- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano66
senior tag
-
Land
veterán
Nekem a Trickdroid ROM-om 2.19.401.1 alapú. A 2.24.401.1-es a rendes 4.2.2-es, melyben sok mindent javítottak? Pl. a kamerát?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #10088 üzenetére
Akkor valszeg én is arrol a raklapról kaptam,de sebaj,ma megkaptam sz uj i5 egy rémkorszak végetért.
-
Avicularia
veterán
Ezért nem akartam htct megint és megint belefutok egy ordas nagy szopásba
One x is kétszer volt javítva fél év alatt. Ez alatt a fél év alatt 6 hetet volt szervizbe. Sajnos minden cuccom meghibásodik amiket veszek. Tablet telefon laptop ps3 minden. Ennyit arról, hogy Magyarországra viszik a selejtet. Mikor még otthon vásároltam ilyen dolgokat ritkán hibásodott meg bármi is. Most itt svédben majd minden műszaki cuccom elromlott legalább egyszer. -
Kicsimix
őstag
Az normális, hogy ha wifin próbálok egy gigabites routeren keresztül màsolni 1m-es távolságból a szintén gigabites csatolóval rendelkező szgép között akkor a sebesség max 1,2 mb/s ? Ha letöltök a play-ből nincs gond a sebességgel 80/25-ös neten. Ott kihasználja. Es file explorerrel másolok mert azon van ftp is...
Valami tapasztalat?
-
Balinov
titán
válasz
Avicularia #10082 üzenetére
ez igy nagyon nem gromek. ha a tavoli ojjektumok mosodottabbak lennenek, meg aszondom (a kis DOF miatt) nade a kep elotereben a fuszalak is mosodottak...itt valami nagyon nem okes
-
Bilux
veterán
válasz
Rakd fel a gyári szoftot ha azzal is szar akkor küld szervizbe nem érdemes szopatni magad.
Vagy ha ezzel együtt tudsz élni akkor felesleges bíbelődnöd. -
boksz
senior tag
válasz
Itt gond van szoftveresen vagy tényleg elállítódott a kamera optikája.
-
Avicularia
veterán
Ezeket most lőttem, napos szép időben.[link]
[link]
Talán szervizbe kellene küldenem, de nem fogom, azért hogy 3 hét után visszakapjam azzal, hogy semmi baja esetleg szoftvert frissítettek rajta. Rosszabbik esetben pedig megvonják a garit, mint a one x-nél mert a szerviz szerint bele lett nyúlva a készülékbe, pedig előtte ők javították. Akkor azt mondtam, hogy soha többé htc, de a samsung vizipisztolyműanyag telefonját egyszerűen képtelen lennék megvenni.
Alapvetően elégedett vagyok a telefonnal, minden nagyon jó rajta, pld ahogy korábban írtam a wifije szélvészgyors. Csak ez a kamera tudna fókuszálni messzebbre. -
Free Rgc
tag
Miután feltettem a gyári 4.2.2-őt azóta sokat javult a telefon kamera. Előtte nagyon nem voltam megelégedve, most pedig csodálkozom (néha) hogy mégis lehet használható képeket csinálni! Főleg a messzi képekben hozott a frissítés érdemi változást....
-
N4ri87
senior tag
Pedig a panorámán mintha nem mindig lenne meg a fókusz. Pl. bal szélen a korlát.
A második képnél meg ugye a sokat emlegetett "5 méter". Ami annál messzebb van, homályos lesz. Kicsit fura, mert a panorámánál meg nem olyan vészes. Az égbolt , úgy látom neked is beégett, ugyan úgy, mint nekem szokott. -
Balinov
titán
válasz
Avicularia #10061 üzenetére
Avicularia: lehet hulyeseget irok, de en pl. tajkep temaju kepnel azt vettem eszre, ha nem en valasztom ki a fokusz teruletet, akkor a kep egesze eles (mar amennyit persze az F2.0 miatti kis DOF enged), ha fokuszalok egy adott pontra, akkor az eles, a korulotte levo kisse elmosodott (mint pl. tukrosnel, ha el akarom mosni a hatteret, akkor a lencsevel elerheto legtagabb (legkisebb F ertek) rekeszt hasznalom.
-
mumk1
addikt
Nekem csak a mosással vannak gondjaim, a fókusz alapvetően rendben van.
Napos panoráma
Borús tájkép -
spawn21
veterán
válasz
Ed Parker #10068 üzenetére
Vagy a Te telefonoddal van a baj, vagy Veled
Érdekes, nálam is használhatóan szuperál a kamera. Bele lehet kötni. ahogy a Nokia 808-ba is, nem kellene venned magadnak egy kamerát és egy Nokia 3210-est?
Cseréld el, mert láthatóan hamarosan agyvérzést kapsz. (szíved joga fújni a telefont) -
N4ri87
senior tag
válasz
Balinov #10053 üzenetére
Na az AF/AE lock kimaradt. Ezt nem próbáltam. A kézi fókusz megvolt, de nem segített. Valami mindenképp elveszti az élességét.
(#10060) boksz
Na erre a képre egy how-to-t Maestro!
Egyébként meg már úgy vagyok az egésszel, hogy lesz@rom. Olyan képet csinál, amilyet. Rossznak nem mondható, csak tartok tőle, hogy a One képességeit sokan - köztük én is - dslr-hez mérjük.
-
adodaniel
őstag
Na meg is jött a csere Poetic Atmosphere tok. 2 hét alatt meg is lett, levelezéssel, postával együtt. Nagyon korrekt cég! Le a kalappal.
-
boksz
senior tag
válasz
Avicularia #10065 üzenetére
Ja, hogy nem gyári a szoft !
Akkor miről beszélünk ? -
Avicularia
veterán
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Lehet kamera hiba. Ez biztos nem normális.
-
boksz
senior tag
válasz
Esetleg koszos az optikád, zsíros stb. ?
-
Avicularia
veterán
Nézd meg az én képeimet, jó párat felraktam, full homályos mindegyik ami 5 méternél messzebbről készült. Az én képeim is tűző napsütésben készültek.
Tudom, user error, mindig ezt szajkózzák a fórumon, de biztos nem tudok odabökni a kijelzőre ahova fókuszálni szeretnék. Ezen kívül más lehetőség nincs a fókuszra ha jól tudom.
-
boksz
senior tag
válasz
Avicularia #10048 üzenetére
-
Bilux
veterán
Normális hogy csak 1.5 Gb ramom van?
-
Bilux
veterán
Mi a legutolsó sw a telefonra?
-
Kokufuu1986
tag
Megint előjött a hiba, hogy néhány app nem tud frissülni Play-ről, hiba üzenet: kevés a tárhely.
Anno DS-nél ezt megoldotta egy reboot, wipe cache+dalvik, de most nem...
Érdekes módon csak a Next Launcher, a DropBox és az ES File Explorer.Ötlet? Tudom, hogy valószínűleg megtelt valamelyik partíció, de melyik és hogy törlök?
Olvastam xda-n, hogy odex file-okat kell törölni... hol és hogy?Köszi előre is!
-
Balinov
titán
válasz
N4ri87 #10046 üzenetére
hdr, szerintem. egy expon belul nagyon sok lehetoseget nincs, vagy az eloter lesz rendesen kiexponalva, vagy az eg. rendes fenykepezonel focus stackinggal ossze lehet elvielg fuzni (meg nem probaltam), igy mindket resz bol a rendesen exponalt kerul a vegso kepre.
telefonnal nem tudom, van-e ilyen stacking app, de ahoz,hogy normalis illesztessel megold, sztem kezbol love szinte 0 az eselye (az en remegos kezemmel legalabbis tuti), eros kontrasztos helyzetekben en a hdr-t probalom hasznalni, levegovisszatartva, hogy minel kisebb legyen a halo efekt a targyak korul.
Esetleg az AF/AE lock-kal es/vagy kezi fokuszalassal lehetne meg probalkozni, bar ez szerintem elegge makfaktoros
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #10048 üzenetére
nekem is azt tanácsolták hogy gyakoroljak
-
Avicularia
veterán
válasz
HUTCHDB #10035 üzenetére
ahogy elnéztem a képeket, a rekesz mindig f2, szvsz ezt nem lehet állítani, vagy a gyári program nem képes rá
emellé néha eszetlen záridő társul mint pld 1/19200
Annyira nem érint a fényképezzős dolog ,sokadik htc-met gyűröm és mindig mindnek sz@r volt a kamerája a konkurenciához képest. Ha tudom, hogy fényképezni fogok, akkor viszek magammal gépet, de az nevetséges, ha látok az utcán egy szép autót mondjuk, akkor csak 5 méteren belülről tudok róla éles képet csinálni. -
N4ri87
senior tag
válasz
Cyberpunk #10044 üzenetére
Fotósak kérdezném elsősorban: Hogy tudnék olyan képet készíteni naplementénél egy tárgyról az égbolt felé fényképezve (nem nappal szemben), hogy az égbolt ne égjen be és a tárgy is jól látható legyen? Eddig csak a fókusszal, illetve HDR és Éjszaka lehetőségekkel próbálkoztam, de vagy a tárgy volt kivehetetlen, vagy beégett az égbolt.
Köszi!
-
Balinov
titán
szerintem nem lesz gondod a halozattal. Ez alapjan rohadt sok szabvanyt ismer
-
Krisz0630
senior tag
Üdv srácok!
Egy pár napja azt csinálja a készülékem, hogy elmegy a hálózatom és csak segélyhívás feliratot tesz ki. Fent az értesítő sávban pedig azt jelzi, hogy nincs benne sim kártya. Ilyenkor vagy repülőgép üzemmód ki-be, vagy pedig újraindítás segít. Eléggé zavaró.
Valaki tapasztalt már hasonlót? Vagy ez lehet, hogy sim csere lesz.
-
Balinov
titán
válasz
HUTCHDB #10035 üzenetére
HUTCHDB: ugyanez a kerdes feszegetett engem is, utanakeresten, talan az xda-n lattam par postot, ahol irtak, hogy a google nem engedi a droid alatt az appfejlesztoknek ilyen szinten vezerelni a kamerat(zarido es rekesz)
Arra lennek viszont rohadtul kivancsi, hogy a droidos Nikon es Canon kompaktoknal hogy oldjak ezt meg
-
-
Gomez86
őstag
Jó estét urak, van a készüléken állapot jelző LED?
Köszönöm
-
Balinov
titán
válasz
HUTCHDB #10030 üzenetére
AE=auto exposure, tehat mer fenyt, es rogziti, ha elforditod mas tema fele,akkor is az elozo fenymeres alapjan kesziti el az expot. AF- autofokusz, ha lockolsz egy adott fokuszpontot, es ujrakomponalsz, akkor ugyanaz a resze lesz az ujrakomponalt kepnek fokuszban.
mas: haverom vett 3 hete egy fekete One-t. Irodai munkaja van, zsebben hordja, vigyaz ra, de az eleknel mar most kopik, kb mint anno a fekete One S-em. Nem bantam meg, hogy az ezust lett.
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #10030 üzenetére
Ha hosszan böksz valahova, akkor fixalja a fokuszt, tehat ha elmozditod a telefont, akkor sem fog ujra fokuszalni, hanem a korabban beallitott tavolsagra. Segitseg lehet, ha valami miatt nem tudsz valamire fokuszalni es talalsz egy hasonlo közelsegü targyat.
AE nem tudom mi. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Avicularia #10024 üzenetére
fokusznal mit jelent, hogy "AE es AF zarolva"?
ha tul hosszan nyomom a fokuszt, akkor ezt irja ki, de kepek kozott semmi kulonbseget nem latok... -
dns86
tag
Sziasztok. Valaki segìtene hogy hogy lehet a távirányító részét használni? A beállítására gondolok. Vagy Mo.-on ez nem használható feature?
-
khiffiam
csendes tag
Valaki tudna segíteni a magyar nyelv beállításában? morelocale 2 sajnos nem működik!
-
dani3l
őstag
válasz
capulet75 #9965 üzenetére
Attol az meg megapixel, akarhogy cifrazzak..
#9948 Gh0sT: Probald ezt, ha ugyis custom romozol. A topikjaban sokan dicserik, hogy nekik jo volt, nekem erdekes modon a legkisebben (ami meg nem a nema) is elnemul, nem halkabb lesz, de egyebkent sokkal finomabban lehet aszabalyozni vele.
Mas: Föltette mar valaki a 12.1-es ARHD frissitest? Latom visszakerült a volume wake, meg bekerült meg nehany hasznos dolog. Mostmar rendesen müködik?
-
ttom26
csendes tag
válasz
Cyberpunk #10017 üzenetére
Múlt héten a dominós akcióban rendeltem a T-nél, látszott a dobozán, hogy valaki már felbontotta egyszer és természetesen pixelhibás volt. Másnap kicseréltem egy üzletben, itt rögtön sikerült egy hibamentest kapni.
Sajnos kisebb illesztési hibák ezen is vannak (a másikon is voltak), de nem súlyosak... ezért már nem cseréltetem. -
Neck
veterán
Sziasztok,
Az egyik cimborám kint az USA-ban vett az AT&T-nél egy One-t.
Kérdés, szerintetek itthon, itthoni kártyával működne? -
Petyb00
aktív tag
Valaki elküldené nekem privátba azt a hozzászólást/leírást ami leírja a root menetét.
Köszönöm. -
balika333
tag
válasz
Cyberpunk #10013 üzenetére
Igen, voltak hibás készülékek (vannak(?)) de idáig 5 HTC one volt már a kezemben, s mindegyik hibátlan volt, köztük az enyém is. Mostanában nem hallani pixelhibákról, de ha megjön a telefon, elő a nagyítót, pixel test progi, s meglátod. Ha baj van vele akkor cseregaranciát érvényesíted. De mostanában nem jellemző ilyenfajta hiba.
-
Koris
aktív tag
-
Cyberpunk
félisten
Pixelhibák? Állítólag ez komoly gondnak bizonyult ennél a készüléknél.
-
vasii
senior tag
Tenyleg nincs ilyen app? Szomoru..
Pedig ilyet akarok csinálni, nfc matrica az asztalra, csak lerakom a telefont és mehet a mozi -
torrente777_
aktív tag
Ezt a gyári romot keresem ha valaki ismeri az elérhetőséget Help:1.29.401.16 ezzel a rommal jött ki a Tmobile verzió.
-
Cyberpunk
félisten
Hiszek nektek. Megrendeltem, reméljük péntekre ideér, ahogy ígérik.
-
balika333
tag
válasz
Cyberpunk #10004 üzenetére
Volt S4-em, azt egy kézzel nekem nehéz volt kezelni. Hiába ugyanakkora a ház mint az S3-nál a nagyobb kijelző miatt nagyobb utat kell bejárnod egy lehúzásnál, vissza gombnál. A One viszont az ívelt hátlapnak köszönhetően szépen kézre áll, egy kézzel is simán kezelem. S ez nálam fontos szempont!
-
válasz
Ed Parker #10001 üzenetére
több embernek kérdéses a hallása, mint a látása, legalábbis szerintem.
nekem a 4s hangja nagyon bejött anno, az 5 már kevésbé.
kamerában nekem sem tetszik a one, de ezt csak hosszas és alapos, más típusú - főként - csúcskategóriás telefonokkal történő összehasonlítás után mertem kimondani, amíg a jó zeneiség összehasonlítás nélkül is azonnal lejött, bár hozzátartozik az igazsághoz, hogy zenével inkább foglalkozom, mint fényképezéssel. -
Cyberpunk
félisten
Méretileg kinek hogy tetszik, mondjuk egy S4-hez képest? Én kicsit kompaktabb készüléket keresek, ezért is gondoltam a One-ra. 4,7" jónak mondható, de fizikailag még nem volt nálam, szemét szolgáltatóknál nem láttam kirakva.
-
Szakiii
addikt
válasz
Cyberpunk #10000 üzenetére
Nagyon érzékeny a kijelzője nekem összehasonlításhoz csak a lent felsoroltak vannak + egy evo 3d, de a két htc messze jobb volt mint a többi evo 3d után lett s2-m és a kijelző és az s2 kijelző érzékenységében akkor csalódtam a htc után.
Ed Parker: ismét csak neked nem tetszik
kamera még azt mondom oké mert tényleg nem a legjobb bár vállalható teljesen, de zenében igen erős a htc... ezt nem olvastad a teszteken úgy ahogy a kameráról a dolgokat?
-
Ed Parker
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged