- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
curtis2
aktív tag
Mivel a play t a mai napig nem tudom helyreállítani, kérem, hogy egy Repgon apk-val segítsetek!
Köszi! -
curtis2
aktív tag
válasz
pudingstyle #17776 üzenetére
Hello,
Azt a privit valaki nekem is átküldené?
Köszi! -
curtis2
aktív tag
Legyalultam a playt is root uninstallerrel, most pedig nem tudom életre lehelni..
Vki tud segíteni? -
curtis2
aktív tag
Valakinek nincs fölös fóliája? Kellene egy, azaz 1 db.
-
curtis2
aktív tag
válasz
madkiller #17319 üzenetére
Ezzel a vacak kábellel nem is csoda. Minden alkalommal kicsit mozgatni kell, ki- és lecsatlakoztatásnál, ami hosszú távon nem egészséges. A sokat szidott Samu és egyéb kábelek viszont simán (mozgatás, feszítés nélkül - úgy gondolom ez lenne a természetes..) illeszkednek, csatlakoztathatóak.
-
curtis2
aktív tag
Vettem egy 16 GB-os Sandisk micro SD-t , a gép meg nem ismeri fel..
Szívás? -
curtis2
aktív tag
Hali,
A videorögzítés formátumát hogyan tudom változtatni?
Köszi, -
curtis2
aktív tag
válasz
Keeperv85 #14984 üzenetére
B06-ra nyomtam a hungandroid-rol a root-ot, rendben lefutott. Egyes programoknak adja is az engedélyt (pl. USB OTG), azonban a Lucky Patcher azt írja, ezek telepítése szükséges, ami viszont nem megy. Nem megy z ES Explorerben a root explorer sem, azt írja a teszt sikertelen..
Teendő?
Esetleg leszedjek mindent és gyári áll. visszaállitása? -
curtis2
aktív tag
SuperSu és a Busybox nem akar felmenni valahogy a rootolt telóra. Nincs elegendő tárhely üzenettel..
Miért? -
curtis2
aktív tag
válasz
sil3ntbeatz #14556 üzenetére
Ez most B06 vagy n_3?
-
curtis2
aktív tag
válasz
tonyqa23 #14442 üzenetére
Hi,
Bocs, a láma kérdésekért..
Eddig B04-em van fent rootolva.
- Amennyiben a B06-ot akarom, valahogy kell unrootolni?
- Ha next_3-mal próbálkoznék (még semmi nem volt fent b04-en kívül..), akkor először B06-ot kell feltennem?
Természetesen nem csak Keep mesterhez szol a kérdés..
Köszi! -
curtis2
aktív tag
válasz
tibyke #11964 üzenetére
Hello,
Egyszer cseréltem a telot, de a gps hasonlóan gyenge, mint korábbin. Youtube-on van fent egy videó GPS Status-szal, amin pár másodperc alatt beltéren 6/6 műholdat talál a készülék. Az enyém esetleg talál 1 perc alatt műholdat, de azt nem fixálja. Kint általában 2-3 perc alatt fixál..esetleg.
nem tudom, ez általános, vagy cseregyanús a készülék..
-
-
curtis2
aktív tag
-
curtis2
aktív tag
válasz
kelekyle #11666 üzenetére
Hangminőségem elég vacak, ezt szóvá is teszik hívásaim 80 %-ában. Erre vonatkozóan kaptam tippet, de nem boldogultam vele..
Aki kelekyle alábbi üzenetével kapcsolatban tudna segíteni, hogy hogyan értelmezzem, mit kell feltegyek, kérem na habozzon megosztani velem:"Nextgen v2-ben lévő. (circle mod)
Hangminőség a nextgen v2 telepítése után évszázadokkal jobb (legalábbis nekem azóta nem panaszkodnak és azt mondták,hogy jobb) !" -
curtis2
aktív tag
Bő 1 hete használom a telot, túl vagyok egy cserén. A hangminőséget azonban eddig többen szóvá tették (korábban sima nokiákat használtam), hogy nem az igazi. Ez általános jelenség, vagy megint egy gyengébbet fogtam ki?
Köszi, -
curtis2
aktív tag
válasz
atillaahun #11611 üzenetére
Hello,
Köszi, ez az ES Explorer nagyon tetszik. -
-
curtis2
aktív tag
Hi,
Kb egy hete használok egy Grand-ot, de a GPS-szel nem vagyok elégedett. kevés műholdat lát, nagyon lassan kapcsolódik.
Ez általános, vagy próbálkozzak be egy cserével?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest