegyenek a képek amiket csináltál akkor a dropboxot tudom ajánlani. Regisztrálj be szerintem nagyon jó. Itt a link hozzá.
-
Tomacko
őstag
válasz
andikaaa #8878 üzenetére
Ez szerintem mindenkit érdekelne, hogy mennyibe kerül egy új hátlap.
elég sok bejegyzés nálam nem jelent meg, kb 5 darab ezek törölve lettek, vagy egyéb más ok miatt nem láthatom őket ? A mostani hozzászólásom előtt lévő 10 hsz-ről van szó, konkértan a 8880 és a 8885 közti hozzászólások hiányoznak nálam pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Spórolós topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged