- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
válasz
szaszii #3359 üzenetére
"Hogyan mondhatom le a megrendelésemet?
Attól függ, kiküldtük-e már az Ön címére a terméket.Ha még nem küldtük ki a terméket, két lehetősége van a rendelés lemondására:
E-mailben: írja meg lemondási szándékát a my@t-mobile.hu e-mail címre, a vásárlás adatival együtt. Telefonon: készítse elő rendelése adatait, és hívja az 1430-as telefonszámot (T-Mobile hálózatról éjjel-nappal ingyenesen hívható).
Ha azt a választ kapja, hogy a terméket már postáztuk, ne vegye át a futártól. Ha a termék már meg is érkezett, 8 napon belül elállhat a vásárlástól." -
istnag
addikt
Szoftveres probléma a Sony telefonok nagy része küzd ezzel,annó és Arc S en vettem észre,aztán a fórumtárs személtette ezt,ezzel a képpel:
[link]Próbáld ki a Camera FV5 -t nevű appot,vgay valamelyik másikat nekem azzal valamit javult a helyzet. Amint látom ez a telefon eléggé támogatott lesz főzőtt romilag,szóval csak ezért írtam ezt le,hátha valaki szán rá egy kis időt és változtat rajt,ha lehet. Engem különben nem érint a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- BestBuy ruhás topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Plazma TV topic
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged