Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
Használ valaki Plantronics bluetooth-os headset-et?
Vettem nemrég egy M165-öst, minden rendbenlévőnek is tűnt, de sokan panaszkodnak, hogy nem értenek engem jól, mintha torzulna, vagy ilyesmi... Sajna nem tudtam még magam meghallgatni... Arra lennék kíváncsi, hogy volt-e másnak hasonló problémája?
Létezik, hogy nem kompatibilis a headset?
Vagy hibás lenne? -
-
Xaels
félisten
válasz
osztraksajt #19993 üzenetére
Jajj már én sem azt mondtam, hogy megvenném, hanem elfogadnám
Jövő karácsonyig az asszony csak meg tud ennyit spórolni.
-
Xaels
félisten
[link] na ez kezd megfelelő kiegészítőnek tűnni egy One mellé
Legalább is én elfogadnám, tudnám hasznosítani.
-
mumk1
addikt
válasz
HUTCHDB #19987 üzenetére
Érdekes, hogy amíg ONE X-en nagyon szerettem a Viper romokat, addig a ONE-on alig használtam.
Számomra már annyi felesleges dolgot tud, hogy csak nyűg, ráadásul nem tartottam túl stabilnak sem.
Az ARHD és az InsertCoin (4.4 óta) egy Bulletproof kernellel soha nem okozott csalódást.
Szerintem nem is babrálom addig, amíg nem jön egy új leak. -
toeki
senior tag
válasz
pixelmester. #19984 üzenetére
"csak hát a ROM az egy hardvernek a neve, amiről ők beszélnek (operációs rendszer) az pedig szoftver..."
Ez valaha igy volt de az utóbbi években bizony beépült a 'köz'nyelvbe a rom-nak egy olyan értelmezése is amit itt használunk. meg mondjuk xda-n. meg mondjuk bárhol a világon.
más: a ki milyen videólejátszó, zenekeverő, mérgesmadarak programot használ az pont nem HTCONE specifikus ezért szerintem kiköpött offtopic téma
lucky78: "A topik szakmai része meg ok-s csak néha sokk és nem mindenki érti aki itt a one-t használja.mivel szerintem úgy jó ahogy one. "
Hát könyörgöm ezért van a fórum, hogy ha valaki nem ért valamit az kérdezhet
-
HUTCHDB
nagyúr
Új viper rom!
Kb. "1 oldalnyi" változás van, így érdemes kipróbálni. -
Valkűr
addikt
A fules kérdés mindig is állandó téma marad. Kinek mik az igényei, én úgy tapasztaltam, h egy jó füles csodákra képes. Jelenleg van kettő is, illetve volt 4. A Beats audiot eladtam, volt közben illetve meg van a Sennheiser CX300 II., Majd egy ismerősöm ajánlotta a Shure fülesét, ami már árban is más kategória. Úgy gondolom, noha sokan felszisszennek az árán, de minden fillért megért a Shure SE315. Itt szeretném megjegyezni, h én olcsóbban vettem egy tizessel mint amennyi itthon. A Sennheiser a legtöbb igényt ki tudja elégíteni, de vannak hiányosságai. A változás nem akkora mint az arbeli difi, gondolom itt a telefon is korlátokat szab, de ez a szint az amit még kiszolgál a One. Nyilván itt a zenei szokások sokat jelentenek, ahhoz kell fulest választani. 20 körüli áron vannak eleg jó fülesek..
-
Zirowe
nagyúr
válasz
pixelmester. #19976 üzenetére
Elég szomorú, ha ez jött le neked, egyébként meg romnak hívják.
Ennyire nincs kit fárasztani a "majdnem azonos" 601es topicban?!
-
pixelmester.
aktív tag
Kijelzőfóliát használtok amúgy?
Vagy a GG2 már önmagában is betyár? -
pixelmester.
aktív tag
válasz
Nuada herceg #19980 üzenetére
kakkantás közben Bud SPencer & Terence Hill - ezt ki kell próbálni!!!!
-
Nuada herceg
őstag
Na, hogy én is hozzászóljak már valami okosat.
Tudom nem fog menni, de had erőlködjek már.Ez egy One topic. Szóval itt minden elfér, ami a telefonnal kapcsolatos.
Néha még az is, aminek semmi köze a telefonhoz, de még csak az elektronikához semSzóval ha pozitívum pozitívum, ha negatívum, negatívum.
A romolás engem egyáltalán nem érdekel, gyári rom, de még gyári
launcher is van rajta... Attól függetlenül viszont had beszélgessék csak itt meg a dolgokat, hátha kicsit többet fogok érteni hozzá én is...
Én imádom ezt a telefont. Van rajta vagy 8 Bud Spencer & Terence Hill film...
Mindig kakkantás közben szoktam nézni.Tetszik az előlapi sztereó hangszóró.
A főnököm mindig mikor meglátja ezt a telefont, (amikor valamit nézünk rajta, időjárás,útvonal, hogy mi hány kilométer) mindig azt mondja, hogy jujj de szép ez a telefon. De mindig, amikor előveszem és meglátja.
Akárki akármit is mond rá, most jöhet a kamera lehúzása, vagy egyéb kritika, de ez a tavalyi év telefonja.
Nincs nála jobb! De még csak szebb sincs!Idén, hogy jön az M8, én abban bízom, hogy 5 colos kijelzőmérete lesz (ami ugye állítólag úgy is lesz), de remélem a telefon mérete nem nő, csak vékonyodnak az oldalsó kávák. Meg a kamera ne 4 mp legyen, hanem minimum 6, és máris kész a csoda.
A Beats Audiot viszont sajnálom, hogy eltűnt a cégből...
Aki szerette, aki nem, de az 1 menő dolog volt! -
vkp
aktív tag
Viszont az androidos appoknak van külön topicja, pont azért, hogy telefonokra szakodosott témákat ne pakolják tele...
-
LUCKY78
tag
Nem hiszem hogy sokakat az érdekelne, h ki milyen programokat, app-okat használ, mivel minden ember más (még szerencse). Pl.: én szeretek fotózni a van-ommal, de nem biztos hogy csúcsminőségű az adott fotó, ilyenkor mondjuk egy snapseed-el igen csak el lehet takarni a minőségi hibákat és rögtön egy más hangulatú képet tudsz kreálni. vagy a pixlr express-el vegyítve. (általában két-három fotóalkalmazást használok a képeim hangulatához és nem feltétlenül a minőség takarásához). De lehet h valaki meg kifejezetten nem szereti ezeket az app-okat, ezért lefikázná. mert miért ne. Vagy ott a blinkfeed. van lehetőség Pl.: index beágyazásra. szeretem, pipa. valaki meg sírna hogy őt idegesíti a BF... vagy Pl.: video highlights. használom folyamatosan, amikor úgy érzem, hogy egy adott eseményt jobban el tud mesélni röviden tömören... (és még saját zenét is tehetsz a videora) pipa. gondold el milyen viták kerekednének, hogy az index miért jobb mint az origó.
Lehetne rohadt sokat írni a különböző appokrol, meg hogy ki hogyan használja, meg hogy ki-mit használ, de akkor meg a másik" oldal váncogna...
Én azt mondom, hogy inkább kérdezzen be az ember egy adott kategóriára és biztos hogy előbb-vagy utóbb választ is kap.
Az én kérdésem: ki tud olyan videó szerkéztő app-ot amivel legalább két-három stb, videót képet lehet egybegyúrni saját zenével szöveggel? találtam a play-en már ilyesmit, de egyszerűen használhatatlanok. kifagynak, vagy csak szar minőségben tudsz menteni.(még a fizetősek is ilyenek) van-e egyáltalán a droidra olyan ami használható is? mint Pl.: anno iP-nál az imovie, vagy a splice. )boccs a példákért. tudom droid topic)
Vagy tudtok olyan dj app-ot amivel normálisan lehet zenéket mixelni? mert van itt is egy két alkalmazás, de inkább hagyjuk. még a fizetős verzióval sem lehet értelmes keveréseket véghezvinni.
A topik szakmai része meg ok-s csak néha sokk és nem mindenki érti aki itt a one-t használja.mivel szerintem úgy jó ahogy one. -
Sheepczx
tag
válasz
Valkűr #19932 üzenetére
Hello!
Legyen pozitiv is: kb 4 hónapja van ONE-om, ez elött egy zte bladem volt majd 3 évig. Szerettem azt is mert mindig lehetett bütykölni. de itt...
még nem jutottam el odáig hogy leszedjek egy widgetet, vagy lecseréljek akár egy telefon vagy sms appot mert annyira patent minden.
még eszembe se jutott s-off-olni és romolni mert minden megtörténik időben, az oké ha valakinek ez lassu, de kibirom azt az évenkénti 10-15 percet amit elvesztegetek a gyorsabb cuccokhoz képest.A lilulásrol meg annyit hogy amikor itt olvasom hogy lilul megnézem hogy tényleg az enyém is lilul, késöbb ismét jé tényleg még mindig lilul. de használat közben észre se veszem. sötétben nem tudok vele képeket csinálni mert sztem szar képeket csinál, de videókbol toppon van, ugyhogy az emlék készités video formátumban megy, haladok a korral!
Zenei téren emellé már nem kell semmilyen zenelejátszó mp3 player stb. mert szól rendesen.
És a végére egy headset kérdés:
Ki melyiket ajánlja\használja?
(a gyári meghalt kontakthibában...)
-
Redplee
senior tag
Sziasztok, mikorra ígérik a kitkat-et nekünk? Függetlenre.
Illetve, mivel fog bővülni a funkció lista?
-
adodaniel
őstag
válasz
Zirowe #19965 üzenetére
Én főleg csak olvasok, néha szólok csak hozzá, amihez tudok. Viszont egyet kell értenem Tigerteam fórumtárssal. A hozzászólások túlnyomó többsége a főzött ROM-okról és azok használatáról szól, ami saját véleményem szerint a felhasználói bázis töredékét érinti csak (főleg a One esetében). Ezt annyira nem érzem a One szakmai oldalának. (Ugyanez megy más készülékek topikjában is, szóval nem újkeletű a dolog.)
-
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen ki kell nulláznom a telefont és nem tudom pl a gmail alkalmazásból kitörölni a fiókomat. Hogy kell?
Mit ajánlotok hogy a telefonon semmilyen személyes információ ne maradjon, mit csináljak?Egyenlőre még a névjegyeket sem tudtam kimenteni, mert a HTC Sync manager nem látja a telefont, a legújabb van fenn.
Köszi !!
-
Valkűr
addikt
válasz
pixelmester. #19960 üzenetére
A vlc és á az Onkyo, valamint a Samsung tavjait használom. Nagyon jók. A fő oka a használatának az volt, h elég sok távon halt meg amik cseréje igen drága mulatság. A tanítható távok sem olcsók, meg azokkal is csak szenved az ember. A One-ban ezek az alkalmazások nálam nagyon szépen futnak, és elég gyorsak is. De ugye alapból is van bent tavvezerlo alkalmazás ami szintén használható.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Valkűr #19964 üzenetére
Te vagy nagyon eltévedve, bmiről lehet beszélni, ami on topic, de az off topic sem volt eddig gond.
Valakit érdekel egy téma, akkor feldobja és elkezd róla beszélni, ha mást is érdekel, akkor csatlakozik.De az nagyon nem okés, amikor vki leszól másokat, hogy miért erről beszélnek erről és pont ennyit..
Főleg, ha egy nyitott topicról és egy on topic témáról van szó, de nem ez az első eset sajnos. -
Valkűr
addikt
válasz
Zirowe #19961 üzenetére
Nem értem, ha valaki felvet egy témát miért kell nekiesni és kiforgatni a szavait? Vagy itthon ez a menő, ettől lesztek vagy ettől erzitek valakinek magatokat? Senki sem mondta mit lehet és mit szabad, csak hianyolunk pár dolgot amiről szívesen olvasnank. Ha a telefon tok szakmai téma megeszem a kalapom, mégsem szólt senki, h beszéltünk róla. Akkor mit kell most itt ekkora ügyet csinálni abból, h valaki rakerdez nem e lehetne más témákról is beszélgetni? A szakmai rész sehol sem arról szól, h lehet megbutykolni a telefont és átírni a gyári szoftvert, illetve nem csak erről kellene szólnia. Van itt igény másra is ahogy elnézem, miért akkora bűn ez? Nyilvan senki sem kovetelozik, csak felvetettük egy témát, amire itt pár ember támadással reagál.
Vagy netalán korlátozva van miről szabad és kell írni, mert a szabályzatban ilyet nem latok! A telefon bármi nemű használata szakmai, így a rajta keresztül használt programok, és felhasználói szokások is bele tartoznak. De mégegyszer elnézést kerek, h felmertem a témát említeni, ígérem többet nem fogom. Részemről ennyi.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
pixelmester. #19959 üzenetére
duolingo
Kiraly nyelvtanulo, bar magyarul egyszerubb lenne, de igy is kiraly!
Alkalmazas megosztas nagy otlet! + om!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kdennis #19958 üzenetére
a forumok, topicok kozott van szakmai (itt-ott az alapelvek, szabalyzatok kozott is igy szerepel) mint pl. a hazimozikrol, vagy videokartyakrol szolo, vagy eppen ez.
vannak - ilyen megkozelitesbol - egyeb, pl. kozossegi, kibeszelos, arazos, altalanos kerdes-felelet, vagy eppen allasajanlatrol szolok.de nem ez a lenyeg, hanem az, hogy lassan azoknak kell off-ba tenniuk irasaikat, akik elomozditasi cellal forumoznak....
-
Zirowe
nagyúr
Megint jött sok okos ember megmagyarázni, hogy miről szabad és miről nem szabad beszélni a htc one topicban.
Minden ami htc one-al kapcsolatos (használat, élmény, appok, s-off, romcsere, stb)--> on topic
Ami nem htc one-al kapcsolatos --> off topicAkinek nem tetszik, az ne olvassa.
Attól szakmai, hogy ez egy mobiltelefonokkal foglalkozó oldal, azon belül pedig a készüléknek dedikált topicja.
De ha ez sem elég, akkor nézd meg a szakmai hsz számlálódat itteni hozzászólás előtt és után, jé, nőtt eggyel, tehát--> szakmai topic. -
pixelmester.
aktív tag
válasz
Valkűr #19948 üzenetére
Köszönöm az idézést
Én értem, mire gondolsz, és engem is az érdekelne, hogy ki mire használja a One-t. Ebből pl kiderülne, hogy csak a kivitelezés, és a presztizs miatt éri meg az árát, vagy hardveres előnyeit is ki lehet használni. ugyanis szerintem nagyon sok ember csak facebook-ozik az okostelefonján, és ahhoz bőven elég egy középkategóriás smartphone, amit harmadennyiért megkapni.
Engem sem érdekel annyira ez a bootloader nyitás téma, bár megértem, hogy akiknek ez fontos, azoknak hasznos, ha egy ilyen fórumban mindenki megosztja a tapasztalatát. Személy szerint mondjuk nem értem, hogy a telefon oprendszere miért vieseli a "ram" nevet, ami amúgy egy hardver...Én pl a Waze miatt vettem ismét okostelefont (régen volt iPhone-om, de aztán amikor az meghalt, visszatértem a hagyományos telókhoz), ugyanis nagyon tetszik az online alapú, valós idejű forgalmi adatok felhasználása (amit amúgy a google maps is alkalmaz). Ugyan van offline navim (céleszköz), de szeretintem ezek az online funkciók nagoyn jók kiegészítők. Nálam az okostelefonnak ez a funkciója a legfontosabb, van aki inkább játékokra használja, stb.
Kedvelem még a nagyobb weboldalak alkalmazásait is, pl index, ebay, duolingo. (Utóbbi egy kruvajó nyelvtanulós weboldal/app - ha valaki nem ismerné.)
Használom még a GoogleDrive-ot, és a DropBox-ot.
Illetve van pl a Shell-nek egy app-je (Shell Motorist) amivel nem csak benzinkutakat lehet keresni, hanem a Smartkártya egyenlegét és tranzakcióit is lehet nézni, az tök jópofa.CleanMaster, Battery Doctor - ilyesmiket használ valaki? engem érdekelnének vélemények.
Az is érdekelne, ki melyik böngészőt preferálja.
Illetve érdekelne, hogy a gyári app-ekkel mennyire vagytok elégedettek.Kiegészítők? külső akksi, headset, autós tartó/dokkoló, tok, stb... ?
Amúgy nekem nem One van, hanem desire 601, de mivel nincs olyan fórum, ezért itt szoktam olvasgatni. és persze nem kizárt, hogy majd egyszer áttérek One-ra.
-
LUCKY78
tag
Tudja-e valaki, hogy mi történik ha lejár a 2év dropbox ajándék htc 25gb? arra gondolok, hogy ha nem fizetek a hosszabbításért, akkor ugyan úgy elérhető lesz-e a rajta lévő adat? gondolom lejárat után már nem tölthetek rá semmi, de esetleg le tölthetem-e a rajta lévő dolgokat?
-
Kiskopika
senior tag
Engem ez a hazvezerlos dolog erdekelne! Mint a telefon reszerol, es mint a plusz kiegeszitok hozza!
Lehet ez off tema -
Gulyopapa
addikt
Most tettem fel a UPC alkalmazást.
Nagyon király program.
Jól átlátható, hasznos. -
szekra
addikt
Más: akinek fekete one-ja (vagy akár ezüst) van az hogyan tisztítja? Főként az alumínium részt. Ha atmegyek rajta vizes torlokendovel nem lesz foltos?
-
Valkűr
addikt
válasz
HUTCHDB #19950 üzenetére
Nem azt irtam, h nem olvasom szivesen, csak azt mondtam, h mást is olvasnék ezen kívül, mivel erről elég régóta megy a téma. A témák korlátozottságára gondoltam, ezért kérdeztem, h biztos értitek mit akarok írni és mit hiányolok? Van élet a romoláson kívül is, ezt akartam mondani. De örömmel látom, h van azért aki megértette néhány részét...
-
Valkűr
addikt
Továbbra sem értitek mit hiányolok...Hol van az , h ez egy szakmai topik? Ez egy tök általános topik a HTC one telefonnal kapcsolatban, ide bele kellene férjen minden, nem csak a bootloader nyitás, és a hibák. Leírtam miket hiányolok, nekem nincs bajom a jelenlegi témával, csak egy idő után meghal, mert nincs új téma, nincs érdekesség. Mindenki használja, de nem tudni mire, milyen programokat, vagy ezek nem tartoznak a One topikba? De hát én kérek elnézést, h megmertem említeni valamit. Igaza volt az előző hozzászólónak üdv Magyarország. Mentalitás, emberség a béka feneke alatt..Arcoskodás, hatalommutogatás az megy ezerrel...További szép napot.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Valkűr #19940 üzenetére
gyari rom= beletorodes, elfogadas.
magyarul ez van, ezt kell szeretni.
ilyenkor nincs uj a nap alatt, vagyis napi 2 hsz keletkezne arrol, hogy most eppen ki milyen hatterkepre, vagy launcherre cserelte le a korabbit.
ez egy SZAKMAI topic.
ebbe inkabb az fer bele, hogy hogyan tudunk a keszulek gyari adottsagain, foleg szoftveres korlatain, es hibain javitani, es errol kinek milyen infoi vannak.
a gyari rendszerrel senki nem tud mit kezdeni ilyen teren.
nem tudom ki mit szolna hozza, ha meg lenne a sotetben valo lilulas megoldasa?
az meg orult nagy hulyeseg, hogy komoly szakmai ismeretekkel rendelkezo szoftveres team-ek munkait hazi butykolesnek minosititek.
nagyon sok rommer landolt vegul nagy cegek fejlesztoi csoportjaiban, mert " otthon " garazdalkodott neha a telefonokon. (cm fejleszto, es pl. az iphone JB fejlesztoje is)
egyebkent az android azert fejlodik, mert vannak olyanok, akik sajat affinitasbol, kedvtelesbol hozza nyulnak a gyari rendszerhez.
ezeket a dolgokat a gyartok java reszt at is veszik.
szoval ha valakinek gondot okoz az, hogy romolasrol es egyeb hibajavitasi tarsalgasrol kell olvasnia, az nezegesse, olvasgassa a one hasznalati kezikonyvet, mert abban ugy is le van irva minden!ui.: egyebkent a nem tetszest moderatoroknal is ki lehet fejezni!
-
Valkűr
addikt
Nem érted mikről akarok olvasni, de leírtam...Nem azt akarom hallani, h mennyire jó, hanem a jelenlegi témák korlátozottak...Egy telefon használata nem csak a bootloader nyitásból áll és abból, h 1x leirom jó telefon, vagy leírom a hibáit. Van millio dolog amire lehet használni és aki használja is, programok, kiegészítők etc. Ezekről szinte semmi téma nem forog.
-
LUCKY78
tag
válasz
Valkűr #19944 üzenetére
Szerintem ezt a topic-ot töbnyire azok használják, böngészik akiknek htc one-uk van.szóval mindenki tudja, hogy miért jó a vas! ezt nem fogják leírni, r-go így nem tudják pozitív irányba billenteni a közhangulatot! kivéve, ha valaki szeretne csatlakozni, és bekérdez. Szerintem a többi hasonló forumokon sem áradoznak többségében az adott forum készülékéről.
Pl: iphone-os korszakomban is részt vettem különböző, az adott készülékkel kapcsolatos fórumokon és ott sem az ment, hogy basszki milyen király ez a cucc,(mert tudta mindenki aki ott jelen volt) hanem az adott konstrukció hibáit, vagy főleg a jailbreak (mókolás) által okozott nem megfelelő, vagy megfelelő iphone működést taglalták a fórumozók.
De hogy legyen pozitív megnyilvánulás is a mai napra, azt tudom mondani, hogy a 'kell nekem érzés' első perctől érezteti hatását mióta a one-om van. már ide s tova lassan 10hónapja. imádom a kezembe venni, legyen az zenehallgatás, emil küldés, böngészés, zoe, vagy akár a tv-m irányítása stb. Teszi a dolgát rendesen amire kifejlesztették. 2013 év telefonja díj magáért beszél... -
Valkűr
addikt
Hmm érdekes dolgokat írtok....Én használom a zenelejátszó részét, a video részét, mint lejátszás, mint pedig a kamrás részt...Használom a távvezérlő programokat amiket imádok, a fotoszerkesztőket, különböző sebességmérő, decibelmérő eszközöket. Net , skype alkalmazásokat, Nyomtatási valamint office alkalmazásokat és még sorolhatnám. A zenekereső alkalmazásokat, qr kodolvasó cuccokat... Nem hinném, h én lennék az egyetlen
Volna azért itt miről irni ami kissé pozitivabb irányba billentené a topikot...
-
LUCKY78
tag
nagyon fasza! Április óta használom! azóta 2kollégám is áttért a one-ra
5 év ájfon-ozás után váltottam! konkrétan az i5-öt adtam az asszonynak. minimális problémáim voltak, de az is csak az átállási időszakban míg meg nem szoktam az új rendszert. Olvasgatom nap mint nap a fórumot, néha nekem is sokkk ez a rengeteg mókolás, meg lilul a kamera, meg recseg a hangszóró, meg ilyen-olyan illesztési probléma stb... de ez egy fórum! hol máshol beszéljék ki az emberek a problémáikat a készülékükről? ha vannak érdekességek, jó dolgok azt is megvitatják a fórumozók, de mivel többségünknek jól megy a vas, így még is mit írjunk? hogy nézne ki pl., hogy minden nap annyit írnának itt többen hogy, olyan, de olyan király ez a van' hogy csuda! akkor meg az lenne a fárasztó... Ami Jó arról nem szoktak ömlengeni. ezt mindenki megtette az elején amikor még az ismerkedési fázis volt.
egyszóval: K...Király ez a ONE!
-
vkp
aktív tag
válasz
Valkűr #19940 üzenetére
Szerintem nem nagyon fogja senki leírni azt, hogy "böngészek, facebook, stb". Átlag ember simán használja, aztán maximum akkor jön sírni, ha valami nem megy.
Hifisek (főleg a high-end-esek) külön világ, ők (zömében) azért veszik a cuccaikat, mert szeretnének valami jobbat mint előtte és ezt örömmel osztják meg.
Aki megvesz egy telefont, az sokkal inkább használati eszközt vesz, mint élvezetet.
Magam részéről én is zömében böngészek, levelezek, ami nem általános, az a házvezérlő programom, meg nagyon ritkán használok usb ethernetet, meg usb soros kábelt, ha olyan helyen vagyok, ahol nincs kedvem notebook-ot előszedni. -
Valkűr
addikt
Jó ezeket olvasni, de nem egészen erre gondoltam...Nem a One hájpolása hiányzik, hanem a hétköznapi beszélgetések róla amik pozitivabb hangvételűek...Értem ez alatt, h napokig másról sem szólt a topik mint a bootloader nyitásról és különböző házi szoftverek felrakásáról. Nincs ezzel gond , szükséges dolgok ezek is aki használja.
Nem lehet látni ki mire használja, ott ahol használja milyen programokat használ, és ezekkel miket alkot a telefonon. Szerintem ezek hiányoznak. Azért elég nagy a tudása és a kamera is nappal teljesen használható, különböző effektek vannak, lehet csinálni jó és érdekes dolgokat, de ez csak egy a sok lehetőségből. Ott a zenei, valamint Video lejátszási rész, a hangja etc. még sorolhatnám.
Itt igazán olyan dolgokra gondolok amit pld a hifisek napokig képesek élménnyel megtölteni, képek , beszámolók formájában. Itt is kivitelezhető, egy kis ráforditással.Nem tudom érthetően írom -e amiket hiányolok.
-
becenevem
aktív tag
válasz
Valkűr #19932 üzenetére
Akkor egy jó dolog. Hugom barátja egy vezető. Az iPhone összes sorozata volt nála. Mindig a legújabb. Megjelent a 5s. Mondta, hogy megy, megveszi, amint lehet kapni a T-nél. Mindent ott vesz, mert céges csomag, ultra jó kedvezmények.
Jöttek családlátogatásba. Kezébe adtam a One-t. Ez egy pénteki nap volt. Vasárnap mentek el. Addig csak szombat este, mikor bulizni mentem, meg kb. amikor megnéztem az üzeneteket, akkor volt a telefon a kezemben. Kipróbált rajta mindent. Ehhez az is hozzátartozik, hogy a gyári emailkliensébe berakta céges levelezését. Lássa hogyan működik. Teljes naptára, levelezése, az egész cég dolgai rajta voltak, de csak így tudta rendesen tesztelni.
Pl. szerette a Dragon Dictationt az iOS-en, mert sokat kell leveleznie és szeret diktálni, megszokta. Itt ugye bele van építve a Swypeba és nem kell copy-pastelgetnie. Ezt azonnal imádta.
Búcsúnál mondta, hogy jóban van a T-sekkel, megy, elkér egy készüléket egy hétre tesztelni.
Hétfőn hív, kezében a készülék, de úgy döntött, hogy megveszi. Sima iPhone 5-tjét húgomnak adta, ő meg most áttért az androidra. Ehhez kellett a ONE minősége, designja.
Elismeri, hogy az iPhone smooth-abb, meg itt minden máshogy van. De mondja, hogy minimális a lag, szinte észrevehetetlen.
Igaz, egy picit nagy és így szoknia kellett, de nagyon szereti. Pl. nem éri el a bekapcsoló gombot, de ezt kiváltotta egy programmal. Előveszi a telefont és ébred. Proximity - valami a neve.Most marad az android. Persze ehhez az is hozzá játszott, hogy az 5s semmi újat nem hozott és a ONE a kezében lehetett két napot. De mondta, hogy ha az i készít valami meglepőt, akkor visszatér. Vagy az M8-ra tér át.
(Üzlettársa is i-fan. Neki 5s-e van. Elismerte, hogy remek ez a ONE. De a beszélgetés végét úgy zárta, hogy de akkor is az i a jobb.)
-
yodee_
őstag
válasz
Valkűr #19936 üzenetére
Én személy szerint meg vagyok vele elégedve. Az elején amikor megvettem annyi monyákolás volt csupán hogy át lett írva a CID szám mert különben még csak most kaptam volna meg a gyári 4.2 szoftvert. Azon kívül semmi átalakítás nincs, teljesen elégedett vagyok a teljesítményével, és most már az akkujával is. Ha nincs extrém igénybevétel, akkor akár 3 napig is elmegy egy töltéssel. Persze ha nyomkodom, játszok, zenét hallgatok stb... akkor le tud merülni kevesebb mint 1 nap alatt is, de ez a dolga... Semmi rosszat nem tudok mondani a kamerán kívül, mert sajnos az harmatgyenge még mobilkamerához képest is. Előzőleg One X-em volt, ég és föld... de megtanultam együtt élni vele
nem bántam meg hogy váltottam ;-)
-
kdennis
aktív tag
válasz
Valkűr #19936 üzenetére
Én még mindig nem vettem megy, csak a fóliát mer elb&tam a pénzem nyáron, úgy gondoltam majd most februárba letelik az előfizetésem és megveszem olcsóbban. Azóta már 3 ismerősömnek is ilyene van, és mindenki csak áradozik mennyire jó és színhű a kamerája is. És valóban szerintem is. Van fiatal haverom is aki már telepakolta mindenféle szeméttel és még mindig nem lassult be neki mint ahogy a gyengébb telefonok szokták. Szóval én még így vakon is ajánlom.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Valkűr #19932 üzenetére
Ha tökéletesen működik a TV-d vagy az autód, akkor bemész a szervizbe dicsekedni mennyire jó?
Jo ez nem teljesen korrekt példa, mert ez egy fórum, de valamilyen szinten Interneten is az megy.. ha valakinek problémája van akkor böngészik, de ha nincs baj akkor beleszarik és élvezi a termékét. Én így gondolom, egyébként meg én amióta megnyílt a fórum olvasom minden másnap vagy mindennap, és elég sokan dicsérték már szerintem.
-
Valkűr
addikt
válasz
pixelmester. #19933 üzenetére
Hát tényleg...
-
Valkűr
addikt
Hát srácok nem is csodálkozom, h nincs itt több HTC One szerető ember ...A megjelenés óta a siránkozás megy, más márkák Istenítése, HTC lehúzása, és a telefon nyitogatása. Lassan már unok ide benézni, mert mást sem látok.
Nem lehetne néha napján a topiknak megfelelő dolgokról olvasni, és ha lehet több pozitiv hozzászólást? Jó lenne olvasni a jó dolgokról, nem látok semmit arról ki milyen szoftvereket használ, ki mire használja a telefont, nem látni a vele készült képeket, nem hallani miket hallgat, vagy néz vele az ember. Minden olyan dolog ami pozitív lenne és esetleg mást is érdekel kimarad a topikból.
Van egyáltalán valaki aki igazán használja, és tudja is élvezni ennek a telefonnak a tudását anélkül, hogy a problémákról beszélne? Van akit a külső szoftverek felrakása nem érdekel, mégis erről lehet olvasni napokon , oldalakon át. Van aki sötétben nem fotóz egyáltalán, telefonnal meg főleg, mégis a lilulás a téma a megjelenés óta. Van aki tölti folyamatosan és nem érdekli, h 2-3 órával többet vagy kevesebbet tud mint más márkák, mégis az aksi időt firtatjuk állandóan.
Elnézést a kis szösszenetért senkit sem akarok bántani, csak felnyitni a szemeket, ha már ez a topik neve és használjuk , akkor erről beszéljünk és osszuk meg a pozitiv dolgokat is , ne mindig csak a kritikákat, hibákat.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #19928 üzenetére
most jut eszembe lehet egy kicsit utána nézek, nincs-e régebbi stock deox rom valahol a neten.
lehet érdemes lenne downgredelni egy rommal...mondjuk nem tudom a kamera vezérlő szoft az hova és milyen módon íródik be, illetve át.
a gond az az, hogy még a kamera szoft számát sem tudom hogyan lehetne ellenőrizni.... -
Kiskopika
senior tag
-
Kiskopika
senior tag
válasz
hurrikan #19915 üzenetére
Sajnos en elso perctol ezt gondoltam, es sajnos itt csalodok a Htc-be.
Mert szerintem ezt ok is tudjak, de igy hogy szoftverre kenik elkerulnek egy tomeges gariztatast vagy visszahivast.
Es mivel az erzekelo melegedesere lilul a kep, tuneti kezeles az alacsony iso, ahol koztudottan kevesbe melegszik az erzekelo.Az en velemenyem, hogy nem a melegedes nyirja ki az erzekelot, hanem eleve szar es ettol melegszik tul a kamera.
Bar hangsulyozom nem vagyok szakerto! -
F_Gergely
őstag
válasz
pixelmester. #19914 üzenetére
En speciel, emailezes, (pop, imap, exchange), internetezes (cikket olvasok, rengeteget skypeolok), amig bkvztam errol hallgattam zenet.
Speciel amiert en megvettem az a premium amit a telefon nyujt tovabba nem tucatkeszulek.
Engem zavar ha olyan telefonom van ami minden masodik embernek (lasd samsung). Vilag eletemben mindig ugy volt telefonom, hogy nem tucatkeszulek.
Tovabba en fem parti vagyok, a muanyag szamomra gagyi, dummy erzest kelt, nem tudom az ilyen telefont komolyanvenni es tisztelni. Egy darab muanyagnak tartom amit dobalhatok es nem becsulom meg. Mert nem erdemli meg. A One megjelenesekor minden tekintetben kuriozum volt, es alig lehetett kapni.
Tovabba ez volt az egyetlen egy olyan telefon ami a hangzasaban porig alaz minden keszuleket.
Es meg mindig eleg keves embernek van One-ja, de ha el is terjedne akkor sem valtanak, mert nincs mire, ha kijon az M8 valoszinuleg valtok, de ez majd akkor kiderul. -
hurrikan
addikt
Így van.
Sajnos úgy tűnik hardveres hiba lesz.
One Minin és Maxxon sem jön elő. Továbbá akinek alaplapot+kamerát együtt cserélnek, azoknál utánna nem lilul.
Valami első szériás hibáról lehet szó. Sajnos XDA-n is egyre többen fordulnak át a hardveres hiba oldalra. A melegedések kinyírnak valamit a szenzorban elvileg.
De hivatalos infó még mindig nincs az egészről. -
Szpisti
addikt
válasz
pixelmester. #19908 üzenetére
Annyit azért megjegyeznék, hogy aki One-t vesz, az tudja, hogy mit vesz és miért veszi. És az a miért többnyire nem a "lájkolás"...
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
pixelmester. #19911 üzenetére
én csak azért ajánlottam a Zarát, mert írta a 80-90 ezres keretet. És gondoltam, hogy majd ő mérlegel, hogy a szóban forgó modellek közötti különbségek mennyire számottevőek számára.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
pixelmester. #19909 üzenetére
Hiába mondok bmit, mert már bemesélted magadnak, hogy az a tuti, amit te vettél, legyél boldog vele, nyilván mi vagyunk a helikopterek, mert one-t vettünk és azt is csak azért, hogy menőzzünk vele.
80-90között már van one használtan, olcsóbban pedig one x használtan, még az is jobban megéri, mint a 601.
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
Zirowe #19907 üzenetére
kétségtelen, hogy jobb a ONE.
De a felhasználók 90% szerintem azt sem tudja, hogy mi az az NFC, vagy az ac wifi. (utóbbit én sem tudom, arról mesélhetnél!)
Glonass a 601-esben is van.
Illetve a kijelzőfelbontás is csak számszerű dolog ezen a szinten, ha egy félméter átmérőjű TV-nek 1920x1080 a felbontása, akkor miért nem elég egy 4,5 colos kijelzőre 540 x 960? a fizikai méretkülönbség nem csak kétszeres. Nagyon perverzmód kéne nézni egy ilyen kijelzőt, hogy láthatóak legyenek a pixelek...
itt van amúgy egy összehasonlítás. -
pixelmester.
aktív tag
válasz
Zirowe #19907 üzenetére
Nem tapasztaltam még, hogy lassú lenne a 601, az én igényeimet maximálisan kielégíti: telefonálni, navigálni, levelezni, ebay-ezni, fotózni, zenéthallgatni, filmezni tökéletes. Lehet, hogy egy 4magos proci 1 ezred másodperccel gyorsabban tud lájkolni, és nyilván a ONE az menőbb, mert jobban van marketingelve, mert az a csúcstelefon... De szerintem a középkategóriás okostelefonok között is vannak jólkivitelezett, elegáns megjelenésű, használató készülékek is.
Jó a ONE, de ha valakinek csak 80-90 ezret szán a témára, mint pl ricsip, akkor a Zara is jó választás: ugyanaz a szoftver van rajta, ugyanaz a design, picit más a hardver, csak olcsóbb. -
Zirowe
nagyúr
válasz
pixelmester. #19906 üzenetére
Először még sima one, aztán már minihez képest.
Gondolom nem volt még kezedben one, mert akkor nem mondanád a minimális lemaradást, ami nem csak a "nagyobb számok" terén merül ki.
Amúgy, azért a 85k-ért, amennyiért vetted a 601-et simán tudtál volna szerezni egy használt one-t.
De itt biztos meg fogsz győzni mindenkit, hogy a one és a 601 majdnem teljesen egyenértékű, ezután mindenki rohan eladni a sajátját.
Amúgy így hirtelen:
műanyag ház
nfc, glonass és ac wifi hiánya
kevesebb ram, gyengébb processzor, jóval kisebb felbontásEz kb egy ráncfelvarrott sensation.
-
pixelmester.
aktív tag
-
Zirowe
nagyúr
válasz
pixelmester. #19902 üzenetére
nem sokkal van lemaradva a ONE-tól
oké -
pixelmester.
aktív tag
válasz
ricsip #19899 üzenetére
hát, 80-90ezerért valóban nem fogsz ONE-t kapni.
Én ezt - HTC desire 601 - ajánlanám, nem sokkal van lemaradva a ONE-tól. -
toeki
senior tag
Tegnap óta játszom a walking dead-del a one-on.
Marha nagy élmény és tökéletes lett az irányitás is (bár sok mindent nem kell benne irányitani)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest