- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmike
őstag
Az imént egy elég érdekes hibába futottam bele. Összevissza érzékelt a kijelző. Megnyomtam valahol és egyszerre több pontotot is érzékelt.
Újraindítás után jó lett. -
madmike
őstag
válasz
kelzsoca #5829 üzenetére
A lock screen fagyás nekem gyári rommal egyszer jött elő. Egy ideje fent van a HOPE azzal eddig kétszer, illetve egyszer volt olyan, hogy a hívást nem tudtam felvenni. Minden esetben bekapcsolt (és csatlakozott) WIFI mellett történt. Nekem úgy van beállítva, hogy ha alszik a teló, akkor kilövi a Wifi-t, lehetséges, hogy amikor bekapcsol a kijelző és visszakapcsolja a wifi-t, akkor az fagyasztja le. Valaki, akinek gyakran fordul elő kipróbálhatná, hogy folyamatos wifi kapcsolatnál is eljátssza e.
-
madmike
őstag
válasz
philoxenia #5325 üzenetére
Katonásdit játszottunk, nem voltak ilyen lehetőségeink
-
madmike
őstag
válasz
philoxenia #5318 üzenetére
A történethez hozzátartozik, hogy mindez Koszovoban történt, ahol még egy ilyen padnak is örültünk
-
madmike
őstag
válasz
philoxenia #5258 üzenetére
Egyik kolegám egy ilyen bicska fűrészével egy raklapból padot készített.
-
-
madmike
őstag
válasz
philoxenia #4447 üzenetére
Az nem semmi. Enyém szerintem nem tud ilyet.
-
madmike
őstag
válasz
reaven3842 #4193 üzenetére
Ha total commanderben probaltad ott nem is fogja. Sajatgepben megtalalod medialejatszokent.
-
madmike
őstag
válasz
SziberTomi #4077 üzenetére
Ez komoly. Tuti visszavitt telefont kaptal. Valoszinu rootolva is van a telod, ha rajta van a superuser.
-
madmike
őstag
válasz
madarasz92 #3941 üzenetére
Nekem ilyen van. Nagyon jó minőségű cucc, abszolút megérte.
-
madmike
őstag
válasz
Jano_023 #3911 üzenetére
%-osra gyári romban nem tudod cserélni. Javasolnám az Akku nevű progit Playböl, értesítési sávban kiírja %osan is az akksit.
Nekem alapból világitottak a gombok, sokan panaszkodtak rá, hogy csak teljes sötétben kapcsolt be nekik. Takard le a fényérzékelöt, hátha akkor bekapcsol. Nekem csak nagy fénynél nem kapcsolnak be.Ja és üdv a klubban
-
madmike
őstag
-
madmike
őstag
válasz
ricky333 #3007 üzenetére
Másnak is volt már ilyen és ha jól rémlik 3 napon belül cseréltettek is ezzel telefont.
itt volt róla szó -
madmike
őstag
Nem akar sikerulni a root. ko9 leirasa alapjan probaltam. Rendbn lefut a progi, nem ir semmi hibat, vegen ujrainditom es semmi. Marketbol leszedtem a superusert, hatha, de nem.
32bites xp-vel probalom.
Mi a titok? -
madmike
őstag
Volt mar tema, hogy antutuban kb ugyanazt a pontszamot kapja a telo akkor is ha 600on es akkor is ha 1600MHz-en van a proci. Nekem 600on volt, de most egy nagyon alap alkalmazasnal tunt fel, hogy nem a legfolyamatosabb. Feltettem 1600ra es utana mar szaladt. Valaki tesztelte mar, hogy mire erdemes allitani?
andrás47 : volt par magasabb arfekvesu tlefonom mar es szerintem semmivel sem erzeketlenebb ez mint azok voltak. Egyedul a tabletem erzekenyebb (Concorde 9.7 ips plus), de az mar tul erzekeny, sokszor hozza se kell erni a kijelzohoz, neha par mm-rol mar erzekel es eleg zavaro tud lenni.
Szoval szerintem a zte igy pont jo. -
madmike
őstag
Valaki akinek van Nillkin tökja megtenne hogy készít rola par kepet amint a telefonon van?
Mas: tobben irtak itt, hogy használják a Juicedefendert. letöltottem a freet, majd megvettem az ultimatet a jobb kalibralhatosag reményeben, de nem igazan ugy mukodik ahogy szeretném. Rendszeresen letiltja az adatforgalmat bakapcsolt kijelzonel is. valamit nem jol állítottam be. van valami normális leírás errol a progirol?
-
madmike
őstag
válasz
Danniel #2412 üzenetére
Hat en ma megvettem, ugyhogy buktam ezt a kedvezmény dolgot, de annyi baj legyen. Meg szerencse, hogy rohangasztam ma az igazolásert, aztan vegul el se kertek a westendben.
Amugy az elso benyomasok a telórol nagyon pozitívak. Kijelzo nekem érzékeny, gps kb 10 másodperc alatt pozíciónal, telefon nagyon gördülekeny, eddig akadást nem tapasztaltam. -
madmike
őstag
-
madmike
őstag
Erről senki nem tud némi infót szolgáltatni?
-
madmike
őstag
válasz
Krysz74 #2306 üzenetére
De, nem lesz meg gyorsan a papír. Röviden vázolom...
Én Bp-n dolgozom és Szolnok alá tartozunk, így nekik kell jeleznem, hogy kéne a papír, az anyaalakulat pedig Székesfehérváron van, ezért Szolnok Fehérváron csináltat egy munkáltatóit. Mivel nagy a csóróság, igy nem lehet össze vissza autókázni, emiatt, ez egy baromi hosszú folyamat mire végül a kezembe kapom.Azt mondta a csaj, azért nem lehet arra a számra,mert az nem aranykártyás (érdekes,mert a My Tmobile annak írja). Elképzelhető,mert muterom használja, Ő pedig mindig csak az előfizetési díjat fizeti.
-
madmike
őstag
válasz
Krysz74 #2302 üzenetére
Bepróbálkoztam most még telefonon is megrendelni, diskuráltam vagy negyed órát egy hölgyikével, de arra jutottunk, hogy csak üzletben tudom részletre megvenni, szóval indul a várakozás. De nem baj, biztos okkal van így. Lehet addigra már csak fele ennyibe fog kerülni
( vagy ilyesmi áron fog indítani a Nexus4) Egyik se tul valószínű
-
madmike
őstag
válasz
Krysz74 #2298 üzenetére
Ez az, hogy a barátnőmnek kb 1 hónapja vettünk egy iphone 4-et részletre, illetve muternak is a nyáron vettünk szintén wbshopbol részletre. Csak amikor nekem kéne akkor nem tudok...
Pedig ez is aranykártyás szám.
Beszéltem az ügyfélszolgálattal, azt mondták, hogy ha személyesen besétálok egy T-mobilba akkor ott menni fog részletre. Ezzel csak az a baj, hogy ez egy honvédségi előfizu, amihez kell munkáltatói, amit ha webshopbol rendelsz akkor nem kérnek, csak ha boltban vásárolsz akkor kérik. Ez nem lenne gond,mert tudok kérni munkáltatóit, csak a bürokráciának hála kb 1 hónap mire kézhez kapom. Tegnap meg adhattam le az LG blackemet szervízbe, mert beszart, igy most teló nélkül maradtam. -
madmike
őstag
Mikorra várható valami átfogó teszt a telefonról? Mobilaréna tervezi, hogy nekiesik?
-
madmike
őstag
Tudtok abban segíteni, hogy hol lehet bp-n megnyomkodni? Kapható még valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest