- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
válasz
callmeakos #18891 üzenetére
egy az egyben cserélték? milyen gondok voltak a ZTE-del? milyen előfizetésed van, ha lehetek indiszkrét? mert az sp meg a gxIn úgy tudom nem egy árkategória...
-
zannor
tag
válasz
callmeakos #18888 üzenetére
Neked hol cserélték?
-
t181
senior tag
válasz
callmeakos #18843 üzenetére
Nincs cseredarab.
Nekem megmondta kerek-perec a nő, hogy már nem forgalmazzák, másikat kellene választani.
Én meg örültem, mert nagyon reméltem, hogy ezt fogja mondani.
Az SP-re nekem azt mondta, hogy nem fér bele, az Idol S viszont igen. Lassan egy hónapja használom és nagyon komoly. Sőt... volt szerencsém SP-t is a kezemben tartani.. hát az Idol S sokkal szebb, minőségibb darabnak tűnik, bár ez szubjektív.Nem itt kellene megkérdeznem, de 'amott' nem kaptam választ.
Miért nincs az idol s-nek supportja?
A SoC szokott a buktató lenni, de ez (amennyire Én tudom) teljesen rendben van. -
válasz
Bár én jártam volna így...
-
zeg
őstag
válasz
callmeakos #18840 üzenetére
Az enyém is így kezdte, aztán ha a wifi bekapcsolva maradt akkor melegedett a kamera körül, és wifi kapcsolat létrejöttekor újraindult. Majd egyik indulásnál az intel logóba belefagyott és minden újraindításnál csak eddig jutott->kuka, szervizes sem tudott mit kezdeni vele.
-
szaszii
tag
válasz
Nem fog jönni cseredarab.
-
Coolmat
őstag
válasz
Szia!
A legtöbb szervízben a szervizes előtt kell produkálnia a telefonnak a hibát, vagy beveszik vizsgálatra. A jack dugós hibát könnyen meg tudod mutatni, csak mondjuk vigyél legalább két fülest is, nehogy arra fogja a szervizes hogy a füles rossz.
Ha minden jól megy, akkor felajánlanak másik készüléket, és a garancia is újra kell hogy induljon (van erre valami jogszabály is, érdemes rá hivatkozni ha nem szeretnének új garipapírt adni). Két típus közül érdemes választani szvsz: Alcatel Idol S vagy Sony Xperia SP (ha engedik utóbbira a cserét). Persze most karácsony után ki vannak fosztva a boltok, így lehet kicsit várnod kell még érkezik új.
-
kupak_
csendes tag
válasz
Szerviz függő az egész, van akinél akadékoskodnak, de van akinél egyáltalán nem. Gondolom attól függ, hogy hány ilyen telefont szervizelt le az adott alkalmazott. Nekem például elég volt a telefonáláskor fellépő recsegő hang a cseréhez, hiszen a wifi bekapcsolásakor lévő újraindulás jó esetben kéthetente ha előfordult.
Be kell vinni és ott kiderül, hogy hogyan kezelik. Ha nagyon akadékoskodó, meg kell próbálni egy másik üzletben. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
callmeakos #18601 üzenetére
Nekem volt fent a Dead Tiger. Nem volt vele különösebb bajom. (Azt leszámítva persze, ami a véleményem arról a cuccról, de az most mellékes...)...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
callmeakos #18601 üzenetére
Erről azért nem igazán a ZTE tehet, hanem inkább az x86-os architektúra.
-
Mate
nagyúr
válasz
callmeakos #18493 üzenetére
Nagyon érik, hogy berohanjak Allee-ba és sorszám nélkül felpofozzak valakit.
-
Mate
nagyúr
válasz
callmeakos #18482 üzenetére
A gond az, hogy Alcatel se hiszem, hogy jobb lenne. Sony-val kapcsolatban is hallani érdekességeket.
-
gonger
senior tag
válasz
callmeakos #18479 üzenetére
Az Idol S (Krait 200) is 2 magos...
-
gonger
senior tag
válasz
callmeakos #18468 üzenetére
nem tudom, én kp-ra vettem, előfizetés nélkül, tehát nálam ilyen csavar nem volt a dologban. De egyáltalán nem szervizelik, hanem visszaküldik az egészet a ZTE-nek és a 2 cég elszámol egymással.
-
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos #18466 üzenetére
Egyébként ez a készülékcsere ez függ attól hogy van e még hátra törlesztőrészlet?
-
gonger
senior tag
válasz
callmeakos #18463 üzenetére
Igen,de azt gondolom ez a normális, ha nem tudják szervizelni. Úgy tűnt ismerik jól a GXI-t, egyáltalán nem akadékoskodtak.
-
gonger
senior tag
válasz
callmeakos #18459 üzenetére
hívásoknál sokszor szólt a másik fél, hogy nem érti mit mondok, olyan volt, mintha szakadozott volna a térerő. 1-1 szó kimaradt, vagy teljesen recsegős volt a vonal. Ezen túl nyugalmi állapotban többször vettem észre azt, hogy nem talál térerőt, aztán 5-10 perc múlva megint volt. Nem hálózati probléma volt, mert más telefonok működtek mellette. Próbáltam kártya cserét is, az sem oldotta meg a hibát. +az utóbbi időben bejövő hívásoknál fagyott a képernyő, nem tudtam felvenni.
Még most is sajnálom egyébként, szerettem ezt a telefont. -
golyós
addikt
válasz
callmeakos #16612 üzenetére
Nekem tetszik.
A Faceről törölték az egyik mai hirt(mai dátummal) amiben irták , hogy tölthető a B06!
Irtam nekik, hogy Április 19-én töltöttem le, miről beszélünk?? -
TBG
senior tag
válasz
callmeakos #16612 üzenetére
Nekem semmi bajom ezzel a telefonnal. Kicsit gatya a kijelző érzékenysége, de ettől függetlenül ezért a pénzért főleg nagyon jóféle. Hogy miért nem biztos, hogy veszek valaha még ZTE-t? Azért, mert lassan nyit a Lenovó is itthon és ha árban ott lesznek, mint a ZTE, de ezért sokkal jobb készülék/support lesz, akkor nem kérdés a váltás. Bár...én nagyon elégedett vagyok az Inteles cuccal, szóval...a 2-es is sanszos...majd kiderül.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
callmeakos #16370 üzenetére
Ez egy N455-ös. Pontosan azt tudja, csak asztali kivitelben, amit a GXI-be tett párja. Ez egy netbook, tehát van benne egy venti, nem passzív. A telóban még passzív hűtés sincs...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
callmeakos #16368 üzenetére
A netbookomban éppen most kerülte el a 85 fokot az Atom. Szóval ez semmi...
-
Repsol600
addikt
válasz
callmeakos #15334 üzenetére
Nem, ha a HT-t kikapcsolod akkor 1 szálon fog futni. Olyan mint ha 2 magból egyet letíltanál.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
callmeakos #15277 üzenetére
1-2 játék kéri azt a plusz kraftot
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
callmeakos #15267 üzenetére
Vedd feljebb az órajelet, a beállítások, akkumulátor, menügomb, battery tweaks alatt. Rakd fix 1.6 Ghz-re, úgy már azért játszható, bár nem laggol, de mint a lassított felvétel, kissé lassabb a játékmenet.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
callmeakos #14503 üzenetére
Opcionális lehetőség:
Router megfog, Ablak megközelít. Körülnéz. Router ablakon kidob. visszamegy.
Amúgy: 40 percet online rádióztam most (TuneIn Pro), csak WiFi van. Nem fagyott le, nem szakadt meg, nem indul újra... sem semmi egyéb.
-
ggeleven
őstag
válasz
callmeakos #14490 üzenetére
Fura, mert nálam meg megy minden remekül! Mondjuk hibáim nem voltak eddig sem, de születni sem születtek újak...
Két dolgot vettem észre a B06-tal:
- nem duplázódnak a fájlok, ha gépről nézem az SD tartalmát
- gyorsabban kapom meg a whatsapp üzenetek mobilneten(#14487) Keeperv85
Nekem pl a Total Commandert is a rendszeralkalmazások közé sorolta a TB, ezt pl gond nélkül visszaállította, de ez ugye nem olyan "klasszikus" rendszeralkalmazás, mint amikre gondolsz.
Amúgy jogos, amit írsz, mert csúnyán be tud keverni a TB (korábbi tapasztalatokra alapozva)! -
TBG
senior tag
válasz
callmeakos #14477 üzenetére
Nálam a stabilitás kicsit megingott. Korábban sosem volt semmi gáz, mostanában a gmail és a chrome is egy egy alkalommal eldöglött.
-
válasz
callmeakos #14310 üzenetére
Ilyet nagyon ritkán kapok, ellenben a "Nem sikerült a telepítés az USB háttértáron vagy SD kátyán." nevűt sűrűbben...(B04-el, Macedónnal és a B06-al is, utóbbival sűrűbben...)úgy második-harmadik próbálkozásra összejön, de borzasztó idegesítő...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
callmeakos #14207 üzenetére
Ez melyik lejátszó?
-
Gabor777
aktív tag
válasz
callmeakos #14201 üzenetére
Egy olyan hibával találkoztam, hogy semmiféle képnézegető appot nem tudok megnyitni. Se az alap galériát, se a quickpicet. Mikor tölti be a képeket, kilép. Mi lehet a baj? Ofkósz a frissítés előtt ilyen problémám nem volt.
-
sittes79
addikt
válasz
callmeakos #12870 üzenetére
Én nekem is kell, mert van olyan céges oldal, ami csak a firefox-al megy, szóval én ezt használom.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
callmeakos #12870 üzenetére
Igen. Le is van tiltva a rendszer alatt, így nem fog települni egy ideig egész biztosan.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
callmeakos #12547 üzenetére
Nekem úgy rá van gyógyulva a gyári, hogy ma megkérdeztem anyámtól miért szedte le... Azt mondja: "csak megtöröltem..." >>
-
counterbill
senior tag
válasz
callmeakos #12120 üzenetére
Írtam ma a tsek facebook oldalán és ha már ott voltam bele olvasgattam az emberek kérdéseibe stb. Nagyon sokan panaszkodnak a 3g-re. Nokiákon Samsungon stb is szakadozik 3gben a hálózat/ marha lassú a net stb. Páran írtak ,hogy a sim kártya a ludas kicseréltették és jó lett. Nem feltétlen hiszem el de hétfőn kiderül akkor kapom az új telefont az új kártyával.
-
ggeleven
őstag
válasz
callmeakos #12108 üzenetére
Nyugodtan vehetsz SDHC-t, menni fog!
SDHC - SD High Capacity, 4-32 GB kapacitással
SDXC - SD eXtended Capacity, 32 GB - 2 TB (elméletileg csak) kapacitással -
kelekyle
őstag
válasz
callmeakos #11788 üzenetére
Most ez mit takar ?
Ha szavakban fejeznéd ki magad azzal sokat segítenél -
kelekyle
őstag
válasz
callmeakos #11777 üzenetére
Ne halgass rá... Szolgáltató hiba. Mostanság tök jó volt a mobilnet de ma délelőtt folyamatosan lecsatlakozott és nehezen csatlakozott vissza, a telefonban semmi változás...
-
Tomacko
őstag
válasz
callmeakos #11422 üzenetére
Értem én, hogy wallpaper meg GXI, de van ehez egy megfelelő fórum, én is meg a többiek is oda teszik ki ha úgy érzik feltétlen meg kell osztaniuk.
Ui.: most nézem, hogy az előzőt tudtam volna még szerkeszteni, bocsánat
-
Joe Cockroac
csendes tag
válasz
callmeakos #10868 üzenetére
Nekem volt már 50 fokos is.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
callmeakos #10873 üzenetére
Ezek ilyenek. A 46 fok teljesen normális. Egy 1,6-os CPU, passzív hűtéssel. Gondold csak át.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
callmeakos #10868 üzenetére
46 fokon nem sütni nem lehet, de még főzni sem. Teljesen normális hőfok. A kezemben egy n455-ös procival szerelt netbook van: 87 fokos az Atom benne...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
callmeakos #10696 üzenetére
Gyári USB kábel? szerintem cseréltesd le és megoldódik...
-
kelekyle
őstag
válasz
callmeakos #10509 üzenetére
Ne habozz!
Nekem is eljött már az az állapot, hogy visszaviszem... csak időt kéne rá keresni -
ithomas
őstag
válasz
callmeakos #10050 üzenetére
Neveld meg
-
Tomacko
őstag
válasz
callmeakos #9753 üzenetére
tök mind1 hány órája van meg a telefonod, olvasni tudsz, szabályokat ismerd meg és használd a keresőt
-
ggeleven
őstag
válasz
callmeakos #9759 üzenetére
Csak hogy teljesen képben légy: semmilyen forrást sem adnak ki, hiába lettek megszórva levelekkel ez ügyben is...
Szóval így még barkácsolni sem tudnak rá a srácok update-et, egyelőre csak módosított stock ROM érhető el (amik viszont királyak!).
-
ggeleven
őstag
válasz
Ha lenne, akkor kiemelt helyen szerepelne az 1. hsz.-ben, ez biztos!
Nagyon szeretnénk ha lenne, páran a gyártót is megkeresték (példa), de lepattantunk..
A képernyőkép mentésére az alap ICS is képes: le+power gomb egyszerre történő lenyomása!
-
kelekyle
őstag
válasz
Hangerő le és power gombot egyszerre kell megnyomni. Built-in android feature 4.0-tól felfelé.
JB update elméletileg érkezik ! -
ggeleven
őstag
válasz
callmeakos #9747 üzenetére
Csak alig egy pár hsz-szel előbb akadtunk ki, hogy miért nem képesek az emberek használni a keresőt...
Nem, semmi hír.
gonger ugyan miből gondolod?
-
gonger
senior tag
válasz
callmeakos #9747 üzenetére
ÚÚÚ Téged most nagyon el fognak kalapálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest