Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
andikaaa
aktív tag
Aki szeretne szürke keretből ezüstöt, egy durvàbb radìr segíthet.
-
andikaaa
aktív tag
-
andikaaa
aktív tag
válasz
sittes79 #17048 üzenetére
Először a gyári recovery, majd a b04, utána frissítettem b06-ra.
Ehhez mit szóltok? Hülye vagyok?
Honnan kerülhettek a telefonba ezek a képek? -
andikaaa
aktív tag
next_v3 ról visszatettem a gyári szoftvert, a leírás szerint, majd megtalálta a b06-os frissítést, de a telefon folyamatosan újraindulgat, csak az intel logó jön be... Mit is kell ilyenkor?
Csináltam factory resetet, most bejött minden. Nem rontottam el? B06 van
-
andikaaa
aktív tag
Már én cseréltettem egyszer a telefonom, nem dobozosat, hanem zacskós hátlap nélkülit kaptam... Most a DCIM /.thumbnails mappában találtam olyan fotókat, amit soha nem láttam. Idegenek vannak rajta.
Az én néhány képem is ott van, amire emlékszem, hogy én csináltam. De ezek...
Esetleg felismeri magát valaki innen?
1.
2. -
-
andikaaa
aktív tag
Nem tudok a facebookra képet feltenni, sem üzenetben küldeni. Régen is volt ilyen, akkor eltávolítottam a facebook frissítéseket, és sikerült. Most nem találom, hogy hol lehet eltávolítani. NeXt_v3 van fent. ?!
-
andikaaa
aktív tag
válasz
sil3ntbeatz #16515 üzenetére
Nem sok utómunka van, de macro lencsét használtam, egy CD-t megvilágítottam, vizet cseppentettem rá...
Még a végén kiderül, hogy nem is rossz a telefonunk kamerája! -
andikaaa
aktív tag
válasz
bajaki #16509 üzenetére
A enyémet nem karcolja. Azért jó, mert így pillanatragasztóval is fel tudtam ragasztani a lencse gyűrűjét a tokra, mert egyébként csak olyan matricaszerű ragasztó van rajta, az a nagy melegben nekem azonnal elengedte a lencsét, le is esett. Igen, a többi tok nem jó erre a célra, mert nem kör alakú a kamera körüli nyílás.
-
andikaaa
aktív tag
Sőt, a zoom optikás fényképezőgéppel rendelkezők is használnak Photoshopot vagy végeznek egyéb szerkesztővel utómunkát.
-
andikaaa
aktív tag
válasz
bajaki #16484 üzenetére
Macro lens
Telefontípust is be lehet írni, ZTE-re pont nincs, ezért én ilyet rendeltem, a gyűrűméret passzol. Ha széttekered, akkor nagyít. Ja, és egy ilyen tokra ragasztottam pillanatragasztóval a gyűrűt, hogy ne telefon legyen ragasztós.Tok.
-
andikaaa
aktív tag
válasz
sil3ntbeatz #16470 üzenetére
Köszi, örülök, hogy tetszik!
-
andikaaa
aktív tag
Köszi, néhány képen semmi utómunka nincs, csak vágás. Több appot is használok a lencsés képekhez a Camera MX vált be, a csipeszes kép lencse nélkül Camera360 nevűvel, macro beállítással. A sáskás meg a bodobácsos képeimet Photoshopban szerkesztettem egy kicsit, élesítettem, élénkítettem, sajnos nem nagyon értek a Photoshophoz... A nagyon sárga virág pedig úgy készült, hogy a CameraMX képszerkesztőjében erősítettem a színeken.
-
andikaaa
aktív tag
Ilyen képeket csináltam a napokban a Grand X In mobilommal.
Jó telefon ez!!!
-
andikaaa
aktív tag
Tudom, hogy mindenki unja már a két általános problémát, a WiFi fagyást és a lilásodást (Akinél ez NEM jelentkezett, biztos, hogy csak lesajnálja ezt, de nem csak az van, hogy rásüt a nap..eltakarom, máris jó, hanem tényleg lila függönyszerű hártya jelent meg már gyenge fénynél, ami használhatatlanná tette a készüléket...), Elhihetitek, hogy ezek nem felhasználófüggő jelenségek, nekem mindkettő nagy gondot okozott az előző telefonomnál, az újnál egyik sem jött elő, pedig sem a routert, sem az szokásaimat nem változtattam meg. Tehát ezek hibák!
-
andikaaa
aktív tag
-
andikaaa
aktív tag
Nem találom a keresővel. Az miért is van, hogy kikapcsolás után újra be kell állítani a hangokat? Az új telefonom ezt csinálja, mindig elállítódik...
-
andikaaa
aktív tag
válasz
illes.bence #15479 üzenetére
Volt rajta fólia?
-
andikaaa
aktív tag
Mit szóltok, van jelly bean a telefonomra...
-
andikaaa
aktív tag
Sárga tokom van, olcsó, nem karcolta meg a keretet, bár direkt óvatos voltam. Vékonyabb benne a telefon, mint a Nillkinben. Ilyen...
-
andikaaa
aktív tag
Rendeltem egy ilyet... Más készülékhez, de párszor már töltöttem vele a Grand X-et is. Mi baja lehet a telefonnak, mert sok helyen lehet ilyet olvasni: "A gyártók szigorú előírásokat szabnak meg az Li-ion akkumulátorok töltéséhez, ettől eltérni a saját érdekünkben sem tanácsos. Nem szabad tehát lítiumos akkumulátort semmi mással tölteni, CSAK a SAJÁT töltőjével." Ez vonatkozik a szivargyújtós töltőkre is? Ne töltsem akkor mással?
-
andikaaa
aktív tag
Nézzétek mit találtam! Színes hátlapok!
-
andikaaa
aktív tag
válasz
#40993792 #15004 üzenetére
Békéscsabán cseréltettem, előző héten rendelte meg a cserekészüléket a srác, szerintem nem tőle függ, hogy milyet kap, dobozosat vagy csak zacskós, hátlap nélkülit. Azt is mondta, hogy még senki nem vitte vissza ezt a típusú készüléket. Ezen egy kicsit csodálkoztam. Lehet, hogy új volt a fiú, de nem tűnt rosszindulatúnak, mindenesetre legközelebb Szegedre viszem, ha lesz valami gond. Ahhoz már nincs erőm, hogy még több üzletet leteszteljek. Budapest messze van...
-
andikaaa
aktív tag
Igen, új... Fólia is volt rajta (amit persze rögtön lecseréltem...), zacskóban volt... Vagy nem tudom, lehet, hogy egy feljavított... :S A hívásmemóriában az volt, hogy hívták 1986-ban a 112-őt... xD Az vajon mit jelent?
Ja, igen nálam volt az egész doboz, a fülest én ki sem bontottam, a kábelt mutattam, hogy repedt... De sajna nem cserélte, készenléten sem volt, de nem nagy baj, azóta már egy rendeltem többet is az ebayről.
-
andikaaa
aktív tag
Nekem is meglett a cserekészülékem. Nem telefonáltak rám, gondoltam benézek a T-be, és már ott volt, meg is kaptam. Az új készüléken nem volt hátlap, akkumulátor stb, azt nem cserélték, nem világosabb a keret sem. A lilulás nem olyan durva az új készüléknél, fagyás még egyszer sem fordult elő.
Mutattam a törött kábelvégeket is, de a szervizes azt mondta, hogy az ilyen mechanikai sérülések nem indokolják a cserét. -
andikaaa
aktív tag
Nekem a lilulás és a lockscreen fagyás miatt lesz cserélve. Nekem mindkettő nagyon zavaró, úgy döntöttem, hogy megpróbálok egy másik készüléket. Péntekre ígérték a cserekészüléket. Minden esetben fognak telefonálni vagy nekem kell érdeklődni?? Csak egy fecnire írta fel a szervizes srác a telefonszámomat. Nem veszítette el?
-
andikaaa
aktív tag
Ma én is voltam egy vidéki T pontban, talán péntekre lesz cserekészülék, akkor mehetek vissza... Három hibával mentem: 1. lock-screen fagyás, 2 liluló kijelző, 3. 2 mp-es hívásszünet (ez utóbbi talán megszűnt a 06-tal) Azt mondta a srác, hogy ezek olyan problémák, amelyekkel én jelentkezem először. Nem vitte még senki vissza a készüléket. A lilulást nem hitte el, kimentünk a tűző napra, belátta, hogy hihetetlen, hiszen ez totál használhatatlan így...
-
andikaaa
aktív tag
SOS! Visszatettem a gyári romot, szeretném visszaállítani a gyári beállításokat, de nem sikerül! Mit csinálok rosszul?
Gyári adatok visszaállítása-telefon visszaállítása- minden adat törélese---> és nem csinál semmit -
andikaaa
aktív tag
Visszatettem next v 2-ről a gyári B04-et. Az normális, hogy minden beállításom megmaradt? A szoftverfrissítés még azt írja, hogy indítás, kérem próbálja később. Nektek azonnal sikerült frissíteni?
-
andikaaa
aktív tag
Sejtettem...
És ez: jobb öltet?
Esetleg ez: XD -
andikaaa
aktív tag
Ilyet megéri venni? Működik? Van valakinek tapasztalata hasonlóval?
-
andikaaa
aktív tag
Azoktól kérdezem, akik nem használnak fóliát... Nem karcolódik még most sem a kijelző? Ugyanis készülök leszedni az utolsó darabot, nagyon idegesít, hogy csak buborékosan tudom feltenni... A neoprén tokban hordanám, szerintetek fog karcolódni fólia nélkül?
-
andikaaa
aktív tag
válasz
Joe Cockroac #10725 üzenetére
Akkor nagyon köszi, mert azóta egyszer sem fagyott! Pedig előtte a munkahelyi WiFivel minden második felnyitási kísérlet sikertelen volt.. Így mondhatjuk, hogy nekem is hibátlan telefonom lett!
-
andikaaa
aktív tag
Valaki napokkal ezelőtt írta, hogy kipróbálta a Regpon wifi KeepAlive programot. Tobb helyen olvastam, hogy az ilyen cuccok semmit sem érnek, de azért kipróbáltam én is. Tényleg nem szívja az akkumulátort és azóta nem fagyott még egyszer sem a teló... (Csütörtök este tettem fel...)
-
andikaaa
aktív tag
Szeretnék én is valamilyen normális headsetet venni, de még nem sikerült, nem merek rendelni, mert nem tudom, milyen jack csatlakozó az, ami jó a Grand X-hez.
Ezek közül a bal az eredeti füles. Tulajdonképpen, ez miben különbözik a másiktól? A másik egy olcsóbb headset, amit a Media M-ban vettem, az csak egy átalakítóval működik normálisan... Amúgy nem érzékeli a mikrofont és szar a hang is.
Szóval, mi pontosan annak a jack dugónak a neve, ami ezen a képen balról a második.Köszi előre is! (Ebay-es linket is küldhetnétek, ami már valamelyikőtöknek bevált!)
-
andikaaa
aktív tag
-
andikaaa
aktív tag
válasz
ZTE_luky #10109 üzenetére
Nem tudom, ez nem recseg még, pedig már leszedtem ezt is párszor, de igyekszem szakszerűen, úgy ahogy a könyvecskében is benne van. Nem feszegetve, hanem óvatosan végighúzom a körmöm először egyik irányba, majd a másikba...
A Nillkint még nehezebb rátenni, ha még új lenne a telefon, biztos nem is merném, nehogy megkopjon a keret: Innen van... -
andikaaa
aktív tag
Látom nem csak nekem van már legalább 4féle tok hozzá. Rendeltem 2 szilikont, azok nagyon védik, de nem lesz túl szép a telefon, majd egy rózsaszín Nillkint, ez nagyon szuper, jó a fogása, nem vastagítja stb, majd megjött a neoprén tokom is. Aki rendel ilyet számoljon vele, hogy Nillkinestől nem fér bele...
-
andikaaa
aktív tag
Ma nálam is előfordult a kikapcsolás. Egy alkalmazásba léptem bele, vártam, hogy elinduljon, de az intel logó jelent meg, újraindult...
-
andikaaa
aktív tag
válasz
Joe Cockroac #9840 üzenetére
Ezt én vettem észre először, hogy ilyen gagyi, nagyon ki is akadtam, hogy hogy lehet ilyen minőségű. El is csomagoltam, hogy másnap megyek kicseréltetni, de aztán mégis kitaláltam, hogy celluxszal tekerek rajta egyet kettőt, hogy legalább pár napig ne essen teljesen szét. A kiesett darabkát is visszaillesztettem, azóta is használom, nem repedezett tovább, sőt annyira nem is zavar, nem is látszik. Szóval, akinek még csak 1-2 repedés van rajta, így megmentheti.
-
andikaaa
aktív tag
Ezt miért csinálja? Néha az alkalmazás képernyőn felmásznak az appok. Nem lesz kevesebb, csak a hely szűkül közöttük. Azt vettem észre, ha bemegyek a TC-be, majd vissza, akkor visszarendeződnek. (next2) Tapasztaltatok már ilyet? Miért van? Fura...
-
andikaaa
aktív tag
Csináltam én is ilyen videót!
-
andikaaa
aktív tag
válasz
#40993792 #9608 üzenetére
Nem is akkor fagy, amikor éppen nagy használatban van, pont akkor, amikor hosszú alvó állapotból próbálnád felébreszteni egy olyan wifire csatlakoztatva, amit esetleg sokan használnak, nyilvános vagy nem tudom milyen egyéb beállításokkal rendelkezik... Többször leírtam képernyőzár nélkül is fagy, akié fagy, nem attól függ, hogy milyen feloldást használtok. Amúgy már a munkahelyi WiFivel is lényegesen kevesebbet fagy (naponta 1 alkalommal) next2 óta (talán mert olyanok a beállításaim most, hogy nem szinkronizál minden pillanatban), otthon meg soha.
-
andikaaa
aktív tag
válasz
Winchester95 #9276 üzenetére
Ezt próbáltad már? Szerintem jónak tűnik, ha otthon megtervezed az utat, még adatforgalmat sem generál.
-
andikaaa
aktív tag
Köszi, oké, ezt csináltam, megnéztem, tényleg oké a gallery szinkronizálás. Miután elvégeztem az adatok helyreállítását (még a múltkori állapotot), utána ismét rossz lett az egész. Úgyhogy most szánok rá egy kis időt, és nem állítom vissza a biztonsági mentést, hanem egyenként megcsinálom a beállításokat.
-
andikaaa
aktív tag
válasz
Cooler96 #9230 üzenetére
ja, ok, ha direkt így van, akkor teljesen elfogadom! fogalmam sincs a dolgok hátteréről, én csak szeretném, ha nem lenne hibás a telefonom meg szeretném megérteni, hogy mi miért van...
eddig néhányan azt írtátok, hogy nextv2ben is tud az érintősávból némítani, valószínű, félreértettem, akkor bocs mindenkitől... -
andikaaa
aktív tag
Kaptam segítséget, sikerült a TC-ben kicserélni a Gallery2.apk-t. Viszont a fényképek azonnali szinkronizációja továbbra sem működik a Picasara. Az ott fent lévő albumok a telefonon sötét mappaként jelennek meg továbbra is. Tudom, hogy hülye kérdés, de nem lehet, hogy kellene az a teljes megosztás nevű app? Vagy mi hiányozhat még? Miért nem működik? Esetleg a macedón színes ikonos dolog zavar be abba is, hogy nem működik a néma beállítás az értesítősávban? Tudom, hogy apró hibák, lehet ezek nélkül élni, de azért érdekelne a megoldás. Köszi!
-
andikaaa
aktív tag
Más bajom is lett: nem emlékszem, hogy a gyáriban hogy volt, de ha nálam a némítás, az néma, utálom a rezgést... A beállításokban a néma üzemmódban be is pipáltam, hogy a néma üzemmód, az némítást jelentsen. Viszont, ha az értesítősávban veszem le a hangot, az csak rezgésre tud váltani... Miért?? Megnézné valaki, hogy a gyáriban is így volt?
-
andikaaa
aktív tag
Valaki, legyen szíves, írja le nekem lépésről-lépésre, hogy hogy csináljam a Gallery apk kicserélését, mert nem sikerült úgy, ahogy fentebb próbáltak segíteni.De már nem csak a Picasat nem szinkronizálja azonnal, hanem már a hívóképeket sem jeleníti meg. Az hogy a fenébe tűnt el, eddig működött? Köszi!
-
andikaaa
aktív tag
válasz
junkpod #9115 üzenetére
Ok, próbáltam, de nem nevezi át... Mit kell átállítani?? Addig jutottam, hogy mivel nekem nincs ES Explorerem, mivel nagyon jó a Total C. A Total Commanderben a system/app mappában vagyok, látom a Gallery2.apk-t... Hogy cseréljem ki?
(#9117) kelekyle: Ja, értem, és helyére a jót és újraindítás? Így? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest