- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
válasz
CptAdamica #34673 üzenetére
...és akkor még óvatosan fogalmaztál...
-
Szpisti
addikt
-
Szpisti
addikt
A fiam telóján rányomtam a frissítésre, de 2.7megát szedett le a 804-ből 20 perc alatt... Természetesen Wifin és 30Mbites netje van...
Ez mindenkinek ilyen lassan jön le? -
Szpisti
addikt
Búcsúzom tőletek, váltottam egy másik (konkurencia) telójára... (vagyis inkább phablet-jára: note 4)
Volt egy nagyon jó lehetőségem, nem hagytam ki...
De mondanom se kell, hogy ez a másfél év amit a szeretett One-ommal éltem meg, nagyon gondtalan volt (leszámítva a kamera-lilulást) állítom, hogy ebben a méretben ez a teló még mindig a legjobb!
Használjátok egészséggel, hibátlanul!
Sziasztok! -
Szpisti
addikt
-
Szpisti
addikt
Nálam csakis a Total Commander....
De lehet, hogy csak azért mert sok év alatt pc-n megszoktam...
Ez a másol-beilleszt sose jött be nálam... -
-
Szpisti
addikt
Valakinek feltűnt már, hogy a ki-bekapcsoló gomb ugyanúgy működik lezárt képernyővel? Mármint feloldás nélkül is újra lehet indítani a hosszan nyomvatartott módszerrel... Már elég sokszor újraindult a zsebemben a teló, pedig egy Bugatti tokban van...
Nincs erre valami megoldás? -
Szpisti
addikt
Végre javítják a biztonsági mentést...
Nyár óta nem tudtam menteni, 40-60% között megállt mindig. -
Szpisti
addikt
Nekem is volt ilyen bajom, megállt a töltés, mutatta a folyamatot hogy tölt, mégsem mozdult, vagy csak 1-2%-ot. Aztán volt itthon egy Nokia Lumia adatkábel, azt dugtam be a HTC töltőbe, azzal hibátlanul feltöltötte. Így vettem egy új gyári HTC kábelt a Gigatelben... Most azzal hibátlanul tölt.
Próbáltad már a kábelt kicserélni?
-
Szpisti
addikt
válasz
Kiskopika #31183 üzenetére
Ugyanezt csinálja nekem is. 14%-tól lefelé, még a 13%-ot látom, azután 6% talán fél perc múlva 1%, és kb. 1 percen belül kikapcsol, de nem leállással, hanem mintha kivenném az aksit... Kimaradnak a %-ok...
Másfél éves. Aksi problémára érvényes a gari? Gariztathatom? (két éves gari van a készülékre, T-és)Volt már gyári visszaállítás, és a HTC által ajánlott aksi-kalibrálás, amit itt olvastam nemrég, de ez a jelenség maradt...
-
Szpisti
addikt
válasz
kdennis #31107 üzenetére
Maga a HTC One M7 tud maximum 72Mbps-al csatlakozni N-es szabványú wifin. Nekem van AC (5Ghz) szabvány is routeremen, azzal 351Mbps-el tud csatlakozni.
Ez azért van, mert ebben a telóban nincs semmilyen MIMO (több csatornás wifi).
Pl. a Samsung Galaxy S5-ben van 2x2 MIMO wifi, és az iPad Air-ben is...
Valszeg a laptopodban is van... -
Szpisti
addikt
Sziasztok!
Csak nekem áll meg folyton a HTC biztonsági mentése 50%-nál és "Sikertelen biztonsági mentés"-nek titulálja?
Tegnap csináltam Gyári visszaállítást és előtte akartam volna egy mentést, akkor pedig folyamatosan 61%-nál állt meg... -
Szpisti
addikt
válasz
s3nsitivity #30544 üzenetére
Bocsesz, pont az első mondatot ugortam át...
-
Szpisti
addikt
válasz
Markyxx #30495 üzenetére
Ne használd azt az appot, már az első esetből tanulnod kellett volna. Ez nem Windows, hogy elszemetesedjen, és havonta takarítani kell... Ezek a "Clean" appok csak annyit tesznek, hogy kitörlik az egyes appok gyorsítótárát, (de van, hogy a beállításait is) azt jelzik szemétnek. Valóban annyira hijján vagy a tárhelynek, hogy azért akarod feszt lefuttatni a "tisztítást"? Vagy ha úgy érzed belassul a teló, vagy valami hasonló gebasz van, egy gyorsindítás nélküli ki-bekapcsolással jobban jársz... Szvsz.
-
Szpisti
addikt
válasz
Reddevil84 #30378 üzenetére
A legegyszerűbb mód:
- kikapcsolod a telót,
- megnyomod a "hangerő le" gombot és nyomva is tartod
- közben megnyomod a bekapcsoló gombot hosszan, mint ahogyan be is kell kapcsolni... -
Szpisti
addikt
válasz
Klaus Duran #30322 üzenetére
Total Commander, mert a gépen is megszoktam...
-
Szpisti
addikt
válasz
nagyamte #30096 üzenetére
Egy rizzsel teli zacskóba helyezés és abban hagyás egy-két napra lehet, hogy jobb lett volna, de ki tudja...
Sajna vannak a telókban belül bizonyos víz érzékeny kis lapkák (vagy mik) amik elszíneződnek amikor víz éri őket. Amikor a szervizben szétszedik, ezt látják, ebből következtetnek, hogy beázott...De egy kis rizses kezelés után én megpróbálnám a garit a T-nél, mondván "egyszer csak nem kapcsolt be" és próba cseresznye...
-
Szpisti
addikt
válasz
Nuada herceg #30065 üzenetére
Anno nekem sem jött sms, bementem, felkészülve, hogy asztalt borítok, ám ott volt már a telóm, adták is oda...
-
Szpisti
addikt
Ha valakit érdekel, akciós lett a Poweramp...
-
Szpisti
addikt
válasz
Nuada herceg #29991 üzenetére
Hálózat eldobálás lehet sim kártya hiba miatt is, érdemes megnézni másik simmel is majd, ha fenn áll még...
-
Szpisti
addikt
válasz
Klaus Duran #29972 üzenetére
Nekem ilyen volt az első kamerás mobilom:
-
Szpisti
addikt
válasz
MerLinh #29375 üzenetére
T a szolgáltató mint nekem, de ő csak pár éve van ott... Csak 40-50ezres forgalmat csinál... Valszeg ez lehet a magyarázat. Én 15 éve vagyok 30-as ugyanazon a számon, 4 társkártyával, és komplett itthoni vezetékes csomaggal, mégse vették figyelembe a cseretelefon szempontjából...
-
Szpisti
addikt
válasz
Bdanyy #29312 üzenetére
Hát a Duna Plázába ne menj, mert tavaly előtt ősszel a HTC One X-em gariztatásakor egy erősen használt fehér Galaxy Minit kaptam cserének, és mikor idén februárban vittem az M7-emet a kamera lilulás miatt, ahogy néztem ugyanazt a fehér Galaxy Minit akarta a manus adni, csak olyan leharcolt állapotban, hogy már a kijezőt sem lehetett jól látni olyan karcos volt... Inkább lemondtam a cseretelóról...
-
Szpisti
addikt
Nahálaistennek, végre: [link]
-
Szpisti
addikt
Érdekesség:
Nekem a HTC Útmutató-t, a HTC Sense TV-t és a HTC Blinkfeed-et nem dobta fel legfelülre a Google Play-ben a Saját alkalmazásoknál, hogy frissíteni lehet őket, hanem amikor rákerestem a HTC alkalmazásokra, akkor láttam meg, hogy ezeknél ott a zöld "Frissítés" szöveg... -
Szpisti
addikt
válasz
SeatLeon08 #27015 üzenetére
Bocsesz, ez nem neked szólt... Hanem a Write-only-knak.
Csupán reagáltam a te hsz-edre... Elnézést ha félreértetted...(Neked még feljebb reagáltam...)
-
Szpisti
addikt
válasz
SeatLeon08 #27007 üzenetére
Akkor lehet, hogy nekem van hülye fórumozási szokásom?
Mindennap olvasom ezt a fórumot. Mindennap piros szám mutatja, hogy mennyi új hsz van. Rákattintok, és onnan olvasom. Persze van olyan is, aki ritkán olvassa, de nem is több száz oldalt kellene visszaolvasni, csupán legalább egyet kettőt... De mindig is lesznek olyanok, akik egyből kérdeznek, nem olvasnak vissza semennyit se...(write-only-k) -
Szpisti
addikt
válasz
SeatLeon08 #26966 üzenetére
Olvass vissza egy párat...
-
Szpisti
addikt
-
Szpisti
addikt
válasz
F_Gergely #26055 üzenetére
Navigálás közben töltötted is? Mert csak a kettő együtt hevíti fel a telót igazán, a navigáció a procit dolgoztatja meg, a töltéstől meg az aksi melegszik, de mindkettő a fém hátlapnak adja le a hőt, ami aztán igen meleg tud lenni... Én ezt úgy oldottam meg, hogy szellőzőrácsra rakható telefontartót vettem, így a bekapcsolt légkondi szépen hidegen tartja a telót...
-
Szpisti
addikt
válasz
CptAdamica #25935 üzenetére
Május végét írtak egy-két hete...
-
Szpisti
addikt
válasz
InFRaReD #25798 üzenetére
Jó nagy baromságot írtak, ugyanis nincs külön osztrák verzió, csak európai. (801n) Ami meg mind a két szóban forgó LTE frekvenciát tudja, az 1800-ast is, meg a 2600-ast is. Egyedül az amerikai LTE verzió megy más frekvenciákon, de az meg pont ezt a kettőt nem is tudja...Az ázsiába szánt LTE verzió (801s) is tudja ezeket, a dual sim-esekbe (801w, 801t, 801d...) pedig nincs LTE. Illetve van még egy 801e verzió, de abba sincs LTE...
-
Szpisti
addikt
Csak nekem nem működik a mobilnetes helymeghatározás ma reggel? (T-Mobile)
-
Szpisti
addikt
válasz
nbalint #25770 üzenetére
Velem ez akkor szokott történni, ha LTE/4G-re van kapcsolva a teló, és olyan helyen megyek, ahol alig van 4G. Valahogy mintha túl későn vagy lassan kapcsolna át 3G-re és pont a hosszú holtidő alatt keresnek...
Megoldottam úgy, hogy 3G-re kapcsoltam... Mivel a T-nél olyan csomagom van, amin max. 21Mbit/s-re van korlátozva a mobilnet ha a 4G-t használom akkor is, elegendő a 3G/HSPA is... -
Szpisti
addikt
válasz
enginev3.0 #25596 üzenetére
Esetleg egy másik launcherrel?
-
Szpisti
addikt
válasz
Stunts666 #25574 üzenetére
Gondolom ő inkább arra kíváncsi, hogy van-e olyan valaki aki még hónapokkal ezelőtt gariztatta le a lilulás miatt és a cserélt kameránál jelentkezett-e újra a hiba...
Mondjuk erre én is kíváncsi vagyok, hogy kell-e majd újra a lilulás miatt gariztatni, vagy se? Vajon ugyanolyan kameramodult tettek bele mint amilyen benne volt?
Mert én is gariztattam ugyanezért kb. másfél hónapja, de mintha jobb képeket csinálnék vele mint új korában... Vagy ezt csak beképzelem magamnak? -
Szpisti
addikt
Valószinűleg árulgatják a klón One-t továbbra is: [link]
-
Szpisti
addikt
válasz
Avicularia #25475 üzenetére
A Sygic ingyenességéről:
"Ez a verzió 7 napos navigációs tesztvezetést tartalmaz. A 7 nap letelte után is élvezheti az offline-térképekhez való ingyenes és korlátlan hozzáférést, a POI érdekes és hasznos pontokat és az útvonaltervezést, vagy frissítheti az életre szóló navigációt."
"Újdonságok:
►offline térképek most mindenkinek ingyenesen
· Élvezze az offline térképek korlátlan elérését, valamint a villámgyors keresést és útvonaltervezést
· Tartsa az irányt - akár navigációs licenc vásárlása nélkül is"
[link] -
Szpisti
addikt
válasz
Nuada herceg #25368 üzenetére
És persze a "Gyors rendszerindítás"-t kapcsold ki (a Beállítások/Ki-Be menüben)...
Ununquatrium: Már írtam erről egyszer: [link]
-
Szpisti
addikt
válasz
Avicularia #25185 üzenetére
Bocsánat, utánanéztem:
"Egy adatfolyam elvi csúcssebessége 20 MHz-en 75 Mbps, ami 40 MHz-en a duplájára, 150 Mbps-ra nő. Jelenleg egy, két, és újabban három adatfolyamos Wi-Fi routrek és adapterek vannak forgalomban, rendre 150, 300 és 450 Mbps-os elvi csúcssebességgel. Mobiltelefonoknál és olcsóbb notebookoknál az első, tehát 150 Mbps adatfolyam jellemző." forrás: [link]Tehát a One-ban csak egy stream van, ezért az "n" szabványban max. 150Mbit/s az elméleti sávszélesség, az is 40Mhz-en. A laptopotban viszon két stream-es MIMO-s wlan kari van, amivel a 300Mbit/s a max...
Az, hogy az 2.4 vagy 5Ghz-en megy, az csak a zavarás/interferencia (más wifik, bluetooth-ok, még a mikrohullámú sütők is) miatt érdekes, sávszélben nem.(A Samsung Galaxy S5-be is már két stream-es MIMO wlan chip került... Ezt nagyon nem reklámozták...)
-
Szpisti
addikt
válasz
Avicularia #25182 üzenetére
Ahhoz képest szuper, mert a N szabvány elméleti maximuma 72Mbit/s, szóval fullon megy az tuti...
Bocsánat, a gyakorlati maximuma és körülbelül...
-
Szpisti
addikt
válasz
Avicularia #25178 üzenetére
Milyen router? Milyen szabványon megy?
-
Szpisti
addikt
válasz
Ununqatrium #25022 üzenetére
Valóban volt olyan is, de akinek úgy küldted az sms-t, az nem kapta meg az ékezeteket. Ebben biztos lehetsz.
-
Szpisti
addikt
válasz
Ununqatrium #25019 üzenetére
A jó öreg Nokia megoldotta ezt úgy, hogy beütöttél egy ékezetes betűt és mindjárt 3-4 karaktert számolt érte...
Sose volt olyan megoldás, ami a 160 karakterbe belefért és jobbra dőlő rendes ékezeteket elküldte volna... -
Szpisti
addikt
válasz
Avicularia #24996 üzenetére
És ha még hozzátesszük, hogy a 72Mbit/s csak elméleti maximum...
De azért az 50-et neked is tudnia kellene, ha nekem tudja...Amúgy az új Samuba két MIMO stream-es "ac" wifit tettek...
-
Szpisti
addikt
válasz
HUTCHDB #24982 üzenetére
Van olyan router ami dual band-ot és egyszerre tudja a hagyományos 2.4Ghz-en és az 5Ghz-es tartományt. Nekem is olyan van, de nem jelent semmit (legalább is az "n" szabványban), max annyit hogy 5Ghz-en nem nagyon vannak zavaró/interferáló jelek...
Az én routerem már tudja az "ac" szabványt is 5Ghz-en, ezt tudja a One is, sajnos csak egy stream-en (nem tud MIMO-t) de így is elméletben tudja a 433.3 Mbit/s-ot.
De mértem egyet 2.4Ghz-en ("n" szabvány) és 5Ghz-en is ("ac" szabvány). 50/5-ös netem van.
Nincs különbség... -
Szpisti
addikt
Ez kompatibilis a One-al is: HTC Fetch
De mire is jó?
-
Szpisti
addikt
válasz
Steve1207 #24140 üzenetére
Ezt hol látod? Mert ott csak 3.0V vagy 4.0V látszik mostanában nekem. Alatta a mA elvileg az pillanatnyi áramerősséget mutatja.
De más alkalnazásban is, (pl. CPU-Z) csak 3mV meg 4mV-ot ír.
Eddig úgy emlékszem 3 tizedesjegyig írt feszültséget minden program, pl. 3.780V vagy 3780mV... Vagy rosszul emlékeznék? -
Szpisti
addikt
-
Szpisti
addikt
Többen gondolunk valamiféle vízállóságra néhány marketingfoto alapján, még az is lehet, hogy emiatt változtatták meg a keretet...
Amúgy a GSM Arena oldalán most azt írja, hogy dual 4Mpx... [link]
Pedig múlt héten még 16Mpx+4Mpx volt... Valszeg ők is a pletykák alapján változtatgatják az adatokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged