- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- iPhone topik
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OneOdio OpenRock X - a koncertterem ajtaja nyitva
- Honor 90 - modellalkat
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudom, ne nézegessem - de megnéztem
Bő 16 hónapos a U2-m, most váltott le az akku állapot 99%-ra.Előzményekhez: natúr titán, az a legszebb.
-
domos
senior tag
válasz
Gyufaaa #1223 üzenetére
Két előnye van: lehet "saját száma", szóval nem kötelező hogy az eSIM a telón is fent legyen (és nem csak Telekomossal működik), meg van rajta rendes böngésző (néha jól jött).
A nagy hátrány nálam az volt, hogy az adatokat csak a Samsung Health-be gyűjtötte, máshova nagyon macera lett volna áttöltögetni. Akksiban is kevesebbet tud mint az AW.If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
domos
senior tag
Visszatértem én is egy fekete Ultra 2-vel. Hiányzott az Apple téma. A Galaxy Watch Ultra is nagyon jó, de nem az az élmény.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
zipcss
tag
Sziasztok, én is beköszönnék egy ultra 2-vel. Alapvetően zöld alpesi szíjjal vettem, fekete titánban, de szeretnék hozzá egy fekete, titán milánói szíjat is. Van jó alternatívátok erre, nekem kicsit kétséges, hogy az eredeti megérne közel 100e FT-ot. Temu, ali vagy bárhonnan rendelt bárki ilyet?
-
Krisz79
őstag
válasz
Silent77 #1212 üzenetére
Ultra 1-be, Sajna, már szinte "csak" régi órák vannak.
(gari szűkében és több kézen átment órák)
Ezért gondoltam az ulltra2-t.
Feketébe pedig milánói szíjjal sztem Nr1.
Gondoltam elhozom szolgáltatótól, de 360e kicsit borsos szerintem érte.
Amit lehet, még be is vállalnék, de be kellene áldoznom + havi 4200-ért 1 olyan feltöltőkártyám, előfizisre, ahol 99%-ba csak hívást fogadok és nem kezdeményezek...[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
-
dud998
őstag
válasz
Krisz79 #1209 üzenetére
Nekem U1 van lassan 3 éve és a natúr titán tetszik a legjobban. 😉
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Krisz79
őstag
Kinek melyik jön be jobban?
-
Krisz79
őstag
válasz
tuareg85 #1207 üzenetére
Valahogy nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne hozzám ideális.
mind a 2 tetszik.
jelenleg az Apple Watch 8 fekete és most ktm/narancs színű szíj van rajta.
szerintem így vágány az összhang.
de valamiért az ultra vagyis az ultra2 jobban mozgatja a fantáziám…http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
válasz
Krisz79 #1205 üzenetére
A nagyobbik sima watch-okhoz valo szijak jok az ultrahoz is, de nemelyik kicsit keskenynek nez ki a nagyobb orahoz.
Szerintem is premiumabb a natur titan, a fekete feluletkezeles elrejti az igazi szinet, texturajat meg a formajanak a reszleteit. Ebben az ultra mas a sima AW-hez kepest, annal nekem is kicsit gagyinak tunt a sima szurke, es a fekete valahogy javitott rajta. (Meg van ugye az, hogy a feketen jobban latszanak a serulesek, bar az ultra talan kevesbe serulekeny.) -
válasz
Krisz79 #1205 üzenetére
Ízlés kérdése, nekem a natúr titán jobban bejön, a telefonomhoz is jobban passzol, ami ugyanilyen színű.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Krisz79
őstag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy az Ultrákhoz 1,2,
a szíjak jök Apple watch -ról?
Jelenleg van pár watch 8 szíjjam.véleményetek szerint az ultra2 Black nagyobbat szól kinézetre, mint az elődje a natúr titán?
[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
válasz
gretzky77 #1201 üzenetére
Szóval.
Ma jártam egy telekom üzletbe.
Magenta 1 előfizim mellé jövő év márciusban tudok bármit részletre vásárolni. Ergo, 3 hónappal hamarabb, mint ahogy kifut az Iphone részlet....
Marad a 2 feltöltő kártyám valamelyike.
Be tudom vinni előfizibe és akkor lehetséges az órát részletre elhozni.
Itt net és havidíj: KB: 4100Ft[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz
Krisz79 #1200 üzenetére
Easyupgrade-nek olvass utána azért az nem lesz 0% thm-es sztem.
Pedig a Telekomos sztem rosszul mondta! Magenta 1es vagyok én is, 3 mobil+tv+net. 2db iPhone részlet fut 1 éve, június vagy július körül vettem az órámat szintén részletre, majd kiderült, hogy a tv előfizetésem hűsége külön fut a többitől, és azt hozzácsapva a többihez újraindult a hűség mindenre és kihoztam 2 Tabot még szintén részletre. Semmi korábbi cuccot nem kellett kifizetnem előbb! A dátumok nem feltétlen pontosak és volt amikor változott a díjcsomag felfelé! Annyi, hogy kedvezményt nem kaptam pl az óránál, mert a hűség lejárta előtt újrakötöttem és volt kötbér de a kedvezmény és a kötbér kiegyenlítette egymást. Így teljes áron vettem, de részletre 0 % thm-mel!
Azért én már nem egyszer jártam úgy hogy az egyik Telekomos ezt mondta a másik meg simán megoldotta!Google Pixel 9 Pro XL & Amazfit Balance & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
Krisz79
őstag
válasz
gretzky77 #1198 üzenetére
Magenta 1-ben vagyok Én is.
A fele van még hátra a készülék részletnek.
De amíg fut a készülék részletem, addig a múltkor azt közölte a telefonos ügyintéző, hogy abban az esetben vállalhatok órát részletre, ha kiegyenlítem a fennmaradó részletem...
Gondolom, csak jól mondta...#1199Gyufaaa Gondolom, ide ilyen munkáltatói és miegymást kérnek hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Krisz79 #1197 üzenetére
ISTYLE-nak van Easy Upgrade hitele. 1-2-3 éves futamidőből tudsz választani. Ha nem szánsz rá egybe összeget szerintem a 2 éves nem rossz. A futamidő végéra eldöntheted, hogy megtartod és fizeted tovább még 1 évet és úgy futtatod ki, vagy leadod a terméket és lezárul a futamidő.
-
-
Krisz79
őstag
Tudtok tippet, hogy van e más lehetőség, ha a T-mob-nál van részletem, így onnan nincs opcióm órát vásárolni... Viszont, nem is adnék egy összegbe ennyit ki.
-
Fritz Teufel
addikt
Akkor ennyivel olcsóbb lesz a csomag, sajnos. Nincs értelme az órára a külön előfizetésnek
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
válasz
koxkids #1193 üzenetére
A Onet csak zárójelben írtam, mert dual SIM-et használok. Az AW-hez a T-s eSIM van hozzáadva, és csak a T-s számomra érkező hívások (és SMS-ek) érkeznek be az órára, ha nincs nálam telefon.
Azt egyébként írja is a watch app, ahogy most látom, hogy a Vodafone (a másik SIM) nem támogatja az AW-t.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
válasz
Fritz Teufel #1189 üzenetére
Nekem T-nél (és Vodánál) van a mobil előfizetés, kértem AW-re kiegészítő eSIM-et, amihez van saját hívószám, de amint aktiváltam AW-re, onnantól az általam megadott hívószámot kapja meg az óra. Így, ha nincs nálam a telefon, akkor a T-s számomra érkező hívásokat az órán tudom fogadni.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz
Fritz Teufel #1189 üzenetére
Itthon asszem csak a Telekomnal van a multi-sim, aminel a ket esim ugyanazt a szamot kezeli. Egyebkent hivasatiranyitassal meg tudod oldani, hogy az oran csorogjon, de nyilvan maceras mindig allitgatni.
-
Fritz Teufel
addikt
Digi és Yettel előfizető voltam eddig. Most úgy néz ki, hogy váltanák a One-ra, mivel pár ezer forintot spórolva több szolgáltatást kapok (mobilon). Ebben benne van az okosóra csomag is. Viszont itt az okosórára is van telefonszám.
Azt hittem, hogy ez működne úgy, hogy a telefon nincs nálam, akkor felveszem a hívást az órámon. Ezek szerint ez nem így van, mivel az órához külön telefonszám van? Így nem nagyon látom értelmét
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Krisz79
őstag
Az árukeresőn, ezen ársávban, sajnos webáruház amit láttam..
Ha valakinek van jó tapasztalata, hol érdemes venni, ne tartsa magába.
Nyilván nagyon jó lenne a MM-is, de a 380, Nekem már sajnos sok...
De 280-ért több mint 1 éves óráért sem kevés.Magánszemély, aki sima watch8-at szeretne cserélni egy ULTRA2-re
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Krisz79 #1185 üzenetére
Láttam néhány helyen 320-330k körül, de jellemzően fix méretű és típusú szíjjal, illetve arra figyelj, hogy a legtöbb helyen, ahol ennyivel olcsóbb, ott általában nincs 3 év gari, csak a gyártói 1 év (ha esetleg cégre vennéd, akkor az utóbbinak természetesen nincs jelentősége).
[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
Köszönöm.
A lényeg, hogy talán, már inkább érdemes ultra2-t keresni.
Ha normális áron találnék, vénnek 1 szép darabot.
De ha tudnátok ajánlani olyan helyet, ahol 300-320, vagy ezen árnál nem többért megbízható üzletet, azért nagyon hálás lennék.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
válasz
Krisz79 #1183 üzenetére
Többen vagyunk itt Ultra 2-vel, nincs külön topicja, ebben a kettőben érdemes keresni vagy kérdezni:
-
Krisz79
őstag
Sziasztok!
Ultra 2 vásárlásán gondolkodom.
Szerettem volna fórumba utána nézni. Sajnos nem találok csoportot/topicot.
Lehet nincs is?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
tysonn198810
tag
Sziasztok!
egyreszt Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek itt a csoportban.
masreszt használja valaki rajtam kívül a Watch faces nevű applikaciot? Ha igen másnak is szar?
iPhone 16pro max, AWU1
-
válasz
Aszpirin #1177 üzenetére
Amiből van AW verzió, azt automatikusan telepíti pl. letöltéskor vagy párosításkor, illetve felhozza egy listában azokat az appokat az AW app, amik fent vannak a telefonon, de nincsenek telepítve az órára. Meta appok, Viber, stb., megszűnt AW appként egy ideje egyébként.
-
Bocs az esetleg hülye kérdésért, de Messenger nincs AW-ra, vagy csak én bénázok?
-
válasz
rbalint88 #1174 üzenetére
Az Apple Support szerint plusz díjért cserébe "szervizelhető" az akksi az Ultraban pl. (Ha még garis és jobban degradálódott, mint a gyártó által vállalt mérték, akkor cserélik az órát, illetve, ha van AC+, akkor is, az tiszta sor.)
Ha a linkelt oldalon kiválasztod a Batteryt és mondjuk az Ultrat, akkor megadja, hogy kb. 99 USD lesz a szervizelés, majd, ha tovább lépsz a Get service pontra, jönnek a hazai, Apple által hivatalosan felsorolt szervizközpontok:
Ahol nincs mindenhol akksicsere ugye. Szóval nekem kicsit zavaros a dolog.
Egyelőre nincs gond az U2-m akksijával, gari is van bőven, csak jobb lenne azért tisztán látni, megkérdem majd jövő héten pár helyen, mi a hivatalos álláspont.
-
rbalint88
addikt
Megnezve a hivatalos szervizek oldalait az iStuffnal ir akkucseret 55ezerert, keszulek cseret 281ezerert, iCentre nem ir semmit, iStyle csak teljes keszulekcsere 286ezer, almarium pro oldala nem tolt be
Ultranal egyebkent mivel vannak csavarok a hatlapon, logikus lenne, hogy onnan legyen szerelheto az egesz, mint egy rendes ora, de nem, a beragasztott kijelzo felol kell cserelni az akkut
Egyebkent ha gyarilag megoldhato ezzel a ragasztasos modszerrel a 100m vizallosag+buvarcomputer statusz, akkor a gyari ragasztot kicserelve ugyanugy tomitettnek kellene lennie.
btw van olyan rendes oram, ami az uveg felol szerelheto, aztan megis 1000m(!) vizallosagu, szoval ez se megoldhatatlan feladat, raadasul ezt a kicsi japppppanoknak 1985-ben sikerult ezt megugrani, tanulhatna toluk a kedves apple. (Az enyem 1991-es) -
válasz
koxkids #1168 üzenetére
Ezek szerint az Apple nem tudja, hogy cserélnek-e akksit az órában, értem. Esetleg 100 USD-ért kapsz egy új órát a nem garis helyett, világos...
-
V.T.
aktív tag
válasz
koxkids #1168 üzenetére
Ez alapján ha én beviszem hogy szeretném kicsereltetni az aksit akkor 45 ezerbe kapok egy másik órát? Mert ennyit megér akkor hogy meg 2 évig hiba legyen egy jó órám mert eddig sem volt vele probléma ezen kívül így el lennék vele még.
sufni GSMben semmiképp se mennék ha javittatnám az órát -
Rosszul olvastad…
Hivatalosan nincsen akksi csere, ha rossz lenne, kapsz új órát akku csere árban. [link]
Nekem anno az S4 is átesett ezen a folyamaton.Az hogy valamelyik sufni GSM boltban cserélnek akkut, az mindenkinek szíve joga de onnantól bukja a vízállóságot és nem ez a hivatalos folyamat!
-
Bevezetsz egy új szokást: fürdés előtt leveszed
Jó na, csak vicc volt. Ha zavar a gyakori töltögetés, akkor cseréltesd az akksit, de előtte kérdezz rá a vízállóságra a szervizben, illetve, ha igen a válasz, akkor kérdezd meg, hogy kaphatsz-e róla papárt - hogy elsőkézből informálódj.
A vízállóság megszűnése nekem nem logikus, mert búváróraként is reklámozzák… és az elég fura lenne, ha egy akksicsere megszüntetné a búváróra-voltát - bár az Apple-től nem elképzelhetetlen. -
Hivatalos Apple Support infói alapján 40k körül. De több helyen olvastam, hogy utána már nem lesz por- és vízálló, szóval kérdéses, hogy megéri-e.
[ Szerkesztve ]
-
Luser2000
addikt
Ez nem hiba, csak az akkumulátor "'természetes elhasználódása". 70% alatt cserélik, garanciális időszak alatt. Kettő év alatt ennyi degradáció megszokott, bár nyilván vannak ennél szerencsésebbek (leginkább attól függően, hogy mennyi ciklus került már az aksiba). A töltés közbeni melegedést kevésbé szeretik, ha úgy érzed nagyon meleg, akkor szakítsd meg a töltést és pár perc után folytasd.
Samsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Watch Ultra, MacBook Air M2 13"
-
V.T.
aktív tag
Sziasztok!
December végén lesz 2 éves az Ultram. Telekomban lett vásárolva 3 év garival.
az a probléma vele hogy új korában bírt 4 napot egy töltéssel kikapcsolás nélkül. Ez mára 2 nap lett. Az aksi 88%-os egyéb bajom nincs vele.
szerintetek az aksit az Apple cseréli vagy így jártam és csak fizetősben fog működni?nincs tapasztalatom sem az Apple sem a telekom hozzáállásával a dologhoz.
köszönöm a segítséget!
-
zsebszi
tag
Apple watch ultra 2 kaptam. Átjönnek az értesítések a telefonról, de nem mindegyiknél figyelmeztet rezgéssel vagy hanggal? Mi lehet a baj?
pl. Facebook, tiktok nem. Messenger, üzenetek, watsapp igen. -
Dell XPS
veterán
Sziasztok!
Nektek is melegszik az óra töltés közben?Üdv, Dell XPS
-
válasz
rbalint88 #1153 üzenetére
A Lululook titán szív ma reggel fényképezve, közel egy év (11 és fél hónap) FOLYAMATOS hordás után:
Amióta megvan és feltettem, nem került le róla, folyamatosan hordtam, csak töltések idejére vettem le a keromról (órával is alszom). Volt terepen, és volt tengervízben is (egy hétig voltunk a nyáron Olaszországban).
Ha fémszíjat keresel, szerintem ez végállomás lehet.
Előtte összevissza vásáoltam mindenféle egyéb kínai szíjat, amik végül vagy nagyon keveset használatm (de csak a tuitánszíj megérkezése előtt), vagy csak felpróbáltam.
Előzmény: https://prohardver.hu/tema/re_apple_watch_ultra_elso_nekifutas/hsz_770-770.html[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz
koxkids #1149 üzenetére
Ez engem is erdekelne, de en csak titant vennek - konnyebb is es mas arnyalat az acel es a titan.
KoszonomJorus es aki meg rendelt kinai szijat: majd figyeljetek, hogy ahol be van ragasztva a tokba csatlakozo reszbe, ott nem
kezd-e el elengedni a ragasztas. Nekem mindegyik szovetes kinai szijam viszonylag hamar elengedte magat ott, szerencsere az ora nem esett le miatta egyszer se. A szilikonszijakkal nem volt problema, csak az anyaguk erezhetoen nem olyan jo, mint a gyari. -
Kinek milyen fém/titán szíj vált be Ultra-n?
Néztem a Nomad-ot, de azért 300€ kicsit sok érte -
Icewloxy
junior tag
Hello , ultra 2 modell tud konkrétan környezeti hőmérsékletet mérni egy szobában ? Ha igen akkor van rá gyári applikáció vagy külön kell letölteni hozzá.
-
dud998
őstag
válasz
s.Oliv3r #1143 üzenetére
Ez jó hír, köszönöm szépen a javaslatot!
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz
s.Oliv3r #1141 üzenetére
Megnéztem, nagyon kemény hogy mennyi féle-fajta szíjuk van. És az értékelések is egészen jók.
-
dud998
őstag
Rendeltem egy ilyet, létezik még ezüst és fekete színben is. A kép alapján egy az egyben az eredeti replikája. Remélem jó lesz mert én nem adok 95 ezret az eredetiért. Biztató hogy a Tech Protectben idáig nem csalódtam. Majd ha megjött, teszek fel képet.
[link]“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
Szerencsére nem tapasztaltam ilyen problémát. 🙏🏻
-
dud998
őstag
válasz
koxkids #1135 üzenetére
Üdv a klubban! Hamar megszokod/szereted majd. 😉
-
Az elmúlt napokban mintha lazának éreztem volna a crownt, nem kattant, puha és könnyű volt a nyomási érzet. Tekerésre menütől függően minden rendben levőnek érződött. Rákerestem, írták, hogy szoftveres gond, a következő frissítés megoldja, ma feltettem a 11.1-et és valóban megoldotta, ismét kattan a crown és megfelelő ellenállású a nyomási érzet is. Pedig már kezdtem hardveres problémára gondolni.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Én is beköszönök, nekem S4 rozsdamentes acél verziót ma váltott egy Ultra. Első generációs, de azért ez is nagyon más kávéház, eddig tetszik
Legalább a hosszabb túrákat, edzéseket jobban fogja bírni. Méretet kicsit szokni kell, de menni fog. Tetszik a nagy sík kijelző.
-
sirály69
őstag
Hol tudom ezt kikapcsolni?
Szerver Hosting Debrecenben
-
sirály69
őstag
Csak nekem....?
Több alkalommal előfordult, hogy telefonálok vagy beszélgetek valakivel és az óra(Siri) el kezd dumálni valamit és kiválaszt egy címjegyzékben szereplő nevet és küld neki egy üzenetet.
Mi ez?
Hogy lehet ezt kilőni?
Ma is vezetés közben kezdte ezt csinálni miközben kihangosítva beszéltem....Szerver Hosting Debrecenben
-
Luser2000
addikt
Tudnátok USB C-s töltő(pado)t ajánlani?
Próbáltam két Ali-s terméket, piszok lassan tölt mindkettő.
Valami minőségi kellene, de nem az Apple 14eFt-os árán.
Köszi előre is.Samsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Watch Ultra, MacBook Air M2 13"
-
válasz
Silent77 #1124 üzenetére
Megérkezett, és bár elasztikus, de nekem túl kicsi lett a 21 cm-es csuklómra.
Ha valakinek esetleg kell, szívesen felajánlom - kb. 15-16 cm-es csuklóra lehet megfelelő. Mondjuk kicsit csajosabb is, mint a képek alapján gondoltam.
-
A frissítést követően közel 10%-kal javult az akksiidő az én felhasználási szokásaimmal.
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Biztosan nagyon basic dolog, de valami még mind a mai napig nem megy nekem:
1) Ha azt szeretném, hogy se a telefonom, se az órám ne adjon hangot (hívásnál csörgés), akkor ezt a legegyszerűbben hogy érhehtem el? (Most némítom a telefont is, meg az órát is; ez így béna).
2) Hogyan lehet (meg lehet-e) megoldani azt, hogy amit a telefonon beállítok csengőhangnak (semmi különös, az iPhone alaphangjai közül valami), ugyan azzal a hanggal csörögjön az óra is? (Erre az óra beállításoknűl egy "iPhone türözése" opciót kiválasztottam, de az valami más lehet, eltérő a csöngés).
Köszi előre is, üdv!
Samsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Watch Ultra, MacBook Air M2 13"
-
Ezek a fonott szíjak különösen tetszetősek és kényelmesek. Mivel gumi is van belefonva, gondolom, idővel majd elgyengül.
-
Köszi a javaslatokat, megérkezett néhány szíj Kínából (Hollandiából). Még várok néhányat.
Anyagminőségre és kompatibilitásra első ránézésre rendben vannak, majd idővel meglátjuk, mennyire tartósak.
-
Mr.Grincs
veterán
Köszi az infót
. Meg is néztem és így olcsóbb, mint a havi biztosítás + önrész…Szerintem be fogok rá nevezni, mert így használni nem egy gazdaságos dolog ha valami baja lesz és zsebből kell kifizetni a cserét…Persze nem szándékozom lezúzni, meg beáztatni, de az ördög nem alszik.
Gondolom senkinek nem cserélték gariban, ha beázott… Ahogy az iPhoneokat sem ha beázik…
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok!
Tegnap megrendeltem a Telekomtól egy Apple Watch Ultra 2-t, elméletileg a jövőhéten érkezik meg. Az lenne a kérdésem, hogy lehet rá valahogy apple care-t kötni, vagy marad a telekomos biztosítás? Ez lesz az első apple watchom és kicsit parázok, hogy beázik vagy valami lesz vele, amit nem kezelnek gariban… teljesen érthetetlen számomra, hogy ha vízállónak hirdetik, akkor miért nem cserélik, ha beázik. Fuck logic./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
zsolidodd
senior tag
Vett valaki fekete Ultra 2-t? Redditen több olyan post is van, amiben azt írják, hogy már most sikerült megütni úgy az órát, hogy lejött a festés.
-
Sziasztok!
Én is beköszönök egy Ultra 2-vel.
Minden téren új vagyok, 1 hete van Appla telefonon, és soha nem gondoltam, hogy ennyit kiadok egy órára.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az Apple első próbálkozása arra, hogy dedikált sportórát csináljon okosórájából. Apple Watchként tökéletes, sportóraként még van hova fejlődnie.
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 1 év garancia black
- Apple Watch 9 41mm Hibátlan/2025.04.26. Apple Gar./Akku 99%/p4002
- Apple Watch 6 Gold 40mm Stainless(Acél) Újszerű/Akku 100%/p4001
- Apple Watch Series 9 GPS / 45mm / Midnight (022)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest