-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Készülékváltás miatt sajnos én is elhagyom a topicot, az utód egy Xiaomi Hongmi 1 S.
Bár nem megy messze a GXI, a családban marad.
Szerettem ezt a telefont, (voltak hibái nekem is de nem vészesek) ami miatt váltottam az inkább a támogatás hiánya, meg a MIUI-ra is kíváncsi voltam, pedig hardveresen szerintem középkategóriában simán jó lenne most is egy 4.3-al vagy 4.4. el, de szerintem Lolipop-al se lenne gondja...
Mindnyájatoknak minél problémamentesebb használatot kívánok a továbbiakban!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy nektek működik a legújabb verziójú Camera MX?
Én már régóta használom, (igaz elég ritkán) és a közelmúltban jött hozzá egy nagyobb frissítés, akkor annyit csináltam csak hogy megnéztem, és örömmel konstatáltam hogy jobb lett a felülete, de fotózni nem fotóztam vele.Aztán utána megint kijött rá egy frissítés, és utána kipróbáltam vele képet készíteni is, és akkor ért a meglepetés, mert exponálás helyett egyszerűen kikapcsolt a teló...
A fókuszálás, élőkép ok, de exponáláskor képernyő elsötétül, telefon kikapcsol....Ezért most a gyárit használom, az működik, amilyen gyakran kell nekem megfelelő az is,
de nem tudom mitől lehet ez, illetve másnál is van esetleg ez a bug.
Mindenesetre fent hagytam, megvárom hátha egy következő frissítés után rendbejön de szeretnélek megkérdezni titeket, hogy ti tapasztaltatok ilyesmit, esetleg megérné próbaképp leszedni a Camera MX-et és felrakni újra playből?
-
Canonfan
senior tag
Köszönöm szépen a hasznos infót!
Beleolvastam én is a topicjába, sajnos elég volt az utolsó oldalt elolvasnom hogy felmérjem a helyzetet...
Ez most sajnos elszomorított, ő volt a jelöltem kezdettől fogva, de így tényleg felejtős, sajnos.
Pedig máshol, és a Moilarena TV-ben dicsérik...Alternatív megoldásként eddig a 2014-es Moto G, és az LG L90 ami felmerült, majd meglátjuk, még addig mikorra tervezem a dolgot változik-e a helyzet.
A 2014-es Moto G-ről igazából még sok mindent nem olvastam, eddig egy gsm boltban találtam 60-ért de magyar tesztet, felhasználói tapasztalatot még nem olvastam, remélem mire telefont veszek elterjedtebb lesz több boltban is, és korrekt tapasztalatok is lesznek vele. Az előző Moto G-t azt tudom hogy sokan szeretik, de nekem a bővíthetőség miatt fontos az új verzió.
Az LG L90 meg pár dologban visszalépés, illetve stagnálás lenne a GXI-hez képest, gondolok pl. a kijelző változatlan felbontására, és a fényérzékelő, illetve az értesítő led hiányára, ami nem tudom mennyire zavarna. Az LG viszont szerintem egy megbízható márka, állítólag a szervizük is korrekt, így őbenne elsősorban ezért gondolkodom, semmi nagy extra, de amit tud az kiforrottan tudja.
A Hongmi 1S-t viszont nagyon sajnálom, ezért úgy vagyok vele, hogy mivel úgyis leghamarabb novemberben tervezem a váltást, annyi esélyt még adok neki, hogy akkor még ránézek a fórumára, és megkérdezem változott-e a helyzet, mert addig lehet kijön rá a 6-os MIUI, vagy az 5-öshöz valami nagyobb hibajavítás, meg olvastam ott valami készülőben lévő CM romról is, bár azt nem tudom meg lehet-e oldani a Xiaominál garivesztés nélkül. (Alapból magyar úton tervezem a dolgot, Kínából nekem túl lutri, főleg így. )
Ha nem, akkor sajnos a két alternatíva valamelyike az esélyes...
-
Canonfan
senior tag
Én is cserélem majd a GXI-t csak én még egy kicsit később úgy november-december környékére tervezem a váltást.
Igen, szerintem egy keserédes telefon a GXI sajnos mert ha a hibákat nem számoljuk amik valakiknél előjöttek másoknál nem vagy nem annyira, ez a hardver szerintem gond nélkül elmenne a mostani középkategóriában is, ha kapna valahonnan egy jól összerakott Kitkat alapú romot.De sajnos hivatalos támogatás nincs, gari után javítási lehetőség nincs (vagy nem tudok róla) és sajnos a közössége is egyre fogy...
Jelenleg én két telefonban gondolkodok az egyik a Moto G (természetesen a 2014-es verzió), a másik a Xiaomi Hongmi 1S.
A 2014-es Moto G-t úgy emlékszem 60-ért láttam valahol, a Hongmi 1S meg úgy 55 körül van egy év magyar garival szóval kb. egy árban vannak.
De még nem döntöttem el melyik legyen, a Moto G mellett szól az alapból Kitkat gyári rom, és a megbízhatóbb név, a Hongmi 1S mellett meg az erősebb proci, a dual sim, és a MIUI...Bár eddig a Xiaomi mellett gondolkodom inkább annak a fórumába beleolvastam már, eddig a ramkezelését olvastam csak hogy valakiknél van vele gond, pontosabban hamar kilövi a háttérben futó appokat ha fogy a memória de elvileg nem mindenkinél, annyira viszont még nem méyedtem bele, mert amikor megveszem az még odébb lesz és addíg a MIUI-nál simán elképzelhető egy nagyobb frissítés úgyhogy majd megvétel előtt rákérdezek a fórumában az aktuális állapotra.
De még van időm eldönteni a vásárlásig hogy melyik is legyen...
-
Canonfan
senior tag
-
Canonfan
senior tag
válasz
#40993792 #19331 üzenetére
Köszi szépen az infót!
Kicsit nézegettem a Xiaomi shopban, és a Xiaomi Hongmi 1S most gondolkodóba ejtett...
Bár a fórumát nem olvastam még, de 50 körül van ami számomra telefonért max, és a giga ramot leszámítva, mindenben jobb mint a GXI.
Egyedül a kitkat nics meg rája gyárilag 4.2 vel van, de miui felülettel amiről jókat hallottam egyik ismerősömtől is, nem tudom használhatóságban és tudásban van-e egy gyári 4.4, de ha van rá támogatás modder szinten akkor lehet idő kérdése...
Bár ha igaz amit olvastam a tesztjében a MIUI felületről, hogy folyamatosan jönnek rá a frissítések és a root gyárilag elérhető csak be kell kapcsolni, akkor nem is kell főzött rom...
Egyedül csak az zavar a miui-ban hogy nincs app drawer nem tudom ez mappába rendezéssel vagy más launcherrel orvosolható-e... -
Canonfan
senior tag
colomb2, tPedro_:
Köszi a válaszotokat!
Igazából én sem tudnék ár-érték arányban, vagy ebben az árkatban nagyon mást, egyedül talán az LG F6 ami lenne is (még jelenleg) a T-nél, és jó telefon de annyival meg nem modernebb szerintem hogy megérné a + 2 év rablánc tarifahűséggel
Ezért is fájó hogy így magára hagyták, ez a hardver simán elbírná szerintem a kitkat-et is...
Ennek ellenére én szeretem, meg sokan tudtuk amúgy is az elején hogy kissé zsákbamacska lesz, de én elégedett vagyok vele, egyedül a 0 gyári support ami méltánytalan ehhez a telefonhoz...Szerintem én is kivárok még és inkább kínai teló, bár azt meg kell nézni milyen, mert olvastam már tesztet olyan kínai telefonról, ami papíron ígéretes volt, gyakorlatban meg egy vacak az optimalizálás hiánya miatt.
Ezért én inkább az itt ismertek közül választanék amikről vannak magyar tapasztalatok is, pl. THL, Xiaomi
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Ti hogy vagytok vele, gari lejárta után is megtartjátok a GXI-t vagy már ki van nézve az utódja?
Nekem szerencsére jól működik (kopp-kopp) és ki is szolgál (kivéve talán a zseblámpaként is használható led ami már párszor jól jött volna, a kijelzős megoldás meg annyira nem az igazi szerintem).
Egyedül az ICS és az hogy újabb rendszer felejtős rá ami miatt gondolkodok a váltáson majd ha lejár a gari és a hűség, hiszen már 4.4-nél tartunk és talán a közeljövőben jön az 5-ös droid is. Emellett 1 vagy 2 appal már találkoztam playen aminek min. 4.1 kellett volna, bár szerencsére nem volt szükségem egyikre sem.Cseréltetni nem fogom, meg már szerintem nem is sikerülne, és szerintem érdemben nem is lehetne egy kategóriára cserélni már a t-nél, emellett úgy vagyok vele, hogy ha veszek új telót akkor min. kitkat legyen rajta, az alá nem akarok menni.
Szóval a fentiek miatt még nem tudom mi lesz majd, mert ha lenne rá min főzött 4.1 vagy 4.2 akkor nem váltanék, csak nem tudom, hogy pusztán a 4.0 és a gari után bármi baja van az probléma helyzet miatt érdemes-e gondolkodni a váltáson...
Ti mit gondoltok?
-
Canonfan
senior tag
válasz
tonyqa23 #19260 üzenetére
Szia!
Kipróbáltam leválasztott sd-vel is arra meg azt írta amit te is írtál, hogy külső adattároló is kell neki...
Szóval sajnos felejtős úgy tűnik.Bár annyira nem létszükséglet csak kíváncsi voltam rá, viszont annak örülök hogy már a rendes Firefox is működik az intellel nem csak a nightly.
Amúgy futólag átolvastam az Angry Birds Epic leírását, és azt írták hogy az ART még nem támogatott, szóval lehet érdemes lesz később visszanézni rá, talán az ART támogatással együtt belehegesztik az intel támogatást is mint a Firefoxnál
-
Canonfan
senior tag
válasz
Aethelstone #19262 üzenetére
Köszi az infót!
Fel is raktam, a Nightly-t meg kukáztam is!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Nektek megy a GXI-n az Angry Birds Epic?
Nekem sajnos nem többször próbáltam, de mindig elakadt a telepítésnél, lehet nem kompatibilis a az intel procival...Annyira nem gond amúgy csak kíváncsi vagyok
-
Canonfan
senior tag
válasz
Aethelstone #19242 üzenetére
Köszi, igen ilyesmire, kár hogy csak a pro titanium tudja a playről való leválasztást, ha jól emlékszem...
Most újra lefrissítettem, így is valamivel kevesebbet foglal úgyhogy még marad így egyelőre.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Bocs a kissé off, azt szeretném megkérdezni, hogy a chrome böngészőt hogy lehet legkönnyebben és legbiztonságosabban úgy kiiktatni, hogy ha szükség van rá használni tudjam?
Next V3 van fent, ott ugye rendszer app a chrome, és eddig nem is zavart, néha használtam is. Csak most az időközbeni frissítésekkel 100 mb fölé hízott, és már csak kicsivel több mint 500 mb maradt az appoknak a belső memóriámban, ezért eltávolítottam a frissítéseit és egyből felszabadult hely.
Csak ugye most mindig jelezni fogja a play hogy jött hozzá frissítés, viszont ha nem muszáj nem szeretném hogy úgy hogy szinte nem is használom ott terpeszkedik a belső memóriában több mint 100 mb-al, de letörölni sem szeretném, csak kicsit "eltüntetni" hogy ne lássa a play, de úgy hogy később vissza tudjam állítani, ha esetleg szükségem van rá.
Segítségeteket előre is köszi!
-
Canonfan
senior tag
válasz
Keeperv85 #19220 üzenetére
Köszi, hát igen, nem tudom még, már nincs róla friss tapasztalat itt a fórumon, ki tudja, lehet mindenbe belekötnének hogy ne kelljen cserélni, lehet hogy az utolsó pár gxi-vel aminek még van garija nem foglalkoznának, adnának mást és kész..
Bár kérdés mit, mert gyengébb telóra nem cserélném, csak lgy F6, az kb 50 körül van most a T-nél. De még van időm, szeptember-október körül jár le a garim, szóval még nyárig van időm eldönteni mi legyen.
-
Canonfan
senior tag
Én is már egy ideje kacérkodok a gondolattal annak ellenére hogy én is szeretem a gxi-t, de ha gariidőn túl elromlik akkor a a javítási lehetőségek elég korlátozottak ha jól tudom.
Én csak ezért gondolkodok ebben, ami miatt nem léptem még meg az az, hogy lutrinak érzem kissé, mert én a T kínálatából egyedül az LG F6-ra cserélném gondolkodás nélkül, de ha gyengébb telót akarnak rám sózni mint a gxi, akkor nem tudom van-e visszaút, hogy inkább kérem vissza a saját telefonomat...
-
Canonfan
senior tag
Ezt én is tapasztaltam már, a gxi-n és az előző telefonomon is (ott 2.3-as volt a droid) ott volt hogy egy órát is elmaradt.
Ez akkor volt necces amikor még a gyári ébresztőt használtam, és egyszer emiatt nem ébresztett a teló mikor kellett volna, és nem sok hiányzott hozzá hogy ne érjek be időben dolgozni, azóta az Alarm Clock Xtreme free-t használom, a gxi-n ki se próbáltam a gyári ébresztőt, eddig ez megbízhatónak bizonyult nálam, szerencsére ott még nem zavart be ez a bug. -
Canonfan
senior tag
válasz
Gabor12 #19183 üzenetére
Szia!
Azt szeretném kérdezni, hogy a neked felajánlott listában benne volt az LG F6 is?
Azért érdekelne, mert én ha cseréltetném, (pl kikapva az aksi alól a papírt és kikapcsolgatás matt) nekem az eddig szóba jött telefonokhoz képest egyedül az F6 az amire szívesen cserélném a GXI-t és régebben amikor néztem a T oldalán még olcsóbb is volt kicsit mint az IdolS vagy az SP amire már volt példa (elsősorban IdolS) amire cseréltettek többen régebben.
Más viszont nem hoz lázba, így ha nem F6 akkor inkább megtartom a ZTE-t mert konkrétan most kopp-kopp nincs baja nálam, eltekintve egyszer egy lockscreen fagyástól, ami eddig nem volt egyáltalán, ráadásul mobilnet és nem wifi mellett.
Válaszodat előre is köszönöm, mert ha így nem játszik a dolog, akkor lehet meg sem próbálom, hacsak nem lesz komolyabb gond vele még van kb fél évem a gariból, mert ugye ha egyszer elindítom a dolgot és valami sokkal gagyibb telefonokat ajánlanak helyette, nem tudom hogy visszakérhetem-e a saját gxi-met hogy inkább vissza az egész...
Amúgy szeretem a GXI-t ahogy írtam már régebben is, csak sajnos támogatás már most sincs hozzá, gari lejárta után meg semmi sem, se csere se szerviz ha bármi baja lesz, ezért gondolkodom a cserén egyedül, de ha csak gyengébbek vannak amire lehetne cserélni akkor eszem ágában sincs azokért odaadni, mert a összességében tetszik, és meg vagyok elégedve vele, az se zavar hogy nem lesz frissebb droid rá, előző telefonomon még csak GB volt, az után nagyon jó az ICS
-
Canonfan
senior tag
válasz
Aethelstone #19134 üzenetére
Ezen gondolkodok én is...
Nekem szerencsére eddig mentes volt komoly hibáktól, a kikapcsolgatás jött elő, de mióta ki van támasztva az aksi nem fordult elő emellett pont nemrég volt lockscreen fagyásom, ami eddig sosem...
Nekem ősszel jár le a gari, és nem tudom bepróbálkozzak-e a cserével- mivel ha gari után besürösödnének a problémák, akkor szívás, mert se csere, se javítás, se support...
Engem is a győri szerviz érdekelne, de sajnos nem Győrben lakom, ezért nem tudom megérné-e a befektetett munkát, mert nekem amikor kikapcsolgatott, akkor sem úgy hogy félórán belül 5*, hanem max naponta 2-3 * és esélyes lenne hogy ott vagyok egy órát a szervizben és semmi, kijövök 10 perc múlva kikapcsol, persze a papírlap eltávolítása után..
Szóval nem tudom megérné-e megpróbálni a macerát vele, leszedni a next v3-at, gyári reco, gyári rom, időpont foglalás, szabit kivenni stb ....
Egyébkén én LG F6-ra cseréltetném ha úgy alakulna, nekem szimpibb mint az SP és az IdolS de hát kinek a pap, kinek a...
-
Canonfan
senior tag
válasz
Aethelstone #19111 üzenetére
Nekem egyedül a masstorage app miatt kellett igazábol a root, a sz@r (és állítólag az MS által beleerőltetett) MTP mód miatt, ugyanis az linuxon gáz...
Nem tudom miért nem tudták meghagyni ICS-től felfele a jól bevált mass storage módot is, az nekem win és Linux alatt is gond nélkül ment mindig az előző telefonomnál.
-
Canonfan
senior tag
válasz
Keeperv85 #19108 üzenetére
Köszi a tippet, de sajnos esetemben ez nehezen kivitelezhető, mert nem győrben lakom, és mire időpontot egyeztetnék, odaérnék, melóból szabit kivennék stb le is merülne a teló...
+ még a Next V3 van rajta, amit sajnálok legyalulni, mindig csak halasztom a dolgot, bár ha ez a fagyás is a root csomagtól van akkor gyári B06-on lehet elő se jönne a hiba...
-
Canonfan
senior tag
válasz
pappbence96 #19103 üzenetére
Előre én is köszönöm, lehet nekem is kell majd, tegnap megvolt az első lockscreen fagyásom nekem is...
Szerencsére nem kellett kiszenvednem az aksit, a bekapcsoló gomb hosszas nyomására ki tudtam kapcsolni, de gondolhatjátok mennyire meglepett, mert ráadásul nem is volt bekapcsolva a wifi, hanem mobilnettel neteztem éppen...
Győri szervizről (baross úti T-pont) van tapasztalata valakinek amúgy, mire lehet számítani, mennyire nehéz eset?
(Állítólag ott a szervizes előtt kell produkálni a hibát, bekérik tesztelésre stb...)
Bármilyen infót előre is nagyon szépen köszi!
-
-
Canonfan
senior tag
válasz
Rimuru #19058 üzenetére
Köszi szépen az infót!
Egyébként én is szeretem a gxi-t az első telefonom, amire azt mondom hogy hosszabb távon is elég lenne.
Nekem eddig a kikapcsolgatás merült fel mint probléma, de azt a kitámasztás megoldotta, na meg persze az aksimerülés, de az mint kiderült Play bug volt, nem a telefon hibája.Csak azért gondolkodok most, mert support már 0 a forrás hiánya miatt, és gari lejárta után javíthatóság is 0 ha bármi baja lenne, akkor = kuka...
Az F6-ot meg ma fogtam is a kezemben, egyik barátomnak van, (bár ő telenoros) azt mondja első körben 2-őt visszacseréltetett, mert a kijelzővel volt gond, de ami most van neki már 2 hónapja használja és meg van elégedve vele.
Plus ami töblet a gxi-hez képest, 8 giga belső memória, nfc, lte, infra, cserélhető 2460 mah-s aksi, minimálisan nagyobb kijelző, JB...Szóval még én sem tudom mi legyen, mert szeretem a gxit, és tudásra is kiszolgál, de az f6-ban a nagyobb aksi az elgondolkoztatott...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azoktól szeretnék kérdezni akik a közelmúltban cseréltettek, (mármint ha látogatják még a fórumot
) vagy akinek van erről infója.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a T által felajánlott telefonok között elérhető az LG Optimus F6 is?
Épp ma néztem és elég szimpi cucc, jót is olvastam róla, és elvileg olcsóbb is mint az idol S vagy az sp...Bármilyen fix infót előre is köszi!
-
Canonfan
senior tag
válasz
Keeperv85 #19027 üzenetére
Ezt szomorúan olvasom,
gondolkodtam én is a dolgon, bár nekem a kikapcsolgatást (kitámasztás után ok) leszámítva nincs hibája, vagy nem találkoztam vele.
Bár én igazából SP re cseréltetnék Alcatelhez mint márkához nekem sincs sok bizodalmam, (persze ettől még lehet nagyon jó, sokan dicsérik az idol s-t) csak én se tudom hogy gariidőben még cseréltessem-e, mert hát support inkább csak ti voltatok (ezúton is köszi a V3 ért) gari után viszont semmi sem lesz, szóval baja lesz = kuka...
Nem akarok a többiek nevében beszélni, de én személy szerint ezúton köszönöm a segítséged és a munkádat!
-
Canonfan
senior tag
válasz
Csapoati #18947 üzenetére
Igen ez igaz, ha az aksikitámasztás nem oldotta volna meg, akkor valószínűleg már cseréltettem volna, de azóta szerencsére egyszer sem kapcsolt ki magától ezért nem foglalkozom vele.
Nem tudom mennyire kezdené el újból ha kiszedném a papírt az aksi alól
Sajnálom amúgy hogy ilyen helyzetbe került a GXI, mert alapvetően jó telefon így ICS-el is, kár hogy sok köztük a hibás darab,
ha ez nem lenne, + kapna JB-t akkor szerintem nagyon sokan megtartanák hosszú ideig.
Bár ez benne volt a pakliban anno mikor vettük, egyrészt a Intel cucc miatt, másrészt hogy a ZTE-nek is ez volt az első inteles telefonja.Csak most hogy ilyen bizonytalan jövője van, nem tudom mi lenne a logikus lépés, cseréltetni így is hogy alapvetően nincs nálam baja, vagy megtartani, és a gari után meghagyni másod telefonnak és venni mást...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném megkérdezni.
Én is szeretem a GXI-t, és jelenleg (kopp-kopp) semmi baja, egyedül a kikapcsolgatás jött elő nekem (amit az aksi kitámasztás megoldott azóta sem kapcsolt ki magától) és az aksimerülés, amit szerencsére agy Play frissítés szintén megoldott.
Viszont egy ötlet erejéig felmerült bennem hogy gari letelte után bármi baja lenne akkor valószínűleg papírnehezék lenne belőle, és sajnos itt a fórumon is egyre fogyatkozik mögüle a közösség,
szóval könnyen lehet (szerintem) hogy a gari letelte után (nekem még kb 10 hónap van hátra) se szerviz nincs, se közösség mögötte akiktől tanácsot lehetne kérni, hogy megjátsszam-e én is a cserét ha lehet sp-re azzal az indokkal hogy kikapcsolgat. . Persze előtte kiszedni a papírt az aksi alól és visszarakni gyárira (ez utóbbiról nem tudom hogy megéri-e nekiállni...)
Ti mit gondoltok?
Ha nincs gondom vele mindenképp tartsam meg, vagy inkább próbáljam meg a cserét egy sp-re vagy idol-s-re?Válaszotokat előre is köszi!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Ha már a cseréről van szó, szeretnék kérdezni én is.
Egyelőre csak kíváncsiságból, mert mint írtam korábban is, én még nem szeretnék cserélni, mert szeretem a GXI-t, meg most (kopp-kopp) úgy néz ki rendben van aksi normálisan bírja, nem indulgat újra stb.
Amin most elgondolkoztam (olvasva a fórumot) az az, hogy nekem ugye (tavaly októberben vettem a telót) az első 1 évem letelt, most tartok a +1 évnél, ahol nem indul újra a gari cserekor elvileg.
Viszont ha ez letelik, és valami gondja lesz akkor szívás, mert csere nincs, és nem tudom mennyire javítható szervizben és mennyiért, szóval lutri.
Ezért arra gondoltam, hogy kb fél évvel a gar lejárta előtt megpróbálkoznék vele én is, de nem kamuzva, mert nekem is kikapcsolgatott de azt az aksikitámasztás megoldotta, így nem is foglalkozok vele, szóval hogy kiszedném a papírt az aksi alól és megmondanám hogy újraindulgat, + néha minden előjel nélkül nagyon gyorsan lemerül magától, ami ugye csak nemrég oldódott meg.Aztán ha sikerül cseréltetni (bár nekem csak a győri szerviz játszik, ott meg valaki írta hogy a szervizes előtt produkálni kell a hibát) akkor lenne az új telóra még fél év, az alatt meg csak kijön ha van valami gondja, utána meg "bűntelenül" root, + főzött romok (ha vannak) és nem kell aggódni hogy elveszik a gari...
Ti mit gondoltok?
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Végre letelt az a pár töltés mi alatt teszteltem a GXI-t a play frissülés óta, és azt hiszem elmondhatom hogy végre optimalizálódott a helyzet, szóval annyit bír az aksim mint régen!
Ezért nálam még mindenképp marad a GXI, mert ezen kívül csak a kikapcsolgatás jött elő nekem, ami az aksi kitámasztás után meg is szűnt, szóval (kopp-kopp) most ok.
Annyit szeretnék megkérdezni tőletek, hogy tudnátok ajánlani olyan appot, amivel a play-t és a play szolgáltatások appot le lehet menteni? Külön backup appot még nem használtam a GXI-n, mivel a gyári nagyon jó, de úgy néz ki a play-t nem látja sajnos...
Bármilyen infót előre is köszi!
Más:
Bár én még nem szándékozok cserélni, de azért mindennap követem a fejleményeket itt a fórumon hogy képben legyek,
bár tartok kicsit attól hogy elfogy a fél fórum rövid időn belül...
Ne értsétek félre, nem kötekedni akarok, sőt kívánom azoknak akiknek sikerült jól cseréltetni (Alcatel Idol S, Xperia SP) hogy hosszú időn át megelégedéssel használják új telefonjukat, én is inkább más típusra cseréltetnék (mivel már nincs bontatlan új GXI) mint visszavitt GXI-re.
Szerintem is furcsa ez a dolog a T-nél, hogy a különböző üzletekben más és más a gyakorlat, én kezdek gyanakodni arra sajnos, hogy lehet sok olyan GXI-t cseréltettek vissza aminek nem jött elő semmi baja a T-nél, ezért van most a szigorítás, hogy tesztelik, ill. a szervizes előtt produkálni kell a hibát stb...
Bár bevallom nekem is volt olyan ötletem, hogy kiszedem a papírt az aksi alól és visszaviszem hogy kikapcsolgat a teló és egy Idol S, de mivel megszűnt az aksimerülés (eddig) most megtartom mindenképp, bár nem tudom, hogy a gariidő vége felé érdemes lenne-e megpróbálkoznom a cserével olyan megfontolásból, hogy utána ha valami baja lesz akkor szívás kategória, mert se csere, se szerviz...
-
Canonfan
senior tag
válasz
tonyqa23 #18322 üzenetére
Szia! A Play-os témához, nekem már frissült a közelmúltban, és azóta jobban bírja az aksim, pl a legutóbbi töltésnél 4 napot is kihúztam vele bár elég lightos használattal, + a Dolphint is mindig kilőttem a memóriából használat után.
Biztosat még nem akarok kijelenteni, még megvárok 2 töltési ciklust és annak átlagából majd kiderül, de remélem így marad, mert ez a régi (az aksimerülés problem előtti) állapot.
Én már egy ideje meg vagyok áldva az aksimerüléssel, (bár az utóbbi időben fokozatosan javult a helyzet, pl. nem 1 hanem 2 napot bírt az aksi) és már gondolkodtam a cserén is, de remélem most normalizálódik újra az aksiidőm mert akkor mindenképp marad még a GXI.
-
Canonfan
senior tag
Jogos igazad lehet, qhd után lehet nekem is bántaná a szemem valami gyengébb kijelző.
Csak arra gondoltam, hogy mivel bejáratott márka, egy idő után biztos jobban lenne támogatva root + főzött rom terén mint az Alcatel
Mondjuk akkor már talán inkább LG L9, bár ott a proci nem mai darab, de ugyanúgy 1 giga ram, + kinézetre is jobban tetszene mint a Samu és az Alcatel...
-
Canonfan
senior tag
Zsolt_72, Benyo0210, gonger, kfz8:
Köszönöm a válaszotokat!
Én is a megtartom állásponton vagyok, ha most a Play frissítés után (szóval ha ez volt a rejtélyes hiba) megszűnnek az aksimerülési anomáliám, szóval hozza a korábbi szintet vagy közel annyit akkor mindenképp marad, (eddig biztató de nem akarok még előre örülni, csinálok még 2-3 töltési ciklust az a biztos akkor kiderül) mert amúgy nincs reális indokom a cserére, szerintem nem sok telefon van ami ebbe az árkatba tud annyival többet a GXI-nél hogy megérje a csere.
Majd inkább 1 év múlva a gari lejárta előtt, majd meglátjuk akkor mit ajánl majd cserébe a T, ill. hogy a tesztelést mennyire veszik majd komolyan...
Amúgy az Alcatel Idol S, tényleg nem tűnik rossznak, csak az aksi állítólag nem a legcombosabb, 1-nap erősebb nyúzással annyi se, + nem cserélhető aksi bár ott van még a Samsung Expressz az se rossz csere szerintem, kíváncsi vagyok melyik lesz előbb támogatva root + főzött romok terén.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Ti hogy vagytok vele jelenleg, megtartjátok a GXI-t egy (jó) ideig még, vagy már inkább eladás/csere?
Csak kíváncsiságból szeretném megkérdezni a véleményeteket, mert pl nekem most 1 éves a GXI, és most kivárok hogy a Play frissítés után visszamegy-e stabilan 3-3.5 napra az aksiidőm mint régen volt (ill. volt az 4 nap is) mert ha igen akkor szívem szerint megtartanám, mert nagyon szeretem ezt a telót, a képességei is simán kiszolgálnak még egy ideig biztosan.
Viszont pár napja kezdtem nézegetni a kínai belpiacos mobilokat, és hát 35-45 körül már korrekt tudású darabok vannak, bár még korainak érzem lecserélni a GXI-t, szóval ezen gondolkozok most...
-
Canonfan
senior tag
válasz
Jano_023 #18139 üzenetére
Én még nem igazán, ha az aksiidőm visszaáll stabilan a régi szintre (3-4 nap) akkor legalább még egy évig megtartom mert nagyon szeretem a GXI-t, tudásra is elég lesz nekem még egy ideig biztosan. Biztos sokkal jobb lenne ha lenne JB és szerintem is gáz hogy nem kap semmit, bár én az ICS-el is bőven elvagyok, az is nagy előrelépés (kivéve az mtp mód, ill a mass storage mód hiánya) a GB után.
Mondjuk erre számítottam, szerintem pl a Blade és a Skate esetében is a support = volt a modderekkel és a főzött romokkal.
Bár az Alcatel Idol S-t néztem én is, hardveresen nem lenne rossz- + alapból JB, de az Alcatel nem tudom milyen szinten van minőség/megbízhatóság terén ill. a nem kivehető aksival is fenntartásaim vannak, e kettőt leszámítva nem hangzik rosszul, bár az üzemidő elég sovány a MA teszt szerint.
Bár tartok tőle ha sokan pártolnak el a GXI-től hiba vagy jobbra csere okán, akkor jövőre lehet alig leszünk itt a fórumon...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Utánaérdeklődtem telefonon (nehogy be kelljen mutatni a telefont V3-al) aksicsere ügyben a T-nél.
Első körben a városomban lévő T-partner boltot hívtam fel, ahol csak átvevő szerviz van. Elég készséges volt a hölgy, tudomása szerint aksit csak telefonnal együtt cserélnek, de ők csak átvevő szerviz (én meg előre mondtam hogy nem akarom otthagyni a telefont ha nem feltétlenül muszáj) azt javasolta, hogy hívjam fel a Győri Baross úti T-pontot, ők a szerviz ott többet tudnak mondani.
Ezt meg is tettem, pontosabban csak próbáltam mert az automatán túl nem jutottam,
így egy másik T-Partner boltot hívtam fel Győrben de ott is a szervizhez irányítottak, hogy csak személyesen lehet intézni, és telefonon a szerviz sem árulna el többet.
Szóval az aksicserét nem lépem meg így, egyrészt a telefont én oda nem adom,
másrészt blindre nem tudok felmenni Győrbe + lepucolni sem akarom a lehet semmiért a V3-at.
Amúgy most mintha valami javulóban lenne, hosszú idő óta ma tettem kb 3 nap 20 óra után töltőre a telót, (29%-al) ami teljesen korrekt, de remélem nem kiabáltam el, nem tudom ehhez lehet-e köze annak hogy a héten frissült a Play, a következő töltésnél kiderül...
Amúgy megkérdeztem a T-s csajt a csere mikéntjéről is, azt mondta, hogy a cseredarabokat nem is a T, hanem a gyártó raktárából rendelik, illetve kérdeztem hogy ráfizetés lehet-e, erre csak annyit mondott, hogy ha nincs cseredarab akkor azonos árkatban lehet más típust választani, a ráfizetés opciót nem mondta hogy lehet-e vagy nem...
-
Canonfan
senior tag
Hogy érted el a T-nél a levásárlás opciót, ennyire normálisak voltak, vagy többszöri csere volt?
Elolvastam az MA tesztjét a Desire 500-nak, tényleg jó telónak tűnik, az én igényeimnek is teljesen megfelelne, + még szép is.
(Bár én nagyon szeretem a GXI-t, ameddig bírja marad, csak az aksimerüléssel van gondom arra jó lenne megoldást találni, lehet aksit cseréltetek majd, telefont egyelőre biztos nem, mert más baja nincs.)
Az aksija mennyit bírja amúgy, a tesztben olvastam hogy nem valami fényes, visszafogott (minimál) használattal mennyit bír az aksi?
-
Canonfan
senior tag
válasz
Keeperv85 #18093 üzenetére
Köszi az infót,
akkor ez valóban nem valami szerencsés megoldás, de úgy látom sajnos egyre jobban divat...
Remélem nem volt hasonló tapasztalatod, de szerinted akkor mi van, ha egy nem cserélhető aksis teló pont romolás közbe fagy meg úgy hogy se kép se hang, pl nem indul be az első indításkor a friss rom?
(Szerintem jó lenne az ilyen telefonokra egy hardveres "bolondbiztos" reset gomb amúgy.)Csak kíváncsiságból kérdezem hogy ilyenkor mit lehet tenni, mert úgy tudom CWM alatt nincs töltésvezérlés, és romolás közben nem szerencsés ha lemerül az aksi, hogy ilyenkor tégla, de minimum nagy szop@s nem?
-
Canonfan
senior tag
válasz
Keeperv85 #18082 üzenetére
Hát igen, sajnos egyre többen pártolnak el a GXI-től ahogy látom itt a fórumon...
Mondjuk az xperia m, alcatel idol s, samsung s advance, ace 3 közül tényleg az Alcatel Idol S tűnik a legjobbnak, bár az Alcatel nem tudom mennyire nőtt fel a nagyokhoz minőség/megbízhatóság terén, szóval mennyire vannak vele bajok.
Amúgy jónak tűnik, a MA teszt alapján kivéve az aksiidőt meg a nem cserélhető aksit, amitől ódzkodnék azért, mert mi van ha rom telepítés alatt vagy máskor annyira elszáll a telefon hogy csak aksi ki-be reset után kel életre? Szóval ilyenkor egy unibody házas telónál mi a helyzet, addig tégla míg le nem merül az aksi + még fel nem tölt?
Amúgy még a Samu S Advance ami még jól hangzik, az van is egy barátomnak és szereti, de ott is vannak kompromisszumok a GXI után szerintem, mert kevesebb ram még talán elmegy, de gyárilag úgy tudom csak GB van rajt, az meg inkább visszalépés lenne az ICS után...Mondjuk a legjobb üzlet az lenne, ha még a 2 év gari lejárta előtt forgalmazná a T a GXI2-őt és szerviz esetén lehetne ráfizetéssel váltani rá...
(Bár a nem cserélhető aksi problémája sajnos ott is megvan...
)
-
Canonfan
senior tag
k_imre (#18011), Keeperv85 (#18013):
Köszi!
Most eszembe jutott még egy dolog amit meg akarok próbálni, ha az se segít akkor lehet meglépem, ez esetben a technikai részletekről majd kérdezek még !
-
Canonfan
senior tag
válasz
Keeperv85 #18007 üzenetére
Köszi a tanácsot, ez jó ötlet!
Viszont mivel Next V3 van a telón, így ha bárhogyan kezébe kaparintja a szervizes kiderül mi a szitu a körkörös aksikijelzés miatt.
Rootolt B06-ot még el lehetne tüntetni (elrejtenii a drawerből a rootot igénylő appokat és a superusert is) felületes szemlélő elől de a V3 árulkodóbb
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha a szervizes nagyon akadékoskodik és látni szeretné a telót akár azzal a kamu szöveggel hogy ő majd kicseréli az aksit, akkor mit lehet neki mondani hogy erre ne kerüljön sor ?
-
Canonfan
senior tag
válasz
Keeperv85 #18003 üzenetére
Örömmel olvasom amit írtál, talán akkor van egy kis fény az alagút végén, mert már nagyon rejtélyes ez a merülés dolog...
Mit gondolsz, akkor egy aksi cserét érdemes lenne megpróbálni? Mert engem már elég rég sújt ez a merülés mizéria, szóval örömmel rászánnék 6-7 k-t egy új aksira félévente/évente ha ez a gond, van infód arról hogy akinek merül nagyon a telefonja annál új aksival normalizálódott a helyzet?
-
Canonfan
senior tag
Így van, pont nálam is ez a helyzet!
Nekem sem változtak a felhasználói szokásaim, és már jó ideje küszködök ezzel a problémával én is.
Pedig több FR és a V3 is megvolt de semmi változás, még magára az aksira is gondoltam már, de akkor nem lenne ilyen magas az Android OS ill a kernel részaránya elvileg...
Pedig a V3 elég jól bírta még belakatkanul, nem tudom lehet megérne egy Factory Reset úgy hogy utána az appokat visszarakni de nem frissíteni semmi google cuccot, vagy inkább az összes google rendszer appnak eltávolítani a frissítését és utána restart, mit gondoltok?
-
Canonfan
senior tag
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam még ebben a hónapban amíg le nem jár a tartozékokra adott 1 év gari kicseréltetem az aksit (és akkor már az adatkábelt is mert már rég szét van esve) hátha az megoldja az aksimerülést, és ha nem akkor is legalább van egy új aksim.
Azt szeretném megkérdezni, hogy mi a tapasztalatotok, alkatrész cserekor is használtat adnak csak, vagy azok teljesen újak?
Illetve aksicserekor be kell mutatni a telefont, vagy csak annyi hogy kiszedem a GXI-ből az aksit és berakom az újat? Next V3 van a telón, amit ezért nem akarok legyalulni, és nem akarom hogy így valamelyik T-s emberke kezébe kerüljön, mert akkor ugrik a garim, szóval ezt el lehet kerülni?Bármilyen infót előre is köszi!
Amúgy pont nemrég vett egyik barátom ZTE Blade Super-t a kék T-nél, és szerette is. Viszont ő is elvitte szervizbe (kék T) mert megkarcolta a kijelzőjét, és ott szintén azt mondták neki hogy elég sokat visszavisznek, pl becsíkozódik a kijelző stb, ezért inkább vett helyette egy LG L7 II-t.
-
Canonfan
senior tag
válasz
pudingstyle #17776 üzenetére
Küldj nekem is PÜ-t légyszi, engem is érdekel a téma!
-
Canonfan
senior tag
válasz
#40993792 #17764 üzenetére
Ezért mondom én is, hogy ha nem muszáj nem cseréltetek az biztos.
Esetleg az lehetne még jó csere, ha már most úgy kell rendelni a cseredarabokat a T-nél, akkor várni egy bő fél évet min. és akkor talán a T inkább belemegy egy másik de zsír új telefonra való cserébe.
Nem tudom ez a gondolatmenet mennyire hülyeség, csak úgy eszembe jutott, mert imádom a GXI-t (merülést leszámítva) de ha mindenképp rákényszerülnék cserélni akkor inkább egy másik típus teljesen újan (vagy vissza a pénz és ráfizetéssel GXÍ2 majd) mint valaki más használt, és ki tudja milyen hibával visszavitt telefonját kapjam meg...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A tartozékok cseréjekor is be kell mutatni a telefont?
Egyelőre csak kíváncsiságból érdekelne a dolog, hogy pl ha az aksimerülésre hivatkozva megpróbálnám cseréltetni első körben az aksit, + a gyári adatkábelt is mert szét van esve, akkor is meg kell mutatni magát a telót?
V3 van raja, és csak ezért nem akarom leszedni...Bármilyen infót előre is köszi!
-
Canonfan
senior tag
kelzsoca (#17562), Joccc07 (#17563):
Köszi szépen!
Még annyit szeretnék megkérdezni azoktól akik kipróbálták letiltani/letörölni a Play szolgáltatásokat, hogy mit tapasztaltatok, javított valamit az aksiidőn pontosabban az indokolatlan Android OS használatban?
-
Canonfan
senior tag
válasz
kelzsoca #17550 üzenetére
Viszont a Hangouts (lánykori nevén: Talk) nem indul el nélküle, így akinek ez fontos, lehetőleg ne törölje le.
Csak a Hangouts nem múködik nélküle, másba pl Pay, appok telepítése/frissítése nem zavar bele?
Csak azért kérdezem, mert akkor nekem is lehet megérne egy próbát, egyelőre csak a letiltása, mert a Hangoutsot abszolút nem használom.
-
Canonfan
senior tag
válasz
Joccc07 #17549 üzenetére
Nálam a merülést megoldotta az, hogy a google beállításokban kikapcsoltam az alkalmazások ellenőrzését és az android eszközkezelőben kivettem a pipát a második pont alól.
Ezután egy restart és segített!Ezt pontosan hol kapcsoltad ki?
Amúgy nekem eddig Next V3 alatt már úgy tűnik sokkal barátságosabb a merülés, bár belakva olyan jó nem maradt mint amit korábban írtam, most pl 39%-on raktam töltőre 2 nap 20 óra aksiidő után, ami azért már használható, bár az Andoid OS most is vezeti a listát kb 50-60%-al, de ha már ennyit kibír akkor annyira nem zavar, főleg az eddigiek után.
Annyi furcsaságot tapasztaltam az előző 2 töltésnél, hogy amikor rendesen feltöltöttem 100%-ra, akkor elkezdett szemmel láthatóan jobban merülni, és amikor pl 70-80%-ról visszatöltöttem 100-ra + restart, attól kezdve merült normálisan...
De most így marad a V3, csere egyelőre elnapolva, + a V3 nagyon jó rom, nagyon meg vagyok elégedve vele! -
Canonfan
senior tag
válasz
heidricha #17368 üzenetére
Igen, rendben van elvileg minden, de manuálisan sem csekkorlja le, (automatikusat egyből kivettem mert nem állandóan van bekapcsolva a net).
Tegnap felraktam a K9 Mailtl az elsőre lehozta elsőre mindkét fiókot rendesen úgyhogy most azt használom, de furcsa hogy a gyári miért nem akar működni V3 alatt -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy Next V3 alatt használtátok már a gyári e-mail appot?
Az a gondom vele, hogy elvileg beállította a két fiókomat (gmail, t-online) de leveleket nem tudok vele fogadni egyik fiókban sem. Küldeni próbáltam már a gmailes címemről saját magamnak, az el is ment és a gmail app le is hozta szépen, de a gyári e-mail kliens semmit...
Bár nem akkora probléma, mert a gmailes címem az elsődleges, és a rom ettől függetlenül kiváló eddig,
de B04-alatt működött, és szerettem használni, mert egybe tudtam a két postafiókomat kezelni.
Szerintetek mitől lehet ez, érdemes a beállításokban megpróbálnom valamit?
Válaszotokat, illetve ha tudnátok ajánlani más emil appot ami jó is és nem is eszi az aksit, akkor azt is előre köszi!
-
Canonfan
senior tag
válasz
counterbill #17338 üzenetére
Köszi!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Előre is bocs ha hülye a kérdés, de biztos ami biztos,
a ZTE-s backup appal vissza lehet állítani újabb romra, pl. esetemben gyári B04-ról Next V3-ra az appokat, vagy csak ugyanarra a romra lehet visszaállítani mint ami alatt a mentés készült?
Válaszotokat előre is köszi!
-
Canonfan
senior tag
válasz
counterbill #17328 üzenetére
Én is imádom ezt a telót, és amíg van rá mód hogy elkerüljem nem fogom cseréltetni. Viszont ha már mindenképp csere és nem tudnak dobozosat adni, akkor egyértelműen inkább egy másik fajta de teljesen új teló, mint egy használt cseredarab GXI, egyetértek veletek.
-
Canonfan
senior tag
válasz
tonyqa23 #17234 üzenetére
Igen, én is meglepődtem, ez így jelenleg még a B04-nél is jobb mármint mielőtt elkezdte volna enni az aksit, a B04 amikor rendesen ment akkor kb napi 20-25%-ot evett nálam kb ilyen minimál használattal ahogy most kijött ez az érték.
Úgyhogy nagyon fain lenne ha ilyen maradna,
kíváncsi leszek majd amikor belakom a romot + normál használat mellett milyen lesz de szurkolok azért hogy ilyen vagy max kicsit rosszabb...
Más:
Azt szeretném megkérdezni, hogy ti B06 vagy Next V3 alatt használjátok a 3G Watchdogot?
Nekem B04-nél alapból fent volt, mert amikor próbaképp az ICS adatforgalom mérő funkcióját használtam, akkor pár naponként max. mindig elszállt a mobilnetem és csak az újraindítás segített, amikor meg fent volt a watchdog egyszer sem fordult elő ilyesmi.
Most custom romnál gondolkodom hogy tennék még egy próbát a gyári megoldással, mert nagyon jó a Watchdog, de ha az ICS is ellátja korrekten ezt a dolgot akkor minek rá külön app, csak nem tudom érdemes-e...Bármilyen infót előre is köszi!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Megosztanám az első tapasztalataimat Next V3 rom + aksimerülés ügyben.
Én múlt hétvégén (pénteken) raktam fel, és eleinte a V3-nál is az Android Rendszer vezette a listát bár igazából csak a GPS-t próbálgattam vele, de túlzott merülés akkor sem volt már a GPS-próbákat leszámítva, elég barátian merült az aksi. Aztán később még azon a hétvégén felraktam hozzá külön-külön a Chrome és az mp4 patcheket is, + feltöltöttem teljesen az aksit, és azóta stabilan a cella készenlét vezeti az aksihasználatot ahogy kell, pl. több mint két nap uptime idővel így néz ki most az aksigrafikonom V3-at használva:
Szóval eddig nagyon biztató viszont azt hozzá kell tennem, hogy ebbe csak nagyon minimál használat, (kevés net, pár telefonhívás egyébként csak készenlét és offline mód) volt benne, kimondottan azért mert kíváncsi voltam hogy a rom magában mennyit fogyaszt. A rom appjait természetesen frissítettem, de azokon kívül csak a Maps (GPS tesztelés miatt) és az ES File Explorer van fent eddig.
Most akarom majd belakni a V3-at terveim szerint majd apránként, hogy ha esetleg van az általam használt appok között olyan ami eszi az aksit azt könnyen ki tudjam szűrni, de ha már belaktam a romot akkor arról is írok majd, hogy mennyire változott a helyzet.
-
Canonfan
senior tag
Szia!
Már fent is van a V3, eddig nagyon tetszik, bár még nem igazán tudok róla véleményt mondani, mert kb fél órája van fent, de természetesen beszámolok majd hogy megoldotta-e a merülést majd ha már lesz releváns tapasztalatom, én is leginkább ezért raktam fel.
Most az a terv, hogy 1-2 napig a V3-at is alap alkalmazásokkal használom majd, és ha úgy ok, akkor fogom csak belakni, aztán kiderül hogy változik-e valami jó irányba...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Ma megérkezett a 16-os Samsung SD-m ezért valamikor mostanában tervezem feldobni a V3-at, frissítés már a B06-on túl szerintem már úgysem várható a GXI-hez szóval nem érdemes tovább várni...
A romot még nem szedtem le csak a leírást olvastam ami elég korrekt, a ROM telepítéssel CWM-ből szerintem nem is lesz gond, mert azt előző telefonomnál csináltam már, a Recovery felrakásával kapcsolatban viszont (azt az előző telómnál még más csinálta meg nekem) szeretnék pár dolgot kérdezni tőletek, amikről a leírásban nem találtam infót.
1. Maga a művelet meddig tart normál esetben? Olvastam a nextgen fórumon (ha jól emlékszem) hogy mintha valakinek eltartott volna elég sokáig is, szóval meddig kell várni, ha esetleg megakad közben, illetve ilyenkor mennyire veszélyes ha lehúzom a kábelt, áramszünet stb, szóval mennyire rizikós, lehet ezzel téglásítani a telót?
2. A kábel mennyire számít, pl nekem a gyári usb kábel csatija már rég szétesett, csak a szigetelőszalag tartja a helyén, szóval mit gondoltok, inkább vegyek egy normálisabbat és azzal próbáljam inkább, vagy maradhat nyugodtan?
3. B04-ról váltáskor kell mindenképp a recoban a wipe data/chache is nem?
Bármilyen infót előre is köszönök, és bocs, ha nagyon alapak a kérdéseim, csak szeretnék jobban képben lenni
-
Canonfan
senior tag
Én is pont ezen gondolkodom most, épp tegnap csináltam rajt Factory Resetet (rootolt gyári B04) és próbaképp nem telepítettem rá semmit (egyedül a Gsam-ot raktam vissza mentésből de aztán le is töröltem hogy ne zavarjon be a képbe) csak google fiók szinkronizáció volt a telefonszámok miatt de semmi más, még a gyári appokat sem frissítettem, és ugyanúgy merül nekem is mint előtte...
Nekem is ugyanígy van, én is Novemberben vettem, és kb 1 hónapja szenvedek az aksimerüléssel én is...
Ezért gondoltam arra én is, hogy kizárásos alapon vagy az aksi, vagy a telefon lehet inkább a hiba oka, de nem tudom hogy lehetne eldönteni, hogy melyik.
Én szívem szerint előbb cseréltetném az aksit mint a telefont, mert pl a gyári adatkábel csatija nálam is széttöredezett már, és így egybe azt is cseréltetném gondoltam hogy ha úgy is csak zacskós darabok vannak csereként, akkor így lenne legrosszabb esetben egy új aksim, ha utána kiderül hogy a telefont is cseréltetni kell.
Ezért én is ezt szeretném kérdezni tőletek, hogy szerintetek lehetséges hogy az aksival van a gond, illetve megérné cseréltetni első körben csak az aksit, nem a telefont?
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Bocs hogy megint aksimerülés téma, csak eszembe jutott egy kérdés, és szeretnék tisztán látni...
Mit gondoltok lehet a túlzott merüléshez köze az aksinak szóval van rá lehetőség hogy az aksi a hibás?
Azért gondoltam erre, mert zBass fórumtársunk írta korábban ha jól emlékszem, hogy neki a B04-el, B06-al, V3-al is maradt a merülés, az Android rendszer meg 70-80%-on, szóval ha 3 rommal is ugyanúgy merül akkor valószínű hogy nem mind a 3 rom hibás vagy zakkant meg benne valami...Ezért gondoltam hogy lehet -e az aksinak köze a dologhoz, bár erősen feltételes módban, mert akkor ha hibás az aksi akkor minek pörögne a kernel 70-80%-al de hátha...
A V3-at lehet megpróbálom én is ha megjön a 16-os SD-m, de ha az sem segít akkor mit gondoltok, megérheti első körben az aksit cseréltetni, nem a telefont? (+a töltőkábelt is esetemben akkor már, mert nekem is szétesett a micro usb csati)
-
Canonfan
senior tag
válasz
89BDave89 #17010 üzenetére
Én amikor az első cserét kaptam, mondták hogy olyanokat adnak vissza, amiket elküldtek szervizelni, és visszakaptak. Én is olyat kaptam, hogy nem dobozban volt, hanem egy kis nejlon csomagban, és van egy matrica a hátlap alatt a fődarabon, (asszem egy csavaron keresztül) amit akkor láttam először amikor a Blade-et szervizeltettem,
Köszi az infót!
-
Canonfan
senior tag
válasz
Keeperv85 #17016 üzenetére
Köszi az infót, tényleg akkor az a biztos ha valaki olyan ügyintézőt fog ki hogy bontatlan dobozosat tud szerezni, ezért nálam csak a végső lehetőség a csere.
Szerinted mennyire gáz amúgy ha valaki használtat kap, illetve van arra lehetőség jogilag, hogy a cseredarabot leellenőrizni, és ha pl egyértelműen használt, pl idegen képek stb vannak benne akkor lehet kérni tőlük másikat, illetve bontatlan dobozosat ilyenkor, vagy amit kapsz az van és kész?
-
Canonfan
senior tag
Ezzel az appok összeírásával csak az a gond, hogy nekem teljesen szűz gyári B04-gyel és szűz B06-tal is csinálta, tehát nálam csak a gyári appok voltak fenn amíg teszteltem. Sőt miután ugyanúgy merült, Titaniummal fagyasztottam a gyárikat is, természetesen hiába, tehát itt szerintem már valami más gond lesz.
Én azért lehet megpróbálom a V3-at mert mindig is kíváncsi voltam rá, hátha nekem megoldja a dolgokat. Elvileg jövő héten jön meg a 16-os Samsung SD-m, ha addig nem tér észhez a GXI, akkor valószínű az új kártyával megy fel a V3, illetve ha az sem hoz változást akkor gyári állapot visszaállítása + szintén teszt és ha azután sem jó akkor csere...
Viszont hétvégén Ausztiában voltam 2 nap, és ott este offline módban alig merült, napközben persze azért jobban merült, mert roaming, + nem mindenhol volt térerő. Nem tudom megmagyarázni, de itthon meg kb 15%-ot vagy többet evett szintén offline módban előző este, szóval elég érdekes, lehet véletlen pont akkor észhez tért, de mindenesetre nem tudom mitől lehetett...
Most addig is érdeklődéssel olvasom a cserével kapcsolatos tapasztalataitokat, mert imádom a GXI-t tudásra az eddigi legjobb telefonom, de ha már nincs belőle új cseredarab, akkor ha lehet inkább választok egy másik telefont amit ott bontanak ki a dobozból (pl Samsung S Advance), minthogy egy már visszavitt (refurbished) telefont kapjak érte, amit ki tudja milyen hibával vittek vissza...
(Jó tudom elvileg letesztelik, de akkor is...) -
Canonfan
senior tag
Nálam is ez a helyzet szintén már több hete, és nagyon idegesít már...
Én is pont a merülés miatt gondoltam feldobni a V3-at de nem tudom mennyire érdemes, ha mindegyik rommal ugyanúgy csinálja...
Bár most akarok majd 16-os sd-t venni a GXI-be, majd addig még nem lesz meg amit lehet ki akarok próbálni a B04-el, aztán lehet felmegy a V3, ha az nem oldja meg akkor újra a B04.
A backupos dolgot kipróbáltam, nálam nem hozott nagy változást, bár nálam nem is jelent meg a backup folyamat a GSam-ban.
Viszont ha mindegyik rommal hasonló a helyzet és appok kizárva, akkor már főleg nem tudom hogy mi lehet ez.
Szeretem ezt a telefont, és ha valahogy meg lehet oldani ezt a merülés problémát akkor nem cseréltetném szívesen, mert ki tudja milyet kapnék helyette, főleg hogy már nem forgalmazza a T.
Szóval csak legvégső esetben, és amit lehet kipróbálok hogy ne csere legyen belőle, de mit gondoltok, ez a túlzott merülés (ami könnyen belátható hogy a használatot bekorlátozza) lehet cserére indok?Bármilyen infót előre is köszi!
Illetve arra gondoltam de ez csak tényleg egy ötlet részemről, hogy anno a GXI hibáiról készült szavazáshoz hasonlóan, akiknek van most ez a túlzott merülés problémája (mint pl nekem is) öszeírhatnánk hogy kinek milyen appok vannak fent, és ha többünknek is ugyanúgy fent van ugyanaz az app (vagy appok) akkor lehetne gyanakodni hogy köztük lehet a bűnös.
Emellett akinek nincs ez a merülés problémája, az is beírhatná hogy pl "ezt az appot én is használom és nekem nem merül a teló", így lehet könnyebben ki lehetne szűrni hogy melyik app vagy appok okozzák a gondot...Ti mit gondoltok?
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Bocs hogy még mindig aksi téma (ezért is raktam off-ba) csak azt szeretném megkérdezni, hogy milyen hatással van az aksira a kikapcsolt állapotban lévő töltés, illetve pontosabban megérné szerintetek 1-2 töltést kikapcsolva, hogy kapjon egy "resetet" az aksi is?
Gondoltam lehet a sok összevissza töltést sem szerette az aksi (a fullos merülés miatt, ami még midig nem oldódott meg sajnos Factory Reset ellenére sem, de már egyszer rendben volt csak utána telepítettem appokat úgyhogy még nyomozom a bűnöst) talán egyszer megérné kikapcsolva töltenem, hátha...
Bármilyen infót előre is köszi szépen!
mate3553 (#16735):
Na nekem régebben 50-40% szokott lenni 3g Watchdoggal és Avast-al 2 nap után, hogy csináltad, milyen appok vannak fent a teljesség igénye nélkül?
-
Canonfan
senior tag
mate3553 (#16667), tonyqa23 (#16668), gonorrea (#16671):
Köszi szépen az infót!
Akkor egyelőre még maradok a B04-nél, de kíváncsian várom most a B04 vs B06 közötti fogyasztási teszt eredményét, aztán meglátom majd...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni a Next V3 userektől,
hogy összességében mi a véleményetek a rom-ról, mennyire stabil, miben jobb mint a gyári?
Én eddig mind halogattam a váltást, (még mindig B04 van a telómon
) egyrészt kényelmességből másrészt mert a B04 + root is jó rom, nagyon stabil és gyors is, (legalábbis nálam) + amikor olvastam itt a fórumon hogy a B06 után jobban merül az aksi és semmi használatba észrevehető változást nem hoz akkor gyorsan le is tettem a frissítésről, főleg nem érte volna meg csak ezért újraraknom az egész romot (Nextgen-es root), ezért gondoltam megvárom az új frissítést illetve az abból készült újabb Next romot.
Viszont most hogy olvasgatom hogy nagy valószínűséggel a ZTE szerint a B06 a beígért új frissítés,
szóval lehet nem lesz már rá semmi (ami engem annyira azért nem zavar, mert a gyári rommal sem volt nálam eddig különösebb gond) + van most nálam is ez a megmagyarázhatatlan merülgetős dolog, gondolkozok hogy itt az idő...
Úgyis gondoltam hogy veszek a GXI-be egy 16-os kártyát (most 8-as van benne de azon már nincs sok helyem) lehet azzal együtt menne fel a V3 is, így legalább a szűz sd az adott lesz
Ezért azt szeretném megkérdezni, hogy mik a tapasztalataitok, a V3-al ugyanúgy jobban merül az aksi mint gyári B06-nál, illetve általánosságban mennyire vagytok megelégedve vele, mennyire stabil?
-
Canonfan
senior tag
válasz
tonyqa23 #16564 üzenetére
Másik.
Megint elkezdte a teló ezt a kernel használós dolgot, de nemtom kiszűrni sem gsam batteryvel, sem terminal emulatorba beírva a dumsys alarmot. Mit tudok még megnézni? Gsam-ban is az átlag akkuidőt 13 órának írja és tényleg annyira merül.Nekem is ez a problémám már több hete,
épp ma reggelre is lazán lemerült pedig 40% körül volt az aksiban előző este és offline-ban volt a teló, és ez nem az első eset, eddig 2-3* is előfordult most mióta van ez hogy az éjszaka közepén rá kellett dugnom tölteni, mert lazán lemerült volna...
Sajnos nekem is ez a helyzet nem tudtam kideríteni hogy mi eszi, a hét elején Factory Resetet is csináltam már, de tegnap megint elkezdett merülni magától, bár most kíváncsi vagyok hogy mi a bűnös, mert a gyári (frissített) appokon kívül nem sok van fent más pont emiatt (Apex, Nova, 3G Watchdog, Avast, Gsam, Home switcher)
Szóval ha valaki tudja mitől van ez, akkor engem is érdekelne az infó...
-
Canonfan
senior tag
válasz
snyper990 #16487 üzenetére
1 nap 9 óra alatt 40%-ra merülni szerintem nem vészes...
Ha alapból ilyen lett volna, vagy a szokásosnál sokkal jobban használnám a telefont, pl állandó net youtube, zene, játékok stb, akkor még el is fogadnám ezt az állapotot, mert aktívabb használattal teljesen elfogadom hogy jobban merül, hiszen egy ekkora kijelző kér enni.
A gond az, hogy úgy merül jobban, hogy a felhasználó szokásaim, a használat módja nem változott, mert ugyanilyen használattal mint ahogy most is használom, (kevés telefon, kevés net, nagyrészt készenlét, ill. este offline) korábban naponta kb 30%-ot merült egy nap, és fogalmam sincs hogy most miért a duplája indokolatlanul, főleg offline módban, ahol ugye pár százalékot kéne max merülnie egy éjszaka alatt...
Szóval most vissza szeretném hozni a régi állapotot, mert így hogy tudom hogy korábban kb kétszer annyi ideig kihúzta egy töltéssel így szerintem vészes, + idegesítő is hogy hogy nem tudom megoldani a dolgot mert nem tudom hol van a gond...
-
Canonfan
senior tag
Keeperv85
Szia!
Nemrég írtam hogy nagyon merül az aksim, és ez ügyben szeretném újra a tanácsodat kérni.
Akkor az Alarm Clock Xtreme-re gyanakodtál a log alapján amit azóta le is töröltem, + volt amikor a gyári e-mail appot is letiltottam a G+-al együtt, az emil appot azóta visszaállítottam, a G+ maradt letiltvaSajnos azonban valami még mindig nem ok, mert napközben már elmegy az aksimerülés, de offline módban eléggé merül most is, főleg ahhoz képest, hogy optimális esetben max pár %-ot kéne neki ennie offline-ban, hiszen akkor elvileg alig szabadna fogyasztania valamit...
Azt szeretném megkérdezni tőled, hogy ha csinálok egy új log fájlt úgy hogy nincs fent az Alarm Clock Xtreme, akkor rá tudnál nézni esetleg még egyszer, illetve mit javasolsz, a Factory Resetet érdemes lenne meglépnem (túl sok kedvem nincs hozzá...
)
Illetve még annyit szeretnék megkérdezni tőled és azoktól akik Next V3-at használnak, hogy a mindennapi használatban hogy vált be a rom, érdemes áttérni rá gyári B04-ről, illetve mennyire lenne érdemes megvárni a főzött romra váltással a következő frissítést?
Az aksigrafikonom így néz ki most:
Segítségedet, illetve bármilyen információt előre is köszi szépen!
-
Canonfan
senior tag
válasz
Keeperv85 #16265 üzenetére
Igazából én sem használom minden funkcióját, csak anno előző telefonomon (HTC Tattoo) ez vált be, mert ott a gyári Sense-s ébresztővel többször megjártam, mert nem frissült az órája és ezért nem ébresztett és nagyon nagy szerencsém volt hogy nem késtem 1-2 órát melóból emiatt. Akkor akadtam rá erre az appra ami pár esetet leszámítva mindig ébresztett amikor kell, így ennél maradtam később főzött romokon és a GXI-n is, ICS alatt a gyári ébresztőt nem is próbáltam még...
-
Canonfan
senior tag
-
Canonfan
senior tag
válasz
Keeperv85 #16242 üzenetére
Köszi szépen az infót, és előre is nagyon szépen köszönöm a segítséged!
A log fájlt megcsináltam ma reggel, előtte visszaraktam a frissítéseket is hogy teljesebb legyen a kép,innen tudod letölteni:
[link]Nagyon kíváncsi vagyok mi eheti ennyire, ma is elég durván merült...
tonyqa23 (#16243):
Kíváncsi lennék egy applistára...mik lehetnek azon a telón. Az ilyen fekvőtámasz, felülések, push up meg pull up fitness programoknak nincs kint a widgetjük? Eleve sok widget van kint főoldalakon? Mert ha igen, az is lehet,h valamelyik megbolondult...
Hát épp ez az, mert szerintem teljesen átlagos appok vannak fent, pl. DW Contacts, Firefox, Dolphin, Angry Birds, Evernote, Alarm Clock Extreme Free, Android Pro widgets, ES, Shazam (nincs kint widgetje) stb, kb 51 appom van a Play szerint, de ebbe benne vannak azok a gyári appok is, (pl. G+, Facebook, Twitter, Youtube) amik a Playen frissülnek.
Amik widgetek kint vannak, az a ZTE gyári órája és naptára, az Android Pro Widgets Calendar widgete, a Dolphin bookmarks widget, illetve az Evernote, és a Köpönyeg widgete...
Például így nézett ki ma töltés elött az aksigrafikonom, kevesebb mint egy nap aksiidővel, abból is egy rész offline módban és max pár telefon és egy kis netezés mellett...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Lehet off, de elsősorban a ti véleményeteket szeretném megkérdezni,
hogy ti mit csináltok, ha valami elkezdi durván enni az aksit?
Korábban írtam hogy újabban nagyon merül az aksim, és már akkor is zavaró volt, de azóta még rosszabb lett, és meg szeretném oldani rövid időn belül...
Például pont két napja volt hogy olyan szinten merült az aksim, hogy annak ellenére hogy előző nap töltöttem fel teljesen, de másnap már kora du 40% körül volt úgy hogy nem nagyon használtam, ráadásul este programom volt, úgyhogy rá kellett dobnom egy kb 20-30 percet töltőre, hogy ne ott merüljön le. de ezek után (kb 50-60% körülre sikerült feltornásznom) aznap este az éjszaka közepén meg már jelzett hogy 10%-on van az aksi ha nem rakom töltőre reggelre le is merült volna és masszívan elkések melóból,
mindezt offline módban, és előtte is inkább csak készenlétben volt a teló...
Mindez pár app frissítése után jelentkezett most (de mint már írtam előtte is jobban merült mint szokott) próbáltam amire emlékeztem hogy frissítettem appot visszaállítani ill. a frissítéseit törölni, + a 3g watchdogot és az Avastot is kikapcsoltam, de nem javult meg, az aksihasználatban jelenleg is maga az Android kernel a legnagyobb fogyasztó 82%-al, úgyhogy valami állandóan ébresztgeti a kernelt, de nem tudok rájönni mi az....
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy szerintetek mi erre a megoldás, létezhet olyan app amivel meg lehet nézni mi nem hagyja békén a kernelt, esetleg megér megpróbálni egy teljes töltést kikapcsolva, vagy csak az a megoldás maradt hogy Factory Reset és egyenként visszarakni az appokat?
Bármilyen infót előre is köszi szépen!
-
Canonfan
senior tag
válasz
tPedro_ #16126 üzenetére
Latom meg mindig ajanljak az akksikitamasztos megoldast, de nem hiszem, hogy segitene.
Proba keppen forgattam, raztam a telot egy jo ideig, de nem kapcsolt ki. Ezek utan ketlem, hogy egy kis papirdarab megoldana a problemat.Nekem is kikapcsolgatott kb 4 hónapos korában kezdte el, nekem az aksikitámasztás eddig bevált, azóta magától nem kapcsolt ki sosem.
Szerintem egy próbát megér én legalábbis így voltam vele, ha meg így se jó akkor csere. Ha a kitámasztás ellenére újból elkezd kikapcsolgatni, akkor én is cseréltetni fogom, de kitámasztás óta (lekopogom) nem történt ilyen...
-
Canonfan
senior tag
tonyqa23 (#15804), Zsolt_72 (#15809):
Köszi szépen az infót!
A TB-s fagyasztás nekem is szimpatikusabb, kár hogy ezt nem lehet megoldani ingyenes app-al, ill. a TB pro-nak nincs pár napos próbaverziója...
Bár a TB képességeiről nem kell meggyőzni, előző telefonom az első pár hetet leszámítva csak főzött romot használtam, és ott a TB ingyenes verzióját használtam appok mentésére és nagyon jó szolgálatot tett.
-
Canonfan
senior tag
válasz
tonyqa23 #15769 üzenetére
Köszi szépen a válaszodat!
A Google+, Facebook, Térkép, Youtube nálam is fent vannak, és ezek közül a térkép és a Youtube ami fontos nekem, Facebookot nagyon elvétve használom a G+ -t meg még el sem indítottam sosem, így ezek akár kukázhatóak lennének nálam egyértelműen ha szívják az aksit, mert ha egy appot semmire sem használok de szívja a háttérben az aksit az = kuka.
Azt szeretném még megkérdezni, hogy mi a legjobb módszer a fölösleges gyári appok törlésére, úgy hogy azért visszaállíthatóak legyenek szükség esetén, illetve melyek azok az appok amiket nyugodtan lehet törölni, ill. melyikeket nem?golyós (#15773):
Izmosabb használattal ok a 2 nap is, de nekem lightosan használva (nagyrészt készenét, kevés telefon kevés net mobilnet, wifi kikapcsolva + éjszaka offline mód) korábban általában kibírt 3-3.5 napot és erre a szintre vissza szeretnék kerülni, főleg hogy nem értem mitől van kevesebb üzemidőm, amikor nagyrészt ugyanúgy használom nagyrészt ua az appokkal mint korábban...feelurself (#15793):
Igen, bár nagyrészt készenlétben van...Bár azt hozzá kell tennem hogy 4 nap az a max volt amit bírt, általában 3,-3,5 nap ami reális volt, de még így is bő 1 nappal kevesebbet bír most...
-
Canonfan
senior tag
válasz
keep2000 #15755 üzenetére
Ez engem is érint, bár nekem még a B04 van rajta, de mostanában kb felére csökkent az aksiidőm ugyanolyan használat mellett,
és nagyon zavaró, régen kibírt 3.5-4 napot is, most meg kb 2 nap...
GSam-al mérem én is, + a gyári aksigrafikon, de nem tudok rájönni mi eszi az aksit, mert az Android Kernel a legnagyobb fogyasztó kb 60-70%-al, a többi app alig pár százalék...
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy van még más app amivel meg lehet nézni mi használja a kernelt annyit, illetve hogy a gyári B04-es romban melyek azok a gyári appok amiket érdemes törölni, és ti hogy szabadultatok meg tőlük?
-
Canonfan
senior tag
válasz
sil3ntbeatz #15689 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
Jelenleg most a DW Contacts free-t tesztelem eddig nem tűnik rossznak, és eddig erre sem jelzett a Avast, úgyhogy most ezt próbálgatom pár napig aztán ha nem jön be (eddig viszont jobban tetszik mint a GO Contacts EX) akkor visszarakom a Touchpalt és ha riaszt akkor jelentem és meglátjuk...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Bocs az offért az Android alkalmazások szoftver kibeszélő topicban már feltettem ezt a kérdést, de sajnos választ nem kaptam, ezért szeretnélek megkérdezni titeket is.
Azt szeretném megkérdezni, hogy Androidon a potenciálisan nemkívánatos programok (PUP) mennyire jelentenek veszélyt?
Én Avast Mobile-t használok vírusirtóként, (tudom hogy a szükségességéről megoszlanak a vélemények, de én úgy vagyok vele hogy ártani nem árt mert egyre többet olvasok arról hogy a mobil OS-ek közül az Android a legveszélyeztetettebb vírusok terén) és most sajnos PUP-nak minősítette a Touchpal Contacts-ot, amit már régóta használok (és szerintem nagyon jó) sok lehetőséget nem is hagyva, lényegében csak a téves riasztás és a törlés opciót, így most leszedtem és felraktam helyette a GO Contacts EX-et, amiért eddig nem jelzett.
A problémám ezzel csak annyi hogy a Touchpal-t jobban szeretem mert az ismeri az ékezetes betűket is a tárcsázóban való keresésnél.Időközben az Avast beállításaiban megtaláltam hogy ki lehet kapcsolni azt hogy a PUP-okra is riasszon, csak sajnos nem tudom hogy mennyire jelenthet ez valós veszélyt (mert pl egy tárcsázó app-ba logikusnak tűnik elhelyezni vírust, ki tudja) szóval ti mit gondoltok, nyugodtan kapcsoljam ki ezt a funkciót, és rakjam vissza a Touchpalt, vagy inkább nézzek más Contacts app után?
Bármilyen infót előre is nagyon szépen köszi!
-
Canonfan
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #15580 üzenetére
Nekem Linux (openSUSE) alatt volt elég szívás kategória ez az MTP mód (ez az amit egyedül visszalépésnek érzek a GB-hez képest, ott a Mass Storage mód teljesen korrekten ment Linuxon is) én leginkább csak ezért rootoltam a telefont, hogy fel tudjam rakni a Massstorage appot hogy normálisan tudjak másolni Linux alatt is...
Bár nekem Win7 alatt ment rendesen MTP módban a driverek felpakolása után, de az nekem szükségmegoldás volt csak...
Keeperv85:
Egyetértek
semmi gond nem volt a Mass Storage móddal, legalább az MTP mellett benn kellett volna maradnia, mert így gáz hogy a Droid pont Linux-szal nem hajlandó tárhelyként mountolódni, amikor a Droid alapja ugyanúgy Linux kernel...
Ha a Microsoft is úgy akarta volna és nem veteti ki az MTP-n kívül az összes létező kapcsolódási lehetőséget a droid alól...
Jellemző, gondoltam hogy az MS van a háttérben... -
Canonfan
senior tag
mate3553, tonyqa23, t181:
Köszi szépen a hasznos infót,
lefrissítettem mindkettőt, és nálam is úgy néz ki minden OK
ezek szerint valóban csak az első időkben volt csak ez a probléma velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest