-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Repsol600
addikt
válasz
bencehorvath #19552 üzenetére
Szerintem nem.
-
Repsol600
addikt
válasz
Joe Cockroac #19547 üzenetére
Igen.
Next V3 -
Repsol600
addikt
válasz
ZTE_luky #19537 üzenetére
Próbáld meg a Next V3-at felrakni. Más tippem nincs.
Volt nekem is egy hasonló hibával, azt csinálta, hogy össze-vissza mutatta az aksi töltést, és kikapcsolva is teljesen leszívta az aksit. Pl 60-70%-os aksit kikapcsolva, 1 éjjel alatt teljesen lemerített, be se kapcsolt a teló. -
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőben egy szilikon tok a telóhoz? Sehol nem találok már hozzá, ahol van ott meg 2-3 hét a szállítás.
-
Repsol600
addikt
válasz
Joe Cockroac #19497 üzenetére
Nekem van most 2.
-
Repsol600
addikt
-
Repsol600
addikt
Sziasztok.
Van egy kis gond egy GXI-vel.
Valami pár óra alatt csontra meríti az aksit. Az aksi tuti jó mert betettem az enyémet ami tuti jó és ugyan így járt. Repülő üzemmódon volt, sim sem volt benne. Valami a telóval lehet. Hard reset is volt de ugyan ez. Tuti nem is app szívja le. Valakinek valami ötlet? -
Repsol600
addikt
Még nem is mondtam, múlt héten visszavittem a telót gariba ez miatt és megcsinálták.
Új komplett kijelzőt kapott. Hogy honnan szereztek hozzá azt nem tudom. -
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Megvan még valakinek a Next v3 és a hozzá való CWM recovery? Ha valaki tudna adni egy működő linket, megköszönném.
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
A P020121129712679187800.zip B04-es rendszer nincs meg valakinek?
Vissza szeretném vinni a telót a kijelző miatt és vissza kellene raknom a gyárit. -
Repsol600
addikt
Sziasztok.
Nincs meg valakinek a gyári Tmobile-os rom?
Meg az illesztőprogramok, mert már nem működnek a linkek.
-
Repsol600
addikt
válasz
Joe Cockroac #19447 üzenetére
Áprilisig van még rá gari. Csak a gyári ROM-ot kell visszavarázsolnom rá.
Szerintem sem fog, mert még most is ilyen.
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Valami történt a kijelzőmmel.
Az egész pirosas árnyalatú, főleg a fekete, és tisztára el van mosódva az egész kijelző, kb úgy néz ki mintha csak minden 2. sor működne.A képen kb látszik minden.
Vajon mi történhetett vele??
[link] -
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Úgy néz ki, nekem is vissza kell vinnem a GXI-t, viszont Next V3 van fent, nem tudná valaki feltenni a gyári Recoveryt és a Softwaret?
Nem lehet már letölteni egyiket sem.
-
Repsol600
addikt
Sziaszok.
Van 2 problémám, az egyik végülis nem nagy gond, de észrevettem, hogy pár napja a wifi jelző ikon szürke, néha vált csak át kékre. Eddig mindig kék volt.
A másik az, hogyha bezárok minden alkalmazást akkor is 60% körűl van a ram használat. Ha programmal bezáratok mindent akkor lemeg 30% körülire, de fél perc múlva megint 60-70% pedig semmi programot nem indítok. Ez is pár nap óta van csak. Már régóta nem telepítettem semmit nem tudom mitől van.... -
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Milyen telóra lenne érdemes cserélni jelenleg a GXI-t?
Én is gondolkodok cserén, egyre többször fagy már le nálam is a wifi, képernyőfagyás is volt már többször is, + magától kikapcsolgat. -
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Battery Tweaks-ben melyik az a frekvencia vezérlés és aktív üresjárat amiben a legkevesebbet fogyasztja a teló? Frekvencia vezérlésben gondlom a Powersave.
-
Repsol600
addikt
Még nekem is megvan.
-
Repsol600
addikt
A Mobil adat használatot hogy tudom letiltani? Mert reggel már kaptam az sms-t hogy levonlt 195ft ot adathasználatra... hálózatról akar mindent frissíteni most.
-
Repsol600
addikt
válasz
Aethelstone #18992 üzenetére
Az sd kártyával nincs gond, próbáltam tabletben és hibátlanul működik.
Meg kártyaolvasóval is.
-
Repsol600
addikt
válasz
Aethelstone #18978 üzenetére
Az se jó. Amint akarok másolni a telóra megszakad a kapcsolat...
-
-
Repsol600
addikt
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy ha másolni akarok telefonra vagy telefonról vagy azonnal lefagy vagy fáj másolása közben írja ki hogy nincs kapcsolat a telefonnal? Valamikor pl. 10 képből 3-at felmásol utána írja ki vagy azonnal ahogy megkezdem a másolást.
-
Repsol600
addikt
Annyira nem fontos csak az akku kímélése miatt, eddig tabot használtam videózni stb de azt most eladtam, ez olyan volt hogy külön töltő kellett hozá usb ről nem töltött. Most viszont telóra kell felpakolnom a cuccokat.
-
Repsol600
addikt
Sziaszok!
Meg lehet azt csinálni, hogy ha rádugom a pc-re a telót usb kábellal akkor ne legyen töltés?
-
Repsol600
addikt
Egyébként az elmondottak alapján, nagyon változó a garanciáztatás, valakinek nem cserélik többszöri kísérlet esetén sem mert nem találnak hibát, valakinek "bevizsgálják" és rajt ülnek 2 hétig de azért kicserélik, és van amikor azonnal cserélik.
Vagy ez csak az épp dolgozó szervizesen múlik? Nem értem, pedig 1 cégről van szó.
-
Repsol600
addikt
válasz
pudingstyle #17784 üzenetére
Lehet jobb lenne ha bemásolnád ide is a nagy érdeklődésre való tekintettel.
-
Repsol600
addikt
válasz
pudingstyle #17779 üzenetére
Nekem is küldj egy PÜ-t légyszi.
Az enyémmel nincs semmi gond, viszont a beszéd hangminőség brutális. 2-3x el kell mondanom valamit, hogy megértse a másik fél, egyébként ezt leszámítva nincs gond az enyémmel, szal másik GXI-re tuti nem cserélem csak más típusra. -
Repsol600
addikt
válasz
callmeakos #15334 üzenetére
Nem, ha a HT-t kikapcsolod akkor 1 szálon fog futni. Olyan mint ha 2 magból egyet letíltanál.
-
Repsol600
addikt
Nálam simán felment a menüből választható szoftver frissítéssel. És Wifivel is egyből megtalálta és leszedte, ez kicsit sokáig tartott kb 20 perc. Újraindult, telepített megint újra és már működik is a B6.
-
Repsol600
addikt
Ha visszaviszem ilyen hibákkal hogy mondjuk lilásodik, meg néha fagy akkor szó nélkül kicserélik, úgy hogy náluk akkor nem is jön elő ez a hiba?
Vagy már annyit visszavittek ilyen hibával hogy szó nélkűl cserli a T?
-
Repsol600
addikt
Eddig én sem vettem észre , hogy lilásodna.
-
Repsol600
addikt
Sikerült megoldanom a pixel hibát!
Szedtem le progit futtattam kb fél órát és úgy néz ki helyre jött.De ha még kijön rajta akkor visszaviszem.
Viszont most meg másik oldalt bekerült egy porszem a plexi alá. -
Repsol600
addikt
Sziasztok.
Ma megjött a telóm, szépen használatba is vettem, eddig elégedett is voltam vele, viszont kb fél órája látom hogy a kijelző alsó sarkában megjelent 2 db pixel hiba.
Most mit csináljak vele, ezzel bevihetem a T-hez? Tudom nem nagy hiba de engem zavar, hogy egy alig fél napos telónak már vannak ilyen hibái...
Vagy van esetleg progi rá ami segíthet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged