- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
alien19
tag
Érdekes, mert az első hónapban semmi különös nem volt a telóval.Azon kívűl h eldobálta a hálózatot..
Most már van random kikapcsolás, doboz hang néha, 2 mp szünet. Fura, azt hiszem előbb utóbb csere lesz belőle... -
alien19
tag
Köszi bárki is volt az
-
alien19
tag
Srácok valaki megigazitaná a táblázatot?kitőltöttem, de teloról vagyok
-
alien19
tag
Működö adobe air van a telefonra?
-
alien19
tag
TP-link WR-541G Több mint 1 hónap után egyszer jött elő.Folyamatos Wifi mellet.
Nekem úgy van beállítva, hogy kikapcsolja a wifit alvó módban.
-
alien19
tag
1 hónap használat után csak ajánlani tudom én is a készüléket. Blade-ről váltottam erre, szóval a ZTE-vel alapvetően ki vagyok békülve.
-
alien19
tag
Nekem tp-link van itthon.Eddig egyszer csinálta wifi be volt kapcsolva.
-
alien19
tag
válasz
dzsonkonor92 #4854 üzenetére
Válaszd le az sd-t,majd csatlakoztasd (nem kell kivenni).
-
alien19
tag
Köszönjük a romot. Ha gèphez kerülök kipròbálom
Van fejlődés rendesen
A másik fòrumon jeleztem a hangszin szabályzò problémát play zene alatt. Tudtatok vele valamit kezdeni?
-
alien19
tag
válasz
toltessyzoli #4584 üzenetére
Nálam is ezt írja
Valószínûleg szoftver probléma...
-
alien19
tag
Valaki próbálkozott már emulatorral? (N64oid stb. )
-
alien19
tag
Leválasztottam az SD -t majd vissza, és eltűnt a duplázás?!
-
alien19
tag
válasz
Peter_Pan #4405 üzenetére
Csak a mappa tartalma látszik duplán. Pl minden képem 2x van a galériában.A quickpicben és a fájlkezelőben minden csak 1x van. Ugyanez a helyzet ha pl. csengőhangot akarok beállítani.
Úgytűnik eddig a duplikálásnál háromból háromszor samsung memória kártya van a készülékben... Többek között nekem is...
-
alien19
tag
Factory resettel tűnik csak el a duplikáció a galériámból?
-
alien19
tag
Ma nálam is jelentkezett a duplázás. Most dugtam először pc-re. Érdekes mert a quickpic a képekből 1-et mig az albumom kettőt lát... Ugyanez a helyzet a zenéknél is... Akinél előjött a duplázás milyen windowst és memokártyát használt?
-
alien19
tag
Láma kérdés: Sima crt tvre rá lehet kötni megfelelő mikro USB kábellel?
-
alien19
tag
Tapasztalatok olyat h töltés közben felvillan a kijelző 5-10 percenként pàr másodpercre?
-
alien19
tag
játék közben normális a melegedese a telefonnak? a kamera alatt és körül szokott melegedni...
-
alien19
tag
Nekem is csinálja a térerő problémát de csak 1-2 mpre ritkán...
-
alien19
tag
Optimális esetben meddig kell bírni az akksinak? Tegnap este 6 felé vettem le töltöröl most 17%on volt jo sokat nyomkodtam de mintha gyorsan merü lne??
-
alien19
tag
A videofelvételnél mi az a CIF és QCIF nálam elég homályos? ? Full hd felvételnél nektek is mintha zoomolna a kamera?
-
alien19
tag
Szerintem is piszok gyors a telefon. A telepítés vagy frissítés pillanatok alatt történik.Mindenre gyorsan reagál.Annyi hibát találtam h mikor az also gombok világítanak a pontmatrixok kicsit fehéren világítanak bizonyos szögből de csak alul. Nem zavaró de találkozott valaki ilyennel?
-
alien19
tag
válasz
petike2014 #3204 üzenetére
Értem bár emiatt mégegyszer le nem feszítem a hátlapot mert a körmeimre még szükségem van
-
alien19
tag
válasz
petike2014 #3200 üzenetére
Azt hol lehet megnézni mikor gyártották a telefont?
-
alien19
tag
Nekem mára kellett volna jönnie pp-pontba mire a nő közli h ma nincs is szállítás.... WTF???? Na mindegy holnap remélem megjön....
-
alien19
tag
Igen
Bár én nem itthon veszem át mert egész nap dolgozom hanem inmedio újságosnál
A hölgy azt mondta h hétfőn szállítják (volt egy kis webshopos gondom és ügyfélszolgálaton keresztül intéztem) kiváncsi vagyok.Állítólag ha ma Fél kettőig adtam volna le a rendelést már holnap megjött volna... -
alien19
tag
Sziasztok!
Ma megrendeltem én is a drágasszágot hétfőn meg is kapom
Egy kérdés az első töltést hogy csináljam?
Egyébként én is bladeről váltok erre (igazából a blade is megmarad melós telónak
) A ZTE nekem az utóbbi 2 évben bizonyított a bladdel, semmi gondom nem volt vele így megbízom a cégben szóval hajrá Kína
Szeptember óta ezt akarom akkor tudtam meg hogy jön de ez a várakozás....
-
alien19
tag
Sziasztok!
Részltre is lehet rendelni a webshopból?lejár a hűségidőm és ilyen telót szeretnék venni
Mindenképp itthon kéne lennem vagy családtag is átveheti?Bocs az OFF-ért
-
alien19
tag
Sziasztok!Régóta figylem a telefont és a fórumot is
Már 1 hónapja eldöntöttem decemberben ezt a telót akarom megvenni ha lejárt a hűségem
A kérdésem az hogy mennyi a felhasználható belső memória, mert hol 16 gb-ost hol pedig 4-est találtam eddig a leírások alapján.És persze ebből adódóan mennyi a tényleges memóra amit felhasznáható.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest