- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
Sztem használd kicsit pl mobilaréna vagy index átfutása, FB, meg ilyenek, hogy ne csak az asztalon álljon és meglátjuk, h reggelre mennyit merül és hogy mi használja az akksit. Egy plusz progit feltehetsz: Gsam battery monitor! Ez tételesen listázza, h mi hányszor ébresztette fel a telót.
-
ggeleven
őstag
Tudom, h elég kényelmetlen, de első körben csinálnék egy gyári visszaállítast vagy ami még jobb, teljesen nulláról újrarakni vagy a B06ot vagy a Next v3at és ezután semmi más progit ne tegyél vissza 2-3 napig! Ha ekkor is nagyon merül, akkor vinném a szervízbe.
Ha nyomozni szeretnél, akkor pedig egyesével tedd vissza a dolgokat és várd meg,h milyen hatásuk lesz. -
ggeleven
őstag
válasz
gole69 #17066 üzenetére
Arra szolgál, hogy meg tudd nézni, hogy letöltés közben nem sérült-e a fájl! Ha sérült lenne, akkor tönkre vágná a telót...
Ezzel a programmal pl tudod ellenőrizni:
WinMd5Sum PortableBetallózod a letöltött fájlt, nyomsz egy Calculate-et, majd bemásolod az alsó szövegdobozba a srácok által megadottat és nyomsz egy Compare-t és össze is hasonlítja neked!
-
ggeleven
őstag
válasz
bubi92 #16175 üzenetére
Én Camera ZOOM FX-et használok és nagyon meg vagyok vele elégedve!
-
ggeleven
őstag
válasz
feelurself #16109 üzenetére
Már pedig nem bőven van hibátlan készülék! De egy elégedett mezei tulajnak eszébe sem jut keresni egy topicot az egyik fórumon, h beírja, h az övé király! Nyilván jobbára az keres ilyen topicot, akinek hibás a készüléke és kíváncsi is mások tapasztalataira (na meg itt van persze a törzsközönség is).
Szóval egy fórum (még ha a legnagyobb is) egy topicjából nagyon kár kiindulni, mert messze nem a valóságot adja vissza. -
ggeleven
őstag
válasz
Gabee76 #15847 üzenetére
Uhh, az tegnap volt? Akkor erről lecsúsztam....
De köszönjük a kérdéseket, amit feltettél helyettünk!
Amúgy valóban nem kellene nagy befektetés a részükről, elég lenne a forrást kiadni és a lelkes fejlesztők teljesen ingyen készítenének jobb felhasználói élményt nyújtó ROMot!
Akkor a negatívabb visszhangok helyett azt hallaná mindenki, hogy milyen rohadt jó és mennyi mindent ki lehet hozni belőle! Ezzel kárt aztán nem okoznánk sem a ZTE-nek, sem az Intelnek! Csak jobb lenne a PR-juk, hogy ilyen csúnyán fogalmazzak...és akárki akármit mond, ez bizony fontos a mai világban!Félreértés ne essen, én nagyon elégedett vagyok vele, de tudom, h mennyivel jobb is lehetne!
-
ggeleven
őstag
válasz
menyhartlevi #15816 üzenetére
-
ggeleven
őstag
válasz
ggeleven #15660 üzenetére
Hoppá!
Az Opera rájött (segített a kb egy hét alatt beesett ~10000 egy csillagos értékelés), hogy a legutóbbi frissítés mennyire nem volt nyerő, úgyhogy Classic néven elérhetővé tette az előző verziót!
Bízzunk benne, hogy valamennyire frissítést ez is kap majd a jövőben!
xSide
Ez most már biztos forrás telepítheted! -
ggeleven
őstag
-
ggeleven
őstag
-
ggeleven
őstag
Ami az Opera ftp-n van, az nagyon akadozott nálam, ezért más forrásból szedtem le 12.1.4-et és azt tettem fel a DP-ba. Módosításról nem tudok, hogy lenne benne (persze ettől még lehet).
De nem aggódom mert a Play ellenőrizte a csomagot telepítés előtt és nem talált gondot! -
ggeleven
őstag
válasz
#40993792 #15622 üzenetére
Sztem jobban jársz, de tényleg! Megnézed a Tiéd frissítés előtti verziószámát?
Tudom, hogy ez a Android alkalmazások-ba tartozna, de sokaknak itt is hasznos lehet!
Két alternatívát ajánlok annak, akinek nem tetszik a frissült Opera!
Opera FTP szervere - itt az Opera Mobile 12.0.3.-as X86-os verziójának a Labs kiadását találjátok, amely támogatja a kiterjesztéseket
Opera Mobile v12.1.4 - Az Opera Mobile legutóbbi kiadása a saját Dropboxomból; ez frissebb, de nem támogatja a kiterjesztéseketMind a két verzió hiba nélkül fut nálam!
-
ggeleven
őstag
A mai Opera frissítéssel vigyázzatok, mert figyelmeztetés nélkül frissít az eddigi Beta-ra, ami egy kalap...az...
Lassú, nem jól tördel, alig bírok egy hozzászólást megírni benne!
Apk-ból megy vissza az előző, amint géphez ülök linkelel Nektek is (talán nem warez)!Kb 8 éve elvakult Operás vagyok minden fronton, de ez most vakvágány, még nekem is be kell látnom!
-
-
ggeleven
őstag
Na hoppá, mibe futottam ma bele 6 hónap hiba nélküli használat után!
Bent a munkahelyemen lehúztam a értesítősávot, hogy bekapcsoljam a wifit. Ahogy rányomtam a wifi gyorsgombjára és a telefon azon nyomban újraindult...mondom WTF?De sebaj, ezt aztán túléljük...Boot után várok, hogy csatlakozzon a routerre, de csak nem akart! Irány a Beállítások/Wifi és kikerestem a kívánt hálózatot, gondoltam csak nem észleli vagy vmi hasonló. Rányomok és erre kéri a jelszót!
Persze mondanom sem kell, hogy előtte el volt mentve és ma is többször csatlakozott gond nélkül.
Most hazaértem, belövöm a wifit és nem akar csatlakozni itthoni hálózatra, mert ennek is elfelejtette a jelszavát!
Szóval ugrott az összes elmentett wifi password! Ez mitől lehet? Nekem rohadt furcsa! -
ggeleven
őstag
válasz
Csapoati #15464 üzenetére
A miénkről is tavaly februárban hallottunk először (igaz a Tegra2-es verzióról), de gyakorlatilag novemberre került csak a kezünkbe...ebből gondolom csak, hogy ez is jó ha befut Karácsonyig! Az meg innen nézve elég messze van!
Mondjuk maga a hardver nagyon erős középkategória lesz! Erre már érdemes lesz cserélni a miénket!
-
ggeleven
őstag
-
ggeleven
őstag
válasz
boxos23 #15307 üzenetére
Nekem egy az egyben olyan tokom van, mint az első képen! Én nagyon szeretem, jól tartja a telefont, véd a sérüléstől leesésnél és jobb a fogása is, mint anélkül!
Ebay-en Meifeng márkájúként keresd!A Te képeden sztem csak egy telefont helyettesítő kép van a tokba téve!
Nézd meg a saját készítésű képeimet:
[link] -
ggeleven
őstag
válasz
kelekyle #15173 üzenetére
Legegyszerűbb ötletem pár alkalmazás cache-ének a törlése!
Vagy keress egy cache cleanert (persze ne engedd neki, hogy egyből minden alkalmazásét törölje) vagy az alkalmazások beállításánál rendezd őket méret szerint és ott is láthatod, hogy mennyit "zabálnak", az Adatok sort nézd. -
ggeleven
őstag
válasz
adam1016 #14777 üzenetére
A mai téma egész nap a lilulás volt, szóval hazafelé teszteltem az enyémet is!
Eredmény: sehogy nem tudtam lilulásra bírni, pedig mindenféle szögben érte a közvetlen napfény! Akkor én most örülök!A panel típusát/típuszámát (ha van ilyen) egyik diagnosztizáló szoftver sem tudja kiolvasni?
-
ggeleven
őstag
Én egyszerűn kipróbáltam gyakorlatban!
Az, hogy mit mond egy status checker progi még nem biztos, hogy fedi a valóságot sajnos.
Ment a TB, meg a Root Explorer meg az USB OTG Helper, de volt pár, ami meg nem...Szóval a root megvolt, de volt olyan alkalmazás, ami rossz helyen kereste az su binárist és ezért nem működött.
-
ggeleven
őstag
válasz
sil3ntbeatz #14516 üzenetére
Na akkor király, ha ötödszörre összejött és minden megy!
Most akkor élvezd ki a jó kis rendszert!(#14517) Jano_023
Jól értelmezem, hogy most a Next v2 van fent?
Ha igen, akkor ezek a lépések röviden:
1. mindenek előtt készíts backupot az alkalmazásaidról tetszőleges progival (gyári is meglepően jó)
2. az itt leírtak alapján tedd fel a CWM reco-t: link
3. az itt leírtak alapján tedd fel a ROM-ot: link
4. állítsd vissza az alkalmazásaidat! a korábbi rendszeralkalmazásokat viszont hagyd ki, mert nagyon bekeverhet a rendszernek!Kész is vagy, lett egy root-olt, B06-os, nagyon jó kis custom ROM-od!
-
ggeleven
őstag
válasz
sil3ntbeatz #14501 üzenetére
Pedig az a legegyszerűbb módja a névjegyek backupolásának. A gugli-nál biztos helyen vannak!
Nem tudom, hogy mi lehetett a baj, hogy így szarakodott Neked, nekem sem ennél, sem másik telefonnál nem okozott problémát. Gond nélkül költöztem rom-ról rom-ra, telefonról telefonra.De ez a hiba még az előző ROM-nál volt nem?
Akkor ebből hogyan jön az, hogy ezzel az update-tel van a hiba? Nálam hiba nélkül települt a Next v3 és másztak vissza fel az alkalmazások.Csak TB-vel csináltál backupot még az előző rendszernél?
-
ggeleven
őstag
válasz
callmeakos #14490 üzenetére
Fura, mert nálam meg megy minden remekül! Mondjuk hibáim nem voltak eddig sem, de születni sem születtek újak...
Két dolgot vettem észre a B06-tal:
- nem duplázódnak a fájlok, ha gépről nézem az SD tartalmát
- gyorsabban kapom meg a whatsapp üzenetek mobilneten(#14487) Keeperv85
Nekem pl a Total Commandert is a rendszeralkalmazások közé sorolta a TB, ezt pl gond nélkül visszaállította, de ez ugye nem olyan "klasszikus" rendszeralkalmazás, mint amikre gondolsz.
Amúgy jogos, amit írsz, mert csúnyán be tud keverni a TB (korábbi tapasztalatokra alapozva)! -
ggeleven
őstag
válasz
Jano_023 #14484 üzenetére
Nyugodtan csinálhatsz bizt.mentést a rendszeralkalmazásokról is, de nem ajánlott abból majd mindent visszaállítani! Én csak pl. a wifi hotspotokat, névjegyek, üzenetek meg ilyeneket szoktam visszaállítani, de csa akkor ha gyári Mentés és helyreállítás nem akarná megcsinálni!
Próbáld ki azt is bátran, meglepően gyors és ügyes az is! -
ggeleven
őstag
válasz
sil3ntbeatz #14481 üzenetére
A kontaktok szinkronizálása nem volt bekapcsolva az előző ROMban?
-
ggeleven
őstag
Egyébként sem nemzetközi oldalon, sem a Té-nél nincs még kint...
De éljen az OTA! -
-
ggeleven
őstag
Na igen...nem véletlenül nem olvasom én sem az ismerősök kirakott hülyeséget...
Ami szinte biztos, hogy a képernyő fagyás csak wifi-vel jelentkezik.
Ezt viszont van, aki megcáfolja Neked itt, mert wifi nélkül is voltak fagyások...persze most egy ilyen hsz.-t sem találok...(#13872) gzbotii
Ennek örüljünk!
Viszont pont emiatt nehéz a gariztatás...könnyen lehet, hogy a szervizben nem jön elő a hiba, akkor meg volt egy felesleges köröd a szolgáltatóhoz. -
ggeleven
őstag
Lehet az FB-ot okosan is használni, én nem tartom ördögtől valónak.
Én kb információszerzésre és a gyerekről a képek gyors megosztására használom. A kedvelt oldalaim listába vannak rendezve tematika szerint (Android, Film, Sport, ilyenek...) és ahogy belépek már kattintok is rá valamelyikre attól függően, hogy milyen hírekre vágyom...Persze ezt meg lehetne oldani mondjuk RSS olvasóval is, de ez nekem valahogy kényelmesebb. Meg sokszor az oldalak feldobnak egy-egy képet, de cikket nem írnak róla/hozzá. Ha nem követném őket FB-n, akkor ezekről mindről le is maradnék.
A képek megosztása meg így sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mint mailben küldözgetni ide-oda.
Asszony pajti meg szana szét nyeri magát a nyereményjátékokon!Én minden nap nézem a nemzetközi oldalunkat de eddig még semmi...
Pedig a Té ugye azt írta, hogy 04.05.-én elfogadta az update-et és a közlése a gyártó feladata. -
ggeleven
őstag
válasz
feelurself #13736 üzenetére
Sztem inkább a programozóknak gáz, h nem optimalizálnak több mindenre, nem a gyártónak...
-
ggeleven
őstag
válasz
gyuribácsi88 #749 üzenetére
Csak nekem nem jön be egy korábban linkelt zte-s letöltési oldal sem?
Valaki ránézne? -
ggeleven
őstag
válasz
Logeeen #12944 üzenetére
Nálam is van olyan amikor tudom, hogy ki kell bírnia 3 napot és akkor nem netezek egyáltalán.
Ez nem azt jelenti, hogy máskor nem használom ki a telefont maximálisan...
Ha kell, akkor meg ott van a kezemben a GPS, a barátokkal való élménymegosztás gyors lehetősége, a hírekhez való hozzájutás, stb, stb...Kár kritizálni a másikat, főleg úgy, hogy semmit sem tudsz a dolog hátteréről!
-
ggeleven
őstag
válasz
neo-geo #12681 üzenetére
A Smart Keyboard tud ilyet!
A beállításainál keress olyat, hogy Általános beállítások/Portré módban és ott ki kell választani a T9-et!A Play-en vagy egy bemutatókép is róla.
-
ggeleven
őstag
válasz
callmeakos #12108 üzenetére
Nyugodtan vehetsz SDHC-t, menni fog!
SDHC - SD High Capacity, 4-32 GB kapacitással
SDXC - SD eXtended Capacity, 32 GB - 2 TB (elméletileg csak) kapacitással -
ggeleven
őstag
Csak arra gondoltam, hogy pár embernél produkálta azt, hogy feltételezhetően az akksi elmozdulása miatt egyszerűen kikapcsolt a teló.
Szóval, hogy nem biztos, hogy csak a kikapcsológomb hosszan nyomására kapcsolt ki a telód!Kb egy hónapig hordtam tok nélkül zsebben én is, de egyszer sem sikerült véletlenül sem kikapcsolnom...
Majd mi is kapunk egy ilyen levelet a ZTE-től, csak az lesz benne, hogy rosszul ülünk le, amikor a zsebünkben van a telefon...
Nem a telefon rossz, csak rosszul fogod! -
ggeleven
őstag
Szerintetek az miért lehet, hogy egyes alkalmazások sehogy sem kapnak root jogot? Pl a Greenfy, a GameCIH és maga a Superuser (hogy ha az su-n belül nyomok rá a frissítésre, akkor kiírja, hogy a root kérelem elutasítva) sem kapja meg.
Eközben a Lucky Patcher, a Root Explorer, TB, TC és az USB OTG Helper gond nélkül kapott és hozzá is férnek a rendszerhez!Next v2 van fent amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Automobilista 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest