- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
válasz
alien19 #8733 üzenetére
Nem tudom mi ez, vagy mitől van, nem is igazán befolyásolja a mindennapi használatot, csak megijedtem, hogy valami nem oké. De ezek szerint ez ilyen. Mondjuk az az érdekes, hogy más ilyen teszt progiban nem csinálta ezt...lehet hogy nem teljesen kompatibilis. Na mindegy is....
Köszönöm!
-
Peter_Pan
tag
válasz
alien19 #4418 üzenetére
Én hol minősítettelek téged? Egyszerűen semmi értelme annak, ha egymás után 25-en jelzitek ugyanazt a jelenséget a saját hipotéziseitekkel, ha pedig válaszolnak akkor annak kipróbálása helyett tovább találgattok.
Jelenleg senki nem tudja egész pontosan az okot, de már van eddig beváltnak látszó megoldás. Kérlek olvass figyelmesen a sértődés helyett. -
-
adamsz82
tag
válasz
alien19 #4399 üzenetére
Ha rootoltad, akkor rakd fel a telefonra a MassStorage alkalmazást, itt keress rá a fórumban és megtalálod a linkjét.
[link]
Elindítod, beállítod, hogy az sd kártyát mountolod és kész. A telefon újraindításáig így is fog maradni.
Innentől meghajtóként jön fel az SD kártya tartalma a PC-n, tehát, hogy az MTP módként feldugott telefon továbbra is mit bug-ol, az innentől nem érdekel és mivel más hibát nem vettem észre, így nem is akarom megoldani, vagy majd egy köv. javításban benne lesz magától. -
adamsz82
tag
válasz
alien19 #4391 üzenetére
Nálam is van - volt duplázás probléma, de csak PC-ről nézve, a telefonon mindig minden rendben volt - van.
(egyébként W7x64, samsung 32 GB-s class 10-es microsd)
Ha rákerestek google-ban, valószínű a 4-es droid bakija az MTP módnál és az SGS3-soknál is előjött.
Nálam teljesen jó megoldás volt a rootolás, majd az ide a fórumba belinkelt MassStorage verzió, így az SD kártyát kimountolom, és a PC-n feljön szabályos drive-ként, ahol már nincsenek duplán-triplán látások és nem érdekel az MTP mód. -
rizso
addikt
válasz
alien19 #3981 üzenetére
Minőségi, jó az ára, és többet is véd, mint pl egy Nillkin "hátlaptok".
tPedro_: próbáltam ezt-azt, de az első fül nyílik meg mindig. Hívásidőt nem mutatja.
Keeperv85: szerintem aprón nemsokára lesznek tokok, bár kérdés, hogy mennyiért. Én lehet berendelek pár darabot - főleg ha van rá igény -, és azokat továbbadom némi haszonnal (hogy legalább az utalási költségek meg a saját tokom ára megtérüljön).
1200-1300Ft körül lenne igény ilyen tokokra (mint az enyém, vagy mint az ajándék fóliás)? Ha valakinek kell, és tud rá várni pár hetet (nekem 3 hét alatt jött meg), akkor dobjon egy pü-t
Mozzarella: akkor biztosan nem ilyet vettél
Nekem Defy-n sima fekete, igazi gumi tok volt, ami teljesen rugalmas/ruganyos volt, tapadt a zsebemhez és gyűjtötte a szöszöket. Akkoriban még nem nagyon voltak ezek a kaliberű tokok, így kénytelen voltam olyat venni. Először a Sensationömre vettem ilyet, azóta is csak ilyesmi TPU tokokat veszek, ismerőseim is teljesen elégedettek...
-
Peter_Pan
tag
válasz
alien19 #3353 üzenetére
Tudod eltérő képméretek esetén a képkivágás más lesz. Illetve a szenzor mérete adott, ennél fogva eltérő képméreteknél az aktívan használt szenzorfelület sem azonos, a rekesz mérete viszont változatlan. Ebből fakadóan változik a látószög. Sőt, ha jól gondolom az android úgy méretezi át az előnézeti képet (nem emlékszem, hogy széltében vagy hosszában), hogy az pont kitöltse a képernyőt. Vagyis a jelenségnek több oka is van és teljesen normális.
-
M0RGI
őstag
válasz
alien19 #2341 üzenetére
Első töltésnél semmi extra. Mint ahogy a bladedet töltenéd egy év után.
Lithium akksiknak a teljes lemerítés nem tesz jót. Nem kell a teljes lemerítés-feltöltés ciklusokat sem végigcsinálni velük. Kifejezetten szeretik a rendszeres rátöltést.Én is ma rendeltem meg.
Neked hétfőt írtak az érkezésre?? -
Peter_Pan
tag
Nálam egyik sem: Windows 510 MB belső tárolót lát a 16 GB pluszban vett SD kártya mellett.
Szerintem van emellett még valami nem közvetlenül elérhető belső memória is, legalábbis a mellékelt screenshot alapján erre gondolok. Bár én az osztrák T-Mobil leányszolgáltatójánál vagyok, lehet a magyar T-Mobil készüléke nem 100%-ban azonos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Gamepad
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Napelem
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest