- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
-
heidricha
őstag
válasz
curtis2 #16830 üzenetére
Ilyen korszak nekem is volt. Ha nem volt alatta net, akkor pár perc alatt többynire összeállt - vagy mégsem. A gond a "vagy mégsem" volt, a 2-5 perc fix idő, bár nagyon kellemetlen, de meg lehetett volna szokni. A gond az, hogy volt nem kevés alkalom, amikor 30 perc sem volt elegendő.
Ha összeáll valahogy, akkor utána nem volt vele semmi gond, az tény. Most is az van, hogy csak akkor kell nagyon a net, amikor a GPS éppen indul, utána már teljesen mindegy, hogy van, vagy nincs. Nekem sem világos, hogy mi a vérnek kell neki a net ENNYIRE, de a tapasztalat teljesen egyértelműen mutatja, hogy kell. Az A_GPS ilyesmiről szól (gyorsabb, ha van kapcsolat), de arról azért nem, hogy a normál pár perces idő helyett "végtelen" ideig is tarthat egy pozíció összekaparása!
Röviden: teljesen egyetértek TBG kollégával! Kellene mennie...
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
curtis2 #12542 üzenetére
Figyelj
-Vettem egy Advance-t
-Abból a 768 RAM-ból, Task Killer után is max. 300 szabad volt, itt van vagy 600
-Sokat játszottam rajta, a Six Guns pl. játszhatatlanul akadt rajta, és nem voltam megelégedve a 3D-s teljesítményével sem annyira. Az a Mali 400MP1 egymagában nem túl combos.
-Ennek nagyobb a kijelzője, jobb a felbontása, nem ég be a kijelzője, igaz nem AMOLED, de így is nagyon szép szerintem.
-Kamera FULL HD-t vesz fel, az csak sima HD-t, fényképező részét még nem nagyon nézegettem, nincs hasonlítási alapom.
-A Samsung sz*rakodott nekem állandóan a KIES-el, amúgy se szerettem túlságosan.
-Játszani sokkal jobb ezen, és a többi feladatot is jobban ellátja
-Ami még jobb a ZTE-n. A Samsungnak volt beépített 4GB memóriája. Oda mentette a játékokat, root nélkül nem is tudtad felcserélni a belső tárhelyet az SD kártyára. Itt nekem hozzá se kellett nyúlnom, egyből tudta hova töltse a játékok data fájljait, stb.Samsungnál meg sz*rakodni kell/kellett vele.
Én nem bántam meg hogy lecseréltem, főleg úgy hogy még nyertem is rajta kb. 5k-t. Az ment a malacperselybe
-
heidricha
őstag
válasz
curtis2 #12139 üzenetére
Nekem is ez van, ha nincs aktív, használható adatkapcsolat
Szerencsére már van, így a gond elmúlt, de teljesen fura a Blade után, ahol bármikor, még repülős módban is azonnal volt pozíció. (mondjuk ez sem teljesen 100% igaz, mert egyes ROM-okkal, amikor kiesett alólam a mobil adat, ott is előfordult, hogy csak keresett, de sosem talált! Szerencsére nagyon ritkán, de mindig BP-en, ahol épp kellett volna a navigáció - de ez már Murphy)Pontosítok: ÁLTALÁBAN ez volt adat nélkül! Volt 5 mp-es fix is, de a jellemző a 2 perc körüli fix, még akkor is, ha épp rálátok mondjuk WiFi-re, vagyis nem kimondottan az IP-s adatkapcsolat kell neki. Aztán a kedvencem, mikor 20 perc alatt sem talál semmit, holott 11 hold látszik, meg amikor semmit nem lát, vagy még a GPS jel sem kel életre a státusz soron!
Ellenpróba is volt, a minap átállítottam az APN-t, el is kezdett szöttyögni a GPS, nem tudom, mikor lett volna fix, de visszatettem a működőre a mobil adatot, és pricc-prucc, a világ rendje helyreállt!
-
Kiskutyák
aktív tag
válasz
curtis2 #11795 üzenetére
Hello!
Nekem is hasonló hiba áll elő mikor telefonálok. Ha headsetet használok (bluetoothos) akkor tökéletes. Már egyszer volt a T-nél, ott firmware-t frissítettek rajta. Semmi eredmény, ugyanúgy csinálja. Valószínűleg újra vissza megy hozzájuk, hogy cseréljék ki a készüléket.
-
GvFh
csendes tag
válasz
curtis2 #11795 üzenetére
hibátlanok
Nálatok a hívások hangminőségére sem panaszkodtak a másik fél oldalán?Ritkán van, hogy engem rosszul hallanának, vagy én hallom rosszul a másikat, de eddig sosem a telefon számlájára írtam. Inkább a hálózatra (nem mindegy, milyen a térerő... - akár a másik fél is lehet rossz helyen, vagy én is...), illetve a bluetooth-os kihangosítók, headset-ek (a túloldalon) is gyalázatos minőségeket tudnak produkálni. Néha a világ végén autóban eldobja a hívást - ez is megmagyarázható műszakilag.
A "vödörhang", avagy recsegés eddig max. 1-2 hetente egyszer jött elő, mindig akkor, ha én hívtam valakit, és már a kicsengés első pillanatában recseg - azonnal kinyomom, és újra hívom, még fel sem vette. A második hívás már hibátlan. Ezt is a "GIXin háklis a Tmobil esetleges hullámzásaira" c. fejezetnek tudtam be eddig.
Ugyanígy vagyok a 2 másodperces késleltetéssel. Amikor felveszem a telefont, köszönök a másik félnek egy jó hosszú cirkalmas formulával, esetleg napsugaras, madárdalos szép jó napot kívánok, a végét már úgyis hallja.
És ne mondja senki, hogy "ugye akkó mán nem is hibátlan...", mert ezeket továbbra sem tudom kardinális hibáknak betudni. Millió összetevője lehet ezek kialakulásának. És ebből csak egy a telefonkészülék.
Jobban zavart az ominózus kikapcsolgatás, amit nem győzök hangsúlyozni, hogy egy kis darab papír az akku kitámasztására 2 hete folytatólagosan megoldotta a dolgot.
-
-
xtevo
őstag
válasz
curtis2 #11204 üzenetére
A beállításoknál -> Helyszolgáltatások a középső kettő négyzet van bejelölve? Ha igen, és úgy se talál műholdakat, akkor tényleg szerviz.
Más.
Most próbaképpen nem nagyon használtam igazán se wifit, se mobilinternetet, szinte csak telefonálásra használom, meglepő, nem?!
Így az aksi közel 2 napja megy (1nap 20óra) és még mindig 71 %-on áll.
-
atillaahun
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest