- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
voci
tag
válasz
ggeleven #17486 üzenetére
A Better Battery Stats és a Wakelock Detector volt fenn a B06-on meg a Next V3-on (erre még nem raktam fel). A Wakelock Detectorban egyértelműen az Alarmmanager-nél volt kiugró a szám. A Better Battery Statsban meg a mid_pmu volt az élen. A korábbi 17441-es posztomból látszik, hogy valami egyértelműen nem hagyja deep sleep-ben a rendszert.
Keeperv85: éppen ezért nem raktam erre sem eddig semmit, még frissíteni sem frissítettem az appokat. Szóval nem tudom, hogy a meleg ártott meg neki, vagy valami egyszerűen megzakkant az agyában.
-
Robbertho
aktív tag
válasz
ggeleven #16681 üzenetére
Nekem ilyen van: [link]
Előtte rendeltem kettőt olyanból, ami csak egy adapter volt, nem voltak rajta kábelek, csak egy nagyon rövid a micro USB-nek. Az drágább is volt, és annyit tudott az egyik (!), hogy töltötte a telót, de képet nem adott ki
A másik semmit nem csinált.
A dobozát mindkét félének szétszedve egyértelműen más típus a kettő, viszont valszeg ugyanaz a Silicon Image chip dolgozik bennük. (ami végülis egyáltalán nem baj, ha működik)
-
ggeleven
őstag
válasz
ggeleven #15660 üzenetére
Hoppá!
Az Opera rájött (segített a kb egy hét alatt beesett ~10000 egy csillagos értékelés), hogy a legutóbbi frissítés mennyire nem volt nyerő, úgyhogy Classic néven elérhetővé tette az előző verziót!
Bízzunk benne, hogy valamennyire frissítést ez is kap majd a jövőben!
xSide
Ez most már biztos forrás telepítheted! -
xSide
őstag
-
kristi78
csendes tag
válasz
ggeleven #15523 üzenetére
Sziasztok! December óta használom a telót, lelkes olvasója vagyok a fórumnak. Eddig nem írtam, a telefonom hibamentes.(Na jó egy kis lilulás...)Viszont tegnap kaptam egy sms-t miszerint volt egy nem fogadott hívásom, amit csak kikapcsolt állapotban szoktam kapni. Tudtommal végig be volt kapcsolva a hívás időpontjában. Ezután jön az érdekes rész: elfelejtette a wifi jelszót.
(mondjuk már én is
4hónapja beírtam azóta fent van.Gondolom akkor nálam is újraindulás után dobhatta a jelszavakat.Érdekes
-
-
Mate
nagyúr
válasz
ggeleven #15372 üzenetére
Nincs mit
Most vettem észre, hogy van 1 különbség a két fóla között. Az idehaza vásároltnál kis kör van kivágva felül kamerának és fényérzékelőnek, míg külföldről rendeltnél simán felülről bevágva, vagyis ott a kamera feletti pár milliméteres részen nincs fólia. Szerintem nem nagy szám, de aki érzékeny minden egyes apró részletre, az számoljon vele
Ha kell akkor képet tudok küldeni.
-
Mate
nagyúr
válasz
ggeleven #15369 üzenetére
Szia!
Sajnos már 2-t elígértem, 2-t meg meg akarok tartani tartalékba.
Ha ebayról rendeled kb. 2 hét lesz mire ideér durván 300-400 ft/db áron
Viszont ha clown-től rendelsz, akkor keddre ott lehet a dolog. Annál hamarabb én se tudnám küldeni
Ha jól emlékszem ő 490-590 körül adta darabját, 2db-ot meg 1090-ért. (másodiktól kezdve olcsóbb volt 100-al darabja)
-
válasz
ggeleven #14597 üzenetére
Root Checker Basic. Ezzel tudod ellenőrizni. Katt a Verifity gombra, és pár másodperc múlva megkapod az eredményt. Ha tovább gondolkodik, akkor nincs rootolva. Az Es File Explorer például nem megy, hiába kapja meg a jogot. Ellenben a Root Explorer minden gond nélkül tud tenykedni. Mást meg nem használok, amihez kell.
-
sil3ntbeatz
tag
válasz
ggeleven #14504 üzenetére
Igen, csak a TB-vel, most Super Backuppal sikerült lementenem a kontaktokat és az üzeneteket. Nem a Next v3-at szidom hanem magát a szoftvert, megint megpróbálom újrahúzni immáron ötödszörre..Az előbb amikor felraktam visszaállítottam a wifi hozzáférési pontokat hátha benyeli aztán nem ismerte fel a wifim, csatlakoztam és tök szürke volt az ikon, azóta megy! Az érzéketlenség mintha eltűnt volna egy picit az akksi rosszabb lett viszont úgy néz ki,.hogy a rezgőmotor egy fokkal lágyabban működik..na de megyek flashelek, majd írok mi lett
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
ggeleven #14446 üzenetére
"- direkt írtál mindenhova v2-őt a leirásban?"
Direkt írtad a leirás-t rövid i-vel?
azért írtad, h egyelőre ennyi fért be, mert tervezel még módosításokat?
Elmaradt pár dolog, ami a NeXt_v2 alatt még megvan. Megpróbálom őket megoldani, de nem biztos, hogy mennek.
@kerxy:
Ez lefordítva azt jelent: "gratulálok, ön nem jó CWM verziót vagy recovery-t használ..."
-
golyós
addikt
válasz
ggeleven #13974 üzenetére
Hibám nem volt mióta én is cseréltem.
Néha a képernyő érzéketlen de ez a tapasztalataim szerint program függő.A Pou például sok helyen érzéketlen.De más programnál meg teljesen jól megy.
Lockscreen fagyás sosem volt még a régivel sem.Én nem csináltam semmit egyszerűen ráengedtem a rootolt telóra.Nekem gyári szoft volt rajta nem éreztem égető szükségét egy next-nek.
Annyi, hogy újra kell rootolnom.Itt úgyis megosztjuk a tapasztalatokat,én egyenlőre nem tudok beszámolni semmiről mert közben melózom, hétvégén majd "széthajtom" a kicsikét.
(#13969) Keeperv85:
Gondolom ő is megbizható és hiteles forrásnak állította be magát.
G Talk eddig is volt a telón?Most van.
Rádiót nem találtam a menűben.(füles nincs nálam) -
t181
senior tag
válasz
ggeleven #13870 üzenetére
Köszönöm!
Ugyanerre gondoltam.
Nekem is szépen, listába vannak szedve a 'lájkolt' oldalaim/feliratkozásim.
Nem függök rajta, néha, gyorsan végiggörgetek az ismerőseim bejegyzésein, és ennyi.
Ami a legfontosabb: itt elérem az ismerőseim 80%-át, akivel kommunikálok, 'bárhol', 'bármikor'.Abszolút nem értek egyet azokkal, akik (néha divatból(ismerek ilyet)) fújjognak a FB-ra.
Nem kell egész nap előtte ülni, ha olyan kedvem van megnézem, ha beszélni akarok valakivel beszélek, ha idegesít valami/valaki letiltom. -
Mate
nagyúr
-
kelzsoca
félisten
válasz
ggeleven #13675 üzenetére
Akkor ennyit arról, hogy hanyagolva lenne a telefon!
Sajnos addig nem hiba a hiba, amíg a kínaiak a saját teszt készülékükön nem tudják előidézni.
(#13679) mate3553
Sajnos csak az a hivatalos, ha a saját készüléken (labor körülmények közt) jön elő a probléma.
Gyártásból kiadott, egyéb helyről származó készülékre rá se néznek.Keeperv85 kollega tudna erről mesélni, ő látott már sok szép dolgot.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
ggeleven #12488 üzenetére
Nem, csak pár hete használom. Mikor feltettem a handcent sms progit, akkor az üzemidőm lecsökkent 13 órára. Most,hogy greenify-t feltettem és hibernáltam facebookot,rise fm-et,vibert meg térképet is a handcent mellett, így most egy nap 35-40%-ot eszik csak.Nemtom mi lehet a baj, nekem is nextv2 alatt megy. A gond vele, h tegnap kipróbáltuk vibert és nem tudnak hívni, vagyis nálam nem csörög ki, csak mikor már leteszik, akkor kapok egy értesítést, h missed call-om volt. Fogalmam sincs miért tagadja meg. En annyit értek ehhez,h mikor megkérdezi,akkor engedélyezzem.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
ggeleven #12032 üzenetére
Keeperv85-t idézve
GameCIH: Megnéztem: az a baja, hogy a system/bin alatt keresi még mindig a su binárist, ahol már jó ideje nincs. Nem is lehet oda elhelyezni, mert a Superuser törli... Írni kell a fejlesztőnek, hogy írja meg normálisan.
Bánom én is, így hogy hackelem a Jetpack Joyride-ot?
-
Winchester95
őstag
válasz
ggeleven #10763 üzenetére
Hát....No comment.
Szerintem a normális minőséget hozza.Nem borzalom.Sőt.Máskülönben meg ki kellene javítani ezt a két állítást:
Nincs benne FM rádió.
Sok program stb... nem indul el rajta ezért ne vedd.....
Ebből a sok programból én 3 programot láttam.Az is inkább játék volt.
Nem csoda hogy óvakodnak a telefontól.
Egyik okos ilyet írt hozzászólásba hogy milyen rossz a telefon mert semmi nem indul el rajta meg ilyen meg olyan játék.....
Csak úgy néztem......Nekem 2 kivételével mindegyik elindult.Gangstartól kezdve az összesig kb. -
-
andyTM
őstag
válasz
ggeleven #10045 üzenetére
- most nézem, hogy az nem is volt odexelve, de próbáld már meg légy szíves ismét, de [ezzel a gyárival]
-
bertalanimre
tag
válasz
ggeleven #9962 üzenetére
Amiket adtál linkeket azokon csak ugyan olyan teljesítményű aksik vannak mint a gyári. Én valami 2100 mAh-sra gondoltam. Amúgy jó a sima Grand X aksija is ebbe? Mert egyiknél se írták, hogy Grand X In verziós telóhoz is játszik. Aztán lehet csak én nem tudom, hogy valójában külsőre tök ugyan azok
-
xSide
őstag
válasz
ggeleven #9962 üzenetére
Capacity: 1400mAh azért erre érdemes figyelni, én szsz maradok majd a té-nél (remélem lesz) vagy e-care lehetőségnél... Egyébként azt már most tudom, nem fogom úgy használni, mint blade-nel, ott egyik lemerült raktam be az újat. A GX-nél tartok a nehezebben levehető hátlaptól, ezért tényleg vésztartaléknak szánnám
-
rizso
addikt
válasz
ggeleven #9766 üzenetére
Nem, nem volt töltőn, és nem is az állapotjelző led miatt van. Alap állapotban, bekapcsolt kijelzőnél normálisan világít, és ha megnyomjuk a bekapcs gombot, akkor ugye lezárjuk a telefont, kijelző kikapcsol, a gombok viszont nem, hanem csak átváltanak nagyon halvány világításra.
Zsolt_72: korábban is írtam már a videófelvételes hibát, és ez sajnos nem SD gond lesz...
-
callmeakos
veterán
válasz
ggeleven #9757 üzenetére
Az szép.
Ahogy olvasom eléggé résen volt az ügyintéző, de még így is bullshit szaga van. Lehet érzik hogy már égető probléma ez az update. Emlékszem tavaly tavasszal az Alcatel ugyanezt csinálta. Az utolsó utáni pillanatban adták ki a Gingerbread (2.3!!!!) update-et OT990hez, az utolsó utáni-utáni pillanatban, miután már mindenki elküldte őket a halál pont oda, és miután bejelentették, akkor sem ment az egész zökkenőmentesen és pl. én is csak nyáron tudtam frissíteni. Szánalom hogy tudnak ennyire ráülni erre a témára. És itt ráadásul nincs is Sense/MotionWiz, csak ez a Myeasyacess (bár ne lenne)Amúgy köszönöm a screenshot segítségeket. Én is próbolkoztam ezzel, csak nem hosszan nyomtam le a gombokat, de így már patent
-
eladogeppc
veterán
válasz
ggeleven #7903 üzenetére
Egyedül az Intelsége miatt érdekelne...
Amúgy nincs más oka...
Azért gondoltam hátha legalább olyan jó a kamerája... De nagyításoknál sajnos homály.
Amúgy én is észrevettem, hogy ICS alatt akár az alcatelem 995-ös, akár az LG rosszul kezeli a villantót + mossa a képeket.Köszönöm mindenkinek a képeket !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest